אנשים אני חייב עזרה כדי שלא יסגרו את הגדנ"ע!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אנשים אני חייב עזרה כדי שלא יסגרו את הגדנ"ע!
שלום לכולם,
לפני שניה דיברתי עם מפקד מטווח כביר גל,והוא מסר אלי בסורות רעות מאוד שככל הניראה המטווחים ניסגרים עכשיו מה אני רוצה לעשות אני עכשיו שולח מכתב למשרד שר הבטחון כנ"ל ל כמה אתרי חדשות גגדולים לבדיקה זה דבר פשוט חוצפה יש הרבה אנשים שרוצים לירות והצבא לא רוצה? אני צריך את העזרה של כול כך בבקשה תשלחו גם את ל YNET ולכל אתר אפשרי את התגובה שלכם בקשר לנושא כמו כן בבקשה תשלחו אימייל למשרד שר הבטחון! האימייל הוא כזה:
pniot@mod.gov.il
העתק ממכתב נשלח למשרד הבטחון
לפני שניה דיברתי עם מפקד מטווח כביר גל,והוא מסר אלי בסורות רעות מאוד שככל הניראה המטווחים ניסגרים עכשיו מה אני רוצה לעשות אני עכשיו שולח מכתב למשרד שר הבטחון כנ"ל ל כמה אתרי חדשות גגדולים לבדיקה זה דבר פשוט חוצפה יש הרבה אנשים שרוצים לירות והצבא לא רוצה? אני צריך את העזרה של כול כך בבקשה תשלחו גם את ל YNET ולכל אתר אפשרי את התגובה שלכם בקשר לנושא כמו כן בבקשה תשלחו אימייל למשרד שר הבטחון! האימייל הוא כזה:
pniot@mod.gov.il
העתק ממכתב נשלח למשרד הבטחון
שלום רב,
שמי בוריס,
אני מתאמן עם חבריי כבר יותר מחצי שנה בגדנ"ע קליעה.
אנו באים בשמחה כל שבוע לגדנ"ע קליעה,משתתפים בתחרויות ומתאמנים.
לפי מידע שהגיע לידי כל הגדנ"ע קליעה ברחבי הארץ נסגרת.
חשוב לציין שאני וחבריי לא היחידים שנמצאים בקורסים ברחבי הארץ אלא גם עוד הרבה בני נוער שמתאמנים בזה ומאוד מאוד רוצים להמשיך להתאמן.
אני מבקש ממכם לטפל בזה ולהשאיר את הגדנ"ע קליעה שמטרתה לשפר את מצב הקליעה בישראל לדעתינו זה דבר חשוב מאוד!
בברכה,
בוריס
פצ/3380/2
לכבוד:
בוריס סירוטה
בוריס שלום רב,
הנדון: פנייתך-בנושא-
ביטול קורס גדנ"ע קליעה
הרינו לאשר קבלת פנייתך מיום 5.9.06 למשרדנו.
העתק מכתבך הועבר לבירורה של הרשות המתאימה.
בסיום הבירור-נודיעך.
בברכה,
א.ברק
ע' בכיר לפניות ציבור
בנושאי פרט
מ ש ר ד ה ב י ט ח ו ן
היחידה לפניות ותלונות הציבור
רחוב קפלן 37 תל-אביב 61909
טלפון: 03-6975540
פקס': 03-6976711
דוא"ל: pniot@mod.gov.il
אתר: www.mod.gov.il
אולי אלו יהיו שימושיים...
הקישור הישן לדף על האגף הבטחוני חברתי, והאתר החדש של האגף הבטחוני-חברתי, כנראה הכתובת להבעת מחאה...אגב, הגדנ"ע קליעה אינו מופיע שם (אין לי מושג אם הוא היה שם קודם)
גדנ"ע קליעה באתר חיל החינוך והנוער, וכן בצד קישור "צור קשר" (אני לא יודע אם יש להם אחריות לעניין...אני מתאר לעצמי שזאת הוראה ממשרד הביטחון, אולי גם מעל האגף הבטחוני חברתי)
בהצלחה לנו
הקישור הישן לדף על האגף הבטחוני חברתי, והאתר החדש של האגף הבטחוני-חברתי, כנראה הכתובת להבעת מחאה...אגב, הגדנ"ע קליעה אינו מופיע שם (אין לי מושג אם הוא היה שם קודם)
גדנ"ע קליעה באתר חיל החינוך והנוער, וכן בצד קישור "צור קשר" (אני לא יודע אם יש להם אחריות לעניין...אני מתאר לעצמי שזאת הוראה ממשרד הביטחון, אולי גם מעל האגף הבטחוני חברתי)
בהצלחה לנו
- סליקאי כסף
ניצן,
אני מרשה לעצמי לצרף את תוכן הדף, במחוזותינו נהוג להעלים מידע טרם הקמת וח"ק.. (לא שאני רומז, אבל.. השנים הוכיחו)
תשתמש בזה כשתצטרך..
מעניין שהצבא יודע שתוכנית מסייעת, אך לא מונע את סגירתה.
האם כך המצב הוא בגדנ"ע אוויר ? חניכי גדנ"ע אוויר משתלבים בקורסי טייס ?
אני מרשה לעצמי לצרף את תוכן הדף, במחוזותינו נהוג להעלים מידע טרם הקמת וח"ק.. (לא שאני רומז, אבל.. השנים הוכיחו)
תשתמש בזה כשתצטרך..
מעניין שהצבא יודע שתוכנית מסייעת, אך לא מונע את סגירתה.
האם כך המצב הוא בגדנ"ע אוויר ? חניכי גדנ"ע אוויר משתלבים בקורסי טייס ?
גדנ"ע קליעה
מהי תוכנית גדנ"ע קליעה?
תוכנית גדנ"ע קליעה הינה תוכנית טרום-צבאית חוגית המופעלת ע"י חיל החינוך והנוער, מערך מג"ן, ומטרתה הקניית מיומנויות יסוד בקליעה צבאית ספורטיבית כחלק מתוכנית הכנה לצה"ל.
כיצד פועלת התוכנית?
ההכנה מתמקדת בלימוד הדרגתי של תורת הקליעה הצבאית והספורטיבית. התוכנית מועברת לתלמידים החל בגילאי 14 ועד גיוסם לצה"ל.
ההדרכה מתבצעת ע"י מד"נים (מדריכי נוער) שהתמחותם בקליעה. פעילות בוקר של ביה"ס המתמקדת בהיכרות בסיסית עם כלי הנשק, ופעילות ערב המתמקדת בתורת הירי והכשרה לירי צבאי וספורטיבי. תפוקת התוכנית: נמצא שרבים מבוגרי התוכנית שירתו ומשרתים בכלל יחידות צה"ל. חוות דעת מפקדים בדגש יחידות השדה מעידה על מוכנות בתחום הקליעה להתמודדות עם משימותיהן של יחידות אלה.
כמה זמן התוכנית פעילה?
תוכנית קליעה החלה עם הכרזתו של בן גוריון על הקמת הגדנ"ע ובמהלך קיומו של צה"ל וגדודי הנוער: "ללמד בני יהודה קשת". במהלך שנה משתתפים בתוכנית הקליעה אלפי בני נוער הנחשפים לפעילות הקליעה. במה עוסקים חניכי הקליעה? כלל חיילי צה"ל נדרשים לשימוש והכרת הנשק במהלך שירותם הצבאי. פעילותם של בני הנוער במועדוני הקליעה חושפת אותם בהדרגה ובהדרכה צמודה לדרישות אלה. אילו מיומנויות נלמדות בגדנ"ע קליעה? עקרונות הקליעה: אחיזה, כיוון וירי, בליסטיקה, נשימה נכונה. יכולות קליעה: פירוק והרכבה, הכרת כלי הנשק, איפוס.
מהם האירועים הטיפוסיים בשנה?
בשנת פעילות מתקיימת תחרות קליעה מרכזית בהשתתפות כל המרחבים. כמו כן מתקיימות תחרויות מקדימות של כל מרחב. מפגש עם הצבא: כחלק משגרת הפעילות נפגשים בני נוער עם לוחמים בוגרי התוכנית ומקבלים הסבר על השירות בצה"ל וחשיבות התוכנית בהכנתם לשירות הצבאי. שילוב תכני הכנה לצה"ל בתוכנית קליעה: במהלך מסגרת הפעילות מוצמד מד"ן הכנה לצה"ל למועדונים העוסק בתכנים חינוכיים לחשיבות השירות הצבאי וערך השירות תוך מתן דגש לנכונות ומוכנות הנוער ליטול על עצמם אחריות אישית תוך מעורבות חברתית והזדהות עם המטרות המוצבות בפני צה"ל. מפעלי קיץ: במהלך חופשת הקיץ מבוצעים סדרות קליעה בבסיס גדנ"ע בהם ניתן דגש וחשיפה למיומנויות הקליעה ברובה אנשוץ ו-M16 ומוסב תוך הגברת יכולת הקליעה של הקלע.
מטרות מסגרת בוקר
א.התנסות ראשונית בתחום הקליעה תוך הפנמת כללי הבטיחות והשימוש בנשק.
ב.הכרת מסגרת גדנ"ע קליעה במועדוני הקליעה.
ג.שיווק התוכנית וגיוס חניכים חדשים למועדונים.
מסגרת ערב
א.הכשרת החניכים בנושאי הקליעה והירי ברובה אוויר ורובה זעיר.
ב.הגברת מוטיבציה לשירות משמעותי בצה"ל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
פנה לדוברת משרד הביטחון ולדוברת צה"ל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
תפקידו של דובר צה"ל הוא לשקר לאזרחי ישראל/תקשורת זרה
תפקידו של (מה שהיה פעם) הצבא הערבי הטוב ביותר במזרח התיכון הוא לספק פרנסה לעורכי דין שמתמחים בוועדות חקירה, לתעשיה הצבאית-חבריו של שר הבטחון, ולמשכורות מנופחות למשלחות רכש צבאי ברחבי העולם
והחיילים - תפקידם למות, כמו שאמר אלוף הפיקוד, שבינתיים התפטר. תקראו את חנוך לוין - מה שהוא כתב בשנת 1968 עדיין אקטואלי
תפקידו של (מה שהיה פעם) הצבא הערבי הטוב ביותר במזרח התיכון הוא לספק פרנסה לעורכי דין שמתמחים בוועדות חקירה, לתעשיה הצבאית-חבריו של שר הבטחון, ולמשכורות מנופחות למשלחות רכש צבאי ברחבי העולם
והחיילים - תפקידם למות, כמו שאמר אלוף הפיקוד, שבינתיים התפטר. תקראו את חנוך לוין - מה שהוא כתב בשנת 1968 עדיין אקטואלי
nobody expects the spanish inquisition
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד