משרד הבטחון וצה"ל הפקיר אותנו

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי nitz » 15 אפריל 2007, 14:22

קהלני כבר חודש וחצי לא ענה למכתב ששלחתי לו...כנראה שלוקח מעט מאוד זמן לסגור את הגדנ"ע אבל זה הרבה יותר קשה להתחרט על זה.

בביקור שלי אצל קרובי משפחה, בבואי לשבת ליד שולחן האוכל, צד את עיניי כובע של משרד הבטחון ועליו רשום "בעקבות לוחמים". שאלתי את בן דוד שלי אם זה שייך לו (בערך כיתה י"א, הכי התאים), אמר שכן. שאלתי אותו אם הסיור היה ברמת הגולן, אמר שכן. הוא גם אמר שקהלני נאם ואמר שיש להוקיע את מי שלא הולך לקרבי, ואחריו הגיע מישהו שדיבר לעניין על הקרב :D
לצערי, הוא גם אמר שהם ראו תרגיל אש...ז"א שירי טנקים סתמי עדיין עדיף על הפעלת הגדנ"ע.

אז לפי קהלני, כל הצבא שלנו צריך להיות קרבי ואפשר לוותר על החובשים, על אנשי החימוש, על השלישות, על הלוגיסטיקה (כך גם בלבנון חשבו, ואז חיילים נתקעו בלי מזון), על האנשים שידריכו את הקרביים כיצד לזרוק רימון או לירות, על המודיעין ומה לא.

קהלני "שכח" להגיד לעשרות אלפי בני הנוער שעוברים דרכו, שחוץ מזה שחייבים לשרת בקרבי, זה שהם לא ידעו לירות ובעצם הם נשלחים להילחם כמטרה מהלכת עם קסדה ומדים ועוד משהו משני ולא כל כך חיוני שנקרא נשק שכשהם יהיו "ותיקים" הם יחשבו שהם יודעים להשתמש בו. אבל הם ידעו בוודאות שאם 16 זה נשק של חברת צעצועים (אם זה כל כך רע, איך זה שצה"ל העדיף אותו ולא את הגליל?)
אז חיילינו ימשיכו להתחבא בשיחים ובבתים, לסמוך על צלפים וקלעים (שכן מתאמנים או שיש להם כוונת טלסקופית ודורגל אז בשבילם זה מספיק) ולסמוך על טכנולוגיה שתכוון במקומם (טילי נ"ט, טנקים, ארטילריה ומטוסים). (אגב, בהקשר של המלחמה, מישהו השווה את לוחמי החיזבאללה לגדנ"עים כזלזול...מעניין שחיילים קרביים הביעו הערכה למחבלי החיזבאללה שתחת אש זחלו בשביל לחלץ גופות)

קהלני לא יעמוד לוועדת חקירה שתחקור את המלחמה הבאה כמו הרמטכ"ל, שר הבטחון וראש הממשלה, והוא לא זה שמבשר למשפחות שכולות חדשות למה הבן שלהם נהרג, אז למה שיהיה לו אכפת?

כיצד יהיה לו אכפת? בשביל זה צריכים תקשורת שתנדנד לו קצת את הכסא...עם המכתבים שלנו וכתבה אחת במעריב רעננה נשאר פתוח. עוד "פוש" ואנחנו שם.

אגב, אילן, לגבי הציבור...כל מי שהיה בצבא יש לו כאב ראש מהשלוש שנים האלה ולא רוצה להיזכר. נערים לפני צבא הם אלה שמתים על רובים (ואז בצבא, כשהנשק דופק את הצלעות, זה עובר להם) ונרשמים לתנועות הכנה לצבא כמו "אחרי!" ודומותיה. לכן לדעתי, עיקר המאמצים לעודד את הירי האולימפי צריכים להיות ממוקדים על בני נוער בזמן החטיבה ועד הגיוס. (ויעזור מאוד אם מועדוני קליעה ירכשו את האם 16 המוסבים של הגדנ"ע-אני למשל, עד כמה שזה נשמע טיפשי, התחלתי בגדנ"ע בגלל האם 16 :oops: ... אח"כ קל יותר "מנטלית" לעבור למקצועות האולימפיים)
אני לא יודע איך זה ילך, אבל לדעתי ירי אחרי מאמץ, או במילים אחרות ביאתלון קיץ עם אם 16 מוסב (בנוסח תחרויות צה"ל אבל שונה-ריצה ועצירה מדי פעם לירי במטווח) שיחכה במטווח (אנחנו לא רוצים שאנשים ירוצו בחוץ עם אם 16, נכון? :roll: ) תחת השגחה צמודה של מדריכי ירי למען הבטיחות, יכול להיות רעיון טוב בתור הכנה לצה"ל של מועדוני קליעה (אלטרנטיבה אפילו ל"אחרי" שלמיטב ידיעתי לא נוגעים בנושא הנשק). אין גדנ"ע קליעה, ובני נוער לא נמשכים באופן טבעי לרובים מקצועיים אלא לרובים צבאיים. יש פה משבצת ריקה שאפשר להיכנס אליה וגם למשוך עוד אנשים לתחום הירי האולימפי.
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי bor » 15 אפריל 2007, 17:40

nitz כתב:קהלני כבר חודש וחצי לא ענה למכתב ששלחתי לו...כנראה שלוקח מעט מאוד זמן לסגור את הגדנ"ע אבל זה הרבה יותר קשה להתחרט על זה.

בביקור שלי אצל קרובי משפחה, בבואי לשבת ליד שולחן האוכל, צד את עיניי כובע של משרד הבטחון ועליו רשום "בעקבות לוחמים". שאלתי את בן דוד שלי אם זה שייך לו (בערך כיתה י"א, הכי התאים), אמר שכן. שאלתי אותו אם הסיור היה ברמת הגולן, אמר שכן. הוא גם אמר שקהלני נאם ואמר שיש להוקיע את מי שלא הולך לקרבי, ואחריו הגיע מישהו שדיבר לעניין על הקרב :D
לצערי, הוא גם אמר שהם ראו תרגיל אש...ז"א שירי טנקים סתמי עדיין עדיף על הפעלת הגדנ"ע.

אז לפי קהלני, כל הצבא שלנו צריך להיות קרבי ואפשר לוותר על החובשים, על אנשי החימוש, על השלישות, על הלוגיסטיקה (כך גם בלבנון חשבו, ואז חיילים נתקעו בלי מזון), על האנשים שידריכו את הקרביים כיצד לזרוק רימון או לירות, על המודיעין ומה לא.

קהלני "שכח" להגיד לעשרות אלפי בני הנוער שעוברים דרכו, שחוץ מזה שחייבים לשרת בקרבי, זה שהם לא ידעו לירות ובעצם הם נשלחים להילחם כמטרה מהלכת עם קסדה ומדים ועוד משהו משני ולא כל כך חיוני שנקרא נשק שכשהם יהיו "ותיקים" הם יחשבו שהם יודעים להשתמש בו. אבל הם ידעו בוודאות שאם 16 זה נשק של חברת צעצועים (אם זה כל כך רע, איך זה שצה"ל העדיף אותו ולא את הגליל?)
אז חיילינו ימשיכו להתחבא בשיחים ובבתים, לסמוך על צלפים וקלעים (שכן מתאמנים או שיש להם כוונת טלסקופית ודורגל אז בשבילם זה מספיק) ולסמוך על טכנולוגיה שתכוון במקומם (טילי נ"ט, טנקים, ארטילריה ומטוסים). (אגב, בהקשר של המלחמה, מישהו השווה את לוחמי החיזבאללה לגדנ"עים כזלזול...מעניין שחיילים קרביים הביעו הערכה למחבלי החיזבאללה שתחת אש זחלו בשביל לחלץ גופות)

קהלני לא יעמוד לוועדת חקירה שתחקור את המלחמה הבאה כמו הרמטכ"ל, שר הבטחון וראש הממשלה, והוא לא זה שמבשר למשפחות שכולות חדשות למה הבן שלהם נהרג, אז למה שיהיה לו אכפת?

כיצד יהיה לו אכפת? בשביל זה צריכים תקשורת שתנדנד לו קצת את הכסא...עם המכתבים שלנו וכתבה אחת במעריב רעננה נשאר פתוח. עוד "פוש" ואנחנו שם.

אגב, אילן, לגבי הציבור...כל מי שהיה בצבא יש לו כאב ראש מהשלוש שנים האלה ולא רוצה להיזכר. נערים לפני צבא הם אלה שמתים על רובים (ואז בצבא, כשהנשק דופק את הצלעות, זה עובר להם) ונרשמים לתנועות הכנה לצבא כמו "אחרי!" ודומותיה. לכן לדעתי, עיקר המאמצים לעודד את הירי האולימפי צריכים להיות ממוקדים על בני נוער בזמן החטיבה ועד הגיוס. (ויעזור מאוד אם מועדוני קליעה ירכשו את האם 16 המוסבים של הגדנ"ע-אני למשל, עד כמה שזה נשמע טיפשי, התחלתי בגדנ"ע בגלל האם 16 :oops: ... אח"כ קל יותר "מנטלית" לעבור למקצועות האולימפיים)
אני לא יודע איך זה ילך, אבל לדעתי ירי אחרי מאמץ, או במילים אחרות ביאתלון קיץ עם אם 16 מוסב (בנוסח תחרויות צה"ל אבל שונה-ריצה ועצירה מדי פעם לירי במטווח) שיחכה במטווח (אנחנו לא רוצים שאנשים ירוצו בחוץ עם אם 16, נכון? :roll: ) תחת השגחה צמודה של מדריכי ירי למען הבטיחות, יכול להיות רעיון טוב בתור הכנה לצה"ל של מועדוני קליעה (אלטרנטיבה אפילו ל"אחרי" שלמיטב ידיעתי לא נוגעים בנושא הנשק). אין גדנ"ע קליעה, ובני נוער לא נמשכים באופן טבעי לרובים מקצועיים אלא לרובים צבאיים. יש פה משבצת ריקה שאפשר להיכנס אליה וגם למשוך עוד אנשים לתחום הירי האולימפי.

אני מסכים איתך ב 100%, אבל כדי להזיז לתקשורת/קהלני אנחנו צריכים להתאחד ולא להיות לחוד, ככה גם התקשורת תשים יותר לב, הייתה לי שיחה עם כתב באתר נענע, אבל כאשר הוא ראה את הכתבה בNRG הוא הפסיק את הקשר.
במידה ואתה רוצה לצור קשר זה המייל: boris.sirota@gmail.com
עריכה: לדעתי גם צריך לפנות לגוף שמבקר את משרד הביטחון ואת צה"ל ושוב במידה ויש קיצוצים באו נעזור להם! צריך לקצץ את אגף ביטחוני חברתי...
עריכה2: אילן בקשר לכסף זה שאחרי הסגירה התקציב שהיה מיועד לגדנ"ע קליעה הועבר לדעתי בדרך כל שהיא לכיס פרטי של האגף, הכסף בכל מקרה שלנו אנחנו משלמים מע"מ מס' הכנסה וכו' ע"י הכסף הזה ממומן הגדנ"ע קליעה
בוריס.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 16 אפריל 2007, 09:32

חברים שתי מילים ברשותכם

קהלני = גבור ישראל.
מה שהוא עשה בעמק הבכא צריך להיות מופת לדורות !
אני מכבד את האיש ככזה.

נק' המחלוקת שלי מולו:
א. כשקיבל את ההחלטה לא היו לפניו נתוני אמת -למה ומדוע הגיעו המועדונים לאן שהגיעו. היטעו אותו (ראיתי מסמכים) וחבל שהוא לא נפגש עם אנשי קליעה טרם ההחלטה. לדעתי המצב עבר את נק' האל חזור וחסר טעם לעסוק בו.
ב. עמק הבכא חשוב ככל שיהיה (ואני חשוב שהמפעל הנ"ל חשוב ביותר) לא יכול להשאר האישיו היחיד לחינוך הנוער. חייבים להרחיב את היריעה.

עשו עימי חסד בקורת על כהלני מותרת אך יש לעשותה בכבוד. (לאיש ולפועלו)
לכרוך אותו ביד אחת עם התשקורת זה לעשות לו עוול ולתת לתשקורת פרס.

התשקורת מייצרת חדשות על פי הנחיות בעלי ההון, כדי ליצור אוירה כזו שתאפשר לבעלי ההון לחגוג ולנו לנמנם.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי bor » 19 אפריל 2007, 11:17

אילן ב כתב:חברים שתי מילים ברשותכם

קהלני = גבור ישראל.
מה שהוא עשה בעמק הבכא צריך להיות מופת לדורות !
אני מכבד את האיש ככזה.

נק' המחלוקת שלי מולו:
א. כשקיבל את ההחלטה לא היו לפניו נתוני אמת -למה ומדוע הגיעו המועדונים לאן שהגיעו. היטעו אותו (ראיתי מסמכים) וחבל שהוא לא נפגש עם אנשי קליעה טרם ההחלטה. לדעתי המצב עבר את נק' האל חזור וחסר טעם לעסוק בו.
ב. עמק הבכא חשוב ככל שיהיה (ואני חשוב שהמפעל הנ"ל חשוב ביותר) לא יכול להשאר האישיו היחיד לחינוך הנוער. חייבים להרחיב את היריעה.

עשו עימי חסד בקורת על כהלני מותרת אך יש לעשותה בכבוד. (לאיש ולפועלו)
לכרוך אותו ביד אחת עם התשקורת זה לעשות לו עוול ולתת לתשקורת פרס.

התשקורת מייצרת חדשות על פי הנחיות בעלי ההון, כדי ליצור אוירה כזו שתאפשר לבעלי ההון לחגוג ולנו לנמנם.

נקווה לטוב :)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

תגובה לאילן

על ידי Libo » 20 אפריל 2007, 12:45

מה שאילן אמר לגבי זה שקהלני [שאני מכבד ומעריך אותו] סגר את גדנ"ע קליעה בלי נתונים מספיקים ובלי לבדוק את הדברים לעומק נכון לגמרי, בוודאות

אני משוכנע שלא הוצגו בפניו הנתונים של כמות החניכים שהתאמנו בשנים האחרונות, הוא לא מודע לעד כמה התחרויות מושרשות מסורת ארוכת שנים כולל תחרויות ע"ש כ"ג יורדי הסירה, אני משוכנע לחלוטין שהוא לא מודע לפעילות ההכנה לצה"ל שנעשתה במועדונים כחלק מהרפורמה שניסיתי להעביר שאומרת בפירוש שמועדון קליעה יהיה קודם כל מועדון חברתי , לאחר מכן מרכז הכנה לצה"ל שכולל תכנים משמעותיים ביותר כמו שעורי צו ראשון, שדאות, טוהר הנשק, פאנל נשקים, יחידות צה"ל, מורק"ים, ועוד הרבה, בל נשכח כמובן את התרומה המשמעותית של גדנע קליעה לאינספור חניכים שהתגייסו לצה"ל, מניסיוני הלא רב בקליעה [3 שנים] אני יכול להעיד על חניכי רעננה שהתגייסו ליחידות קרביות ואני בקשר ומלווה אותם ושומע איך הם זוכים בתחרויות קליעה, יוצאים קלעים מצטיינים בקורס קלעים ותהליך הגיוס וההסתגלות שלהם קל משמעותית ביחד לאחרים שבאו ולא יודעים איך לשרוך את הנעל הצבאית.

מועדון קליעה נותן לחניך הרבה מעבר ליכולות ירי, הוא נותן לחניכים ביטחון עצמי, חלוקה באחריות, מרים חניכים "שקטים" והופך אותך ל"מקובלים" בחבר'ה, והערכים והחוויות שנרכשו במועדון הקליעה נשארות שנים רבות ועלולות אפילו להשפיע על עיצובו של אדם, במיוחד שמדובר בגיל של התבגרות.

אני מכיר את הנתונים מאחורי הקלעים בתקופה שהייתי קצין מטה של גדנ"ע קליעה והנתונים לא טובים. כמות החניכים ירדה וניהול המועדונים בצפון בדרום וחלק מהמרכז היה שערורייתי. לכן אני מסכים לחלוטין שהיה צריך שינוי גדול מאד, אבל ההבדל בין שינוי לשיפור ניהול המועדונים ונקיטת צעדים להגדלת כמות החניכים לבין סגירה של השלטר הוא לפי דעתי קיצוניות ופשוט בורות.

הצעד הכי שערורייתי בכל העניין שאספו כבר את כל הציוד מכל המועדונים כולל השמדה של נשקים [פירוק בצריפין] מה שהופך אפשרות של הקמה מחדש של מועדונים קשה אף יותר.

אני לא איבדתי תקווה ועדיין מאמין בקליעה למרות שלא באתי מהרקע הזה ואני לא קלע פעיל בעצמי, אבל אני חושב שזה מפעל מדהים שחייבים לעשות הכל כדי לשמר אותו.

טל לברון.
אין כמו גדנ"ע קליעה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bor » 21 אפריל 2007, 14:42

כל הנשק הושמד? אז למה קהלני הודיעה לי שהמטווח ברעננה ישאר פעיל?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 21 אפריל 2007, 14:53

bor כתב:כל הנשק הושמד? אז למה קהלני הודיעה לי שהמטווח ברעננה ישאר פעיל?

שאלו פעם את שר האוצר פנחס ספיר ז"ל יהיה פיחות - והוא ענה לא!
למחרת בבוקר התעורר עם ישראל והתבשר על פיחות בשער הלירה (לי רע)
שאלו אותו שר האוצר הבטחת?
ענה - מה יש כבר אסור להבטיח ?
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי madan » 24 אפריל 2007, 12:29

בקשר להשמדת הנשק אני לא בטוח, משרד הביטחון יאבד מזה הרבה כסף אם לא יוציא את הנשקים למכרז.

אני לא יודע מה קורה במרחב דרום, אבל מרחב מרכז כן הורשה להשאיר מספר נשקי קליעה, במרחב צפון הזדכתי ב"שורה" על 2/3 מהנשק (שהונח בקופסאות עץ ענקיות ויותר מזה אני לא יודע), עוד 1/3 מהנשק אני מחכה לתאריך על מנת לסוע להזדכות.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי nitz » 24 אפריל 2007, 19:19

בינתיים קיבלתי תגובה אנמית למכתב (הארווווך) ששלחתי לו...מלבד התנצלות על התגובה שהגיעה לאחר חודשיים, תוכן המכתב הוא:
ראשית , אביגדור מבקש להודות לך על משלוח התמונות.
באשר לקליעה - מטווח רעננה אושר להפעלה עד תקופת הקיץ בשנה זו.
לאחר מכן, ייבחן הנושא מחדש
אם אני לא טועה, זה בערך הזמן שבו מחליפים אותו :roll:
לא הייתה התייחסות לשום דבר במכתבי (אבל לפחות הם שלחו את התגובה בזמן...היה לי בקנה מכתב "חם" מוכן לשליחה), מלבד בקשתי לדעת מה יבוא בהמשך, והתמונות שצירפתי.
(התמונות-קהלני ביום בעקבות לוחמים, קהלני בתחרות חנוכה האחרונה-בה הבטיח לפתוח מטווחים בכל הארץ, ואילן הררי, זאב שרוני וקהלני בשולחן ליד הפרסים של התחרות)
רשמתי בהודעה שהתמונות מצורפות כמחווה, אבל למעשה הם היו רמיזה ותזכורת לאירועים לפני סגירת הגדנ"ע, רמיזה שקהלני לא הבין, או התעלם ממנה.

לגבי הדיון שהתפתח על קהלני-הוא שריונר ולא יותר. על מה שהוא עשה בעמק הבכא, צריך להוריד את הכובע...אבל:
1. זה שהוא מעולה בלחימת שריון, לא אומר שהוא מעולה בתחום אחר לגמרי. כמו לקחת את אריק זאבי מהג'ודו, לשים אותו על מגרש טניס ולצפות ממנו לזכות בתחרויות. בתור גיבור ישראל, כל אחד יבחר אם לסגוד לו או לא, אבל כאשר הוא ממלא תפקיד שאינו קשור ללחימת שריון, צריכים לשכוח את עמק הבכא.
2. אין לו זכות להשתמש במשאבי האגף הבטחוני חברתי לקידום סיפורו האישי (לדעתי, הוא מתכוון תוך פחות מעשור לחזור לקריירה פוליטית-הוא לא סתם נואם מול עשרות אלפי בני נוער). אני חושב לאמץ את ההמלצה הישנה של אילן ולפנות למבקר המדינה לא רק על סגירת הגדנ"ע, אלא גם על יום בעקבות לוחמים.
3. בוריס, קהלני הוא גם פוליטיקאי, וכדאי שנפנים את זה...כשהוא מדבר, תן למילים להיכנס ולצאת מהאוזן השנייה (כמו שהוא עושה עם ההודעות שאנחנו שולחים לו) ותבחן אותו רק על פי מעשיו. בינתיים המועדונים סגורים...כשהם ייפתחו, אז אפשר יהיה להתחיל להאמין.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי nitz » 25 אפריל 2007, 14:21

למי שלא ידע, היום יש את ההפגנה של הסטודנטים במוזיאון ת"א, סמוך לקריה. נזכרתי בקהלני, ולמרות שחשבתי שהאגף נמצא בתוך הקרייה (מה שיכול להקשות מאוד על כניסה לאגף), החלטתי לבדוק בכל זאת. הפלא ופלא, לפי התמונה, האגף הבטחוני חברתי נמצא מחוץ לקריה (לפי הכתובת שמופיעה על המכתב שבוריס הציג), כחצי קילומטר בלבד מהמוזיאון (וכק"מ ממגדלי עזריאלי ותחנת הרכבת "השלום"). אם אני אקפוץ היום לביקור, קרוב לוודאי שאני לא אמצא את קהלני (בטח המשרדים כבר יהיו סגורים). אנחנו יכולים (ז"א, כל המעוניין) בעתיד לארגן דיון עמו, או שנזמין את עצמנו לאותה "בחינה מחדש".
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי מיכאל » 25 אפריל 2007, 17:21

כתבה היום - חייל פלט כדור ופצע קשה את אחותו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391991,00.html
גם אם בוגרי הגדנע לא הולכים ליחידות קרביות, לפחות הם מבינים מה זה נשק ולא משחקים איתו.
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 25 אפריל 2007, 18:40

זו הזדמנות פז לאסוף את הנשק מכל חיילי צה"ל
על פי המדיניות המטמטמת.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי bor » 26 אפריל 2007, 16:55

nitz כתב:למי שלא ידע, היום יש את ההפגנה של הסטודנטים במוזיאון ת"א, סמוך לקריה. נזכרתי בקהלני, ולמרות שחשבתי שהאגף נמצא בתוך הקרייה (מה שיכול להקשות מאוד על כניסה לאגף), החלטתי לבדוק בכל זאת. הפלא ופלא, לפי התמונה, האגף הבטחוני חברתי נמצא מחוץ לקריה (לפי הכתובת שמופיעה על המכתב שבוריס הציג), כחצי קילומטר בלבד מהמוזיאון (וכק"מ ממגדלי עזריאלי ותחנת הרכבת "השלום"). אם אני אקפוץ היום לביקור, קרוב לוודאי שאני לא אמצא את קהלני (בטח המשרדים כבר יהיו סגורים). אנחנו יכולים (ז"א, כל המעוניין) בעתיד לארגן דיון עמו, או שנזמין את עצמנו לאותה "בחינה מחדש".

אשמח להגיעה
עריכה:
יש לי מכתב מוכן למשרד מבקר המדינה מה אתה אומר לשלוח?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bor » 30 אפריל 2007, 20:58

סליחה ל הדאבל פוסט אבל יש לנו בעיה, אני מדבר עם אנשים ואנשים יודעים שיש בעיות בגדנ"ע קליעה אבל לא יודעים עד כמה...אנשים רוצים לעזור לנו בפעילות המחאה.
צריך להאחד כוחות ולהחליט מה עושים ביחד
אני מברר את הכתובות של חדשות 22 וחדשות 10.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי לחזיאל » 02 מאי 2007, 12:21

רבותיי.....אף אחד לא סגר את גדנ"ע קליעה!!!
בסך הכל ,הגוף היה חולה,הזמינו "רופא",ולאחר בדיקה קצרה הוא נוכח לדעת כי החולה מת.
החולה מת כל כך הרבה זמן בעצם...
די לכל התלונות הנ"ל.כל מי שטרח לדוגמא להגיע לאחד מתחריות הכ"ג האחרונות לא
יכל שלא לראות כי מהמקווה הענק שהיה פעם נותרה שלולית דלוחה....
הגדנ"ע כבר מת שנים רבות.בסך הכל לקהלני היה את השכל הישר לחתום על תעודת פטירה.
אל אל אל לחזיאל
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד