כתבה על סגירת הדנ"ע קליעה במעריב 10/01/07 (תמונה של הכת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כתבה על סגירת הדנ"ע קליעה במעריב 10/01/07 (תמונה של הכת
שלום לכולם חניכי רעננה פירסמו היום במעריב 10/01/07 כתבה להלן הכתבה. נא להפיץ
יום טוב
*** ההודעה נערכה ע"י Coach - להבא תמונות שיחרגו ממסגרת כללי הכתיבה יוסרו ***

יום טוב
*** ההודעה נערכה ע"י Coach - להבא תמונות שיחרגו ממסגרת כללי הכתיבה יוסרו ***
- סליקאי ארד
קודם כל, כל הכבוד על הפרסום!
מספר הערות:
1. התמונה שצירפת חורגת מהגודל המותר/הרצוי באתר-הנה קישור לתמונה המקורית, אם המנהלים ימחקו את התמונה
2. בהתייחסות לתוכן הכתבה-אני לא אהבתי את המשפט "עד היום המשיך לפעול רק מטווח בודד ברעננה" (ולאחר קריאת הכתבה שפרסמתם במקומי של רעננה, נראה שזה הפך לשיטה...), והיה יותר טוב אם הכתב היה קצת מגדיל ראש לגבי הסיבות שבגללן אין חניכים צלפים, אבל ככה זה ב"חלק" של החדשות בעיתונים (לגבי החוסר בצלפים:
חבר אחד שלי כמעט היה צלף בגבעתי אבל נאלץ להימנע מהמשך פעילות עקב בעיות גב.
חבר שני שלי, גם הוא מהמועדון, למיטב ידיעתי הוא בדרך לקורס צלפים.
חניך נוסף מהמועדון היה קלע סער ואין לי מושג אם התקדם לצליפה מאז.
חניך אחר היה מש"ק קליעה/צליפה, והשתתף בפעילות מבצעית. איני זוכר אם השתתף כצלף, אך בביקורו במועדון יחד עם חניך נוסף, הציע שחניכי גדנ"ע יבקרו בבסיס בו הוא משרת ויתנסו בירי ברובי צלפים).
3. לסיום, רציתי להפנות את תשומת לבכם לחדשות בתחתית העמוד הראשי של ויקיפדיה (בעברית)...אני מקווה שההודעות החדשות בכתבה בNRG הן תוצאה של זה, וגם אם לא, לא יזיק שעוד כמה אנשים ישמעו על זה...אגב, אם למישהו יש תמונה של סמל הגדנ"ע קליעה, נא ליידע אותי.
מספר הערות:
1. התמונה שצירפת חורגת מהגודל המותר/הרצוי באתר-הנה קישור לתמונה המקורית, אם המנהלים ימחקו את התמונה
2. בהתייחסות לתוכן הכתבה-אני לא אהבתי את המשפט "עד היום המשיך לפעול רק מטווח בודד ברעננה" (ולאחר קריאת הכתבה שפרסמתם במקומי של רעננה, נראה שזה הפך לשיטה...), והיה יותר טוב אם הכתב היה קצת מגדיל ראש לגבי הסיבות שבגללן אין חניכים צלפים, אבל ככה זה ב"חלק" של החדשות בעיתונים (לגבי החוסר בצלפים:
חבר אחד שלי כמעט היה צלף בגבעתי אבל נאלץ להימנע מהמשך פעילות עקב בעיות גב.
חבר שני שלי, גם הוא מהמועדון, למיטב ידיעתי הוא בדרך לקורס צלפים.
חניך נוסף מהמועדון היה קלע סער ואין לי מושג אם התקדם לצליפה מאז.
חניך אחר היה מש"ק קליעה/צליפה, והשתתף בפעילות מבצעית. איני זוכר אם השתתף כצלף, אך בביקורו במועדון יחד עם חניך נוסף, הציע שחניכי גדנ"ע יבקרו בבסיס בו הוא משרת ויתנסו בירי ברובי צלפים).
3. לסיום, רציתי להפנות את תשומת לבכם לחדשות בתחתית העמוד הראשי של ויקיפדיה (בעברית)...אני מקווה שההודעות החדשות בכתבה בNRG הן תוצאה של זה, וגם אם לא, לא יזיק שעוד כמה אנשים ישמעו על זה...אגב, אם למישהו יש תמונה של סמל הגדנ"ע קליעה, נא ליידע אותי.
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד