אליפות אירופה בנשק אויר 2007 - Deauville, צרפת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רובה אויר נשים, תוצאות לייב:
יעל: 95,98,98,99 = 390
אלה: 96,96,98,97 = 387
ראשונה בפיינל 399, אחרונה בפיינל 396
יעל: 95,98,98,99 = 390
אלה: 96,96,98,97 = 387
ראשונה בפיינל 399, אחרונה בפיינל 396
נערך לאחרונה על ידי GilK בתאריך 16 מרץ 2007, 19:39, נערך 9 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
nitz כתב:באמת כל הכבוד לקלעים, אבל תרשו לי להסיט את תשומת הלב מההיסטוריה וההיסטריהאל יחסי הציבור...
אם ישנה הקלטה של מעמד הענקת המדליות, כדאי לשים את הוידאו בFLIX, לקשר מהבלוג אל הוידאו, ולכתוב על הזכייה בבלוג. אפשר לגשש אחרי אירוח בתוכנית בוקר או בסוף חדשות אחה"צ-קרוב לוודאי שלא יצא מזה משהו, אבל צריך לנסות.
לצערנו, העיתונים כהרגלם, החליטו שכמה ידיעות על שחקנים מליגה ז' של הכדורגל שלא יוכלו להשתתף באיזה משחק, יותר חשובות מהידיעה הזאת (טוב, לפחות הם פרסמו). כנראה שכמו במקרה של גל פרידמן והשיט, רק אולימפיאדה תשנה את המצב.![]()
ראיתי שפורסמו תמונות מהתחרות-אני מבקש מהצלם את האישור להשתמש באחת התמונות כתוספת לידיעה קצרה בנושא בויקיפדיה. (אגב, אם מישהו יקרא את הידיעה ומצא ניסוח טוב יותר, או שגיאות שצריך לתקן, הוא מוזמן לתקן או להעיר בדף השיחה)
כדאי להתרגל להוסיף באופן קבוע לתגובות באתרי אינטרנט את כתובת הבלוג של הקליעה, כתובת אתר ההתאחדות, או כתובת דואר אלקטרוני לפניות המעוניינים (קלעים לעתיד, ספונסרים, או אולי התקשורת)
לסיום, קבלו ח"ח על היוזמה לשדר מהתחרות (וגם על הבחירה לשדר באתר שעוברים בו יחסית הרבה אנשים)
תודה ניצנץ
לתוכניות הארוח הועברה הבקשה ונוצר הקשר הראשון( מגבלת דו"צ ידועה ולכן לא רלוונטי לפני שהבחור חוזר ליחידה

אישור מהצלם יש - כפוף לציון שמו וזה למפרע כבר שנתיים תודות לאופיר.

לגבי הסרטים זה התחום של שלמה אני מאמין שיהיה שיפור מתמיד תוך כדי תנועה - בכל מקרה אפנה את תשומת ליבו.
תודה לך...........
אם עיתותיך בידיך אתה מוזמן ליצור קשר עם שלמה ולסייע לצוות.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד