גביע עולם ברזיל 27/4 עד 3/5 - מדלית כסף לגיא - ברכות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לכולם שלום
אחרי 30 שעות בדרך חשבתי להיכנס לאשכול ולראות ברכות ופירגונים לקלעינו אך למרבה הפלא כמעט דממת אלחוט, בודדים אבל בודדים יודעים לפרגן, מדלית כסף ואין תגובה דורון הפסיד פיינל בגלל סט אחרון כלום, דנילוב "רק" מקום תשיעי, מה קורה לנו אתם רוצים עיתונות אוהדת כאשר אתם לא מסוגלים לפרגן לקלעים מהנבחרת שלכם, הרבה קשקשת רצה באשכול אבל פירגון עד כאן.
אז בשם כולם גיא , דנילוב ודורון אתם הכי גדולים שיש לנו אתם מביאים לנו נחת וגם יותר מזה אז המשיכו להצליח הקווטות יבואו, ולכל השאר תמשיכו להשקיע ותצליחו גם אתם אנחנו זקוקים לעוד קלעים בגמרים של גביעים עולמיים.
יאיר
אחרי 30 שעות בדרך חשבתי להיכנס לאשכול ולראות ברכות ופירגונים לקלעינו אך למרבה הפלא כמעט דממת אלחוט, בודדים אבל בודדים יודעים לפרגן, מדלית כסף ואין תגובה דורון הפסיד פיינל בגלל סט אחרון כלום, דנילוב "רק" מקום תשיעי, מה קורה לנו אתם רוצים עיתונות אוהדת כאשר אתם לא מסוגלים לפרגן לקלעים מהנבחרת שלכם, הרבה קשקשת רצה באשכול אבל פירגון עד כאן.
אז בשם כולם גיא , דנילוב ודורון אתם הכי גדולים שיש לנו אתם מביאים לנו נחת וגם יותר מזה אז המשיכו להצליח הקווטות יבואו, ולכל השאר תמשיכו להשקיע ותצליחו גם אתם אנחנו זקוקים לעוד קלעים בגמרים של גביעים עולמיים.
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
ידידיי ברוכים השבים
אם תיכנס מספר שבועות אחורה ראה את פנייתי לקלעים ולראשי הקבוצות.................
הנקודה כואבת מעבר לסליק שזה אתר של "החברה"
חשוב ביותר להגיב באתרי החוץ (מודה באשמה לאחרונה לא הגבתי אף אני - המחשב היום יוצא מדריסת הווינדוס עקב וירוס) כי הרי אם שטות של כדורגלן זוכה לאלף תגובות ומדליה של קלע לא גורמת לפחות ל 50 תגובות פשוט יתחילו להתעלם מאיתנו.
לדעתי יש להקדיש מס דקות לנושא התיקשוב (אמצעי התקשורת) בכל מפגש - החל מחברי הנהלה דרך ראשי מועדונים וכלה באחרון הקלעים.
אם תיכנס מספר שבועות אחורה ראה את פנייתי לקלעים ולראשי הקבוצות.................
הנקודה כואבת מעבר לסליק שזה אתר של "החברה"
חשוב ביותר להגיב באתרי החוץ (מודה באשמה לאחרונה לא הגבתי אף אני - המחשב היום יוצא מדריסת הווינדוס עקב וירוס) כי הרי אם שטות של כדורגלן זוכה לאלף תגובות ומדליה של קלע לא גורמת לפחות ל 50 תגובות פשוט יתחילו להתעלם מאיתנו.
לדעתי יש להקדיש מס דקות לנושא התיקשוב (אמצעי התקשורת) בכל מפגש - החל מחברי הנהלה דרך ראשי מועדונים וכלה באחרון הקלעים.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
שלום לכולם.
היה אוכל מצוין. (יעל- מזל שלא באת, היית מתה מרעב.)
ובקשר להדק- הסט של 93 לא היה לאחר התיקון אלא ירי עם הדק מקולקל שלא ידעתי מתי ואם בכלל יצא כדור.
בסט האחרון ההדק היה בסדר אבל יריתי בלחץ של זמן.
היה אוכל מצוין. (יעל- מזל שלא באת, היית מתה מרעב.)
ובקשר להדק- הסט של 93 לא היה לאחר התיקון אלא ירי עם הדק מקולקל שלא ידעתי מתי ואם בכלל יצא כדור.
בסט האחרון ההדק היה בסדר אבל יריתי בלחץ של זמן.
מי שלא מחרבן לפני הירי מחרבן את הירי.
- סליקאי ארד
- סליקאי כסף
דורון
אחרי שכמה אנשים שלא יודעים לקרוא הודעות עד הסוף לא הבינו את מה שכתבתי, אז אני רוצה לומר שאם הובנתי שלא כהלכה אני מתנצל ,
הטענה שלי היא שככלל אנו צריכים ללמוד איך לקום אחרי נפילה בצורה טובה ולתת את המקסימום לאורך כל הדרך (100 בסט האחרון
). כמו שכתבתי בהודעה המקורית - אם ההדק התקלקל תוך כדי הירי .. זה סיפור אחר וברור שאין הרבה מה לעשות ..
בכל מקרה - יש לנו נבחרת נהדרת וכל הכבוד להישגים ..
שחר
אחרי שכמה אנשים שלא יודעים לקרוא הודעות עד הסוף לא הבינו את מה שכתבתי, אז אני רוצה לומר שאם הובנתי שלא כהלכה אני מתנצל ,
הטענה שלי היא שככלל אנו צריכים ללמוד איך לקום אחרי נפילה בצורה טובה ולתת את המקסימום לאורך כל הדרך (100 בסט האחרון

בכל מקרה - יש לנו נבחרת נהדרת וכל הכבוד להישגים ..
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד