אליפות הפועל באקדח סטנדרטי 23/12/2006
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אליפות הפועל באקדח סטנדרטי 23/12/2006
מעניין איך זה יהיה.
פעם ראשונה שאני הולך להיתחרות באקדח סטנדרטי.

פעם ראשונה שאני הולך להיתחרות באקדח סטנדרטי.

Re: אליפות הפועל באקדח סטנדרטי 23/12/2006
נתן רובינשטיין כתב:מעניין איך זה יהיה.
פעם ראשונה שאני הולך להיתחרות באקדח סטנדרטי.![]()
![]()
ופעם אחרונה שאתה הולך לישון בשעה כזאת לפני תחרות :evil:

מי מצדיק אותי :?:
אילן איך אני? אכזרי אהה

גם אני חוויתי היום בפעם הראשונה תחרות כזאת .
והיה נהדר ונהנתי מאד.
ברצוני להודות לצוות השופטים שעשה את עבודתו נאמנה חמרות התנאים הטכנים הרעועים המטווח.
כמו גם לשבח את כל המתחרים שכמו היום בבוקר ביום קר וחורפי והגיעו מקרוב ומרחוק לקחת חלק בתחרות,התחרו למרות תנאי מזג אוויר והפגינו רוח ספורטית אמיתית ואחווה.
אני מקווה שעד אליפות ישראל נראה עוד יותר ספורטאים שיגעו להתחרות בכל תחריות ה25 מטר
(אש מהירה (סילואטים),דואל,וסטנדרט) כי לדעתי לאחר ההתנסות שלי בשנים מהם זה הדובדבן על הקצפת.
ואסיים בהצעה לכל ראשי המועדונים ולאיגוד הקליעה:לאור ההנאה של כל הספורטאים ממקצועות
ה25 מטר אולי ניתן לארגן בכל שנה עוד מספר תחרויות ידידות דבר שידרבן את הספורטאים
להתאמן יותר במיקצועות הללו ובטוחני שהדבר ישפר גם את ההשיגים.
והיה נהדר ונהנתי מאד.
ברצוני להודות לצוות השופטים שעשה את עבודתו נאמנה חמרות התנאים הטכנים הרעועים המטווח.
כמו גם לשבח את כל המתחרים שכמו היום בבוקר ביום קר וחורפי והגיעו מקרוב ומרחוק לקחת חלק בתחרות,התחרו למרות תנאי מזג אוויר והפגינו רוח ספורטית אמיתית ואחווה.
אני מקווה שעד אליפות ישראל נראה עוד יותר ספורטאים שיגעו להתחרות בכל תחריות ה25 מטר
(אש מהירה (סילואטים),דואל,וסטנדרט) כי לדעתי לאחר ההתנסות שלי בשנים מהם זה הדובדבן על הקצפת.
ואסיים בהצעה לכל ראשי המועדונים ולאיגוד הקליעה:לאור ההנאה של כל הספורטאים ממקצועות
ה25 מטר אולי ניתן לארגן בכל שנה עוד מספר תחרויות ידידות דבר שידרבן את הספורטאים
להתאמן יותר במיקצועות הללו ובטוחני שהדבר ישפר גם את ההשיגים.
מצטרף לכל המברכים.
אכן תחרות מעניינת ומהנה שבנויה רבות על מקצועיות צוות השיפוט והרוח הספורטיבית של המשתתפים (וכמו שנאמר, שני היסודות הנ"ל עבדו כהלכה!).
מקווה שנושא המתקנים יטופל כך שנוכל לירות בתחרויות הבאות בצורה שוטפת יותר ועם מטרות מסתובבות...
בנוסף, שווה גם לתת את הדעת על איך לייעל את תהליך השיפוט/רישום/הדבקת מטרות.
אפשר לחשוב על:שני צוותי שיפוט (מתוגברים על ידי הקלעים) או כל רעיון אחר שיקצר את זמן הסבב בין סדרות הירי.
לגבי הדיון שנערך במטווח בנושא מספר הקבוצות המינימאלי לקיום תחרות קבוצתית - בתקנון ההתאחדות לגבי אליפויות ישראל (אני מניח שאותו תקנון ישים גם לאליפויות הפועל) מצוין כי "תחרות קבוצתית תקויים רק בהשתתפות 4 קבוצות לפחות".
חג שמח
יובל
אכן תחרות מעניינת ומהנה שבנויה רבות על מקצועיות צוות השיפוט והרוח הספורטיבית של המשתתפים (וכמו שנאמר, שני היסודות הנ"ל עבדו כהלכה!).
מקווה שנושא המתקנים יטופל כך שנוכל לירות בתחרויות הבאות בצורה שוטפת יותר ועם מטרות מסתובבות...
בנוסף, שווה גם לתת את הדעת על איך לייעל את תהליך השיפוט/רישום/הדבקת מטרות.
אפשר לחשוב על:שני צוותי שיפוט (מתוגברים על ידי הקלעים) או כל רעיון אחר שיקצר את זמן הסבב בין סדרות הירי.
לגבי הדיון שנערך במטווח בנושא מספר הקבוצות המינימאלי לקיום תחרות קבוצתית - בתקנון ההתאחדות לגבי אליפויות ישראל (אני מניח שאותו תקנון ישים גם לאליפויות הפועל) מצוין כי "תחרות קבוצתית תקויים רק בהשתתפות 4 קבוצות לפחות".
חג שמח
יובל
- סליקאי כסף
- סליקאי ארד
שמעו הפעם הראשונה הייתה כייף .!!!!.
אבל אי אפשר לירות בהפסקה של 15 - 20 דקות בין כל 5 כדורים..
וחוץ מזה אני עקום {כמו} ריכטר!!!
אבל אי אפשר לירות בהפסקה של 15 - 20 דקות בין כל 5 כדורים..
וחוץ מזה אני עקום {כמו} ריכטר!!!
נערך לאחרונה על ידי נתן רובינשטיין בתאריך 27 דצמבר 2006, 14:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד