רעיונות איך להפוך ירי אולימפי אטרקטיבי לקהל הרחב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אילן יקירי....
כוס מיים קרים, דחוף
בואו נשמור על הדיון (שבפני עצמו הוא ראוי לחלוטין), ברמה של החלפת דעות, את החלפת המהלומות נשאיר לענפי ספורט אחרים.
אין כל רע בביקורת, כל עוד היא ביקורת בונה !
כל האמור כאן מכוון לא רק לאילן, אלא גם לקשת... (ולכל אחד אחר שמגיב בפורום)
תחשבו 10 שניות (לא צריך יותר מזה...) לפני שאתם לוחצים "שלח הודעה"....
כוס מיים קרים, דחוף

בואו נשמור על הדיון (שבפני עצמו הוא ראוי לחלוטין), ברמה של החלפת דעות, את החלפת המהלומות נשאיר לענפי ספורט אחרים.
אין כל רע בביקורת, כל עוד היא ביקורת בונה !
כל האמור כאן מכוון לא רק לאילן, אלא גם לקשת... (ולכל אחד אחר שמגיב בפורום)
תחשבו 10 שניות (לא צריך יותר מזה...) לפני שאתם לוחצים "שלח הודעה"....
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
אלוהים יישמור אותך אילן!
מילים קשות, אולי מדי, אבל ענייניות כתמיד.
ובזאת אני אצטרף לאופיר בקריאות סולחה.
הגענו פה למצב שזה כבר לא דיון כפי שזה אמור להיות.
ובזאת אני אצטרף לאופיר בקריאות סולחה.
הגענו פה למצב שזה כבר לא דיון כפי שזה אמור להיות.
איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אהה הבנתי
להשתלח בהתאחדות בעילום שם זה בסדר !
להאשים את ההתאחדות שהיא מונופול ומנצלת את המצב "לעשות קופה" זה בסדר !
(אדם ואפיר נדמה לי שאתם קצת יודעים באמת כמה כסף יש בקליעה -מישהו נהיה מיליונר מקליעה? אופיר בטח לא ! - אדם בטח "קיבל הון" מתחזוקת הגיימנים....)
אבל כשקם מישהו ואומר די נמאס כל פעם מחדש קם מישהו ומוציא דיבתה של ההתאחדות רעה......... הנה האמת!
לא זה לא טוב.
למה מה קרה?
אדם כמו באשכול התקשורת נשכבת על הכביש להגן על גלעד.........
ובסוף הסתבר לי שאתה חושב כמוני.
מתי תפסיק להגן על "צדיקים" ותתחיל להגן על הקליעה?
אני הולך לשתות מיים ............ הכדור אצלכם.
להשתלח בהתאחדות בעילום שם זה בסדר !
להאשים את ההתאחדות שהיא מונופול ומנצלת את המצב "לעשות קופה" זה בסדר !
(אדם ואפיר נדמה לי שאתם קצת יודעים באמת כמה כסף יש בקליעה -מישהו נהיה מיליונר מקליעה? אופיר בטח לא ! - אדם בטח "קיבל הון" מתחזוקת הגיימנים....)
אבל כשקם מישהו ואומר די נמאס כל פעם מחדש קם מישהו ומוציא דיבתה של ההתאחדות רעה......... הנה האמת!
לא זה לא טוב.
למה מה קרה?
אדם כמו באשכול התקשורת נשכבת על הכביש להגן על גלעד.........
ובסוף הסתבר לי שאתה חושב כמוני.
מתי תפסיק להגן על "צדיקים" ותתחיל להגן על הקליעה?
אני הולך לשתות מיים ............ הכדור אצלכם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
לא נשכבתי על שום כביש הפעם אילן.
ייתכן ששוב מילותי לא הובנו כראוי...
משמע, אני מסכים עם כל מילה!
רציתי גם לכתוב "וברכות לאילן על השחרור מהתפקיד, ללא ספק היה לך קיטור לשחרר וזה טוב שיש מישהו כמוך לשחרר אותו!" אבל לא כתבתי את זה לפני כן כי לא חשבתי שזה יהיה במקום.
אני פשוט שונא כשאנשים מתחילים להצביע אחד על השני בהאשמות, כמו שאמרת על קשת, אבל ללכת ולהחזיר לו באותו משקל זה לא הרבה יותר טוב.
אמנם הצדק איתך לדעתי אבל תגיד לי, זו סיבה לרדת לרמות וויכוח של ילדים קטנים?
אתה מסוגל ליותר מזה לדעתי.
שתה, שתה את הכוס מים שלך, תחלוב פרה, פרק מחסנית בהקלר & ברוך המגודל ומגניב שלך ובא נמשיך עם האשכול הזה שהיה מצוין עד רצף ההאשמות האלה.
עם קשת לא מאמין בדרכינו זו זכותו. אם הוא משמיץ, בשביל מה עשו מנהלי פורומים?
בכל מקרה אני חושב שהעברת את המסר שההתאחדות עושה את שלה לעזור גם לאנשים כמוהו ולא רק לקלעיה הפעילים.
יאללה עברנו הלאה!
האם אנחנו צריכים מתקן עם אישורים של מטווח אויר (משהו אמר מכולה?) כדי לעשות הדגמות של רובה אויר עם סקאט (בלי תחמושת) בקניון?
אני מתאר לעצמי שהחוק לא מוותר בשום צורה אבל אני חייב לשאול בכל זאת...
ייתכן ששוב מילותי לא הובנו כראוי...
AK כתב:אלוהים יישמור אותך אילן!
משמע, אני מסכים עם כל מילה!
רציתי גם לכתוב "וברכות לאילן על השחרור מהתפקיד, ללא ספק היה לך קיטור לשחרר וזה טוב שיש מישהו כמוך לשחרר אותו!" אבל לא כתבתי את זה לפני כן כי לא חשבתי שזה יהיה במקום.
אני פשוט שונא כשאנשים מתחילים להצביע אחד על השני בהאשמות, כמו שאמרת על קשת, אבל ללכת ולהחזיר לו באותו משקל זה לא הרבה יותר טוב.
אמנם הצדק איתך לדעתי אבל תגיד לי, זו סיבה לרדת לרמות וויכוח של ילדים קטנים?
אילן ב כתב:וזכור שאתה התחלת
אתה מסוגל ליותר מזה לדעתי.
שתה, שתה את הכוס מים שלך, תחלוב פרה, פרק מחסנית בהקלר & ברוך המגודל ומגניב שלך ובא נמשיך עם האשכול הזה שהיה מצוין עד רצף ההאשמות האלה.
עם קשת לא מאמין בדרכינו זו זכותו. אם הוא משמיץ, בשביל מה עשו מנהלי פורומים?

בכל מקרה אני חושב שהעברת את המסר שההתאחדות עושה את שלה לעזור גם לאנשים כמוהו ולא רק לקלעיה הפעילים.
יאללה עברנו הלאה!
האם אנחנו צריכים מתקן עם אישורים של מטווח אויר (משהו אמר מכולה?) כדי לעשות הדגמות של רובה אויר עם סקאט (בלי תחמושת) בקניון?
אני מתאר לעצמי שהחוק לא מוותר בשום צורה אבל אני חייב לשאול בכל זאת...
ואם כן חייבים מתקן שכזה, כמה קשה יהיה לבנות מאין חדרון זמני מפרספקס או משהו כזה שלא ישבר מכדורי אוויר ולהשיג לו אישור?
תראו באיזה שעה אני כותב הודעות! לא ייאמן!
תראו באיזה שעה אני כותב הודעות! לא ייאמן!
הממ... הייתי אומר שבטוח יש רובים שאפשר לוותר עליהם.
אבל אם כבר עושים משהו בסגנון, אנחנו רוצים להראות את הטובים ביותר שאפשר... ורצוי גם לתת את ההרגשה של הירי עם הרעש... מה לגבי לבנות מטווחון סגור? אני מנחש שגם לדבר כזה נצטרך רשיון עסק... או שאפשר להשתמש ברשיון של הקניון אם כבר מגיעים עם זה כ"כ רחוק...
אבל אם כבר עושים משהו בסגנון, אנחנו רוצים להראות את הטובים ביותר שאפשר... ורצוי גם לתת את ההרגשה של הירי עם הרעש... מה לגבי לבנות מטווחון סגור? אני מנחש שגם לדבר כזה נצטרך רשיון עסק... או שאפשר להשתמש ברשיון של הקניון אם כבר מגיעים עם זה כ"כ רחוק...
משפט שלמדתי מסיני זקן אחד: "אתה מחליט מתי אתה נפגע"...
אילן נפגעת? זו בעייה שלך! ואולי היא מעידה שקלעתי לנקודות מאוד רגישות.
אולי תסביר לחבריך את הציטוט הבא מתוך פורום YNET עם יעקב עמית וצוותו (בעניין השפוטים וההסדרים הסודיים שאינם גלויים לציבור ואינם מופיעים בחוק כלי היריה...):
תאריך : 22/09/05 14:33
מחבר/ת : צוות מ.אוכלוסין
בתגובה ל: רובי אוויר - אזרח מהמרכז
================================================
שלום אזרח,
ככלל, מותר לבצע ירי ברובה אוויר מגיל 14 ומעלה. אם כי, אין
הוראה המגבילה יריה מתחת לגיל זה.
עד גיל 18 כל ירי של קטין מבוצע באישור והסכמת הוריו של היורה
ובאחריותם כאשר בתוך המטווח האחראי על ביצוע הירי הוא מנהל המטווח.
ככלל, אין מאשרים רובה זעיר או רובה אוויר לציבור הרחב,
אלא אם כן האדם עונה לתבחינים שנקבעו במשרד הפנים או
לאחר שמנהל האגף לרישוי לכלי ירייה, אישר פרטנית את מתן
הנשק לאור המלצה אישית של מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל.
אני איש פרטי ואינני האזרח ששאל שאלה זו, לא חייב כלום לאף אחד ואתם לא חייבים לי כלום.
לפני כשנתיים וחצי קיבלתי את התשובה הטלפונית ממי שהציג את עצמו לפי מיטב זכרוני כמנכ"ל התאחדות הקליעה "אתה תתעסק בעניינך ואנחנו בעניינינו".
אז אני מתעסק בענייני ויש הרבה מהם כולל שיחות טלפוניות איתך וחומר ששלחת לי באופן אישי, ציטוטים של מנכ"ל ההתאחדות הנוכחי, שטויות של משרד הפנים ועוד הרבה. אצלי זה לא מקצוע, רק תחביב.
אם הייתם מוותרים קצת על האגו שלכם ואומרים לעצמכם בואו ונראה אם אנחנו יכולים ללכת בדרכי עקיפין, עם האזרח הקטן, אז אולי כבר מזמן היה קורה משהו מעניין בנושא כי כרגע אני לבד ואני עושה לבד את מה שאני חושב לנכון. אני לא מתיימר לעזור לכם ואני לא מצפה לאיזו עזרה מכם. ואם במקרה אני אצליח אז לא יעמוד מאחורי ארגון אלא רק האזרחים הקטנים.
היה הרבה יותר נחמד אם במקום להעלב ולענות לי, הארגון שמאחוריך שבתור משלם מיסים אני ממן לו חלק מדמי רישוי רובי האויר שלו היה בא ואומר לציבור : אני מעמיד לרשותכם ב 15 מקומות בארץ גישה למטווח עם רובה אויר אולימפי שתוכלו לקלוע להנאתכם מתי שאתם רוצים במחיר דומה לזה שמשלמים בעבור קליעה באקדח שבבעלות המטווח (גם בירושלים ולא תפילו את זה על העיריה).
הציבור לא יקנה רובה אויר אולימפי שעולה אלפי שקלים. הוא גם לא יכול לקנות כזה על פי הציטוט המובא לעיל. הוא גם לא יכול לקנות רובה אויר פשוט שמיועד לבית בדיוק בשל אותו ציטוט כי מנכ"ל התאחדות הקליעה לא ימליץ באופן אישי לאשר מתן "נשק" לבוזגלו. והציבור גם לא רוצה 5 תחרויות בשנה וליגה...
אז או שתגרמו לכך שמי שיש לו רובה פשוט בתבחין "החזקה בבית" יוכל לבוא בכיף אליכם או מה שהצעתי לעיל שיוכל להתאים לכל אדם מהרחוב.
ובחוקים של זהבה שיאפשרו לכל אחד לרכוש כלי כזה וגם את הקולט הפנטסטי תטפלו במשך הזמן...
(ומאחר ולא נראה לי כי זהבה חברה בפורום זה, מן הנימוס היה שלא להשמיץ אותה פה...או שאולי אני אחליט להפגע בשבילה...)
ודבר נוסף שנזכרתי בו. בתמונות באתר ההתאחדות המון בנות קלעיות. למה שלא תשלחו את אלו ליחצן אצל זהבה?
***נערך ע"י מנהל הפורום***
אילן נפגעת? זו בעייה שלך! ואולי היא מעידה שקלעתי לנקודות מאוד רגישות.
אולי תסביר לחבריך את הציטוט הבא מתוך פורום YNET עם יעקב עמית וצוותו (בעניין השפוטים וההסדרים הסודיים שאינם גלויים לציבור ואינם מופיעים בחוק כלי היריה...):
תאריך : 22/09/05 14:33
מחבר/ת : צוות מ.אוכלוסין
בתגובה ל: רובי אוויר - אזרח מהמרכז
================================================
שלום אזרח,
ככלל, מותר לבצע ירי ברובה אוויר מגיל 14 ומעלה. אם כי, אין
הוראה המגבילה יריה מתחת לגיל זה.
עד גיל 18 כל ירי של קטין מבוצע באישור והסכמת הוריו של היורה
ובאחריותם כאשר בתוך המטווח האחראי על ביצוע הירי הוא מנהל המטווח.
ככלל, אין מאשרים רובה זעיר או רובה אוויר לציבור הרחב,
אלא אם כן האדם עונה לתבחינים שנקבעו במשרד הפנים או
לאחר שמנהל האגף לרישוי לכלי ירייה, אישר פרטנית את מתן
הנשק לאור המלצה אישית של מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל.
אני איש פרטי ואינני האזרח ששאל שאלה זו, לא חייב כלום לאף אחד ואתם לא חייבים לי כלום.
לפני כשנתיים וחצי קיבלתי את התשובה הטלפונית ממי שהציג את עצמו לפי מיטב זכרוני כמנכ"ל התאחדות הקליעה "אתה תתעסק בעניינך ואנחנו בעניינינו".
אז אני מתעסק בענייני ויש הרבה מהם כולל שיחות טלפוניות איתך וחומר ששלחת לי באופן אישי, ציטוטים של מנכ"ל ההתאחדות הנוכחי, שטויות של משרד הפנים ועוד הרבה. אצלי זה לא מקצוע, רק תחביב.
אם הייתם מוותרים קצת על האגו שלכם ואומרים לעצמכם בואו ונראה אם אנחנו יכולים ללכת בדרכי עקיפין, עם האזרח הקטן, אז אולי כבר מזמן היה קורה משהו מעניין בנושא כי כרגע אני לבד ואני עושה לבד את מה שאני חושב לנכון. אני לא מתיימר לעזור לכם ואני לא מצפה לאיזו עזרה מכם. ואם במקרה אני אצליח אז לא יעמוד מאחורי ארגון אלא רק האזרחים הקטנים.
היה הרבה יותר נחמד אם במקום להעלב ולענות לי, הארגון שמאחוריך שבתור משלם מיסים אני ממן לו חלק מדמי רישוי רובי האויר שלו היה בא ואומר לציבור : אני מעמיד לרשותכם ב 15 מקומות בארץ גישה למטווח עם רובה אויר אולימפי שתוכלו לקלוע להנאתכם מתי שאתם רוצים במחיר דומה לזה שמשלמים בעבור קליעה באקדח שבבעלות המטווח (גם בירושלים ולא תפילו את זה על העיריה).
הציבור לא יקנה רובה אויר אולימפי שעולה אלפי שקלים. הוא גם לא יכול לקנות כזה על פי הציטוט המובא לעיל. הוא גם לא יכול לקנות רובה אויר פשוט שמיועד לבית בדיוק בשל אותו ציטוט כי מנכ"ל התאחדות הקליעה לא ימליץ באופן אישי לאשר מתן "נשק" לבוזגלו. והציבור גם לא רוצה 5 תחרויות בשנה וליגה...
אז או שתגרמו לכך שמי שיש לו רובה פשוט בתבחין "החזקה בבית" יוכל לבוא בכיף אליכם או מה שהצעתי לעיל שיוכל להתאים לכל אדם מהרחוב.
ובחוקים של זהבה שיאפשרו לכל אחד לרכוש כלי כזה וגם את הקולט הפנטסטי תטפלו במשך הזמן...
(ומאחר ולא נראה לי כי זהבה חברה בפורום זה, מן הנימוס היה שלא להשמיץ אותה פה...או שאולי אני אחליט להפגע בשבילה...)
ודבר נוסף שנזכרתי בו. בתמונות באתר ההתאחדות המון בנות קלעיות. למה שלא תשלחו את אלו ליחצן אצל זהבה?
***נערך ע"י מנהל הפורום***
- סליקאי ארד
קשת, אילן, וכל שאר המתנצחים,
הדיון ברמתו הנוכחית לא מכבד את הפורום...
אתם מוזמנים להמשיך אותו באופן פרטי, טלפוני, או כל אופן אחר שתמצאו לנכון, אבל ברמה הזו, לא כאן!!
ועל זה כבר נאמר...
"ובא לציון נועל"
נ.ב.
חבל מאוד שדיון, שהתחיל בנושא כה חשוב, צריך להיות הדיון הראשון בפורום שאני נאלץ לנעול...
הדיון ברמתו הנוכחית לא מכבד את הפורום...
אתם מוזמנים להמשיך אותו באופן פרטי, טלפוני, או כל אופן אחר שתמצאו לנכון, אבל ברמה הזו, לא כאן!!
ועל זה כבר נאמר...
"ובא לציון נועל"
נ.ב.
חבל מאוד שדיון, שהתחיל בנושא כה חשוב, צריך להיות הדיון הראשון בפורום שאני נאלץ לנעול...
*** אופיר גולדשטיין ***
הדיון באשכול זה נערך ע"פ בקשת הכותבים בו, ע"מ להחזיר את רמתו לכזו המתאימה לפורום.
מכיוון שאני חושב שנושא הדיון הוא חשוב לאין ערוך, אשמח אם הדיון יוכל לחזור ולהתנהל, רק ברמת דיבור (וכתיבה) ראויה.
בינתיים נפתח כבר אשכול חדש, המתמצת את נושאי האשכול:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10152
נשמח להמשיך לשמוע את דעותיכם שם..
מכיוון שאני חושב שנושא הדיון הוא חשוב לאין ערוך, אשמח אם הדיון יוכל לחזור ולהתנהל, רק ברמת דיבור (וכתיבה) ראויה.
בינתיים נפתח כבר אשכול חדש, המתמצת את נושאי האשכול:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10152
נשמח להמשיך לשמוע את דעותיכם שם..
*** אופיר גולדשטיין ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד