תוצאות בבקשה....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רק שמונת הראשונים אחרי האלימינציה נכנסים לפיינל. לא מכניסים את התשיעי אם אחד מהם לא מופיע.
אין "כמה קלעים" שיורים גם אקדח וגם רובה.
לחשוב על כמויות כקריטריון זה לחשוב בינוניות. הקטגוריה היחידה שאני מוכן להציף בה את המטווח בכל מחיר היא נוער - אבל באקדח זו לא הצפה - אפילו לא שלולית (וגם ברובה המצב די עגום)
אין "כמה קלעים" שיורים גם אקדח וגם רובה.
לחשוב על כמויות כקריטריון זה לחשוב בינוניות. הקטגוריה היחידה שאני מוכן להציף בה את המטווח בכל מחיר היא נוער - אבל באקדח זו לא הצפה - אפילו לא שלולית (וגם ברובה המצב די עגום)
nobody expects the spanish inquisition
ממממ
ובכן, מה שצריך זה מעט שיווק אגרסיבי של הענף אם אתה רוצה להכניס דם חדש לתחום.
אני יכול להבטיח לך שלא חסר מי שרוצה או יכול להכנס לספורט, פשוט אין להם את המידע או ההכוונה הדרושה..
באופן אישי, עד שלא הלכתי וחפרתי ושאלתי שאלות ישירות, לא היה לי מושג למי ולמה לפנות.
אני בטוח שלא תהיה בעיה להתאחדות לעשות מאמץ שיווקי מרוכז, גם אם חד פעמי או אפילו בשיתוף עם המועדונים ולפרסם בבתי ספר, ברשת או באזורי עניין אחרים של קהל פוטנציאלי.
ואם זה לא יעבוד, אז אפשר להתחיל לדאוג...
אני יכול להבטיח לך שלא חסר מי שרוצה או יכול להכנס לספורט, פשוט אין להם את המידע או ההכוונה הדרושה..
באופן אישי, עד שלא הלכתי וחפרתי ושאלתי שאלות ישירות, לא היה לי מושג למי ולמה לפנות.
אני בטוח שלא תהיה בעיה להתאחדות לעשות מאמץ שיווקי מרוכז, גם אם חד פעמי או אפילו בשיתוף עם המועדונים ולפרסם בבתי ספר, ברשת או באזורי עניין אחרים של קהל פוטנציאלי.
- סליקאי ארד
Re: ממממ
DarkEyes כתב:ובכן, מה שצריך זה מעט שיווק אגרסיבי של הענף אם אתה רוצה להכניס דם חדש לתחום.
אפשר להתחיל לדאוג
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
תראה..
תראה, רעיונות ופתרונות יצירתיים יש בשפע.. מה שצריך זה הרצון והתעוזה ליישם אותם.
אבל, מאחר ואני לא חבר בחוג מקבלי ההחלטות או בעלי ההשפעה המרכזיים כרגע, הרעיונות האלה ערכם כקליפת השום אלא אם מי שכן נמצא שם יבחר ליישם אותם.
אין רווח בלי סיכון..
אבל, מאחר ואני לא חבר בחוג מקבלי ההחלטות או בעלי ההשפעה המרכזיים כרגע, הרעיונות האלה ערכם כקליפת השום אלא אם מי שכן נמצא שם יבחר ליישם אותם.
אין רווח בלי סיכון..
- סליקאי ארד
אוי זה נורא פשוט.
ניסית לפנות למנהל בית ספר שייתן לך להכנס לכיתות להסביר לילדים מה זה קליעה?
אחרי שתיזרק חמש פעמים תבוא ותגיד שלאחרים חסר תעוזה.
דרך אגב - למה אתה מסתתר מאחרי כינוי?
ניסית לפנות למנהל בית ספר שייתן לך להכנס לכיתות להסביר לילדים מה זה קליעה?
אחרי שתיזרק חמש פעמים תבוא ותגיד שלאחרים חסר תעוזה.
דרך אגב - למה אתה מסתתר מאחרי כינוי?
נערך לאחרונה על ידי מיכאל בתאריך 29 מאי 2007, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
nobody expects the spanish inquisition
Re: תראה..
DarkEyes כתב:תראה, רעיונות ופתרונות יצירתיים יש בשפע.. מה שצריך זה הרצון והתעוזה ליישם אותם.
אין רווח בלי סיכון..
צור קשר עם שלמה ברסלר.
הוא תמיד ישמח לעזרה.
(עצות יש לו בשפע)
בהצלחה לקליעה
חבר isia זכור !
הבנתם אותי לא נכון, ובקריאה שניה הניסוח שלי אכן נראה קצת לא נעים לעין..
אני מאד אוהב ומעריך את הספורט בכלל, ואת האנשים שמשקיעים זמן ומרץ כדי להחיות אותו בפרט.
אני מקווה שתקבל את ההתנצלות הכנה שלי על אי ההבנה הזו.
הכוונה שלי טובה בסה"כ, כלומר לא להתייאש אם דרך אחת או אחרת לא הצליחה ולנסות שוב, לא 5 אלא 20 פעם ולבדוק כיוונים ונוסחאות נוספת ע"מ לשפר את המצב.
המנהל סירב בגסות רוח לקבל אתכם?, שיבושם לו...
אפשר במקום לגשת ולהסביר בכל בי"ס בעיר בנפרד ולהתקל בבירוקרטיה של ההנהלה,
לשכור אולם הרצאות או חדר במתנ"ס, לעשות שם הסברה מרוכזת חד פעמית, ולפרסם בכניסה לבתי ספר ואזורי עניין של צעירים ולנפות על הדרך את החתך של הלא מעוניינים.
אין לי את התמונה הכוללת כדי להיות יותר פרקטי, אבל אני בהחלט נכון לתרום לעניין.
שבוע טוב, ושוב סליחה,
אלון.
אני מאד אוהב ומעריך את הספורט בכלל, ואת האנשים שמשקיעים זמן ומרץ כדי להחיות אותו בפרט.
הכוונה שלי טובה בסה"כ, כלומר לא להתייאש אם דרך אחת או אחרת לא הצליחה ולנסות שוב, לא 5 אלא 20 פעם ולבדוק כיוונים ונוסחאות נוספת ע"מ לשפר את המצב.
לשכור אולם הרצאות או חדר במתנ"ס, לעשות שם הסברה מרוכזת חד פעמית, ולפרסם בכניסה לבתי ספר ואזורי עניין של צעירים ולנפות על הדרך את החתך של הלא מעוניינים.
שבוע טוב, ושוב סליחה,
אלון.
- סליקאי ארד
DarkEyes כתב:הבנתם אותי לא נכון, ובקריאה שניה הניסוח שלי אכן נראה קצת לא נעים לעין..
שבוע טוב, ושוב סליחה,
אלון.
אלון לא היתה בי טיפה של ציניות.
מרחק שלי מהמרכז ומחסור במשאב הזמן אילצו אותי להתנתק מהקליעה........
היום מושך בעול שלמה ברסלר.
הוא מוצף בהצעות...... חלקן מעולות
גם זמנו מוגבל - בסופו של יום הוא מתנדב ללא שכר.
והיישום שלהם דורש :
משאב זמן - הון אנושי והון פיננסי.
זמן יש לו במשורה
הון אנושי כרגע לא כל כך עומד לרשותו....
והון פיננסי - נאדה - כלום - גורנישט - נישטו............
אם אתה רוצה באמת לסייע פנה לשלמה הוא ישמח להעזר בך.
תודה לך על הרצון הטוב.
חבר isia זכור !
שמעתי תגובות לכאן ולכאן משיחותי בנושא ההעדרות מהפיינלים. היו שאמרו שהעדרות מהפיינל מצביע על זילזול. ומנגד אמרו שמי שלא משתתף בפיינל, מוותר על מדליה ומפנה את מקומו לבא אחריו, הוא עצמו אוטומטית יורד למקום ה-8.
יש לי הצעה לדיון - השתתפות בפיינל - זכות או חובה
יש לי הצעה לדיון - השתתפות בפיינל - זכות או חובה

- סליקאי כסף
כל מקרה לגופו בד"כ.
אני לא בטוח שהייתי משתמש במילה זלזול אבל היא ללא ספק מתאימה.
וכפי שנאמר, למה להתחרות אם אתה הולך לפנות את מקומך על הפודיום? בסופו של דבר זהו מקומך ולא מקומו של הבא בתור... זה הרעיון בתחרות, דירוג עפ"י תוצאה, לא משהו אחר.
בגלל זה גם לא יהיה ענייני להעלות את המקום ה-9 לפיינל. למרות רצוננו לתת לכולם כמה שיותר נסיון מכל הבחינות.
זה שקלע אחד יורה גם רובה וגם אקדח ועולה לפיינל בשניהם זה עשייה/בעיה שלו.
מה שכן, אם הוא בא בשביל התחרות הקבוצתית ולא בשביל האישית, אולי כדאי שתהיה לו האפשרות לציין זאת מראש ושיירה בתור משלים קבוצה בלבד בכדי שמי שכן מעוניין יהנה מההזדמנות הטובה ביותר לעלות.
אני לא בטוח שהייתי משתמש במילה זלזול אבל היא ללא ספק מתאימה.
וכפי שנאמר, למה להתחרות אם אתה הולך לפנות את מקומך על הפודיום? בסופו של דבר זהו מקומך ולא מקומו של הבא בתור... זה הרעיון בתחרות, דירוג עפ"י תוצאה, לא משהו אחר.
בגלל זה גם לא יהיה ענייני להעלות את המקום ה-9 לפיינל. למרות רצוננו לתת לכולם כמה שיותר נסיון מכל הבחינות.
זה שקלע אחד יורה גם רובה וגם אקדח ועולה לפיינל בשניהם זה עשייה/בעיה שלו.
מה שכן, אם הוא בא בשביל התחרות הקבוצתית ולא בשביל האישית, אולי כדאי שתהיה לו האפשרות לציין זאת מראש ושיירה בתור משלים קבוצה בלבד בכדי שמי שכן מעוניין יהנה מההזדמנות הטובה ביותר לעלות.
איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אדם, אחלה רעיון הבאת כאן:
"מה שכן, אם הוא בא בשביל התחרות הקבוצתית ולא בשביל האישית, אולי כדאי שתהיה לו האפשרות לציין זאת מראש ושיירה בתור משלים קבוצה בלבד בכדי שמי שכן מעוניין יהנה מההזדמנות הטובה ביותר לעלות."
אבי, גם אני לא הייתי מוותרת על מדליה, גם אני לא מכירה את המושג הזה. אבל אם העניין הוא הדירוג הקבוצתי - כל אחד והשיקולים שלו...
מרינה
"מה שכן, אם הוא בא בשביל התחרות הקבוצתית ולא בשביל האישית, אולי כדאי שתהיה לו האפשרות לציין זאת מראש ושיירה בתור משלים קבוצה בלבד בכדי שמי שכן מעוניין יהנה מההזדמנות הטובה ביותר לעלות."
אבי, גם אני לא הייתי מוותרת על מדליה, גם אני לא מכירה את המושג הזה. אבל אם העניין הוא הדירוג הקבוצתי - כל אחד והשיקולים שלו...
מרינה
- סליקאי כסף
ואם במשלימי קבוצה עסקינן , כדאי לשקול את כל הנושא מהיסוד.
כפי שכבר טענתי בשרשור אחר, הקליעה הינה ענף ספורט אישי קלאסי. מוטב היה אם היינו מבטלים לחלוטין את נושא משלימי הקבוצה ונוקטים באחת משתי האופציות הבאות בכל הקשור לתחרות הקבוצתית/מועדונית:
1. רק מועדון שהעלה 3 מתחרים או יותר זכאי להעמיד קבוצה (הדבר עלול לגרום לביטול התחרות הקבוצתית בהעדר קבוצות ... בענף האקדח הבעיה חריפה יותר עקב מיעוט המועדונים שברשותם שלושה קלעים ברמת האיכות השווה גמר)
2. ביטול התחרות הקבוצתית כפי שאנו מכירים אותה כיום (קבוצה בת שלושה קלעים) והמרתה בתחרות מועדונית בה כל קלע המשתתף בתחרות האישית יזכה את המועדון בניקוד לפי מיקומו ואיכות תוצאותו, שיטה זו תאפשר התמודדות לא סימטרית (כל המועדונים יזכו בניקוד גם כאלה שרק קלע אחד מייצגם, ניתן כמובן לשים תקרה לכמות הקלעים שיכולים להעניק ניקוד למועדון ובמקרה כזה יבחרו הקלעים בעלי ההשגים הגבוהים יותר בתחרות).
ביטול משלימי הקבוצה יבטיח שרק הקלעים שבאמת זכאים ע"פ הישגהם להשתתף אכן משתתפים (ומקומם לא ייתפס ע"י משלימי קבוצה). עם זאת יש בתחרות בין המועדונים להוסיף עניין אתגר ומוטיבציה למועדונים להעמיד כמה שיותר קלעים איכותיים ולכן יש לאפשר את קיומה עד כמה שאפשר .
כפי שכבר טענתי בשרשור אחר, הקליעה הינה ענף ספורט אישי קלאסי. מוטב היה אם היינו מבטלים לחלוטין את נושא משלימי הקבוצה ונוקטים באחת משתי האופציות הבאות בכל הקשור לתחרות הקבוצתית/מועדונית:
1. רק מועדון שהעלה 3 מתחרים או יותר זכאי להעמיד קבוצה (הדבר עלול לגרום לביטול התחרות הקבוצתית בהעדר קבוצות ... בענף האקדח הבעיה חריפה יותר עקב מיעוט המועדונים שברשותם שלושה קלעים ברמת האיכות השווה גמר)
2. ביטול התחרות הקבוצתית כפי שאנו מכירים אותה כיום (קבוצה בת שלושה קלעים) והמרתה בתחרות מועדונית בה כל קלע המשתתף בתחרות האישית יזכה את המועדון בניקוד לפי מיקומו ואיכות תוצאותו, שיטה זו תאפשר התמודדות לא סימטרית (כל המועדונים יזכו בניקוד גם כאלה שרק קלע אחד מייצגם, ניתן כמובן לשים תקרה לכמות הקלעים שיכולים להעניק ניקוד למועדון ובמקרה כזה יבחרו הקלעים בעלי ההשגים הגבוהים יותר בתחרות).
ביטול משלימי הקבוצה יבטיח שרק הקלעים שבאמת זכאים ע"פ הישגהם להשתתף אכן משתתפים (ומקומם לא ייתפס ע"י משלימי קבוצה). עם זאת יש בתחרות בין המועדונים להוסיף עניין אתגר ומוטיבציה למועדונים להעמיד כמה שיותר קלעים איכותיים ולכן יש לאפשר את קיומה עד כמה שאפשר .
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד