נבחרת ישראל לאליפות אירופה בגרנדה - קשיים בהבנה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שחר - חכם יהודי זקן אמר פעם, שבראייה לאחור כולם רואים 6:6
במבחנים גיל יצא ראשון במצבים ואגוזי שני
כל השאלה היתה האם לשלוח את אדי כשלישי בשכיבה או שדורון יירה גם שכיבה למרות שסיים אחרי אדי בהפרש קטן
לומר שהתוצאה הצדיקה את ההחלטה לא בדיוק נכון, כי אם ההחלטה היתה לשלוח את דורון והוא היה מביא את התוצאה בשכיבה שנותנת מקום בשלישיה הראשונה בשכיבה בקבוצתי, אז היית צודק. לגבי מצבים אף אחד לא חשב שדורון לא צריך לירות
במבחנים גיל יצא ראשון במצבים ואגוזי שני
כל השאלה היתה האם לשלוח את אדי כשלישי בשכיבה או שדורון יירה גם שכיבה למרות שסיים אחרי אדי בהפרש קטן
לומר שהתוצאה הצדיקה את ההחלטה לא בדיוק נכון, כי אם ההחלטה היתה לשלוח את דורון והוא היה מביא את התוצאה בשכיבה שנותנת מקום בשלישיה הראשונה בשכיבה בקבוצתי, אז היית צודק. לגבי מצבים אף אחד לא חשב שדורון לא צריך לירות
nobody expects the spanish inquisition
מיכאל, קצת פיספסת את הנקודה שלי, אבי לעומת זאת נגע בנושא -
אם הבחירה היתה צריכה להיות בין דורון לאדי כי רק אחד מהם יכל לסוע (כסף?) והיו צריכים לבחור בזה שיש לו סיכוי טוב יותר למשהו (וזה לא משנה באיזה מקצוע).. הבחירה הנכונה היתה דורון והיא הוכיחה את עצמה.
לעומת זאת אם יבואו ויגידו שניתן היה לשלוח את שניהם, אך בכ"ז בחרו לשלוח רק את דורון כי לא האמינו שאדי יוכל להביא הישג כלשהו - פה יש טעם לפגם.
אני לא ישבתי בישיבות ורק שמעתי על קצה המזלג על מה דובר, למיטב הבנתי הסיטואציה הראשונה היא זו שיותר מייצגת את הלך הרוח שהוביל להחלטה, ואם זה אכן כך זו היתה ההחלטה הנכונה (וזאת למרות ש 6:6 אני לא רואה לא קדימה ולא אחורה).
שחר
אם הבחירה היתה צריכה להיות בין דורון לאדי כי רק אחד מהם יכל לסוע (כסף?) והיו צריכים לבחור בזה שיש לו סיכוי טוב יותר למשהו (וזה לא משנה באיזה מקצוע).. הבחירה הנכונה היתה דורון והיא הוכיחה את עצמה.
לעומת זאת אם יבואו ויגידו שניתן היה לשלוח את שניהם, אך בכ"ז בחרו לשלוח רק את דורון כי לא האמינו שאדי יוכל להביא הישג כלשהו - פה יש טעם לפגם.
אני לא ישבתי בישיבות ורק שמעתי על קצה המזלג על מה דובר, למיטב הבנתי הסיטואציה הראשונה היא זו שיותר מייצגת את הלך הרוח שהוביל להחלטה, ואם זה אכן כך זו היתה ההחלטה הנכונה (וזאת למרות ש 6:6 אני לא רואה לא קדימה ולא אחורה).
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אולי יש לחדול מלנבור בהחלטה הזו...??
דורון הוא קלע העתיד ( ביחד עם גיל כמובן ) שלנו,הוא הרציני והוא
אשר ראוי לאמוננו.אני בהחלט מברך על חזרה לפעילות מלאה של אדי.זה
לא מאוחר בשבילו לחזור לצמרת הארצית והבינלאומית אך כעת בטח שאינו יכול להקדים את אגוזי ובטח לא לשבת בהנהלה אשר מחליטה על הנ"ל במקביל.....אחד היתרונות של ספורט הקליעה
שגם בשיבה טובה ניתן להפגיז,ראו ערך סקנקר באקדח,או סטנווג ברובה,שבגילאי 50 ו60 פלוס זכו במדליות אולימפיות.
לא מאוחר בשבילו לחזור לצמרת הארצית והבינלאומית אך כעת בטח שאינו יכול להקדים את אגוזי ובטח לא לשבת בהנהלה אשר מחליטה על הנ"ל במקביל.....אחד היתרונות של ספורט הקליעה
שגם בשיבה טובה ניתן להפגיז,ראו ערך סקנקר באקדח,או סטנווג ברובה,שבגילאי 50 ו60 פלוס זכו במדליות אולימפיות.
אל אל אל לחזיאל
- סליקאי ארד
לחזיאל כתב:אולי יש לחדול מלנבור בהחלטה הזו...??
יגאל ידידי
אדי ראוי לשבת בהנהלה כל עוד האסיפה החליטה לא לקבל את המלצת היועץהמשפטי....
הממליץ שלא יהיו קלעים פעילים חברי הנהלה.
אי אפשר להחיל החלטה כזו רק על אדי.
מעבר לכך הנהלה תפקידה לנהל !
קלעים תפקידם להוכיח עצמם במטווח !!!
מותר לחשוב אחרת מחברי ההנהלה ומותר גם להעביר בקורת ובלבד שזו תהיה עינינית ומקצועית.
וכמובן תוך שמירה על כללי הכתיבה בסליק.
לאורך כל האשכולות האחרונים שעסקו בנושא גם כשחשבתי אחרת מחברי ההנהלה הם תמיד קיבלו ממני גיבוי, תפקידם לנהל הם מנהלים דיונים רציניים ומקבלים החלטות בשיקול דעת.
כשהיתה לי בקורת ולעיתים יש לי הניא היתה מקצועית בלבד וגובתה בנימוקים מקצועיים,
שים לב למחאות שלי מול כותבים שניסו להוביל להשמצת ההנהלה.
ולכן יגאל אני מצפה מחברי הנהלה שידעו לקבל בקורת. ואם לענות לענות עינינית / מקצועית - בשום אופן לא לפסול אדם / קלע באשר הוא גם אם דעתו שונה כל עוד נאמרת עינינית ומכובד.
הנהלה נמדדת לא בהחלטה אחת אלא בהחלטותיה לאורך 4 שנים. (ויותר)
חלק מתפקיד ההנהלה הוא להביא למיכסום השתתפותם של קלעים באולימפיאדה !!!
כרגע יש שניים בטוחים.
ושניים בפוטנציה ,
יש להתאחדות יו"ר - סגן ומנכ"ל ואלו חייבים לעשות מול הוועד האוליפי כל שביכולתם ע"מ להגדיל את מספר המשתתפים.
זה כבר לא שייך למטווח זה שדה אחר.
כאן ראוי שכולנו קלעים וחברי הנהלה - נתמוך בממלאי התפקידים למען הקליעה.
זו בהחלט לא סתימת פיות - נהפוך הוא אלא רק בקשה להיות מאוחדים לעת הזו כדי להפיק את המיטב.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
riko כתב:הייתי חייב להקפיץ את הדיון -
מסתבר שהועדה המקצועית יודעת מה היא עושה ושההתאחדות בחרה נכון ...
התאפקתי שלא להגיב בשרשור זה בתחילתו, בעיקר כי חלק מן הנוגעים לנושא זה לא קוראים בסליק, אולם מאחר ושחר בחר להעיר אותו, להלן הערותי:
לא ניתן היה לדעת מראש כי דורון ישיג את הקווטה, והחלטות צריכות להתבסס ע"פ הנתונים הידועים בזמן ההחלטה.
איך שלא יהפכו בתוצאות בשכיבה, אדי עדיף על דורון לפי אליפות ישראל (כולל פיינל מצוין), אליפות הפועל, ורק במחזורי הליגה ישנו שוויון מסוים. כאשר בוחנים את תוצאות השיא של שניהם, אדי השיג שתי תוצאות העולות על התוצאה המירבית של דורון. רק בסטיית התקן דורון גילה יכולת עדיפה (קרי - יציב לעומת אדי), אולם למעשה נתון זה עומד לרעתו, שכן הוא מנבה כי הסיכוי של דורון לחרוג מהממוצע שלו, ולהעפיל לגמר, נמוך מהסיכוי של אדי.
riko כתב:אם הבחירה היתה צריכה להיות בין דורון לאדי כי רק אחד מהם יכל לסוע (כסף?) והיו צריכים לבחור בזה שיש לו סיכוי טוב יותר למשהו (וזה לא משנה באיזה מקצוע).. הבחירה הנכונה היתה דורון והיא הוכיחה את עצמה.
אני לא בקיא בתקציב ההתאחדות, אבל אני משער שתקציב זה לא יקום או יפול על תוספת של קלע בודד למשלחת של שלושה עשר קלעים.
מאידך, אם מלכתחילה אין מקום לקלע נוסף, מדוע לקיים מבחנים בשכיבה?
גם אנשים פרטיים בוחנים היבטים כלכליים בקבלם החלטות.
האם אדי פפירוב ידע כי המבחנים בשכיבה חסרי משמעות, מאחר ולא נותר מקום במשלחת?
אני מניח שהוא "בזבז" זמן ואולי גם ימי חופשה ע"מ להשתתף בתחרות על מקום באליפות אירופה, ולא היה עושה כן בשביל תחרות חסרת משמעות, או תחרות הכנה לקלעים אחרים. (אם שימש רק כיריב מבחן, מדוע שלא יפוצה על הזמן שהקדיש לשם כך?)
לחזיאל כתב:דורון ... הוא הרציני והוא
אשר ראוי לאמוננו.
גם אדי נראה לי רציני, ואולי אף ראוי לאמון...
לחזיאל כתב:דורון הוא קלע העתיד ( ביחד עם גיל כמובן ).....אחד היתרונות של ספורט הקליעה שגם בשיבה טובה ניתן להפגיז,ראו ערך סקנקר באקדח,או סטנווג ברובה,שבגילאי 50 ו60 פלוס זכו במדליות אולימפיות.
אם אתה טוען כי הצעירים הם קלעי העתיד, אל תזכיר את קשישים שהצליחו בגיל מופלג, שכן עולה מכך שאף לאדי "קשישה" נכונו עוד שנים רבות של הצלחות.
אגב, אדי לא זקן בהרבה מגיא סטריק....
לחזיאל כתב:...אך כעת בטח שאינו יכול להקדים את אגוזי.....
המבחנים בשכיבה, כמו גם אליפות ישראל והפועל במקצוע זה מוכיחים אחרת.
לחזיאל כתב:...ובטח לא לשבת בהנהלה אשר מחליטה על הנ"ל במקביל....
הטפת מוסר זו מפיך איננה במקומה, בשעה שגם אתה משמש כחבר הנהלה בעודך קלע פעיל בליגה לאומית.
אגב, כשאתה מציג את אדי באור שלילי, כאילו ניצל את מעמדו כחבר הנהלה ע"מ להשיג יתרון על פני קלעים אחרים, מן הראוי לאזן ולהזכיר שגיא, שיושב כחבר בועדה המייעצת, הוא גם מאמנו של דורון וחבר בקבוצתו, ונהנה הן מקצועית והן כלכלית מהשתתפות דורון בתחרויות בינלאומיות.
למען הסר ספק, אין לי קשר אישי, מקצועי, כלכלי או כל קשר אחר עם דורון אגוזי או עם אדי פפירוב, ואין לי העדפה כלפי מי משניהם.
בברכה,
גלעד
גלעד
חקרתי וחקרתי את תשובתך המלומדת ולא הצלחתי למצוא מה הקשר למה שכתבתי.
זה שחשבתי כי אגוזי צריך לסוע לפני אדי גם בשכיבה הינה החלטה מקצועית לגמרי,
ולא קשורה לשום דבר אחר.
כל חבר הנהלה זכותו גם לעסוק באופן פעיל בקליעה.הרי אני בעצמי חבר הנהלה ויורה אקדח להנאתי ,ואפילו בליגה לאומית..והנני גם אחד משלושת קלעי אשקלון שזכו השנה במקום הראשון באליפות ישראל.איני רואה כל ניגוד עינינים בין הדברים.
אך ברגע שקלע מבקש להתמודד על מקום בנבחרת על חשבון קלע אחר אין זה סביר,הגיוני או הוגן כי הוא עצמו ישב בגוף שמחליט מי יסע?!?!..קצת קשה להיות אוביקטיבי במצב מעין זה...לא חושב??? יש הבדל עצום בין מי שיורה להנאתו,אפילו אם מגיע להישגים,לבין מי שיורה על מנת להיות בנבחרת ולצאת לתחריות הישג בחו"ל.הקו המבדיל הינו ברור ומוחלט,גם חירש אילם עיוור היה מבחין בו.
איין מצב שבו אדי היה יושב בישיבה ומחליט את מי לשלוח,את עצמו או את אגוזי.וגם אם היה פוסל את עצמו מלהשתתף בהחלטה כזו,אז אינו יכול ללבצע את תפקידו כחבר הנהלה.אין הדברים יכולים לדור בכפיפה!! ולא צריך להיות גאון גדול כדי להבין זאת,ולהבין את חוסר ההגיון המוחלט שבדבר.
אם אני אחליט להעמיד עצמי כקנידיט לנבחרת,לנסיעות ומענקים,הדבר הראשון והראוי שאעשה אהיה לפרוש מההנהלה,מתוך ראייה ברורה את ניגוד העינינים שבדבר.
זה שחשבתי כי אגוזי צריך לסוע לפני אדי גם בשכיבה הינה החלטה מקצועית לגמרי,
ולא קשורה לשום דבר אחר.
כל חבר הנהלה זכותו גם לעסוק באופן פעיל בקליעה.הרי אני בעצמי חבר הנהלה ויורה אקדח להנאתי ,ואפילו בליגה לאומית..והנני גם אחד משלושת קלעי אשקלון שזכו השנה במקום הראשון באליפות ישראל.איני רואה כל ניגוד עינינים בין הדברים.
אך ברגע שקלע מבקש להתמודד על מקום בנבחרת על חשבון קלע אחר אין זה סביר,הגיוני או הוגן כי הוא עצמו ישב בגוף שמחליט מי יסע?!?!..קצת קשה להיות אוביקטיבי במצב מעין זה...לא חושב??? יש הבדל עצום בין מי שיורה להנאתו,אפילו אם מגיע להישגים,לבין מי שיורה על מנת להיות בנבחרת ולצאת לתחריות הישג בחו"ל.הקו המבדיל הינו ברור ומוחלט,גם חירש אילם עיוור היה מבחין בו.
איין מצב שבו אדי היה יושב בישיבה ומחליט את מי לשלוח,את עצמו או את אגוזי.וגם אם היה פוסל את עצמו מלהשתתף בהחלטה כזו,אז אינו יכול ללבצע את תפקידו כחבר הנהלה.אין הדברים יכולים לדור בכפיפה!! ולא צריך להיות גאון גדול כדי להבין זאת,ולהבין את חוסר ההגיון המוחלט שבדבר.
אם אני אחליט להעמיד עצמי כקנידיט לנבחרת,לנסיעות ומענקים,הדבר הראשון והראוי שאעשה אהיה לפרוש מההנהלה,מתוך ראייה ברורה את ניגוד העינינים שבדבר.

אל אל אל לחזיאל
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד