1/2 גמר אליפות הפועל באקדח אויר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
advocate כתב:IVA,
לא התבלבלת? אני הבנתי שמרינה הייתה ראשונה - הסט האחרון היה 93 מול 92, לא?
נכון מרינה הקדימה אך זה לא הפרסום הרשמי
בדרוג הכללי היא שניה.
מה שקובע זהתחרות הגמר ולא אתמול אתמול זו רק עליה לגמר.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
Re: חצי גמר אליפות הפועל
slavochk כתב:בוני כתב:היום סניור שעבר את גיל 55+ צריך להתחרות נגד בחור בן 22 על מקום בחצי גמר.
איזה סיכויים יש לו?
אני מסכים שיש מקום ליותר תחרויות סניורים, אולי במסגרת תחרויות הנצחה.
(לדעתי הליגות השונות מאפשרות חלוקה לפי רמות, בלי קשר לגיל)
בכל מקרה אפשר להצליח למרות הגיל, כפי שאפשר לראות:
WOODWARD, Annette
Day of birth: 11.08.1947
Picture: SHAUSW1108194701
10m Air Pistol
25m Pistol
http://www.issfnews.com/shooters/whoiswho.asp?event=&wiwmode=namenat&shtrid=10012
דווקא בתור אקדוחן הייתי מביא לדוגמא את סקנקר.
חבר isia זכור !
ברסלר
חברים
לא לקטול את שלמה ברסלר נמצא בשליחות ההתאחדות בקרואטיה(ועדת עיתונות ופירסום אירופאית) והוא מסר לי שאילן יטפל השבת בתוצאות אז אילן ושלמה בהזדמנות תאמרו לי מי שכח להודיע ולמי
יאיר
לא לקטול את שלמה ברסלר נמצא בשליחות ההתאחדות בקרואטיה(ועדת עיתונות ופירסום אירופאית) והוא מסר לי שאילן יטפל השבת בתוצאות אז אילן ושלמה בהזדמנות תאמרו לי מי שכח להודיע ולמי
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
לחשוב חיובי
ידידי יאיר
עד שעה 18:00 התוצאות צריכות להגיע לתקשורת כדי שיכנסו לתוכנית הרדיו ממגרש הספורט ברשת ב'.(זה לא חדש רק להזכירך)
עקב התחיבויות קודמות וידיעה שהמקל עובר לברסלר השבת הזו הוקדשה לטיול משפחתי.
עם חזרתי מהטיול מצאתי הודעות באשכול בסליק אותו פתחתי לפנות בוקר. וכן הודעות מיהודה שביט ושמעון פסקל.
לעיתונות הועברה הודעה עם התוצאות שהיו לי עד 17:55. כמובן שזה אינו הדרוג הסופי ולכן בהודעה לעיתונות נכתב "תוצאות נבחרות" !!!
האלטרנטיבה היתה אי פירסום.
ביקשתי להשתחרר מתפקיד איש הקשר משום שהוא שאב ממני זמן רב, בעיקר בשבתות של חצאי גמר וליגה ארצית בו נאלצתי "לרדוף" אחר מנהלי תחרויות.
הימים האלו חלפו ללא שוב. (מברסלר הבינותי שהוא לא מתכוון לעבוד בשיטה שלי - ליזום קשר עם מנהלי תחרויות).
למרות האמור לעיל הרצתי הודעת תיקון לעיתונים ב 2045 (כש דד טיים למסירת הודעות הוא 21:00 הכולל את יובל קידר ואת הקבוצתי של חדרה - לאחר שיחה ביזמת טליאס).
תודה לכל מי שסייע בידי.
אבל לחטוף בקורת אני פשוט לא מוכן 6 שנים כמו טמפון ספגתי והשתדלתי להגיב עינינית ולענות יפה.
עכשיו יש אחראי - קוראים לו שלמה ברסלר - יש מנהלי תחרויות שמותיהם פורסמו בראש האשכול (ע"מ שלא תתעיפו לא העבירו תוצאות : יורם בן חיים חיפה, עמוס שחורי מעברות, אדי פפירוב רעננה, ואהרון אופק תל אביב) ויש מי שאחראי על תחום השיפוט כמדומני זו דפנה.
מכאן נשאר לי רק להפנות אתכם לאורן אהרוני מהפורום האולימפי שיעץ לנו להפציץ את התקשורת בהודעות.
סורי זה כבר לא יהיה אני לא מפני שאני לא רוצה אלא מפני שמשאב הזמן כרגע לא מאפשר לי.
אני בטוח שחברי הנהלת ההתאחדות יודעים בדיוק מה לעשות (היו בעבר מספר דיונים בנושא) אני מקווה שיצליחו.
בברכת עונת קליעה מוצלחת ומתוקשרת
אילן
נ.ב
משבוע הבא כל האינפורמציה לברסלר.
אני אמשיך לפתוח כאן אשכול למען הקלעים שרוצים לדווח און ליין מהמטווחים.
עד שעה 18:00 התוצאות צריכות להגיע לתקשורת כדי שיכנסו לתוכנית הרדיו ממגרש הספורט ברשת ב'.(זה לא חדש רק להזכירך)
עקב התחיבויות קודמות וידיעה שהמקל עובר לברסלר השבת הזו הוקדשה לטיול משפחתי.
עם חזרתי מהטיול מצאתי הודעות באשכול בסליק אותו פתחתי לפנות בוקר. וכן הודעות מיהודה שביט ושמעון פסקל.
לעיתונות הועברה הודעה עם התוצאות שהיו לי עד 17:55. כמובן שזה אינו הדרוג הסופי ולכן בהודעה לעיתונות נכתב "תוצאות נבחרות" !!!
האלטרנטיבה היתה אי פירסום.
ביקשתי להשתחרר מתפקיד איש הקשר משום שהוא שאב ממני זמן רב, בעיקר בשבתות של חצאי גמר וליגה ארצית בו נאלצתי "לרדוף" אחר מנהלי תחרויות.
הימים האלו חלפו ללא שוב. (מברסלר הבינותי שהוא לא מתכוון לעבוד בשיטה שלי - ליזום קשר עם מנהלי תחרויות).
למרות האמור לעיל הרצתי הודעת תיקון לעיתונים ב 2045 (כש דד טיים למסירת הודעות הוא 21:00 הכולל את יובל קידר ואת הקבוצתי של חדרה - לאחר שיחה ביזמת טליאס).
תודה לכל מי שסייע בידי.
אבל לחטוף בקורת אני פשוט לא מוכן 6 שנים כמו טמפון ספגתי והשתדלתי להגיב עינינית ולענות יפה.
עכשיו יש אחראי - קוראים לו שלמה ברסלר - יש מנהלי תחרויות שמותיהם פורסמו בראש האשכול (ע"מ שלא תתעיפו לא העבירו תוצאות : יורם בן חיים חיפה, עמוס שחורי מעברות, אדי פפירוב רעננה, ואהרון אופק תל אביב) ויש מי שאחראי על תחום השיפוט כמדומני זו דפנה.
מכאן נשאר לי רק להפנות אתכם לאורן אהרוני מהפורום האולימפי שיעץ לנו להפציץ את התקשורת בהודעות.
סורי זה כבר לא יהיה אני לא מפני שאני לא רוצה אלא מפני שמשאב הזמן כרגע לא מאפשר לי.
אני בטוח שחברי הנהלת ההתאחדות יודעים בדיוק מה לעשות (היו בעבר מספר דיונים בנושא) אני מקווה שיצליחו.
בברכת עונת קליעה מוצלחת ומתוקשרת
אילן
נ.ב
משבוע הבא כל האינפורמציה לברסלר.
אני אמשיך לפתוח כאן אשכול למען הקלעים שרוצים לדווח און ליין מהמטווחים.
חבר isia זכור !
דירוג 1/2 הגמר
אילן ב כתב:advocate כתב:IVA,
לא התבלבלת? אני הבנתי שמרינה הייתה ראשונה - הסט האחרון היה 93 מול 92, לא?
נכון מרינה הקדימה אך זה לא הפרסום הרשמי
בדרוג הכללי היא שניה.
מה שקובע זהתחרות הגמר ולא אתמול אתמול זו רק עליה לגמר.
מקווה שלאחר פרסום התוצאות וההערה של אילן הכל ברור
לאילן
אילן ידידי
אין אחד שמעריך את תרומתך להתאחדות יותר ממני,
יאיר
ואללה נכון !
בתור מי שתמיד זכר להרים טלפון להגיד תודה (גם כשלא הגיע)ובבקשה.
לשמור על הרעות גם כהסכמנו שלא מסכימים,
תדע שאין עליך פשוט אין.
תמשיך להוביל את הקליעה להצלחות כמו שאתה יודע.
אילן
אין אחד שמעריך את תרומתך להתאחדות יותר ממני,
יאיר
ואללה נכון !
בתור מי שתמיד זכר להרים טלפון להגיד תודה (גם כשלא הגיע)ובבקשה.
לשמור על הרעות גם כהסכמנו שלא מסכימים,
תדע שאין עליך פשוט אין.
תמשיך להוביל את הקליעה להצלחות כמו שאתה יודע.
אילן
יאיר דוידוביץ
לחשוב חיובי
לחשוב חיובי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד