מינכן בידינו - קווטה לגיל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הקוף השמן הזה!!!!!!!!! אני שונאת אותו!!
בזמנו את הביזיון של נבחרת הכדור-יד.. שאפילו לא הגיעה לאליפות אירופה הוא בקושי זרק מילה על זה..
אבל זכייה בגביע עולמי!! מעמד מכובד לא פחות (אם לא הרבה יותר...) את זה הוא לא מזכיר..
להיפך.. הוא עוד צוחק על הענף בערוץ הספורט..-
מאיר טפירו אמר את זה היום בצורה הכי טובה- "ב-י-ז-י-ו-ן"
בכל מקרה..
נקווה שהעיתונים של מחר יעשו את העבודה, ואולי סוף סוף הקליעה תקבל יותר משורה וחצי בצד שמאל למטה של עמוד 14...
בזמנו את הביזיון של נבחרת הכדור-יד.. שאפילו לא הגיעה לאליפות אירופה הוא בקושי זרק מילה על זה..
אבל זכייה בגביע עולמי!! מעמד מכובד לא פחות (אם לא הרבה יותר...) את זה הוא לא מזכיר..
להיפך.. הוא עוד צוחק על הענף בערוץ הספורט..-
מאיר טפירו אמר את זה היום בצורה הכי טובה- "ב-י-ז-י-ו-ן"
בכל מקרה..
נקווה שהעיתונים של מחר יעשו את העבודה, ואולי סוף סוף הקליעה תקבל יותר משורה וחצי בצד שמאל למטה של עמוד 14...
Spotswood: There is no "I" in TEAM AMERICA
Intelligence: Ahhhhh... Yes there is
טריי פארקר ומאט סטון פשוט גאונים!!!!!!!!!!
בנוסף לכל המעוניין- קישור למועדון קליעה הכי שווה (במילעל, לא במלרע..) בארץ!!
http://maccabi-raanana-shooting.blogspot.com/
Intelligence: Ahhhhh... Yes there is
טריי פארקר ומאט סטון פשוט גאונים!!!!!!!!!!
בנוסף לכל המעוניין- קישור למועדון קליעה הכי שווה (במילעל, לא במלרע..) בארץ!!
http://maccabi-raanana-shooting.blogspot.com/
- סליקאי כסף
להפתעה נעימה מזאת אי אפשר לצפות (אלא, אם כמו שאמרו, נהיה קצת חזירים
). ברכותינו!
לגבי הקוף...תעשו לי טובה! זה פרשן זה?!
(ניסיון חיקוי לא מוצלח שלו לפי פרידמן)
אני זוכר דיון ישן מאוד על קופמן והיחס שלו לקליעה והסיבות ליחס הזה...הסקרנים מוזמנים לגשש בדפים הישנים יותר של הפורום.
האם מישהו מוכן לשלוח/לפרסם לינק לתמונה של גיל מהפודיום? (אבל תמונות שהצלמים שלהן יתנו לנו רשות להשתמש בהם לפרסום בויקיחדשות, לא צלמים של ISSF או מהתחרות, שקרוב לוודאי שלא יעשו זאת)
עוד בקשה-אני פותח ידיעה בויקיחדשות על הזכייה ומחוסר זמן לא אוכל להרחיבה כרגע. למי שיש את הזמן, נא לתקן את הידיעה או להוסיף הערות בדף השיחה שלה כדי שאחרים יוכלו לעשות זאת (אינכם צריכים להירשם בשביל לערוך, אבל האיי פי שלכם יופיע ברשימת העורכים). אני מקווה שנוכל עד מחר בשעות הצהריים לסיים את הידיעה, בעזרתכם. תודה מראש...

לגבי הקוף...תעשו לי טובה! זה פרשן זה?!

אני זוכר דיון ישן מאוד על קופמן והיחס שלו לקליעה והסיבות ליחס הזה...הסקרנים מוזמנים לגשש בדפים הישנים יותר של הפורום.
האם מישהו מוכן לשלוח/לפרסם לינק לתמונה של גיל מהפודיום? (אבל תמונות שהצלמים שלהן יתנו לנו רשות להשתמש בהם לפרסום בויקיחדשות, לא צלמים של ISSF או מהתחרות, שקרוב לוודאי שלא יעשו זאת)
עוד בקשה-אני פותח ידיעה בויקיחדשות על הזכייה ומחוסר זמן לא אוכל להרחיבה כרגע. למי שיש את הזמן, נא לתקן את הידיעה או להוסיף הערות בדף השיחה שלה כדי שאחרים יוכלו לעשות זאת (אינכם צריכים להירשם בשביל לערוך, אבל האיי פי שלכם יופיע ברשימת העורכים). אני מקווה שנוכל עד מחר בשעות הצהריים לסיים את הידיעה, בעזרתכם. תודה מראש...
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
ניצנץ כל התמונות מאליפויות ה ISSF מצולמות ע"י מייק הקר הצלם הרשמי של התאחדות הקליעה הבי"ל. יש אישור להשתמש בהן (מצוי בהתאחדות - פנה לברסלר) כפוף לפרסום שם הצלם. לידיעתך
אילן בן נון
נ.ב.
תבורך על העבודה היפה.
אילן בן נון
נ.ב.
תבורך על העבודה היפה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
איך אני פונה לברסלר?
(אגב, אם דחוף לפרסם תמונה בזמן שאני אעדר מהמחשב...אפשר לקרוא את ההנחיות ולבצע כאן. נא להקפיד על ההליך כראוי, אחרת עלולים למחוק את התמונה...מקפידים שם על זכויות יוצרים. השיבוץ של התמונה נעשה בעריכת הידיעה)
קישור ישיר לידיעה-סלחו לי אם טעיתי, הגזמתי או החסרתי...גם השעה, גם ההפתעה וגם העובדה שאני צריך לקום עוד כמה שעות (בהתאמה לכל "חטא") קצת השפיעו
שוב, הגולשים מתבקשים לתקן או להוסיף הערות בדף השיחה שיטופלו בידי אחרים.
לילה טוב ובהצלחה לקלע/י האקדח מחר
(אגב, אם דחוף לפרסם תמונה בזמן שאני אעדר מהמחשב...אפשר לקרוא את ההנחיות ולבצע כאן. נא להקפיד על ההליך כראוי, אחרת עלולים למחוק את התמונה...מקפידים שם על זכויות יוצרים. השיבוץ של התמונה נעשה בעריכת הידיעה)
קישור ישיר לידיעה-סלחו לי אם טעיתי, הגזמתי או החסרתי...גם השעה, גם ההפתעה וגם העובדה שאני צריך לקום עוד כמה שעות (בהתאמה לכל "חטא") קצת השפיעו

הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
nitz כתב:איך אני פונה לברסלר?
קישור ישיר לידיעה-סלחו לי אם טעיתי, הגזמתי או החסרתי...גם השעה, גם ההפתעה וגם העובדה שאני צריך לקום עוד כמה שעות (בהתאמה לכל "חטא") קצת השפיעו![]()
בקישור הבא http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10021
תמצא את מבוקשך...........................
איך לא חשבת על זה קודם ?
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
- סליקאי ארד
הופיעה גם כתבה במהדורה המודפסת של עיתון הארץ :
סימקוביץ' כבר בבייג'ין
סימקוביץ' כבר בבייג'ין
פרסום רשמי של התאחדות הקליעה בישראל - דבר יו"ר התאחדות
פרסום רשמי נשלח היום בבוקר לכל העיתונאים בנוסח הבא:
-----------------------------------------------
יו"ר התאחדות הקליעה בישראל, מר צבי שור, מברך את הקלע גיל סימקוביץ על הישגו מקום ראשון בגביע עולם במינכן. הישג אשר מקנה לו את הזכות להשתתף באולימפיאדת בייג'ין. למיטב ידיעתנו, בשלב זה גיל הוא הספורטאי השני בישראל הזוכה בכרטיס השתתפות באולימפיאדה. לא ברורה מהיכן הידיעה בידיעות אחרונות כאילו התאחדות הקליעה עשויה להחליט לשלוח את הקלע גיא סטריק לאולימפיאדה על חשבון הישגו של הקלע גיל סימקוביץ.
גיא סטריק הוא הקלע המוביל שנים רבות, הן בישראל והן בעולם, ואנחנו מקוים שגם הוא יגיע עד סוף 2007 להישג בינ"ל, המקנה לו זכות להשתתף באולימפיאדת בייג'ין, ואז יישלחו 2 קלעים לאולימפיאדה. כמו כן, אנו מקוים שגם קלע האקדח אלכסנדר דנילוב יצליח להגיע להישג שיקנה גם לו זכות להשתתף באולימפיאדת בייג'ין.
------------------------------------
-----------------------------------------------
יו"ר התאחדות הקליעה בישראל, מר צבי שור, מברך את הקלע גיל סימקוביץ על הישגו מקום ראשון בגביע עולם במינכן. הישג אשר מקנה לו את הזכות להשתתף באולימפיאדת בייג'ין. למיטב ידיעתנו, בשלב זה גיל הוא הספורטאי השני בישראל הזוכה בכרטיס השתתפות באולימפיאדה. לא ברורה מהיכן הידיעה בידיעות אחרונות כאילו התאחדות הקליעה עשויה להחליט לשלוח את הקלע גיא סטריק לאולימפיאדה על חשבון הישגו של הקלע גיל סימקוביץ.
גיא סטריק הוא הקלע המוביל שנים רבות, הן בישראל והן בעולם, ואנחנו מקוים שגם הוא יגיע עד סוף 2007 להישג בינ"ל, המקנה לו זכות להשתתף באולימפיאדת בייג'ין, ואז יישלחו 2 קלעים לאולימפיאדה. כמו כן, אנו מקוים שגם קלע האקדח אלכסנדר דנילוב יצליח להגיע להישג שיקנה גם לו זכות להשתתף באולימפיאדת בייג'ין.
------------------------------------
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
מאמן ושופט בינלאומי מוסמך
שלמה ברסלר
מאמן ושופט בינלאומי מוסמך
סוף סוף אני ליד מחשב שעובד אז אני יכול להגיד לך גיל שאתה תותח! ולא רק בגלל שיש לך שם יפה.
באמת כל הכבוד, מגיע לך, אחרי כל ההשקעה, גם בתקופות הקשות, והכל בצניעות ועזרה לכולם.
עכשיו אתה יודע שאתה ברמה של הטובים ביותר ואל תשכח את זה, הוכחת שיש לך ביצי פלדה משובחות.
תמשיך להתאמן חזק ולהגיע להישגים בשביל שאמונס לא ישכח שגם אם אתה 2 עמדות מימינו בפיינל הוא עדיין צריך לשקשק.
כמובן כל הכבוד לגיא גם על ההישג הלא פחות יפה, שממשיך לשמור על רמה מהגבוהות שנראו, ואל דאגה הקווטה עוד תגיע ואולי גם יצטרפו עוד כמה חבר'ה לבייג'ין ויהיה שמח.
בקיצור, גרמת לי לאדרנלין מטורף אחרי שסרגיי שידר לי תפיינל בשידור חי והרעדתי בערך את כל החדר אוכל של הבסיס שחשבו שאני משוגע.
עלה והצלח
באמת כל הכבוד, מגיע לך, אחרי כל ההשקעה, גם בתקופות הקשות, והכל בצניעות ועזרה לכולם.
עכשיו אתה יודע שאתה ברמה של הטובים ביותר ואל תשכח את זה, הוכחת שיש לך ביצי פלדה משובחות.
תמשיך להתאמן חזק ולהגיע להישגים בשביל שאמונס לא ישכח שגם אם אתה 2 עמדות מימינו בפיינל הוא עדיין צריך לשקשק.
כמובן כל הכבוד לגיא גם על ההישג הלא פחות יפה, שממשיך לשמור על רמה מהגבוהות שנראו, ואל דאגה הקווטה עוד תגיע ואולי גם יצטרפו עוד כמה חבר'ה לבייג'ין ויהיה שמח.
בקיצור, גרמת לי לאדרנלין מטורף אחרי שסרגיי שידר לי תפיינל בשידור חי והרעדתי בערך את כל החדר אוכל של הבסיס שחשבו שאני משוגע.
עלה והצלח
- סליקאי ארד
Serjio כתב:כל הכבוד לגיל!!!!!!!![]()
![]()
![]()
נהנתי מאוד לראות ISSF TV אך הוא חתף ניצחון מתחת לאף של שני אמריקאים.
אבל מאוד התאחזבתי מערוץ 2 שלדעתם של אורכי חדשות שלו ידיע על מתפס בניינים צרפתי שזכה ל15 ימי בית הקלא סיני הרבה יותר חשובה מזכייתו של גיל במדלית הזהב.![]()
![]()
סרג'יו
סוף סוף הבנת =קליעה לא נחשב
אגב תסתכל על מספר הרשומים באתר הסליק ותבין.
בגרמניה רק באתר התאחדות הקליעה שלהם יש למעלה ממיליון רשומים......(לא קלעים מנויים על קבלת תוצאות און ליין..................)
כשהסליק יגיע לרבע מיליון ונשתווה לרשומות בארגוני הנשים אולי יתחילו להסתכל עלינו.
בפוליטיקקה כמו בפוליטיקקה
ככל שמספר האפסים אחריך רב יותר ערכך עולה.
(אגב למה ליסתכל בערוץ 2 - בעלי השליטה הם בעלי ממון שמעונינים לצייר לך תמונה ורודה כדי שימשיכו לעשות כסף - הרבה כסף / את העוולות החברתיות לא פקידים כושלים תוכל לראות רק אם תרד לשטח)
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
GilK כתב:סוף סוף אני ליד מחשב שעובד אז אני יכול להגיד לך גיל שאתה תותח! ולא רק בגלל שיש לך שם יפה.
עלה והצלח
רק לא סיפרת לנו מתי יש לך תור לקב"ן ?

אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד