אליפות אירופה - בלגראד

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי BigfOoT » 14 אוגוסט 2005, 23:14

מסכים עם כל מילה, אבל...
אני מניח שניר שועלי (וכל הכבוד לו, באמת מגיע לו.) הוא לא האדם היחיד שיכול להשפיע על התקשורת לפרסם את הקליעה, אבל הוא לא יכול להיות מקור התקשורת היחיד.
למען האמת, הכתבה הכי גדולה (וגם היחידה) שראיתי בעיתון הייתה כשגיא לקח את אירופה. היה שם רבע עמוד(!!) במדור ספורט.
אבל חבל שהפרסום היחידי שהקליעה בישראל תקבל היא כשמישהו לוקח זהב, וזה גם בקושי, או מפשל(למשל האוליפיאדה, אז מותר לצחוק על הקלעים ולהגיד כמה שפישלו, וכל השנה "הם" טובים ורק "ברגע החשוב מכל" "הם" מפשלים... גם-כן פרסום...)
אנשים (עדיין) לא מבינים שהאולימפיאדה היא חלק מהדרך, ולא סופה. גם אם לא הצלחנו באוליפיאדה, יש מספיק תחרויות בינ-לאומיות חשובות כמו WC...

אז מה שאני מנסה להגיד, בסופו של דבר, זה...
"אם מוחמד לא יבוא אל ההר"..
אולי כדאי שמישהו (או כמה אנשים) ינסו להביא את ההר אל מוחמד.

בינתיים אנחנו מסכלים על איגודי ספורט אחרים ומקנאים בהם על זה שהם מקבלים פרסום ואנחנו לא.. "לטניס יש ספונסר שמפרסם במיליונים בעיתון וטניסאית שלו מקבלת שני עמודי אמצע בעיתון, אז מה אם קלע ממוקם יותר גבוהה? אז מה?"
אני אומר: בואו נמצא ספונסר, בואו נתחיל ליזום, ולהפסיק לתחון מים ולקחת עניינים לידיים.
אולי אפילו נמנה אנשים שחלק מתפקידם יהיה יחסי ציבור.

אגב,
אני יודע שיותר קל דיבורים ממעשים, אך אני רק מעלה נקודה, אני לא ממש יכול לעשות כלום בנידון, כי, עדיין אין לי תעודת זהות... ואף אחד לא יקשיב לי... (אני יופתע לטובה אם מישהו בסליק כאן יסתכל על התגובה הזו ויגיד "הילד צודק!", ולא: "הוא סתם ילד, הוא לא מבין כלום..."

ואם כל מה שכתבתי למעלה זה זיבולים, ויש כבר אנשים ושהם משתדלים מאוד, אני מצטער, כי פשוט לא ידעתי... (וזה אמור להראות משהו...), ובזבזתי לי ולכם המון זמן.
פשוט, אותי (לא יכול לדבר בשמכם) זה קורע לראות שהקליעה בישראל היא איגוד ספורט קטן עם פוטנציאל גדול, אבל כל-כך הרבה אנשים כאן בכלל לא מכירים את ה"ספורט" הזה... תארו לכם מה אם כולם היו מכירים ויודעים...
-----------------------------------
עוד סוג של "פרסום" תראו בחתימה שלי למטה (פרסום שקרע אותי מצחוק)
practice makes perfect
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי nitz » 15 אוגוסט 2005, 00:04

עיתוני הספורט מלאים בשטויות על כדורגל וכדורסל (יותר דיבורים על המסביב ופחות דיבורים על ספורט...סכסוכים בין מנהלים לבין שחקנים...רכילות...אפילו על האימונים שלהם מדברים), כשלספורט האמיתי מקדישים אולי עמוד.
העורכים עצמם צריכים להבין את זה...שהרעיון של עיתוני ספורט, זה לדבר על הספורט, ולא בעיקר על מה שמסביב...

בינתיים הם מגדילים יותר את המקום שהם נותנים גם לג'ודו, לכדוריד, לטניס, ולשחייה...אולי הקליעה תבוא בהמשך :?
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד