חצי גמר אליפות הפועל אקדח אויר - קריטריון עליה לגמר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חצי גמר אליפות הפועל אקדח אויר - קריטריון עליה לגמר
האם למישהוא יש מושג מה הקריטריון לעליה לגמר ?
יהיה נחמד לדעת אותו לפני התחרות ...
יהיה נחמד לדעת אותו לפני התחרות ...
- סליקאי כסף
מי שקבע את הקריטריונים זו ועדת הספורט של התאחדות הקליעה ומי שאישר אותם סופית זו ההנהלה בישיבה שהתקיימה ביום רביעי.
ההתייחסות של "פרנסי הענף" (ואם אתה מתכוון לחברי ההנהלה - אני אחד מהם) היא רצינית ביותר, ולא כל מה שנעשה - מתפרסם.
גם אם הקריטריונים לא היו מפורסמים לפני התחרות - הם נקבעו לפני התחרות ואף אחד לא היה מעלה על דעתו להתאים את הקריטריון לתוצאות שהושגו.
ההתייחסות של "פרנסי הענף" (ואם אתה מתכוון לחברי ההנהלה - אני אחד מהם) היא רצינית ביותר, ולא כל מה שנעשה - מתפרסם.
גם אם הקריטריונים לא היו מפורסמים לפני התחרות - הם נקבעו לפני התחרות ואף אחד לא היה מעלה על דעתו להתאים את הקריטריון לתוצאות שהושגו.
nobody expects the spanish inquisition
מיכאל,
אין לי, ולא היתה לי שום כוונה לפגוע.
אני מאמין שהבעיה ברב המקרים הינה תקשורת.
כחבר הנהלה יש ביכולתך לשפר את המצב.
סיכומי דיון מישיבות ההנהלה והועדות השונות, שיפורסמו באתר ההתאחדות, יעלו את רמת השקיפות כלפי הקלעים (הרי אתם נציגנו) וישפרו את רמת התקשורת.
אני בכל מקרה מודה לך על התגובה המהירה.
טוב שלפחות יש לנו את הפורום הזה שמתפקד יוצא מהכלל בהעברת אינפורמציה.
בברכה,
אבי
אין לי, ולא היתה לי שום כוונה לפגוע.
אני מאמין שהבעיה ברב המקרים הינה תקשורת.
כחבר הנהלה יש ביכולתך לשפר את המצב.
סיכומי דיון מישיבות ההנהלה והועדות השונות, שיפורסמו באתר ההתאחדות, יעלו את רמת השקיפות כלפי הקלעים (הרי אתם נציגנו) וישפרו את רמת התקשורת.
אני בכל מקרה מודה לך על התגובה המהירה.
טוב שלפחות יש לנו את הפורום הזה שמתפקד יוצא מהכלל בהעברת אינפורמציה.
בברכה,
אבי
אבי ידידי זה למעלה משנה בתום כל ישיבה של ההנהלה מתפרסמות ההחלטות
(לא הדיונים ולעיתים טוב שכך) ומופצות לכל המועדונים .
ההחלטות אינן סודיות אנא בקש מרכז המועדון לתלות דף זה על לוח המודעות.
לגבי עיתוי - רע עד רע מאד לקבל החלטות בלחץ זמן דיון עקרוני ומפרה הוא טוב משום שהוא סוגר את כל הזוויות.
אני סבור שפרסום העולים הפעם שהיה יומיים לפני התחרות בתפוצה רחבה ונעשה לאחר דיון שנמשך למיטב ידיעתי יותר מישיבה אחת, היה מספיק בזמן ולפני התחרות !
כעיקרון נראה לי שקלע צריך להיות מרוכז בשיפור תוצאתו והשגת תוצאת שיא אישי בתחרות הקרובה ולא בקומבינות של האם אני אעלה או לא אעלה מהמקום ה 34.
שיהיה לך רק בהצלחה
אילן
(לא הדיונים ולעיתים טוב שכך) ומופצות לכל המועדונים .
ההחלטות אינן סודיות אנא בקש מרכז המועדון לתלות דף זה על לוח המודעות.
לגבי עיתוי - רע עד רע מאד לקבל החלטות בלחץ זמן דיון עקרוני ומפרה הוא טוב משום שהוא סוגר את כל הזוויות.
אני סבור שפרסום העולים הפעם שהיה יומיים לפני התחרות בתפוצה רחבה ונעשה לאחר דיון שנמשך למיטב ידיעתי יותר מישיבה אחת, היה מספיק בזמן ולפני התחרות !
כעיקרון נראה לי שקלע צריך להיות מרוכז בשיפור תוצאתו והשגת תוצאת שיא אישי בתחרות הקרובה ולא בקומבינות של האם אני אעלה או לא אעלה מהמקום ה 34.
שיהיה לך רק בהצלחה
אילן
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אבי ח כתב:תודה על התשובה.
אין ולא היה בשאלה סרקאזם, רק תקווה אמיתית להתייחסות רצינית יותר של פרנסי הענף שאני אוהב להיות חלק ממנו.
הקריטריונים צריכים להיות שקופים לכל וזה לא אמור להיות מסובך מידי לביצוע.
כל שנדרש הוא תשומת לב ורצינות.
בכל מקרה אני אשן טוב עם כל תוצאה
מיכאל איזה כיף שאתה חבר הנהלה............
אתה רואה אתה דורש דיון רציני וממצה, דורש שהצבעות תסגרנה בישיבה נוספת ולא במשאל טלפוני כדי שיהיה דיון ארוך ככל שנדרש ורק בסופו הצבעה .
וזה מה שאתה מקבל!
כנראה מי שחפץ להיות חבר הנהלה מגיע לו !
(זוכר מה אומרת הפולניה שמביטה בראי ?)
חבר isia זכור !
מפיך זה נשמע כאילו אני מאוהב בדיון לעצם הדיון.
זה מזכיר לי סיפור שסיפר לי השותף שלי, שלפני הרבה שנים ייצג איש עסקים שרצה לקנות נכס ממוסד מהמוסדות המכובדים במדינתנו (שמרוב כבודו לא אזכיר את שמו) וניהל מו"מ מול בעל תפקיד באותו מוסד (שמאותם נימוקים לא אזכיר את תואר תפקידו), שמצץ לו את הדם בקשית במו"מ. בסוף השותף שלי החליט, שכל מה שאותו פלוני יגיד הוא יסכים, ובפגישה אחת תוך זמן קצר מאוד לפלוני לא היה יותר מה לומר; ואז אמר שותפי - קדימה לחתימה. אותו פלוני התחיל לגמגם ואמר שהוא לא מוכן עדיין לחתימה, כי לא מיצה את המו"מ..........

זה מזכיר לי סיפור שסיפר לי השותף שלי, שלפני הרבה שנים ייצג איש עסקים שרצה לקנות נכס ממוסד מהמוסדות המכובדים במדינתנו (שמרוב כבודו לא אזכיר את שמו) וניהל מו"מ מול בעל תפקיד באותו מוסד (שמאותם נימוקים לא אזכיר את תואר תפקידו), שמצץ לו את הדם בקשית במו"מ. בסוף השותף שלי החליט, שכל מה שאותו פלוני יגיד הוא יסכים, ובפגישה אחת תוך זמן קצר מאוד לפלוני לא היה יותר מה לומר; ואז אמר שותפי - קדימה לחתימה. אותו פלוני התחיל לגמגם ואמר שהוא לא מוכן עדיין לחתימה, כי לא מיצה את המו"מ..........

nobody expects the spanish inquisition
כעיקרון נראה לי שקלע צריך להיות מרוכז בשיפור תוצאתו והשגת תוצאת שיא אישי בתחרות הקרובה ולא בקומבינות של האם אני אעלה או לא אעלה מהמקום ה 34.חברים יקרים,
חשבתי שהדיון בסוגיה מוצא אך לפי התגובות האחרונות כנראה שטעיתי.
1. לגבי הפצת הסיכומים לרכזי מועדון: יש להתאחדות אתר אינטרנט וראוי שההחלטות יפורסמו שם. אין צורך בתיווך מיותר ביחוד כאשר ההחלטות מתקבלות יום לפני התחרות .
2.
מה בדיוק הוא מקבל? מיכאל הוא חבר ההנהלה היחיד שבחר להגיב (ועל כך אני מעריך אותו מאוד)וברור שאין בהתכתבות זו איזו שהיא פגיעה אישית בו. לעומת זאת אני חושב שהעלתי מספר טענות קבילות לגבי הדרך שהחלטות ההנהלה מתוקשרות לציבור הקלעים.
3.
עם כל הכבוד אין קשר בין הדברים. קלע צריך להיות מרוכז בשיפור מתמיד והסביבה האחראית על ניהול הענף, חובתה לתת לו סביבה אופטימלית ושקופה. כל סביבה אחרת עלולה לגרום רק לתוצאה אחת, נטישה. להזכירכם מדובר בענף ספורט תחרותי. לתחרות יש כללים, והכללים חייבים להיות ברורים וסגורים עד לפינה האחרונה.
כל טיעון שתוכנו עזוב אותך מהכללים תתרכז בעצמך הוא ממש לא לעניין
בסופו של יום כולנו אוהבים את הענף ועושים (כל אחד לפי יכולתו) לשיפורו
לתשומת ליבכם.
חשבתי שהדיון בסוגיה מוצא אך לפי התגובות האחרונות כנראה שטעיתי.
1. לגבי הפצת הסיכומים לרכזי מועדון: יש להתאחדות אתר אינטרנט וראוי שההחלטות יפורסמו שם. אין צורך בתיווך מיותר ביחוד כאשר ההחלטות מתקבלות יום לפני התחרות .
2.
אתה רואה אתה דורש דיון רציני וממצה, דורש שהצבעות תסגרנה בישיבה נוספת ולא במשאל טלפוני כדי שיהיה דיון ארוך ככל שנדרש ורק בסופו הצבעה .
וזה מה שאתה מקבל!
מה בדיוק הוא מקבל? מיכאל הוא חבר ההנהלה היחיד שבחר להגיב (ועל כך אני מעריך אותו מאוד)וברור שאין בהתכתבות זו איזו שהיא פגיעה אישית בו. לעומת זאת אני חושב שהעלתי מספר טענות קבילות לגבי הדרך שהחלטות ההנהלה מתוקשרות לציבור הקלעים.
3.
עם כל הכבוד אין קשר בין הדברים. קלע צריך להיות מרוכז בשיפור מתמיד והסביבה האחראית על ניהול הענף, חובתה לתת לו סביבה אופטימלית ושקופה. כל סביבה אחרת עלולה לגרום רק לתוצאה אחת, נטישה. להזכירכם מדובר בענף ספורט תחרותי. לתחרות יש כללים, והכללים חייבים להיות ברורים וסגורים עד לפינה האחרונה.
כל טיעון שתוכנו עזוב אותך מהכללים תתרכז בעצמך הוא ממש לא לעניין
בסופו של יום כולנו אוהבים את הענף ועושים (כל אחד לפי יכולתו) לשיפורו
לתשומת ליבכם.
אבי
במלוא הציניות = אין כמו שמחה לאיד !
ואני פשוט נהנה להקניט את מיכאל.........
אתה מנסה לרמוז / להגיד שאין שקיפות ומנסים לתחמן אאת הקלעים.
קודם כל שלילי
שנית = תחשוב חיובי - זה עוזר לקליעה.
שלישית
התאחדות הקליעה בתקציבה הלא גדול מבוססת על מתנדבים שאינם חברי הנהלה........
אתה מוזמן פעם לחשב את השעות והעלות של השקעתם........
אני מציע שתיתן כתף !
עידכון האתר נעשה בהתנדבות בעבר ע"י יזהר אריה ועל כך תודתי האישית
וכעת על ידי שלומי גרינבלט.
לחבר שלומי כנראה יש חיים פרטיים משלו ובשל כך נעדר מביתו מחמישי בערב עד מוצ"ש (במקרה הוא גם התארח אצל הכינרתי ואצלי בעמק הירדן)
מחשבי הדל ומחשב ביה"ס הטוב יותר עדים שהוא ניסה אך ללא הצלחה להעלות את המסמך לאתר.
אם תיטיב להתבונן אפילו תראה כותרת עם וורד שכאשר אתה פותח אתה רואה מסך ריק !!!!!!!!!!!!
ורביעית שאלתו הכל כך טרוויאלית של מר סמואל פלאטו שרון
" ומה אתה עשית בשביל מדינה" ?
כיוון שחוש הבקורת שלך מפותח :
אני ממליץ לך להציג את מועמדותך לבחירות הבאות לועדת הבקורת.
התפקיד יאפשר לך לבדוק את נהלי העבודה דרכי קבלת ההחלטות ויישומן והשימוש במקורות התקציביים.
המגבלות שהוא יטיל עליך:
תהיה חייב לדייק במה שאתה אומר ולהסתמך על עובדות בדוקות ולא על השערות, תהיה חייב להקדיש זמן לא מעט לבדיקת העובדות.
זמן = כסף שלא תראה חזרה כי כל בעלי התפקידים הם בהתנדבות כנ"ל לגבי רכב וטלפון.
והמגבלה הכי גדולה תצטרך להבחר לתפקיד וטרם ראיתי מישהו נבחר לפני שעשה משהו לטובת המערכת שלא על מנת לקבל פרס .
טוב כנראה הבנת שהקפצת לי איזה פיוז.
בפעם הבאה תברר לפני שאתה תוקף תקבל תשובה עינינית וחברית מבלי להיות מותקף.
וכן גם להיות רכז מועדון הוא בד"כ תפקיד התנדבותי שאין בצידו שכר.
אבל כנראה שההיסטוריה חוזרת :
" מה לך כי הצאתנו מארץ מצריים......... מן הדגה הזא ת ........ומסיר הבשר"
במלוא הציניות = אין כמו שמחה לאיד !
ואני פשוט נהנה להקניט את מיכאל.........
אתה מנסה לרמוז / להגיד שאין שקיפות ומנסים לתחמן אאת הקלעים.
קודם כל שלילי
שנית = תחשוב חיובי - זה עוזר לקליעה.
שלישית
התאחדות הקליעה בתקציבה הלא גדול מבוססת על מתנדבים שאינם חברי הנהלה........
אתה מוזמן פעם לחשב את השעות והעלות של השקעתם........
אני מציע שתיתן כתף !
עידכון האתר נעשה בהתנדבות בעבר ע"י יזהר אריה ועל כך תודתי האישית
וכעת על ידי שלומי גרינבלט.
לחבר שלומי כנראה יש חיים פרטיים משלו ובשל כך נעדר מביתו מחמישי בערב עד מוצ"ש (במקרה הוא גם התארח אצל הכינרתי ואצלי בעמק הירדן)
מחשבי הדל ומחשב ביה"ס הטוב יותר עדים שהוא ניסה אך ללא הצלחה להעלות את המסמך לאתר.
אם תיטיב להתבונן אפילו תראה כותרת עם וורד שכאשר אתה פותח אתה רואה מסך ריק !!!!!!!!!!!!
ורביעית שאלתו הכל כך טרוויאלית של מר סמואל פלאטו שרון
" ומה אתה עשית בשביל מדינה" ?
כיוון שחוש הבקורת שלך מפותח :
אני ממליץ לך להציג את מועמדותך לבחירות הבאות לועדת הבקורת.
התפקיד יאפשר לך לבדוק את נהלי העבודה דרכי קבלת ההחלטות ויישומן והשימוש במקורות התקציביים.
המגבלות שהוא יטיל עליך:
תהיה חייב לדייק במה שאתה אומר ולהסתמך על עובדות בדוקות ולא על השערות, תהיה חייב להקדיש זמן לא מעט לבדיקת העובדות.
זמן = כסף שלא תראה חזרה כי כל בעלי התפקידים הם בהתנדבות כנ"ל לגבי רכב וטלפון.
והמגבלה הכי גדולה תצטרך להבחר לתפקיד וטרם ראיתי מישהו נבחר לפני שעשה משהו לטובת המערכת שלא על מנת לקבל פרס .
טוב כנראה הבנת שהקפצת לי איזה פיוז.
בפעם הבאה תברר לפני שאתה תוקף תקבל תשובה עינינית וחברית מבלי להיות מותקף.
וכן גם להיות רכז מועדון הוא בד"כ תפקיד התנדבותי שאין בצידו שכר.
אבל כנראה שההיסטוריה חוזרת :
" מה לך כי הצאתנו מארץ מצריים......... מן הדגה הזא ת ........ומסיר הבשר"
חבר isia זכור !
אילן,
1. לא רמזתי שום דבר. לא אני השתמשתי במילים קומבינה ותיחמון (אתה מוזמן לקרוא שום את תגובותי דיברתי רק על שקיפות) ובעניין זה מי כמוך יודע שצדק לא צריך רק להעשות אלא גם להראות.
2. בשמחה אתן כתף ! בכל מה שקשור למיחשוב אני אשמח לסייע !!
למרות ששוב אין קשר בין דברי ביקורת שנאמרים לבין נטילת חלק במאמץ. האם העובדה שמרבית הקלעים אינם נוטלים חלק בארגון הופכת אותם בהכרח לדגים שאסור להם לומר דברי ביקורת. אם יותר קלעים היו מגלים מעורבות ומתלוננים בכל פעם שהם נתקלים בדבר שמפריע להם אני משוכנע שכולנו היינו נראים יותר טוב.
3. איפה לא דייקתי? אשמח אם תפנה את תשומת ליבי ואני אתנצל.
4. אני חושב שקפצו כמה פיוזים וחבל. המחשבה שלי היא חיובית, אני מעריך כל מי שתורם מזמנו למען הענף (ואני באמת מוכן לעזור) אבל כולנו צריכים להיות קשובים לביקורת (לעיתים שיפור תהליכים אינו גורר בהכרח עוד משאבים שאני יודע שהם מלכתחילה דלים, אלא רק תשומת לב).
אני אשמח לשים קץ להתנצחות הזו.
אפשר לפנות אלי לפרטי כדי לממש את שטר החוב בעניין הכתף
1. לא רמזתי שום דבר. לא אני השתמשתי במילים קומבינה ותיחמון (אתה מוזמן לקרוא שום את תגובותי דיברתי רק על שקיפות) ובעניין זה מי כמוך יודע שצדק לא צריך רק להעשות אלא גם להראות.
2. בשמחה אתן כתף ! בכל מה שקשור למיחשוב אני אשמח לסייע !!
למרות ששוב אין קשר בין דברי ביקורת שנאמרים לבין נטילת חלק במאמץ. האם העובדה שמרבית הקלעים אינם נוטלים חלק בארגון הופכת אותם בהכרח לדגים שאסור להם לומר דברי ביקורת. אם יותר קלעים היו מגלים מעורבות ומתלוננים בכל פעם שהם נתקלים בדבר שמפריע להם אני משוכנע שכולנו היינו נראים יותר טוב.
4. אני חושב שקפצו כמה פיוזים וחבל. המחשבה שלי היא חיובית, אני מעריך כל מי שתורם מזמנו למען הענף (ואני באמת מוכן לעזור) אבל כולנו צריכים להיות קשובים לביקורת (לעיתים שיפור תהליכים אינו גורר בהכרח עוד משאבים שאני יודע שהם מלכתחילה דלים, אלא רק תשומת לב).
אבי ח כתב:אילן,
ידידי היקר
אם אינך יודע עדיין כדי ליעל הוחלט שההתאחדות עובדת בשקיפות מלאה מול ראשי מועדונים. הדבר השקוף הזה קיבל ציון לשבח על התנהלות ממבקר משרד הספורט.
עוד לא היה ראש מועדון שרצה לדעת דברים והסתירו ממנו.
תבדוק האם השקיפות מתקיימת גם בין ראש המועדון שלך - כלפי קלעיו. !!!
2. בשמחה אתן כתף !
מיכאל רשום כמטרה
בכל מה שקשור למיחשוב אני אשמח לסייע !!
אני סבור שפחות אנשים היו מוכנים ליטול חלק בהתנדבות - כי אנל'א מכיר הרבה מזוכיסטים שנותנים כתף ובתמורה מקבלים תלונות. אילן
חבר isia זכור !
נתקבל באי מייל ועד שיועלה על האתר ע"י שלומי ובהתנדבות
אני מתנדב לפרסם זאת כאן.
אם השגתי את ראש המועדון של אבי ח - אני ממש מתנצל. (כי גם הוא קיבל אי מייל כנ"ל)
תקציר ישיבת הנהלה מיום 2.11.2005
1. ההנהלה ברכה את היו"ר צבי שור לרגל יום הולדתו ה-70.
2. שמעון וג'ים הודיע על התפטרותו מההנהלה. ההנהלה הודתה לשמעון וג'ים על שירותו רב השנים. עו"ד יפה יבדוק את משמעות ההתפטרות והשלכותיה על מנת שההנהלה תימנה 11 חברים.
3. מאחר וההנהלה פועלת גם באמצעות ועדות, יימסרו עיקרי הדיונים בוועדות השונות בכתב לכל חברי ההנהלה.
4. מיכאל רוהר התנדב לתמצת את עיקרי הדברים מישיבות ההנהלה להפצה למועדונים.
5. ההנהלה אישרה את תקנון הנבחרות ותקנון הליגות. התקנונים מועלים לאתר ההתאחדות ומופצים במקביל לסניפים.
6. נמסר דיווח של אדי פפירוב על מחנה אימון - קדטים - במהלך חופשת סוכות.
א. התייצבות יפה למעט קלעים מהצפון. השתתפו 13 קלעים.
ב. הדגש בפעילות הקדטים אינו על אימון ובניית מצב ספציפי (עבודת מאמנים בסניפים) אלא על פסיכולוגיה, תזונה נכונה, הכנה לתחרות וכו'.
ג. תתקיים פעילות רצופה במשך כל השנה.
ד. קיימת בעיה של עתודה מספקת בנוער.
7. ההנהלה קיימה דיון קצר בנושא היעדרות קלעים מוזמנים ממחנה האימונים בסוכות. עמדת ההנהלה היא, כי כל מי שמוזמן למחנה אימונים (בין אם הוא חבר נבחרת ובין אם אינו חבר נבחרת) ומוזמן על פי המלצת מאמן/בקשת מועדון חייב להתייצב למחנה, אלא אם שוחרר מהתייצבות ע"י מנהל הנבחרות או המנכ"ל. יש ליידע ראשי מועדונים על הזמנת קלעים למחנה אימונים.
8. בחודש נובמבר מגיעה לארץ נבחרת אנגליה - רובה ואקדח - למחנה אימונים ותחרויות במסגרת אליפות הפועל שתהיה בינלאומית. בסוף השבוע האנגלים ישתתפו בתחרויות 60 שכיבה, אקדח חופשי, אקדח אויר ורובה אויר במסגרת אליפות הפועל.
9. אליפות הפועל -
א. התקבלו בקשות רבות לשינוי מקום הירי בשל המצאות אנשים מסיבות שונות במקומות אחרים (מגורים או השתלמויות מקצועיות). אושר לכל מי שפנה. לא אושר לירות את תחרות חצי הגמר ביום שישי.
ב. ההנהלה אישרה את מספר העולים לגמרים באליפות הפועל כנגזרת של כמות הנרשמים לחצי הגמר.
10. התקיים דיון בהכנות לאליפות אירופה בנשק אויר על פי המלצות ועדת הספורט והוחלט כדלקמן:
א. המועד האחרון להרשמה - 23 בינואר.
ב. תחרויות הקריטריון הן: ליגות מחזורים 3+4, אליפות הפועל גמר, תחרויות מבחן 29+30/12/05, תחרות בינלאומית בפילזן (באמצע ינואר). בהפחתה של התוצאה הגרועה
ג. נקבעה תחרות נוספת במינכן בסוף ינואר. מאחר וההרשמה הסופית לאליפות אירופה נסגרת לפני תחרות זו, היא תשמש בעיקר כתחרות הכנה לקלעים, שיהיו צפויים להשתתף באליפות אירופה על פי תוצאותיהם עד למועד ההרשמה למינכן.
ד. הקריטריונים שנקבעו (על פי התוצאות מאליפות אירופה האחרונה) הם:
I. רובה אויר גברים - שני הראשונים ושלישי בתנאי שהשיג ממוצע 592.
II. רובה אויר נשים - שתי הראשונות ושלישית בתנאי שהשיגה ממוצע 394.
III. רובה אויר נוער - ממוצע 582 או ממוצע 580 (ובמקרה זה ובלבד שעשה תוצאה אחת של לפחות 586).
IV. רובה אויר נערות - שתי הראשונות ושלישית בתנאי שהשיגה ממוצע 390.
V. אקדח אויר גברים - ממוצע 578.
VI. אקדח אויר נשים - ממוצע 379.
VII. אקדח אויר נוער - ממוצע 564.
11. המנכ"ל מסר דיווח בנושא תחרויות גביע העולם השנה:
א. גביע עולם ברזיל - סטריק, אגוזי ודנילוב (סגל הישג).
ב. גביע עולם סין - סגל הישג. בנוסף - אלה שטרנברג ודניאל רוט. סגל יהלום 2012
ג. גביע עולם מינכן -סגל הישג, שטרנברג, רוט, יעל קן-דגן ואחרים על פי הישגים.
ד. גביע עולם מילנו - כמו מינכן.
12. ההנהלה אישרה את הצעת צבי לגבי קביעת ראשי משלחת לתחרויות בינלאומיות.
13. נמסר דיווח ע"י צבי ויאיר על פגישה עם היחידה לספורט הישגי. בפגישה שהתקיימה הובעה הערכה על ההישגים בשנה האחרונה - שלא היו כדוגמתם בעבר.
14. דו"ח ועדת כספים:
א. מוצע מענק עבור הישג לקלעי נוער על מקומות 4-8 בתחרויות סך של 500 ש"ח.
ב. חברי ההנהלה אינם זכאים לאש"ל.
15. לאחר שההנהלה אישרה את מינויו של יאיר כמאמנו האישי של גיא סטריק נמסר דיווח ע"י יאיר על היקף העבודה הצפוי. נוהל דיון בנושא והובהר, כי מטלות האימון לא תפגענה בתפקוד מזכירות ההתאחדות בעת היעדרותו של יאיר.
16. נמסר דיווח בנושא ההכנות הספציפיות ותכניות האימונים והתחרויות של קלעי סגל בכיר.
17. אושרה נסיעה של גיא ודורון בחודש דצמבר לחברת אילי לבדיקת תחמושת והתאמה לקנים של קלעים בכירים (6-7 קנים סה"כ).
18. נמסר דיווח ע"י מיכאל רוהר - ועדת תקנון.
א. לאחר אישור תקנון המשמעת, תקנון הליגות ותקנון הנבחרת על האסיפה הכללית לדון בשינוי תקנון העמותה. נקבעה אסיפה כללית שלא מן המניין ליום 31.1.2006. על מנת שהאסיפה תוכל להתנהל בצורה מסודרת ובזמן סביר תישלח לכל המועדונים ההצעה של ועדת התקנון לשינויים. על המועדונים להגיש הצעות/הערות בכתב לא יאוחר מ-15 ימים לפני האסיפה. לאחר מועד זה לא תתקבלנה הצעות/הערות.
ב. לאחר סיום התקנונים תחל העבודה על כתיבת תיק נהלים לעבודת ההתאחדות שיכלול סמכויות ותפקידים של בעלי התפקידים מטעם ההתאחדות.
19. נמסרו להתאחדות פרקים ראשונים של חוקת הקליעה מתורגמת לעברית. חברי ההנהלה יעברו את התרגום ויעירו הערותיהם.
20. הנהלת עמותת המטווח מינתה מנכ"ל חדש - מר גבי רז. ההנהלה מברכת את המנכ"ל החדש. צבי ויאיר ייפגשו בהקדם עם המנכ"ל ביחד עם מר פנחס גולדשטיין יו"ר עמותת המטווח לפגישת היכרות ותיאום. חברי ההנהלה הביעו חוסר שביעות רצון מרמת התחזוקה של המטווחים שבחלקו גורם לכך שאינם עומדים בסטנדרטים בינלאומיים ונושא זה יועלה בפני מנכ"ל המטווח.
אני מתנדב לפרסם זאת כאן.
אם השגתי את ראש המועדון של אבי ח - אני ממש מתנצל. (כי גם הוא קיבל אי מייל כנ"ל)
תקציר ישיבת הנהלה מיום 2.11.2005
1. ההנהלה ברכה את היו"ר צבי שור לרגל יום הולדתו ה-70.
2. שמעון וג'ים הודיע על התפטרותו מההנהלה. ההנהלה הודתה לשמעון וג'ים על שירותו רב השנים. עו"ד יפה יבדוק את משמעות ההתפטרות והשלכותיה על מנת שההנהלה תימנה 11 חברים.
3. מאחר וההנהלה פועלת גם באמצעות ועדות, יימסרו עיקרי הדיונים בוועדות השונות בכתב לכל חברי ההנהלה.
4. מיכאל רוהר התנדב לתמצת את עיקרי הדברים מישיבות ההנהלה להפצה למועדונים.
5. ההנהלה אישרה את תקנון הנבחרות ותקנון הליגות. התקנונים מועלים לאתר ההתאחדות ומופצים במקביל לסניפים.
6. נמסר דיווח של אדי פפירוב על מחנה אימון - קדטים - במהלך חופשת סוכות.
א. התייצבות יפה למעט קלעים מהצפון. השתתפו 13 קלעים.
ב. הדגש בפעילות הקדטים אינו על אימון ובניית מצב ספציפי (עבודת מאמנים בסניפים) אלא על פסיכולוגיה, תזונה נכונה, הכנה לתחרות וכו'.
ג. תתקיים פעילות רצופה במשך כל השנה.
ד. קיימת בעיה של עתודה מספקת בנוער.
7. ההנהלה קיימה דיון קצר בנושא היעדרות קלעים מוזמנים ממחנה האימונים בסוכות. עמדת ההנהלה היא, כי כל מי שמוזמן למחנה אימונים (בין אם הוא חבר נבחרת ובין אם אינו חבר נבחרת) ומוזמן על פי המלצת מאמן/בקשת מועדון חייב להתייצב למחנה, אלא אם שוחרר מהתייצבות ע"י מנהל הנבחרות או המנכ"ל. יש ליידע ראשי מועדונים על הזמנת קלעים למחנה אימונים.
8. בחודש נובמבר מגיעה לארץ נבחרת אנגליה - רובה ואקדח - למחנה אימונים ותחרויות במסגרת אליפות הפועל שתהיה בינלאומית. בסוף השבוע האנגלים ישתתפו בתחרויות 60 שכיבה, אקדח חופשי, אקדח אויר ורובה אויר במסגרת אליפות הפועל.
9. אליפות הפועל -
א. התקבלו בקשות רבות לשינוי מקום הירי בשל המצאות אנשים מסיבות שונות במקומות אחרים (מגורים או השתלמויות מקצועיות). אושר לכל מי שפנה. לא אושר לירות את תחרות חצי הגמר ביום שישי.
ב. ההנהלה אישרה את מספר העולים לגמרים באליפות הפועל כנגזרת של כמות הנרשמים לחצי הגמר.
10. התקיים דיון בהכנות לאליפות אירופה בנשק אויר על פי המלצות ועדת הספורט והוחלט כדלקמן:
א. המועד האחרון להרשמה - 23 בינואר.
ב. תחרויות הקריטריון הן: ליגות מחזורים 3+4, אליפות הפועל גמר, תחרויות מבחן 29+30/12/05, תחרות בינלאומית בפילזן (באמצע ינואר). בהפחתה של התוצאה הגרועה
ג. נקבעה תחרות נוספת במינכן בסוף ינואר. מאחר וההרשמה הסופית לאליפות אירופה נסגרת לפני תחרות זו, היא תשמש בעיקר כתחרות הכנה לקלעים, שיהיו צפויים להשתתף באליפות אירופה על פי תוצאותיהם עד למועד ההרשמה למינכן.
ד. הקריטריונים שנקבעו (על פי התוצאות מאליפות אירופה האחרונה) הם:
I. רובה אויר גברים - שני הראשונים ושלישי בתנאי שהשיג ממוצע 592.
II. רובה אויר נשים - שתי הראשונות ושלישית בתנאי שהשיגה ממוצע 394.
III. רובה אויר נוער - ממוצע 582 או ממוצע 580 (ובמקרה זה ובלבד שעשה תוצאה אחת של לפחות 586).
IV. רובה אויר נערות - שתי הראשונות ושלישית בתנאי שהשיגה ממוצע 390.
V. אקדח אויר גברים - ממוצע 578.
VI. אקדח אויר נשים - ממוצע 379.
VII. אקדח אויר נוער - ממוצע 564.
11. המנכ"ל מסר דיווח בנושא תחרויות גביע העולם השנה:
א. גביע עולם ברזיל - סטריק, אגוזי ודנילוב (סגל הישג).
ב. גביע עולם סין - סגל הישג. בנוסף - אלה שטרנברג ודניאל רוט. סגל יהלום 2012
ג. גביע עולם מינכן -סגל הישג, שטרנברג, רוט, יעל קן-דגן ואחרים על פי הישגים.
ד. גביע עולם מילנו - כמו מינכן.
12. ההנהלה אישרה את הצעת צבי לגבי קביעת ראשי משלחת לתחרויות בינלאומיות.
13. נמסר דיווח ע"י צבי ויאיר על פגישה עם היחידה לספורט הישגי. בפגישה שהתקיימה הובעה הערכה על ההישגים בשנה האחרונה - שלא היו כדוגמתם בעבר.
14. דו"ח ועדת כספים:
א. מוצע מענק עבור הישג לקלעי נוער על מקומות 4-8 בתחרויות סך של 500 ש"ח.
ב. חברי ההנהלה אינם זכאים לאש"ל.
15. לאחר שההנהלה אישרה את מינויו של יאיר כמאמנו האישי של גיא סטריק נמסר דיווח ע"י יאיר על היקף העבודה הצפוי. נוהל דיון בנושא והובהר, כי מטלות האימון לא תפגענה בתפקוד מזכירות ההתאחדות בעת היעדרותו של יאיר.
16. נמסר דיווח בנושא ההכנות הספציפיות ותכניות האימונים והתחרויות של קלעי סגל בכיר.
17. אושרה נסיעה של גיא ודורון בחודש דצמבר לחברת אילי לבדיקת תחמושת והתאמה לקנים של קלעים בכירים (6-7 קנים סה"כ).
18. נמסר דיווח ע"י מיכאל רוהר - ועדת תקנון.
א. לאחר אישור תקנון המשמעת, תקנון הליגות ותקנון הנבחרת על האסיפה הכללית לדון בשינוי תקנון העמותה. נקבעה אסיפה כללית שלא מן המניין ליום 31.1.2006. על מנת שהאסיפה תוכל להתנהל בצורה מסודרת ובזמן סביר תישלח לכל המועדונים ההצעה של ועדת התקנון לשינויים. על המועדונים להגיש הצעות/הערות בכתב לא יאוחר מ-15 ימים לפני האסיפה. לאחר מועד זה לא תתקבלנה הצעות/הערות.
ב. לאחר סיום התקנונים תחל העבודה על כתיבת תיק נהלים לעבודת ההתאחדות שיכלול סמכויות ותפקידים של בעלי התפקידים מטעם ההתאחדות.
19. נמסרו להתאחדות פרקים ראשונים של חוקת הקליעה מתורגמת לעברית. חברי ההנהלה יעברו את התרגום ויעירו הערותיהם.
20. הנהלת עמותת המטווח מינתה מנכ"ל חדש - מר גבי רז. ההנהלה מברכת את המנכ"ל החדש. צבי ויאיר ייפגשו בהקדם עם המנכ"ל ביחד עם מר פנחס גולדשטיין יו"ר עמותת המטווח לפגישת היכרות ותיאום. חברי ההנהלה הביעו חוסר שביעות רצון מרמת התחזוקה של המטווחים שבחלקו גורם לכך שאינם עומדים בסטנדרטים בינלאומיים ונושא זה יועלה בפני מנכ"ל המטווח.
חבר isia זכור !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד