שידור חי ובלעדי מאליפות אירופה (עקבו כאן מתי יש שידור)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
תודה רבה לשלמה ברסלר על הרעיון הראשוני לבצע את השידור שאפשר להגדיר שהוכתר בהצלחה ,
תודה לכל מי שישב בצרפת ועידכן ותודה לאייל מנהל הבלוג TV של תפוז שבהתרעה קצרה של שעה דאג לפרסם כמה שיותר את חדר האירוח וכל פעם שנפתח פורסם ב-3 המובילים.
ביומיים הראשונים היו בין 15 ל-20 צופים קבועים והרבה שנכנסו ויצאו
בגמר של אלכסי צפו מעל 30 צופים וכך גם צפו ביום האחרון בשבת .
הופקו לקחים (כמו להודיע קודם גם לערוץ הספורט ולתפוז) , מקווה פעם הבאה יתוקן בתפוז התקלה וגם נוכל לראות בגודל מלא ובאיכות יותר טובה את השידור.
ביקשתי מאלכסיי שיסכם את האליפות ב-4-5 פסקאות , על הזכיה , מה הוא חושב יהיה איתו בעתיד ועוד
ואני יעלה לבלוג האולימפי בקווה שזה יהיה בימים הקרובים ואז יפרסם לכם קישור .
שוב תודה ונפגש בשידורים הבאים
תודה לכל מי שישב בצרפת ועידכן ותודה לאייל מנהל הבלוג TV של תפוז שבהתרעה קצרה של שעה דאג לפרסם כמה שיותר את חדר האירוח וכל פעם שנפתח פורסם ב-3 המובילים.
ביומיים הראשונים היו בין 15 ל-20 צופים קבועים והרבה שנכנסו ויצאו
בגמר של אלכסי צפו מעל 30 צופים וכך גם צפו ביום האחרון בשבת .
הופקו לקחים (כמו להודיע קודם גם לערוץ הספורט ולתפוז) , מקווה פעם הבאה יתוקן בתפוז התקלה וגם נוכל לראות בגודל מלא ובאיכות יותר טובה את השידור.
ביקשתי מאלכסיי שיסכם את האליפות ב-4-5 פסקאות , על הזכיה , מה הוא חושב יהיה איתו בעתיד ועוד
ואני יעלה לבלוג האולימפי בקווה שזה יהיה בימים הקרובים ואז יפרסם לכם קישור .
שוב תודה ונפגש בשידורים הבאים

- סליקאי ארד
תודה לך אורן!
על כל העזרה ותמיכה בנושא התקשורת והפרסום וכמובן התמיכה בתחום ספורט הזה שכולנו כ"כ אוהבים.

על כל העזרה ותמיכה בנושא התקשורת והפרסום וכמובן התמיכה בתחום ספורט הזה שכולנו כ"כ אוהבים.
איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד