כל הכבוד

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

כל הכבוד

על ידי אילן ב » 26 נובמבר 2005, 19:32

לכל אלו שהכינו את הארוע

לכל אלו שליוו את האורחים

לכל אלו שפקחו על האימונים שנהלו את התחרויות ושפטו.

לכל אלו שטרחו על הבנקט.

רובכם מתנדבים.............

ההדים יותר מחיוביים.

יש הרגשה שהקליעה פרצה בארוע זה קדימה.

נקווה שבקרוב נזכה לארח פה ארוע בי"ל בחסות ה ISSF.

יש לנו את היכולת........

שוב כל הכבוד לכולם ובעיקר לעומדים בראש הפירמידה על התכנון והפעלת הצוות.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבי ח » 26 נובמבר 2005, 21:32

כל הכבוד!!
ארוע ברמה גבוהה מאוד.
מעכשיו הוצב סטנדרט חדש וגבוה :D

ברכות לכל המארגנים והמבצעים!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

עוד תגובה -הועבר כלשונו

על ידי אילן ב » 03 דצמבר 2005, 15:03

תודה ליגאל

אילן שלום
דיברתי עם אופיר אחרי שנסעו האנגלים וביקשתי ממנו שבתודות יוזכר שמו של יגאל צונץ (חיפה) שנענה לבקשתי ושימש כמפקח מטווח לאנגלים ב-25מ' ביום שישי ליפני התחרות שלו בשכיבה. בשל טעות לא היה מי שיוכל לפקח באותו זמן.
אופיר אמר לי שאתה אחראי על התודות ושהוא יפנה אליך בנושא...
אולי נכתבו תודות ואני פיספסתי אותן (מחשבים זה לא הצד החזק שלי....) אבל באמת חשוב לי שיציינו את העזרה שלו ואני אשמח אם זה יבוא מגורם יותר רישמי ממני. אני יודעת שהיו עוד רבים שעזרו ואולי גם שמם לא הוזכר אבל מיגאל אני ביקשתי ולכן אני גם מבקשת את כתיבת התודה..
אשמח מאוד אם תוכל לטפל בנושא.

יעל

ועוד הערה אישית - לא הייתי בארוע והחשש הגדול שלי לשכוח מישהו שיעלב ובצדק לכן כתבתי לכוווווווווווולם

אבל זה בכלל לא מפריע לאחרים להיכנס ולפרגן באופן אישתי...

וכל המרבה הרי זה מסובך.
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 03 דצמבר 2005, 15:20

אלמונימי פנה וציין
שלמעט אותו יום
פעל מטווח ה 25 ברצף וללא תקלות
ביד רמה ובזרוע נטויה
באחריותו של מר פולק.

גם לפולק מחמאות.

וזה מזכיר לי שבפאב של לחזיאל ראו מישהו הולך עם בירה לשרותים ושופך.

כששאלו אותו מה הוא עושה ולמה ?

ענה : "נמאס לי להיות המתווך"

בתקווה שתבינו את הרמז

לא ברור לי העניין הזה שלהלונן רצים בגלוי ולהחמיא בסתר,

תגידו זה לא אמור היה להיות הפוך?
חבר isia זכור !
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מיכאל » 03 דצמבר 2005, 18:00

כפי שציטטתי באשכול אחר, הנה שוב מכתבו של פיטר אנדרהיל , המנהל של הנבחרת האנגלית (ואם יהיה צורך נצטט אותו שוב):

ENGLAND TRAINING CAMP

I thought I would drop you a short note to express my gratitude for all your assistance during our recent training camp with you. I know that I speak for the whole Team when I say that we all appreciated the efforts of yourself and all your staff in making our stay such a success. In times of limited resources, especially in terms of time and manpower, it is never easy to facilitate such major commitments. That you were able to arrange such a successful camp for us speaks volumes for your commitment and energy on our behalf.

We achieved much as far as our shooting preparations were concerned and the Herzlia venue proved ideal for our purposes; excellent facilities coupled with good accommodation and convenient services close by. Also, it made for an excellent springboard from which to visit some of the local sights. Memories of the day we enjoyed by the Dead Sea will live with us for many years, as will our evening in Old Jaffa. We very much appreciated your Board members taking time out to host us in the old City. It was such a shame that we did not have longer to see more of your beautiful Country. I feel sure that in subsequent visits we can find extra time to take in other areas of Israel.

Please would you pass on our thanks and appreciation to all those who helped with our visit; in particular Ofir, Lena and Yael. Their industry and patience did them great credit and they certainly made us welcome and at home. I can definitely say that we will return within the next few years, as we prepare for the 2010 Commonwealth Games in New Delhi. In addition, we will be advocating Israel and Herzlia as a training venue for other nations whenever the opportunity arises. There is no question that you have much to offer and we will support any initiative which helps to promote Israel as a training and competition venue.

Thank you again for all your efforts, they were certainly appreciated. I feel sure that it will not be long before we make contact again. In the mean time I can only wish you all our best wishes and good fortune for the future.

PETER UNDERHILL

כמו שאמר מי שאמר - אנחנו יודעים מי עשה ומי לא עשה, וזה לא קשור לשמות שיוזכרו או לא יוזכרו.
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד