רעיונות איך להפוך ירי אולימפי אטרקטיבי לקהל הרחב

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

רעיונות איך להפוך ירי אולימפי אטרקטיבי לקהל הרחב

על ידי אילן ב » 30 אוקטובר 2006, 03:18

סרג'יו אנחנו ממתינים
אני כולי תקווה שהאשכול יקבל כיוון רציני ולא מלגלג,
אולי מעז ייצא מתוק.
(אגב פיינל ע"ג מסך ותוצאות בזמן אמת אנלנחו כבר יודעים לתת.)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Serjio » 30 אוקטובר 2006, 03:32

אני חושב שתוצאות זמן אמת סתם זה לא מספיק, אבל למשל תוצאות זמן אמת על גבי מוסך גדול +שדרוג ספורתאים גם בזמן אמת ולא רק בסוף התחרות אבל גם תך כידי תחרות, זה יכול להיות אטרקטיבי :idea: .
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Serjio » 30 אוקטובר 2006, 03:54

אפשר לעשות עוד דבר אחד: במטווח אולימפי כידוע יש מערכת אלקתרונית שמעבירע תוצא של פגיה למסך קטן שנימצא ליד קלעי. למה לא לשים מסך יותר גדול מעל כל אמדת ירי שיעשה אותו דבר רק להוסיף אלו מספר אמדה ,שם הקלעי ותוצאה כוללת של קלעי שבאמדה. בצורה כזות הקהל יוכל ליראות תמונה כוללת של תחרות בזמן אמת. ובתך להזמין לפתיחה של מערחת כזות את העיתונאים כדי שיפרסמו שקיימת דבר כזה ותחרות ירי זה כבר לא רק קלעים בשל אצמם שיורים בכיף שלהם ועד סוף תחרות אף אחד לא יודע מה קורא באמת חוצ מכמה שופתים. ולא צריך ליזרוק אלי כיסאות - אני יודע שזה עולה כסף. :wink: וחוצ מזה אני חושב שהכיסאות האלה שנימצאים במטווח האולימפי מיועדות לקהל ולא לצבירת אבק. :roll:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 30 אוקטובר 2006, 06:01

Serjio כתב:אני חושב שתוצאות זמן אמת סתם זה לא מספיק, אבל למשל תוצאות זמן אמת על גבי מוסך גדול +שדרוג ספורתאים גם בזמן אמת ולא רק בסוף התחרות אבל גם תך כידי תחרות, זה יכול להיות אטרקטיבי :idea: .

את זה עושים !
מתי היה כבודו בתחרות גמר בהרצליה?
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 30 אוקטובר 2006, 06:05

Serjio כתב:אפשר לעשות עוד דבר אחד: במטווח אולימפי כידוע יש מערכת אלקתרונית שמעבירע תוצא של פגיה למסך קטן שנימצא ליד קלעי. למה לא לשים מסך יותר גדול מעל כל אמדת ירי שיעשה אותו דבר רק להוסיף אלו מספר אמדה ,שם הקלעי ותוצאה כוללת של קלעי שבאמדה. בצורה כזות הקהל יוכל ליראות תמונה כוללת של תחרות בזמן אמת. ובתך להזמין לפתיחה של מערחת כזות את העיתונאים כדי שיפרסמו שקיימת דבר כזה ותחרות ירי זה כבר לא רק קלעים בשל אצמם שיורים בכיף שלהם ועד סוף תחרות אף אחד לא יודע מה קורא באמת חוצ מכמה שופתים. ולא צריך ליזרוק אלי כיסאות - אני יודע שזה עולה כסף. :wink: וחוצ מזה אני חושב שהכיסאות האלה שנימצאים במטווח האולימפי מיועדות לקהל ולא לצבירת אבק. :roll:

זה כבר מתחיל להראות טוב !
מסכים גדולים במקום קטנים !
(עזוב הכסף בוא נדבר על רעיונות - כשנדע מה רוצים נוכל לחשוב על גאידמאק )
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Serjio » 31 אוקטובר 2006, 16:17

גאידמאק יכול להיות ראיון טוב מאוד :!: אם לקחת בחשבון אהבת אנשים ממוצה רוסי לירי
אני חושב שיהיה אפשר לשכנאה אותו לתרום כמה עשרות אלפי דולרים.
דרך אגב בעיה העיקרית בפירסום רחב זה כסף.
חוץ מזה יש לי אוד כמה ראיונות ואם יש רצון אני מוכן להתפגש ולדבר על זה, אבל המדור צריך להמשיך אולי אוד משהו יצתרף כלצערי חוץ משנינו אף אחד עדיין לא רוצה לדבר על נושה החשוב הזה. :(
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי AK » 31 אוקטובר 2006, 20:28

אני עוקב וכל הזמן רוצה לכתוב משהו. אבל לצערי, אני לא נוטה להיות הבנאדם הכי יצירתי.
אין לי רעיונות מעבר לדברים שנאמרו עד כה (שהם כבר נעשים אצלנו והשאר גם בחו"ל).
הדבר היחיד יהיה משהו בסגנון גיוסים.
לקחת חברי נבחרת (בהנחה שהם יכולים. אני בטוח שכמה וכמה מהם מקדישים כבר כמעט את כל הזמן שהם יכולים לקליעה) ולגייס במקומות ציבוריים (עם אישורים כמובן).
לדוגמא, ואת הרעיון הזה דחף לי לראש כל הזמן אדון וידלנסקי בשביל גיוסים לגדנ"ע, לקחת רובה ואקדח אויר, ומכשיר סקאט לקניון שבעת הכוכבים ליד המטווח האולימפי ולהקים שם עמדה שבה ייתנו הסברים ולתת לאנשים אפשרות להראות מה הם מסוגלים וכו'.
לצערי לא יצא לי להשתמש ברעיון בתפקידי כמדריך, אבל לי זה נשמע כמו רעיון מצויין.

אבל בזה כנראה נגמרו לי הרעיונות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Serjio » 03 נובמבר 2006, 13:28

אני חושב שקניון ראיון מצויין רק צריך לחשוב איך ליישם אותו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי nitz » 04 נובמבר 2006, 17:25

לגדנ"ע היה נוהג להביא תלמידים באוטובוסים למטווחים...מאחר והיו בתי ספר שגם את זה לא היו מוכנים לעשות, המדריך/מפקד המועדון שלנו ניסה לדבר עם מנהלות שיתנו להכניס נשק גדנ"ע לביה"ס...להציג נשק שיש במטווח, אולי מפורק מכמה רכיבים שלו או נעול על מנת שלא יוכלו לבצע בו ירי...
לעשות דוכן כזה במקום מרכזי, שהתלמידים יעברו בהפסקה, יתרשמו, ישאלו שאלות, ידברו עם החיילים והחניכים מאותו ביה"ס וירשמו...
לצערנו מנהלות לא היו מוכנות לזה...

חיילים של הגדנ"ע היו מגיעים לבתי ספר להרצות בפני תלמידים או לנסות לשכנע את המורים/מנהלים לשלוח אותם ליום במטווח (אני חושב שהכל היה על חשבון הגדנ"ע)...היו כאלו שלא היו מוכנים גם לזה, והיה גם מקום אחד שאף לא היו מוכנים להכניס את החיילים...מודעות שנתלו באותו ביה"ס הורדו מהקיר תוך יום...

לכן הרעיון שלי (ושמעתי ממישהו שגם הוא חשב על רעיון דומה) היה להכין סרטון שיווקי על הגדנ"ע...לא צריך להיכנס לבתי ספר, לא צריך את שיתוף הפעולה של הסגל (אם כי רצוי), לא צריך להדפיס מודעות...להגיע ישר אל המעוניינים בכך, דרך האינטרנט..להפיץ מאחד לאחד...(הכוונה הראשונית הייתה להציג את הנשקים ואת הפעילות במטווח באמצעות סרטון בביה"ס)

סרטון שימשוך אנשים אל הגדנ"ע (הירי באם 16 זה אחד הדברים שהכי זכורים לטובה לכל נער/ה שעשה שבוע התנסות), ובהמשך, מהגדנ"ע גם לקליעה...
חשבתי גם לעשות קישור בסרטון לאתר שבו נוכל לשוחח עם בני נוער שמתעניינים או הורים שמעוניינים לרשום את ילדיהם-לא יהיה צורך להתקשר למטווח בשעות מסוימות (ועוד דווקא בשעות שלומדים בהם או חוזרים הביתה)...רק להשאיר הודעה בפורום ולבדוק מאוחר יותר את התשובה..או לקרוא מידע שכתוב...לראות סרטונים שצולמו במטווח, תמונות וכד'...
אבל נראה שזה כבר לא יצא לפועל עבור הגדנ"ע...אולי יצא מזה משהו נחמד כמזכרת

לגבי הקליעה (וגם ירי מעשי)...אפשר לקחת את אותו רעיון ולהשתמש בו
קצת יהיה מאתגר להראות קלעים בחליפות כמשהו מדליק :wink:
אם זה יהיה קצר וקולע ( :roll: ), נראה לי שזה אפשרי...זה טוב גם לקליעה האולימפית וגם לירי מעשי...
סיכום הרעיון-צריך לתכנן סרטון, לשים מוזיקה מתאימה (וולסים או דכאון לא מתאים מן הסתם :D ), לשים קישור נוח לאתר קבוע (למשל, הסליק..אולי התאחדות הקליעה) שבו הגולשים יוכלו לקבל מידע על הענפים והפעילות בהם או שיענו להם על שאלות...וזהו (וכמובן שיהיה צורך להתאים את האתר של ההתאחדות למטרה זו, אם יש רצון להציג את הקליעה למי שאינו קלע)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Serjio » 05 נובמבר 2006, 00:43

nitz כתב:לגבי הקליעה (וגם ירי מעשי)...אפשר לקחת את אותו רעיון ולהשתמש בו
אם זה יהיה קצר וקולע ( :roll: ), נראה לי שזה אפשרי...זה טוב גם לקליעה האולימפית וגם לירי מעשי...
סיכום הרעיון-צריך לתכנן סרטון, לשים מוזיקה מתאימה (וולסים או דכאון לא מתאים מן הסתם :D ), לשים קישור נוח לאתר קבוע (למשל, הסליק..אולי התאחדות הקליעה) שבו הגולשים יוכלו לקבל מידע על הענפים והפעילות בהם או שיענו להם על שאלות...וזהו (וכמובן שיהיה צורך להתאים את האתר של ההתאחדות למטרה זו, אם יש רצון להציג את הקליעה למי שאינו קלע)

לדעתי ראיון מצויין, ניתן לביצוע בזמן יחסית קצר אבל דורש כסף שהוא ניתן להסגה רק עם תמיכה מהתחדות.

נו אנשי היתחדות מי מרים כפפה. באירגון ובעבודה שותפת אני מוכן לעזור עד כמה שאני יכול.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יובל קדר » 06 נובמבר 2006, 15:55

בשנים האחרונות, שילבנו ברעננה, במסגרת התחרות השנתית על שם זאב ברגמן, ירי על "מטרות נופלות" (בסגנון המטרות הנמצאות בשימוש בתחרויות ביאטלון).

מצאנו כי יש כאן תחום ירי המספק עניין רב לקהל הצופה בו - פשוט רואים (ושומעים) כל פגיעה באופן מיידי וכן סגנון התחרות של "ראש מול ראש" בזמן קצר ותובעני, מוסיף הרבה "דרמה" ומתח לתחרות.

אמנם, זה לא ירי "אולימפי" לשמו, אבל יורים בדיוק עם אותם כלים (רובה או אקדח אויר) ועם אותו ציוד...

שווה לשקול גם כיוון כזה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי bor » 06 נובמבר 2006, 18:20

nitz כתב:לגדנ"ע היה נוהג להביא תלמידים באוטובוסים למטווחים...מאחר והיו בתי ספר שגם את זה לא היו מוכנים לעשות, המדריך/מפקד המועדון שלנו ניסה לדבר עם מנהלות שיתנו להכניס נשק גדנ"ע לביה"ס...להציג נשק שיש במטווח, אולי מפורק מכמה רכיבים שלו או נעול על מנת שלא יוכלו לבצע בו ירי...
לעשות דוכן כזה במקום מרכזי, שהתלמידים יעברו בהפסקה, יתרשמו, ישאלו שאלות, ידברו עם החיילים והחניכים מאותו ביה"ס וירשמו...
לצערנו מנהלות לא היו מוכנות לזה...

חיילים של הגדנ"ע היו מגיעים לבתי ספר להרצות בפני תלמידים או לנסות לשכנע את המורים/מנהלים לשלוח אותם ליום במטווח (אני חושב שהכל היה על חשבון הגדנ"ע)...היו כאלו שלא היו מוכנים גם לזה, והיה גם מקום אחד שאף לא היו מוכנים להכניס את החיילים...מודעות שנתלו באותו ביה"ס הורדו מהקיר תוך יום...

לכן הרעיון שלי (ושמעתי ממישהו שגם הוא חשב על רעיון דומה) היה להכין סרטון שיווקי על הגדנ"ע...לא צריך להיכנס לבתי ספר, לא צריך את שיתוף הפעולה של הסגל (אם כי רצוי), לא צריך להדפיס מודעות...להגיע ישר אל המעוניינים בכך, דרך האינטרנט..להפיץ מאחד לאחד...(הכוונה הראשונית הייתה להציג את הנשקים ואת הפעילות במטווח באמצעות סרטון בביה"ס)

סרטון שימשוך אנשים אל הגדנ"ע (הירי באם 16 זה אחד הדברים שהכי זכורים לטובה לכל נער/ה שעשה שבוע התנסות), ובהמשך, מהגדנ"ע גם לקליעה...
חשבתי גם לעשות קישור בסרטון לאתר שבו נוכל לשוחח עם בני נוער שמתעניינים או הורים שמעוניינים לרשום את ילדיהם-לא יהיה צורך להתקשר למטווח בשעות מסוימות (ועוד דווקא בשעות שלומדים בהם או חוזרים הביתה)...רק להשאיר הודעה בפורום ולבדוק מאוחר יותר את התשובה..או לקרוא מידע שכתוב...לראות סרטונים שצולמו במטווח, תמונות וכד'...
אבל נראה שזה כבר לא יצא לפועל עבור הגדנ"ע...אולי יצא מזה משהו נחמד כמזכרת

לגבי הקליעה (וגם ירי מעשי)...אפשר לקחת את אותו רעיון ולהשתמש בו

כל זה רעיון מצויין ואני הדוגמה הטובה לכך, אני לפני ברך כשנה הגעתי למטווח גדנ"ע מבית הספר התרשמתי עשיתי מטווח ונהיתי חניך פעיל מאוד בגדנ"ע קליעה, אך לצערי בתחילת החופש הגדול התחילו לשפץ את המטווח בת"א ולפני סיום השיפוץ הוחלט לסגור את המטווח! לפי מה שאני יודע לא רק את המטווח שלי אלה אתה כל המטווחים של הגדנ"ע, אתם שואלים למה? גם אני רוצה לדעת, אין תשובה, בגלל זה אני שוקל לעבור לירי מטעם ההתאחדות הקליעה.
*חשוב לציין שאני עדיין במהלך אימות עם משרד הבטחון בקשר להחלטה שולח אימיילים ומכתבים כדי למנועה את המהלך השגוי הזה שיפגעה בעתיד בכל הקליעה בארץ.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

קבלו רעיון

על ידי משה לוי » 07 נובמבר 2006, 18:37

הבלוגים של הווידאו .צריך להסביר ?

תמונות והרבה וגם סרטים יביאו אורחים וגם ייצרו עניין ורצון להשתתף .

תנסו לצלם תחרות בסרטונים קצרים ותפרסמו ב fix או you tuba וכדומה
חשוב להוסיף את המילה ירי או צלפים או טקטי וכדומה שכל מי שיחפש ימצא
משהו משלנו בסרטים .

זה פורמט שמתפתח ומהר .

בהצלחה

הינוקא
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי nitz » 08 נובמבר 2006, 22:38

וחשוב לא פחות לדרג טוב את הסרטונים (אבל כמובן להשתדל להכין סרטונים שראויים לציונים כאלו)-ז"א בין 3 ל5
וגם להיכנס מדי פעם לקישור, בתקווה שהכניסה תעלה את מספר הכניסות שנרשם לסרטון.

אם אתם מאלה ששולחים דוא"ל שמתחיל ב"פרסי, רומני ומיקה מוני אחד יושבים להם בצוללה. פתאום לאוניד..." או "תמונות מדהימות!!!!11" לכל רשימת התפוצה שלהם...בדרך אפשר גם לדחוף את הלינק לסרטון באותה הודעה (עדיף) או שהלינק יקבל הודעה משלו.
סרטונים שמקבלים מספר כניסות גבוה באתרים כמו youtube, מושכים אנשים אחרים לראות את הסרטון מאחר והם נתפסים כפופולריים.
(וכמובן, רצוי שזה יהיה סרטון שאנשים ירצו מעצמם להעביר הלאה או לדרג כ5)

לא חייבים להשתמש בתמונות/סרטונים רק מהקליעה בארץ או מהענפים האולימפיים בלבד...רצוי להשתמש בענפים אחרים על מנת למשוך את הגולש להמשיך לראות את הסרטון

כמו שנאמר כבר, רצוי להשתמש בכל מיני מילים (אני חושב שזה מכונה "tags") שלאו דווקא שייכות לעולם הקליעה, אך קרובות...לחפש מילים נרדפות ומילים זהות בשפות אחרות ולהוסיף אותן גם כן
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי מיכאל » 09 נובמבר 2006, 11:40

רעיונות יפים
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד