גדנ"ע קליעה לא תורמת כלום לקליעה בצה"ל

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

גדנ"ע קליעה לא תורמת כלום לקליעה בצה"ל

על ידי Libo » 10 ינואר 2007, 16:53

תגידו את זה ל :

אל"מ זאב שרוני - ממ"ר מג"ן, לשעבר חניך במועדון קליעה כפ"ס, השתתפף בתחרות בחו"ל מטעם הגדנ"ע

ניסן - ראש מדור צלפים בצה"ל

יגאל לחזיאל - לשעבר ראש מדור קליעה בצה"ל (חניך לשעבר של מועדון אשקלון)

איציק יונסי - לשעבר ראש מדור תוכניות בצנחנים (היה חניך במועדון קליעה אשקלון)

יואב זאבי וגיא סטריק, אליפות העולם ואליפות אירופה

אלפי חניכים שבזכות גדנ"ע קליעה נהיו חיילים בעלי יכולות קליעה משופרות בכל יחידות צה"ל

פונה לותיקים : מחפש עוד שמות של אנשים שיכולים לנפץ את ה"עילה" המרכזית של צה"ל בהחלטתו לסגור את גדנ"ע קליעה לפיה מועדוני הקליעה לא תורמים לחניכים בשירות בצה"ל.

טל.
אין כמו גדנ"ע קליעה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי nitz » 10 ינואר 2007, 21:06

דוגמה לצלף וקלע מפורסם

שני דברים מעניינים מהאתר של צה"ל:
זרוע היבשה בוחנת אמצעי חדש למניעת פליטות כדורים (וזרוע אחרת סוגרת אמצעי אחר)...זה המקום להזכיר את מייקי הרטמן שלפני שהתגייס לצבא היה לו כבר ניסיון בקליעה?

מקצה סובלנות-באים להקנות תכונה הקיימת ממילא אצל קלעים.

אני יודע ששאול קירש הגיע מתחום הירי האולימפי...משנה משהו?

אני לא זוכר אם חני אוקונסקי הגיעה מהגדנ"ע או מהפועל... :? (אגב, חשבתי שאנחנו מדברים על צלפים-זה מה שצה"ל מחפש...אל תבלבלו אותו עם קלעים ספורטיביים)

פעם הבאה לא לזרוק דפי מידע על חניכי עבר! (שמרית... :twisted: ), לשמור על קשר הדוק עם החניכים לפחות עד שחרורם מצה"ל (למטרות סטטיסטיקה אך כמובן שאין כל רע גם בשמירת קשר ללא קשר לסטטיסטיקה)...
הצעה-לכנס את מפקדי המועדונים, חיילים שהיו בעבר, ומפקדי מועדונים לשעבר, לאמץ קצת את התאים האפורים ולעשות רשימות של חניכים בוגרים וליצור איתם קשר.

מי שרשום בפרש ובהיידפארק (ורצוי גם בכל פורום מתאים אחר...בטח יש גם בתפוז איזו קהילת "מורעלים") שישאל מי מהגולשים היה חניך בגדנ"ע והאם מילא תפקידי קליעה/צליפה בצבא. יש שם לפחות שניים שלא מסתירים את זה. כדאי גם לעדכן אותם על הסגירה, בהזדמנות הזאת-אולי נוכל לצרף גם חובבי נשק, מורעלים וביטחוניסטים למחאה.

אולי גם באתר שלנו יש כמה חובבי נשק שאינם פעילים בירי אולימפי אבל היו בנערותם חניכים בגדנ"ע.
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אבי ח » 11 ינואר 2007, 09:47

הסיפור שלי הרבה יותר מינורי ולא משמעותי ... אבל עדיין אני מניח שדווקא ברמה הזו יש עוד אלפים כמוהו.

למרות ששירותי הצבאי לא נגע כלל בעולם הקליעה הצבאית יצא לי להנות ולתרום מפירות רקע הקליעה שרכשתי בגדנ"ע.
במסגרת קורס הקצינים לקחתי על עצמי כצוער לרכז את כל נושאי הקליעה והצליפה בצוות. הדבר בא לידי ביטוי בסדרה של הרצאות ובליווי צמוד של חברי הצוות במסגרת בוחן אות הקלע (עד למעבר מוצלח של הבוחן של כל החברים). כל זה בה פשוט מאהבת הקליעה שאותה קיבלתי בגדנ"ע.

המטען שקיבלתי במסגרת הגדנ"ע המשיך ללוות אותי גם שהעברתי מטווחים מפעם לפעם במסגרת השירות, והוא ממשיך ללוות אותי עד היום.

שנים רבות אחר כך האהבה הזו (שכנראה המשיכה לבעור בפנים באש נמוכה) החזירה אותי לפעילות מחדש.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

לא יספיק

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 13 ינואר 2007, 07:51

חברים שלום
המקום לא יספיק לכל מה שאני רוצה לכתוב אז אקצר כאחד שהכשיר דורות של קלעים בגדנ"ע (אשקלון) ושמע מהם שהיו בצבא צלפים.תותחנים מצטינים גם בשריון.קלעים הכי טובים בגדוד והכי חשוב חרדים לבטיחות בנשק .
אז אני פשוט לא מבין על מה הצבא מדבר חברים מישהוא סימן מטרה ויורים.
כנראה שלא יעזור שום הסבר הגיוני.
אגודות הספורט צריכות להרים את הכפפה ולהתחיל לגייס נוער למועדונים כמו שעשה הגדנ"ע.
אשמח להרחיב ולדבר עם כל מי שירצה לשמוע אבל אי לא בטוח שהם מעונינים להקשיב
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד