ועדה לתקשורת וקידום

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ועדה לתקשורת וקידום

על ידי שלמה ברסלר » 03 נובמבר 2006, 09:09

ל "משפחת" הקליעה שלום,

לכבוד הוא לי לפעול לקידום הקליעה עם חברי לוועדה - אילן בן נון וניר קריסטל.
אנו שוקדים על פיתוח תכנית שתובא לאישור הנהלת ההתאחדות.
במסגרת הפעילות השוטפת, אנו שמחים לבשר לכם כי פתחנו "בלוג" באתר תפוז וכולכם מוזמנים להיכנס לקישור הבא (באתר תפוז):
blog.tapuz.co.il/sportshooting
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.as ... rtshooting

ברכת יו"ר התאחדות הקליעה לעונת 2006/2007

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1118301

שיא ישראל - 11.11.2006 - אלכס טריפולסקי

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1122275

תודה לאורן אהרוני על שיתוף הפעולה והיחס האוהד.

נמשיך לעדכן אתכם על כל התפתחות בתחום התקשורת והקידום :arrow:
נערך לאחרונה על ידי שלמה ברסלר בתאריך 12 נובמבר 2006, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
מאמן ושופט בינלאומי מוסמך
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אילן ב » 03 נובמבר 2006, 09:58

ידידי שלמה
כה לחי
לא שכחת במקרה את אבי לגמן ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

עדכון - ירי מעשי

על ידי שלמה ברסלר » 03 נובמבר 2006, 14:09

נציגנו לירי מעשי - אבי לגמן, בהמלצת אילן בן נון, בברכת נחום זרזיף ובהסכמת אבי לגמן.

באיחולי הצלחה לאבי.
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי nitz » 04 נובמבר 2006, 18:06

בנוסף לרעיון שכבר הצעתי...זה גם חלק מאותו רעיון-שימוש באינטרנט בשביל להגיע אל האנשים...
את הקישור לבלוג שפתחתם אפשר להפנות לעיתונאים בתור ה"במה" של התאחדות הקליעה למסיבות עיתונאים-לדווח מהבלוג הזה על מנת שעיתונאים יוכלו לדווח על אירועי קליעה...לצרף תמונות של הקלע לשימושם, ואולי סרטונים עבור הטלוויזיה...

אפשר לעשות פינה בבלוג של "דיברו עלינו בתקשורת"-להכניס לשם קישורים לכתבות באינטרנט (אפשר גם להכניס לשם את הקישור לכתבה מערוץ הספורט שגיל צירף בפורום), או תמונות של כתבות סרוקות.

אנחנו פונים לכל שכבות האוכלוסיה, אך המאמץ שהכי ישתלם לדעתי (הכי טוב להתחיל לקלוע מגיל צעיר) הוא הצעירים ובני הנוער-ז"א פורומים (לאו דווקא על קליעה), בלוגים (כמו שבחרתם לעשות-רעיון מצוין!)...בעיקר במקומות שהרבה אנשים עוברים בהם...
אני חושב שכדאי לפתוח בלוגים נוספים בעניין במערכות בלוגים נוספות על מנת שיהיה פרסום רב יותר...

כל אחד (קלע פעיל או מי שהעניין קרוב לליבו), בתחום העניין שלו, ייכנס לפורומים שאליו הוא נוהג להיכנס...תחביבים, מוזיקה, וכד'...
תוך כדי הדיונים-בחתימתו, בפרטיו-יוכל להזכיר את הקליעה או קישור לאחד מאתרי הקליעה...רצוי לדף תוכן שיסביר על הקליעה או סרטון שיציג אותה

אפשר לעשות שימוש בדוא"ל להפצת הסרטון באופן המוני (אבל לא ברמות של "דואר זבל") ואולי להשתמש ב"אחות המושכת" של הקליעה (הירי המעשי) כדי להביא את הירי האולימפי ליותר אנשים.
אגב, בלוג זה יכול לשמש גם את הירי המעשי (אפשר גם לפתוח לירי מעשי בלוג נפרד-סיכוי רב יותר להשיג פרסום).

יש התקדמות יפה...כל הכבוד ובהצלחה :!:

(אגב, אין לי ניסיון מעשי או תיאורטי בשיווק/פרסום..אבל אני אשמח לתרום מרעיונותיי אם יהיו לי הצעות נוספות)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

רעיונות והצעות יתקבלו בברכה

על ידי שלמה ברסלר » 04 נובמבר 2006, 23:18

תודה על ההתייחסות החיובית וההצעות/הרעיונות. נשמח לקבל כל יוזמה מבורכת.
בימים אלו אנו חברי הוועדה שוקדים על פיתוח נושאי השיווק בכוונה לקדם את ספורט הקליעה.
תכניות הפעולה ודרכי הביצוע ייקבעו לאחר אישור הנהלת התאחדות הקליעה בישראל. נשמח לקבל עוד רעיונות והצעות.
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אורן אהרוני » 05 נובמבר 2006, 09:17

באמת רעיון טוב , אבל יותר טוב לפנות לערוץ (יותר נכון לאתר האינטרנט - תפנה לניר כהן או כל מישהו אחר מהאתר) ותבקש את הכתבה שהיתה ב"בגלל הרוח" (ואולי כמה כתבות ישנות) וגם אותם תעלה לפליקסים .

אני בטוח שלא יהיה להם התנגדות כי הערוץ עובד גם בשיתוף פעולה אם תפוז .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד