Scatt ומוצרים מקבילים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Scatt ומוצרים מקבילים
לחברי הפורום שלום,
אשמח לקבל חוות דעת על Scatt ומוצרים מקבילים דוגמת SAM:
http://www.knestel.de/index.php?id=47
כל פרט יעזור, בדגש על:
- יתרונות/חסרונות, בעיקר בשימוש לאקדח.
- נוחות שימוש (התקנה, חיבור למחשב, תוכנה וכו')
- מחיר, ומי הסוכן/יבואן.
בברכה,
גלעד לבוצקין
הפועל חדרה
אשמח לקבל חוות דעת על Scatt ומוצרים מקבילים דוגמת SAM:
http://www.knestel.de/index.php?id=47
כל פרט יעזור, בדגש על:
- יתרונות/חסרונות, בעיקר בשימוש לאקדח.
- נוחות שימוש (התקנה, חיבור למחשב, תוכנה וכו')
- מחיר, ומי הסוכן/יבואן.
בברכה,
גלעד לבוצקין
הפועל חדרה
אין סוכן
אין יבואן
כל אחד דואג לעצמו באופן פרטי.
התקנה, חיבור למחשב וכו' מפורטים באתר של החברה. אם אתה לא מבין את זה תפנה למישהו שמבין במחשבים שיסביר לך. אם גם הוא לא מבין תפנה לתמיכה הטכנית של סקאט. לי הם ענו באותו יום שפניתי אליהם.
בארץ יש כמה מכשירי סקאט ונופטל אחד חצי מושבת. אין מכשירים אחרים.
יש אנשים שמבינים בסקאט ויש להם קשר לחברה.
אין יבואן
כל אחד דואג לעצמו באופן פרטי.
התקנה, חיבור למחשב וכו' מפורטים באתר של החברה. אם אתה לא מבין את זה תפנה למישהו שמבין במחשבים שיסביר לך. אם גם הוא לא מבין תפנה לתמיכה הטכנית של סקאט. לי הם ענו באותו יום שפניתי אליהם.
בארץ יש כמה מכשירי סקאט ונופטל אחד חצי מושבת. אין מכשירים אחרים.
יש אנשים שמבינים בסקאט ויש להם קשר לחברה.
nobody expects the spanish inquisition
יש לי את גרסאת ה-USB ואני מרוצה ממנה מאוד.
אני משתמש ב-SCATT עם אקדח אוויר במרחק של 6.5 מטר. גרסאת ה-USB טובה לשימוש במרחקים 4 עד 12 מטר עם אותה המטרה (את הגרסא הקודמת היתה מגיעה עם מטרה ל-10 או ל-5 מטר, היתה גם מטרה ל-50 מטר אך היא היתה מאוד יקרה).
הערכה הבסיסית לא מגיעה עם מתאמי קנה הנחוצים לעבודה עם אקדחים בקטרים 0.22 , 0.38. עם הערכה מגיע סט מתאמים להרכבה על צילנדר גז או קנה של רובה.
התוכנה ידידותית ונוחה לשימוש ולמעט בעיה אחת הקשורה לעיוות תוצאות גס כאשר משתמשים בתיקון איפוס משמעותי דרך התוכנה (כאשר לא בוצעה קליברזציה איכותית לפני תחילת הירי), אין איתה בעיות מיוחדות והיא אמינה מאוד.
בהצלחה
אני משתמש ב-SCATT עם אקדח אוויר במרחק של 6.5 מטר. גרסאת ה-USB טובה לשימוש במרחקים 4 עד 12 מטר עם אותה המטרה (את הגרסא הקודמת היתה מגיעה עם מטרה ל-10 או ל-5 מטר, היתה גם מטרה ל-50 מטר אך היא היתה מאוד יקרה).
הערכה הבסיסית לא מגיעה עם מתאמי קנה הנחוצים לעבודה עם אקדחים בקטרים 0.22 , 0.38. עם הערכה מגיע סט מתאמים להרכבה על צילנדר גז או קנה של רובה.
התוכנה ידידותית ונוחה לשימוש ולמעט בעיה אחת הקשורה לעיוות תוצאות גס כאשר משתמשים בתיקון איפוס משמעותי דרך התוכנה (כאשר לא בוצעה קליברזציה איכותית לפני תחילת הירי), אין איתה בעיות מיוחדות והיא אמינה מאוד.
בהצלחה
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד