דנילוב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דנילוב
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... forum=1039
רדו מעט למטה
פורום אולימפי בתפוז מדווח על השעית דנילוב ל 3 חודשים.
ומפרסם חלקים מהפרוטוקול.
רדו מעט למטה
פורום אולימפי בתפוז מדווח על השעית דנילוב ל 3 חודשים.
ומפרסם חלקים מהפרוטוקול.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סרגיי מה חשבת שהתאחדות הקליעה פירסמה לו זובור ?
התאחדות הקליעה שלחה את המכתב לרכזי מועדונים כדי לשמור את האירוע פנימה במשפחה.
ברם קלע שמקפיץ את הביטחון ומשטרה זרה - משרד החוץ יודע, משרד החינוך יודע, מוסדות הספורט יודעים וגם הם דורשים למצות את הדין, ומן הסתם להיות מכותבים בתוצאות הדיון המשפטי. בסופו של יום זה הגיע לפורום האולימפי (שים לב שעיתוני העורב טרם עטו על הטרף)
ומכאן שאם הדבר פורסם מן הראוי שנצטט אותו נלמד ונחכים ממנו.
אין שום קשר בין היותו של דנילוב איש חביב (וגם קלע מצטיין) לבין המעידה שמחייבת תגובה. לאחר שירצה עונשו (מקווה כמו גבר) יוכל לפתוח דף חדש. הכל תלוי בו. מעבר לכך לא ראיתי שתלו אותו בכיכר העיר, לא צלבו אותו בויה דולורוזה ולטעמי האישי הוא יצא בזול, לו אני הייתי הדיין שלו הייתי מחמיר איתו. אני מאחל לו מכל הלב שכשיסיים את עונשו יחזור לקלוע ישיג קווטה ויעשה חייל. למי שהיה אלוף אירופה וזכה בגביעי עולם מדליה אולימפית זו לא מילה גסה.
התאחדות הקליעה שלחה את המכתב לרכזי מועדונים כדי לשמור את האירוע פנימה במשפחה.
ברם קלע שמקפיץ את הביטחון ומשטרה זרה - משרד החוץ יודע, משרד החינוך יודע, מוסדות הספורט יודעים וגם הם דורשים למצות את הדין, ומן הסתם להיות מכותבים בתוצאות הדיון המשפטי. בסופו של יום זה הגיע לפורום האולימפי (שים לב שעיתוני העורב טרם עטו על הטרף)
ומכאן שאם הדבר פורסם מן הראוי שנצטט אותו נלמד ונחכים ממנו.
אין שום קשר בין היותו של דנילוב איש חביב (וגם קלע מצטיין) לבין המעידה שמחייבת תגובה. לאחר שירצה עונשו (מקווה כמו גבר) יוכל לפתוח דף חדש. הכל תלוי בו. מעבר לכך לא ראיתי שתלו אותו בכיכר העיר, לא צלבו אותו בויה דולורוזה ולטעמי האישי הוא יצא בזול, לו אני הייתי הדיין שלו הייתי מחמיר איתו. אני מאחל לו מכל הלב שכשיסיים את עונשו יחזור לקלוע ישיג קווטה ויעשה חייל. למי שהיה אלוף אירופה וזכה בגביעי עולם מדליה אולימפית זו לא מילה גסה.
חבר isia זכור !
מה לא לפרסום ?
קודם כל בתוך המועדונים חובה לפרסם !!!
ומחוץ להתאחדות ידאגו לפרסום כל מי ש"מתים עלינו" בועד אולימפי בספורט ההישג במשרד החינוך ובעיתוני העורב.
עכשיו צ'מע -
שני חברה מדגניה חותרים בקיאק בכינרת - פתאום אחד מוכרח להשתין
אז הוא אומר לחבר שלו בוא נחזור מהר לחוף אני מת להשתין.
עונה לו החבר שלו ....... מה עובר עליך אתה באמצע הכנרת - תוציא ותשתין.
עונה הלחוץ - לא נעים יראו אותי מהחוף.
אומר החבר אם 1/2 קילומטר מהחוף יראו - אין לך מה להתבייש.
אז מה סרגיי יש לך במה להתבייש? משהו שאנחנו צריכים לדעת?
אם לא תרגע דנילוב ילד גדול וקלע מצויין - הוא ימצא את הדרך שלו להתגבר.
קודם כל בתוך המועדונים חובה לפרסם !!!
ומחוץ להתאחדות ידאגו לפרסום כל מי ש"מתים עלינו" בועד אולימפי בספורט ההישג במשרד החינוך ובעיתוני העורב.
עכשיו צ'מע -
שני חברה מדגניה חותרים בקיאק בכינרת - פתאום אחד מוכרח להשתין
אז הוא אומר לחבר שלו בוא נחזור מהר לחוף אני מת להשתין.
עונה לו החבר שלו ....... מה עובר עליך אתה באמצע הכנרת - תוציא ותשתין.
עונה הלחוץ - לא נעים יראו אותי מהחוף.
אומר החבר אם 1/2 קילומטר מהחוף יראו - אין לך מה להתבייש.
אז מה סרגיי יש לך במה להתבייש? משהו שאנחנו צריכים לדעת?
אם לא תרגע דנילוב ילד גדול וקלע מצויין - הוא ימצא את הדרך שלו להתגבר.
חבר isia זכור !
דניאל -
מה שקרה שם זה מה שמפורט בהכרעת הדין, אותה אישר הדיין לפרסם.
לכל השאר -
יש הוראה בתקנון המשמעת (שלא יזיק לאף אחד לקרוא אותו, ולמי שיש שאיפות לייצג את המדינה - גם את תקנון הנבחרות) לפיה הדיין מוסמך להורות על פרסום החלטתו. הדיין החליט מה שהחליט בין היתר, כי "מדובר בספורטאי ותיק בנבחרת אשר השתתף בשתי אולימפיאדות ואשר מהווה מודל לחיקוי על ידי ספורטאים צעירים יותר".
מה שקרה שם זה מה שמפורט בהכרעת הדין, אותה אישר הדיין לפרסם.
לכל השאר -
יש הוראה בתקנון המשמעת (שלא יזיק לאף אחד לקרוא אותו, ולמי שיש שאיפות לייצג את המדינה - גם את תקנון הנבחרות) לפיה הדיין מוסמך להורות על פרסום החלטתו. הדיין החליט מה שהחליט בין היתר, כי "מדובר בספורטאי ותיק בנבחרת אשר השתתף בשתי אולימפיאדות ואשר מהווה מודל לחיקוי על ידי ספורטאים צעירים יותר".
nobody expects the spanish inquisition
advocate כתב:עדיין לא ברור מה קרה שם....
מה לא ברור?
מלחמת לבנון !
אליפות עולם
התאריכים חופפים.
אתראות מבראזיל עד נפאל ! (הדיין לא יתן להם פירוט וגם אתה לא תבקש)
הוראות הבטחון מחמירות מאי פעם (למעט משלחת הנוער לטון שוויץ אחרי מינכן 72 בראשות אלחנן טלמור) הבחור מפר הוראה, נעלם מבלי לתאם ונוסף לכך לא חוזר למועד שנקבע למשלחת לבדיקת נוכחות. איש הבטחון וראש המשלחת מתיעצים ומדווחים הלאה. לאחר פרק זמן נוסף מערבים את המשטרה המקומית. הבחור חוזר באיחור ניכר. להערות ראש המשלחת מתייחס בזלזול. אגב לכל קלע היו מספרי טלפון לחרום, הוא לא טרח להודיע על עיכוב שלא תלוי בו או איחור.
ואל תשאל אם ניסו לחפש אותו בנייד , כי זו שאלה מטומטמת. מה חשבת שלא?
אז לאחר כל אלו וכיוון שאתה דניאל בעברך היית באיזו מסגרת או שתיים אני סבור שיש לו מזל שאתה לא היית הדיין שלו.............
יצא בזול.
חבר isia זכור !
פרסום
חברים שלום
הפירסום נעשה לא למען לבזות את אלכס,
תארו לכם שלא הינו מפרסמים והיה בכל זאת מגיע לעיתונות היינו חוטפים כפול, כאילו ניסינו להסתיר,כמו שאמר אילן אלכס קלע גדול ,בחור טוב וחבר , אבל חטא ,אני מקווה שלאחר ריצוי העונש , נראה אותו באולימפידה הבאה בביגין
יאיר
הפירסום נעשה לא למען לבזות את אלכס,
תארו לכם שלא הינו מפרסמים והיה בכל זאת מגיע לעיתונות היינו חוטפים כפול, כאילו ניסינו להסתיר,כמו שאמר אילן אלכס קלע גדול ,בחור טוב וחבר , אבל חטא ,אני מקווה שלאחר ריצוי העונש , נראה אותו באולימפידה הבאה בביגין
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד