מדליות ראשונות מאליפות העולם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מדליות ראשונות מאליפות העולם

דיווח חי מהאינטרנט + גילה בזאגרב:
נבחרת הנערות מקום שני ב-60 שכיבה אחרי רוסיה
דניאל רוט מקום שלישי בודדות - 589
nobody expects the spanish inquisition
מזל טוב!!!
לצערי לא היה לי עד עכשיו חיבור פה אבל עכשיו יש וסוף סוף אני רואה את התוצאות!!!
מזל טוב בנות!!!
ומזל טוב ענקי לדניאל!!! זה מגיע לך כ"כ!!!
וסרגיי, אל תידאג...
אנחנו יודעים שירית טוב ובעתיד הלא רחוק מדי גם התשקורת ידעו את זה טוב ובתקווה גם יפרסמו את זה כך!
גימל, לטיפולך!!!
לצערי לא היה לי עד עכשיו חיבור פה אבל עכשיו יש וסוף סוף אני רואה את התוצאות!!!
מזל טוב בנות!!!
ומזל טוב ענקי לדניאל!!! זה מגיע לך כ"כ!!!

וסרגיי, אל תידאג...
אנחנו יודעים שירית טוב ובעתיד הלא רחוק מדי גם התשקורת ידעו את זה טוב ובתקווה גם יפרסמו את זה כך!

גימל, לטיפולך!!!
איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3283829,00.html
i dont understand why do they kick us when we are down?????
except for the part that says that daniel(a) won the medal

except for the part that says that daniel(a) won the medal

נערך לאחרונה על ידי BigfOoT בתאריך 31 יולי 2006, 22:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
practice makes perfect
אין מה להתרגש מהכתבה, שאינה חורגת באופן כתיבתה מכתבות הנוגעות לענפי ספורט אחרים. גם קבוצות הכדורגל זוכות לכתבות לא חיוביות לאחר הפסד, ושימוש בביטוי כמו "ניסה את מזלו" יכול להופיע בהקשר של שחקני כדורגל מהשורה הראשונה, למשל "זידאן ניסה את מזלו בבעיטה מרחוק / נגיחה מקרוב".
הכתב חילק בצורה מאוזנת בין המצליחים (או מצליחות) לבין המאכזבים, ולמרבה הצער מקום 63 מתוך 65 לא יזכה אצל הכתב להכלל במסגרת ההצלחות. את הכתב לא מעניין כמה הקלע השקיע לפני התחרות, משום שגם כדורגלנים, כדורסלנים, טניסאים, שחיינים, שחמטאים ושחקני ברידג' משקיעים לפני תחרות. את הכתב מעניינת השורה התחתונה - התוצאה בלבד, בטח ובטח כשמדובר באליפות העולם.
בסיכומו של עניין, עדיפה כתבה שכזו על פני שורה קטנה בעיתון המציינת שם ותוצאה בלבד.
הכתב חילק בצורה מאוזנת בין המצליחים (או מצליחות) לבין המאכזבים, ולמרבה הצער מקום 63 מתוך 65 לא יזכה אצל הכתב להכלל במסגרת ההצלחות. את הכתב לא מעניין כמה הקלע השקיע לפני התחרות, משום שגם כדורגלנים, כדורסלנים, טניסאים, שחיינים, שחמטאים ושחקני ברידג' משקיעים לפני תחרות. את הכתב מעניינת השורה התחתונה - התוצאה בלבד, בטח ובטח כשמדובר באליפות העולם.
בסיכומו של עניין, עדיפה כתבה שכזו על פני שורה קטנה בעיתון המציינת שם ותוצאה בלבד.
בברכה,
גלעד
גלעד
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד