נעילתו של פורום הירי האולימפי

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נעילתו של פורום הירי האולימפי

על ידי Webart » 31 ינואר 2005, 19:57

היום נאלצתי לעשות מעשה שלא נעשה מאז הקמתו של האתר - ולנעול פורום שלם, את הפורום שלכם.
יש לי ווידוי קטן, פורום הירי האולימפי הוא הפורום הרגוע ביותר באתר, זהו הפורום היחידי שאינו מנוטר אישית על-ידי, זהו הפורום היחידי בו אני רגוע לחלוטין לגבי התנהלותו, אופי חבריו והכותבים בו.

לפני כחודש התבקשתי ע"י מנהל הפורום, אילן בן-נון, לאפשר לחניכי הגדנ"ע לקיים פורום משלהם, לתומי חשבתי כי פורום הירי האולימפי יאכלס את יורי העתיד שלנו בשמחה, אך לצערי הרב התבדתי.

מאז שהאתר בכלל והפורום שלכם בפרט, קיימים, לא חוותה הקהילה מתקפה שכזאת של רמה נמוכה, צורת ביטוי קלוקלת, וחוסר התייחסות לכללי הכתיבה באתר ולרוח השיחה והחברות בו.

בנוסף, השכיל אחד מהנ"ל להוסיף הערות פוגעות ומעליבות באלבומי הסליק (יש לציין כי רק באלבומי הירי האולימפי והגדנ"ע) שהביאו אותי למצב בו ביטלתי לחלוטין את אפשרות הוספת התגובות באלבומים, למרות שידעתי את באי הפורום בעניין, לא השכיל אותו חכמולוג להפנים את העניין והמשיך בפרסום הערותיו למרות אזהרתי שדבר זה יגרור לחסימת האלבום לתגובות.

לאחר שקיבלתי מספר לא מבוטל של פניות בנושא חסימת הפורום, החלטתי להקדים ולפתוח אותו לכתיבה, עוד בטרם שב אילן לארץ מהתחרות בגרמניה. אך למרות זאת החלטתי להשאיר את כל החברים המשתייכים לחניכי הגדנ"ע (עד כמה שיכולתי לזהות אותם) ללא אפשרות כתיבה באתר, עד לשובו של אילן וקבלת החלטה משותפת על המשך השת"פ עם הגדנ"ע.

צר לי אם יהיו כאלה שיפגעו מהחלטה גורפת זו. כל מי שרואה עצמו נפגע מהעניין, מוזמן לפנות אלי בדוא"ל ולהסביר את עמדתו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי מיכאל » 31 ינואר 2005, 21:29

כל מילה בסלע.
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

תשובה

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 23 פברואר 2005, 06:53

WEB שלום :!:
קראתי מה שכתבתה אתה צודק אני איתך,אבל לגבי נעילה זה דבר שרק אתה המחליט אתה האבא ואתה המחנך.עד הכשיו אני מאד נהנה מכל מה שבניתה ומקווה שימשיך כך. תודה ממני יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 23 פברואר 2005, 09:07

יורם
ברוך הבא כיף היה לראות אותך בתחרות וכיף שאתה גם כותב.
האשכול קצת ישן מאז פשוט יש הבנות אחרות וכמה דרדסים פשוט נחסמו
להת' אילן
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

תשובה

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 25 פברואר 2005, 19:11

אילן ידידי :P
פשוט נשרף לי לוח אם במחשב ולכן אני מפגר... :P
להתראות בתחרויות יורם :P :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 02 מאי 2005, 18:40

עת ביליתי עם הנבחרת בחו"ל הרשו לעצמם מס' צעירים תוצר מערכת החינוך להוריד את רמת האתר נמוך מים המלח. חלקם גדנ"עים וחלקם גם יורים אולימפיים.
עם חזרתי נדרשתי לסוגיה והפשרה שמצאנו היתה חסימה זמנית של מס' גדנ"עים.

אנחנו מוכנים בשמחה לשתף אתכם ללמד אתכם ולעזור לכם.
אנו שמחים שיש בכם חוצפה טבעית יוצרת של גיל הנעורים ואנו לא רוצים לדכא אותה.

אנחנו שמחים גם שאתם מעבירים ביקורת - זה מראה שאכפת לכם

אבל אנחנו ממש לא מוכנים שיקראו לקצין קליעה בכינויים מעליבים ובטח לא שיורידו את רמת הדיון מרמה של תיכוניסטים שתוך שנתיים שלש יפקדו על חיילים לרמה של גן מינוס.
גדנ"עי רחובות ואלו שנגררים אחריהם אתם מתבקשים לקחת עצמכם בידיים ולחזור למסלול, אחרת פשוט נחסום אתכם מכתיבה באתר זה. אגב זו היתה ההחלטה המקורית במקום לנעול ואנו לא נהסס לבצע אותה, התראות נוספות לא תהינה.

דוד 890 וסרגיי נא להתנצל ובפומבי ולחזור לתלם !

התראות נוספות לא תהיינה

הועבר מאשכול נפרד !!!
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד