גיא סטריק ספורטאי השנה

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

גיא סטריק ספורטאי השנה

על ידי אילן ב » 15 אוקטובר 2006, 11:16

גיא 4 מדליות מתוך 6 אפשריות בגביעי עולם ואליפות עולם. ובשאר קרוב מאד.
אין ספק שנה מצוינת לספורטאי מצוין.
עכשיו להצביע !!!!

http://sports.walla.co.il/?w=/325

מצד שמאל יש סקר

הצביעו גיא סטריק

תודה

ותודה לסרגיי ריכטר שהיה הראשון למצוא.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 15 אוקטובר 2006, 11:19

הצבעתי מהבית
אישתי הצביעה מביה"ס
הצבענו מהמחשב של ביתי הגדולה.
החתן הצביע מעבודתו
ואני הצבעתי גם מהרפת
וכל המרבה הרי זה משובח.

חברי הנהלה ורכזי סניפים יאללה - קדימה לעבודה, ליכוד השורות יביא ניצחון.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי slavochk » 15 אוקטובר 2006, 12:21

הסקר שואל למי "תהיה" ולא למי "היתה"...
במקום להשקיע בכתבות על ספורטאים, בחרו בוואלה ספורט לפרסם סקר שעניינו הימור, או נבואה.

לעניות דעתי, סקר כגון זה לא אומר דבר, ואינו ראוי להתיחסות כלשהי (כמו גם רוב הסקרים).
בברכה,
גלעד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 15 אוקטובר 2006, 15:19

לגלעד
היום אני לא באף תפקיד ובאף ועדה
איני חייב לשמור על לשוני........ולכן אני אענה לך בצורה בוטה ! - אך מכובדת!

מה שאתה אומר הוא כל כך כל כך כל כך לא חכם
שבא לי לבכות.

גם בסקר הכי מטומטם בעולם צריך להיכנס ולפאר את הקליעה.

אחר כך באים ואומרים שההתאחדות לא בסדר, חלשה , אין לה כוח. אולי זה נכון.

אבל את הכוח היא שואבת מהמסה. ואתה תוקע לה מקלות בגלגלים.

אירגוני הנשים המתנגדים לנשק כלשהו מוערכות בכ 1/4 מיליון

חובבי הנשק ב כ 1000

ואתה תמחיש שעוד פחות.

(אגב בארה"ב האחוזים הפוכים ואנ אר איי יש גם נשים והרבה)

דקה לפני שתבוא בטענות על בעיות רישוי, יבוא, מחירי תחמושת, חשיפת הענף בתקשורת.

גש לראי ותן לזה שעומד מולו שתי בומבות הכי חזקות שאתה יכול כי רק בגללו ובגלל שכמותו (אליטיסטים יעני) הקליעה נראית כמו שהיא נראית. ואני מתכוון אליך אם לא הבנת.

צריך לקחת את האצבע היורה לרוץ למקלדת הקרובה ולהצביע - אח"כ לרוץ לאסוף את כל העולם ואחותו ולדאוג שיצביעו נכון.

אנחנו לא קובעים את כללי המשחק - אך אם לומדים אותו חייבים להשתמש בו.

כתבה אחת על דוגמנית קלעית נתנה לקליעה יותר פרסום מ שיפור 6 שיאים לאומיים במשך שנה!
ויופי שנכתבה הכתבה - מה כתוב בה כבר בכלל לא משנה.
אני את הקלעית דניאל אוהב כספורטאית ובגלל האופי (על היופי אין ויכוח).ולא בגלל מה שנכתב.
אתה הבנת את זה ברוך?
(מעניין מה חושב על גישתך ראש המועדון שלך?)

אם טובת הקליעה חשובה לך לך תבייש בפינה (רצוי פינה עגולה) ואח"כ תצביע.

אילן
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מסכים

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 15 אוקטובר 2006, 16:37

חברים שלום
אני שמח להסכים עם אילן גם הפעם , אין ברירה , חייבים לשחק לפי הכללים של הריטינג כי רק זה מה שמענין את העיתונות, אז קדימה להגיב לכל כתבה, להשתתף בכל סקר,לא על תקן של נביא אלה על תקן של מקווה,ואם אנחנו נתענין ונפרגן לעצמנו אולי בסוף יפרגנו לנו אחרים
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נחום יונתן זרזיף » 15 אוקטובר 2006, 18:49

מילים כדורבנות.
בפורומים הפנימיים יאמר כל אחד כרצונו. כלפי חוץ רק דברים חיובים לקליעה בישראל, על אחת כמה וכמה על היורים עצמם.
נחום יונתן זרזיף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יעל » 15 אוקטובר 2006, 19:26

חבל שהם לא מפרסמים ליד כל ספורטאי את הישגיו מהעונה האחרונה. ככה גם אלו שלא קשורים לקליעה היו מהמרים על גיא לעונה הבאה....
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי slavochk » 16 אוקטובר 2006, 00:38

ראשית, לתומי חשבתי כי זכותי להביע דעתי בפורום, כל זמן שאני שומר על כללי הכתיבה בו.
מסתבר שטעיתי, ואני מתנצל מקרב לב על טעות זאת.

שגיתי לחשוב כי הסקר המדובר הינו רדוד כתוכנית דוגמת "כוכב נולד", המעודדת ילדים בני 12 לשלוח עשרות SMS כל אחד... (עד 2000 "בלבד" מכל מכשיר טלפון... השירות כרוך בתשלום).

אילן ב כתב: כל כך כל כך כל כך לא חכם
תודה, אבל אין צורך להפריז במחמאות. אני עלול להסמיק.

אילן ב כתב:מעניין מה חושב על גישתך ראש המועדון שלך?

לא ידעתי כי עלי להעמיד את דעותי וגישתי למבחן אצל ראש המועדון.

אילן ב כתב:אנחנו לא קובעים את כללי המשחק - אך אם לומדים אותו חייבים להשתמש בו.

כתב אורן אהרוני לפני ימים מספר איך באמת משחקים את המשחק הזה...

יעל כתב:חבל שהם לא מפרסמים ליד כל ספורטאי את הישגיו מהעונה האחרונה.

הדבר ממחיש עד כמה מערכת וואלה-ספורט השקיעה בסקר הזה, ומה ערכו העיתונאי או הספורטיבי.

בידידות,
גלעד, שחושב גם הוא על טובת הקליעה, אבל רואה דברים אחרת...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 16 אוקטובר 2006, 21:10

גלעד הכי חשוב זה הקלעים גם אתה כי אחרת לא יהיה על מה לדווח

אבל

מה לעשות ואתה מעדיף להיות "יפה נפש" ולהתקפד בפינתך. - לא בטוח שאני רחוק מדעתך רק ממסקנתך.

בוא נזוז רגע לתחומי חיים אחרים.
בבחירות האחרונות אוכלוסיה רבה (בעיקר שבעה וצפונבונית) הדירה רגליה מהקלפיות. לעומתם היו מגזרים שהתיצבו לדגל על פי פקודה - כך שהכנסת אינה משקפת את האחוזים באוכלוסיה אלא מייצגת את אלו שבאו להצביע. הםגם ישגו למגזריהם יותר משאבים ו"יפי הנפש" ימשיכו לצקצק בלשון להגיד כמה הפוליטיקה מלוכלכת להישאר כאילו נקיים ולהמשיך לעשות כסף על גב מסכנים. מי שרעב ללחם ועסוק בהשרדות אין לו את הזמן והיכולת להיות יפה נפש.

עוד דוגמא - בעולמנו מילארדי פיות להאכיל. הפתרון שפור הגידולים החקלאיים - צמחי ובעלי חיים. על מנת להשיג הישגים משתמשים בגידולי הפרות והירקות בכימיקלים ובבעלי חיים ותעשיית החלב בגידול אינטנסיבי.
כמגדל פרות ועגלות אם תיכנס לרפת שלנו תמצא על לוח המודעות שתי כתבות האחת "פרה מאושרת היא פרה מניבה" השניה "פרות המקבלות יחס נאות הן פרות מרוצות ומניבות" תמצא רפת שהתאימה עצמה לדרישות איכות הסביבה וצוות שעושה הכל כדי לשרת את הפרות.
לעומת זאת ארגוני הגנה על חיות מגנים אותנו כל הזמן, ומחפשים רק את הרע (נכון נשארו רפתנים בורים המתעללים בחיות. ספק אם הם מרוויחים ואם כן הרווח נמוך) ולהראות לעולם שנחנו לא בסדר. לו היו כולם צמחוניים וזו האידיאולוגיה בסדר (למרות שלא קיבלתי פתרונות תזונה חליפיים) אך רבים מהם טוחנים מנטרות בלי להבין תוקפים וכשמסיימים הולכים לעוט על איזה אנטריקוט עסיסי. אז נו באמת זה רציני או פלצני ?

יש בקליעה קלעים שבאים לירות והולכים הביתה לא תורמים לא לוקחים. זכותם.
יש כאלו (כמו יעל קן דגן שרצה לפתוח דלת של חדר 11 ולשלוף דפי תוצאות ולחזור אלי עם תוצאות אחרי שמנהל התחרות "שכח" לעשות את תפקידו) כלומר עוזרים ושמים כתף.
ויש כאלו שכשמבקשים מהם עזרה לא רק שלא עוזרים אלא הם אפילו מציעים לאחרים לא לעשות זאת.
גלעד אני לא מכיר אותך לעומק. ולא אומר שאתה כמו ארגוני מגיני החיות או אלו שלא הולכים להצביע. יתכן אפילו שאתה עושה למען הקליעה הרבה יותר ממני ותבורך. אך בסופו של יום במקרה הספציפי הזה - איכזבת אותי. (כמו אז שהדבר החשוב שהיה בעיניך הוא לא פרסום גלעד מהפועל חדרה בתקשורת = כן המועדון זו גאוות יחידה. אלא ששם המשפחה לא אוית כראוי. זהחשוב אבל יותר חשוב הפרסום - היתה תחרות !!! יש כל שבת פעילות !!! אנחנו על המפה של הספורט) אני מקווה שתמצא דרך להפסיק את הויכוח הטיפשי הזה ולעזור לקליעה בהצבעה.
ואגב הסקר הזה רדוד טיפשי ודבילי נכון אך מה שחשוב שהענף קליעה והשם סטריק יופיעו הרבהמון פעמים ולא חשוב באיזה קשר (רצוי חיובי) מצידי שגיא יתחיל לדגמן בגדי ים.
שנפגש בשמחות
שתתקדם בקליעה
שתעשה שיאים
ושנוכל לדווח עליך הרבה (בלי שגיאות)
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי AK » 17 אוקטובר 2006, 03:25

פיו...
אני מתנצל אילן אבל אחרי משחק הפינג פונג שלכם בהודעות פה כבר לא היה לי כח לקרוא את ההודעה האחרונה.
אז אני פשוט אתן את דעתי.
אין ספק שגלעד צודק. אין גם ספק שאילן צודק. מה לעשות. החיים לא שחור ולבן.
הסקר ללא ספק לא מקצועי (אפילו הטניסאיות פאר וסמשנובה אינן שם) וגם מראה על המקצועיות הכללית של וואלה בעניין.
אבל זה כבר לחזור ולטעון את אותן טענות כמו בעבר. מה לעשות? זאת העיתונות שלנו. זה ידוע כבר מראש.
רצוי מאד לשבח את הקליעה בכל דרך אפשרית כולל להצביע בסקר כמעט ילדותי שכזה אבל בין זה לבין לומר שזו חובתנו... קיים פער מסוים.
אם גלעד לא מעוניין לשתף פעולה עם הסקר של וואלה, זו זכותו המלאה והוא לא עושה זאת בכדי לפגוע בקליעה וספק עם הוא בכלל פוגע. העניין הוא, כמו בכתבות על ה"כשלונות" של גיא, שזה לא פוגע, כמו שלא היו כשלונות, אלא פשוט לא מוסיף הרבה...
אני אישית גם לא הולך לבקש מהורים וחברים להצביע בסקרים שכאלו (אני הצבעתי) כי זה לא לעניין לדעתי. הם לא מכירים את גיא אישית וגם את הספורט לא יותר מדי.
אילן עוד יגיד שזה פאשלה או כשלון מצדי אבל זה כבר סיפור אחר.
אם מישהו רוצה להצביע שיצביע.
אבל לדחוף אנשים לעשות את זה לא עושה את זה נכון.

טוב כתבתי כבר יותר מדי.

שנתראה בשמחות ותפסיקו לריב... כולנו באותה סירה ואנחנו נחזיק אותה צפה עם או בלי סקר בוואלה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי רפתן » 17 אוקטובר 2006, 06:18

זהו אדם
הסירה טובעת ואתה קודח בה חורים.
תבין היום ללא תקשורת ופרסום
בקרוב תאבק נגד סגירת הענף שאתה כל כך אוהב.
כן אני נביא זעם - לאורך ההיסטוריה אלו היו נביאי האמת.
כשתתפקחו יהיה מאוחר.
כוחות הרשע כמו משרד הפנים והספורט עוד יוכיחו לכל "יפי הנפש" שזה לא סתם.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מיכאל » 17 אוקטובר 2006, 11:56

כÌÄי-יÈקוÌם בÌÀקÄרÀבÌÀךÈ נÈבÄיא, אוÉ חÉלÅם חÂלוÉם; וÀנÈתÇן אÅלÆיךÈ אוÉת, אוÉ מוÉפÅת.

אם כי הרמב"ם מעיר, כי "[ו]לא כל העושה אות ומופת, מאמינין אותו שהוא נביא: אלא אדם שהיינו יודעין בו מתחילתו שהוא ראוי לנבואה בחכמתו ובמעשיו, שנתעלה בהן על כל בני גילו, והיה מהלך בדרכי הנבואה ובקדושתה ופרישותה, ואחר כך בא ועשה אות ומופת ואמר שהאל שילחו--מצוה לשמוע ממנו, שנאמר "אליו, תשמעון" " (משנה תורה, ספר המדע - הלכות יסודי תורה פרק ז')

דרך אגב - הביטוי "נביא זעם" לא מופיע בתנ"ך - הזעם אינו זעם הנביא אלא זעם האל - למשל: ישעיהו ל', כז: הÄנÌÅה שÑÅם-יÀהוÈה, בÌÈא מÄמÌÆרÀחÈק, בÌÉעÅר אÇפÌוÉ, וÀכÉבÆד מÇשÌÒÈאÈה; שÒÀפÈתÈיו מÈלÀאוÌ זÇעÇם, וÌלÀשÑוÉנוÉ כÌÀאÅשÑ אÉכÈלÆת.

שם המשחק בעולם המודרני הוא תקשורת - על כל סוגיה - ועל כל הטוב והרע שבה. לא ניתן להתעלם ממנה ואין ברירה אלא לשחק את המשחק.
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי AK » 22 אוקטובר 2006, 15:52

אני מסכים. אבל בין זה ולהאשים את גלעד או אותי בכך שאנחנו שמים מקלות בגלגלים או כפי שאילן אמר בספין שלו על מה שאני אמרתי "קודח חורים בסירה" יש פער עצום.
רק משום שאני לא עושה סבב טלפונים לחצי העולם ואחותו "יפי הנפש" שבמשפחתי כדי שיצביעו בסקר שלא מייצג הרבה באתר שהם לא היו מגיעים אליו במילא לא אומר שאני במשימה להרוס את הספורט הזה.
נביא זעם או לא אני חושב שיש פה הגזמה מסוימת. אולי אני לא רואה את כל התמונה ואולי אני לא קיבלתי את המייל שבו אמרו ממשרדי הממשלה הקשורים כי "אם לא יהיו יותר כתבות מעניינות ומרגשות על הקליעה, אנו נסגור אותה בכל אמצעי אפשרי".
בקיצור, לצאת פה בהערות קשות, פוגעות, וישירות אל אנשים שכבר תרמו לא מעט לספורט הזה זה לא במקום.
לא זה, ולא סטירות או חבטות לראש יעזרו לאף אחד להגיע רחוק יותר בתוצאות וגם לא בחדשות, אלא אם כן אנחנו רוצים כתבות על מלחמות וקרבות בין חברי התאחדות הקליעה בישראל.
אפשר גם קרבות ירי אבל אני חושב שכולנו כבר אימצנו את חוקי הבטיחות בנשק לליבנו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

עצרו

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 22 אוקטובר 2006, 16:56

חברים שלום
מנסה להבין ולא מצליח, לכל אחד י שאת צורת הביטוי שלו וכבודו במקומו מונח, אין ולא היתה כוונה לפגוע במי שתורם לענף הקליעה בדרכו ובטוח שדרכו צודקת, אבל אל תשכחו שאולי גם האחרים צודקים ובמעט,אולי?
אז חברים בואו ולא ננגח האחד את השני גם אילן וגם אדם וגלעד רוצים את טובת הקליעה,
חברים אף אחד לא יסגור את ענף הקליעה כל עוד יש אנשים כמוכם שאיכפת להם.
אז בואו נשנס מותניים ונגייס כל אחד רק עוד 2 חברים למועדון שלו וכבר גדלנו ושוב אף אחד לא יסגור אותנו.
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי AK » 23 אוקטובר 2006, 01:04

מילים כדורבנות (מיכאל, בבקשה בלי הסברים וציטוטים הפעם)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד