רובה אוויר - מאיפה להתחיל?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רובה אוויר - מאיפה להתחיל?
שלום לכולם,
בכדי להכנס לעולם הירי ברובה אוויר... אני מחפש לרכוש רובה אוויר (יש ברשותי רישיון).
עד כאן מה שאני יודע, כאן מתחיל מה שאני לא יודע
אני מחפש רובה לאימוני ירי עממי/חובבני ולא אולימפי, לפחות בשלב הראשון, זאת בכדי לשפר את יכולות הקליעה שלי ולראות האם בכלל יש לי פוטנציאל עצמי (אמנם קורס צלפים בצבא, אך לא מעט שנים עברו מאז...).
אשמח לקצת הצעות מכם, בכל הקשור לסוגי רובים, יצרנים, מהירויות לוע וכו', מאיפה להתחיל ולאן להמשיך, עלויות, מועדוני ירי וכו' וכו'... אני תושב כפר-סבא.
בתחום הזה כמעט ואין לי שום מידע ולכן אשמח לעזרתכם,
תודה מראש!
ליאור.
בכדי להכנס לעולם הירי ברובה אוויר... אני מחפש לרכוש רובה אוויר (יש ברשותי רישיון).
עד כאן מה שאני יודע, כאן מתחיל מה שאני לא יודע

אני מחפש רובה לאימוני ירי עממי/חובבני ולא אולימפי, לפחות בשלב הראשון, זאת בכדי לשפר את יכולות הקליעה שלי ולראות האם בכלל יש לי פוטנציאל עצמי (אמנם קורס צלפים בצבא, אך לא מעט שנים עברו מאז...).
אשמח לקצת הצעות מכם, בכל הקשור לסוגי רובים, יצרנים, מהירויות לוע וכו', מאיפה להתחיל ולאן להמשיך, עלויות, מועדוני ירי וכו' וכו'... אני תושב כפר-סבא.
בתחום הזה כמעט ואין לי שום מידע ולכן אשמח לעזרתכם,
תודה מראש!
ליאור.
- תרמתי למען הסליק
ממליץ לך להגיע למטווח ברעננה ולקבל את כל מה שאתה צריך.
הפרטים בקישור הבא:
http://maccabi-raanana-shooting.blogspot.com/
תחת הקישור "הצטרף אלינו" תמצא את כתובת המטווח, שעות הפעילות והטלפון של איתן שגיא - מנהל המועדון.
בהצלחה
יובל
הפרטים בקישור הבא:
http://maccabi-raanana-shooting.blogspot.com/
תחת הקישור "הצטרף אלינו" תמצא את כתובת המטווח, שעות הפעילות והטלפון של איתן שגיא - מנהל המועדון.
בהצלחה
יובל
- סליקאי כסף
Re: רובה אוויר - מאיפה להתחיל?
lior_baruch כתב:אני מחפש רובה לאימוני ירי עממי/חובבני ולא אולימפי, לפחות בשלב הראשון, זאת בכדי לשפר את יכולות הקליעה שלי ולראות האם בכלל יש לי פוטנציאל עצמי (אמנם קורס צלפים בצבא, אך לא מעט שנים עברו מאז...)..
הוא לא מחפש רובה אולימפי
nobody expects the spanish inquisition
- סליקאי ארד
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד