תקנון משמעת חדש להתאחדות הקליעה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תקנון משמעת חדש להתאחדות הקליעה
הנהלת התאחדות הקליעה אישרה בישיבתה מיום 30 באוגוסט תקנון משמעת חדש - http://www.shooting.org.il/IC/infocente ... shmaat.pdf
לתשומת לבכם - התקנון חל גם על פרסומים באמצעי התקשורת, כך שהתבטאויות מסויימות של קלעים מסויימים בפורומים עלולות להביא לא רק לחסימה ע"י מנהל הפורום אלא גם להעמדה לדין משמעתי.
לתשומת לבכם - התקנון חל גם על פרסומים באמצעי התקשורת, כך שהתבטאויות מסויימות של קלעים מסויימים בפורומים עלולות להביא לא רק לחסימה ע"י מנהל הפורום אלא גם להעמדה לדין משמעתי.
nobody expects the spanish inquisition
לאילן - אני לא מתכוון לסרגיי או לאף אחד אחר. אני מתכוון לכל מי שכותב בכל אתר שהוא שיסתבר שכתיבתו מהווה עבירה על תקנון המשמעת בהקשר לפעילותו בקליעה.
לוובי - כנראה שלא חשבתי שיהיו בעיות עם אנשים מבוגרים שכותבים בפורומים שונים אלא בעיקר עם צעירים (וכבר חרבנתי את תשובתי לאילן). האמת, שפשוט זה לא עלה על דעתי - כנראה נוכח העובדה שאני לא נכנס לפורום ירי מעשי.
לוובי - כנראה שלא חשבתי שיהיו בעיות עם אנשים מבוגרים שכותבים בפורומים שונים אלא בעיקר עם צעירים (וכבר חרבנתי את תשובתי לאילן). האמת, שפשוט זה לא עלה על דעתי - כנראה נוכח העובדה שאני לא נכנס לפורום ירי מעשי.
nobody expects the spanish inquisition
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד