Extreme Euro Open 2010

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

Re: Extreme Euro Open 2010

על ידי shalom » 25 נובמבר 2009, 03:04

donduck כתב:1: ביטוח רגיל מספיק בד"כ אבל אפשר להוסיף פגיעות ספורט וכד'.
2: אין שום בעיה לשאת את הנשק, לא על הגוף, איפה שתרצה. החוק שם מאפשר השארת נשק במכונית.
3: אם השגרירות הצ'כית תתעקש גם השנה על הזמנות חתומות ע"י נוטריון (צ'כי) בדאר רגיל, זה יכול לקחת אפילו חודשים. אם יסכימו לקבל הזמנה רגילה, אזי שבוע ימים. בהוצאת רשיונות יבוא יצוא עוזרת מאד ההתאחדות. לוקח כשבועיים עד חודש.
4: אם אתה יורה פרודקשן אין לך צורך לקחת תחמושת מכאן. יש בתחרות מבחר לא קטן והמחירים יותר טובים.
5: לא חייב לעדכן אף אחד, במיוחד אם אין תחמושת.

1. נשק ללא התחמושת גם חייבים להודיע לחברת התעופה איתו אתה טס. יש חברות תעופה שמחייבות תשלום מיוחד עבור הובלת אקדח ותחמושת כל חברה והמחיר שלה . אל על לא מחייבת .
מי שקונה כרטיס טיסה אצל דנה מאיסתא בר אילן היא דואגת לעוד 20 קילו משקל יתר
לא כולל תחמושת ללא תשלום ( להגיד לה שאתה מאיגוד הקליעה)

2. השגרירות הצכית תתעקש כפי שהיא עושה את זה כבר שנים .למזלינו הם עדיין לא גובים אגרה עבור הרשיון כפי שעשו האוסטרים
או ההונגרים או הסרבים
נערך לאחרונה על ידי shalom בתאריך 25 נובמבר 2009, 03:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: Extreme Euro Open 2010

על ידי shalom » 25 נובמבר 2009, 03:16

c425x כתב:כמה שאלות טכניות:
1. איזה ביטוח צריך לנסיעה הזו? אני מניח שביטוח בריאות רגיל לא מספיק.
2. מה אומר החוק הצ'כי לגבי נשיאת נשק ע"י יורה מחו"ל שבא לתחרות? האם צריך להוביל אותו נעול בקופסא, בנפרד מהתחמושת או משהו בסגנון הזה. זה חשוב הן לדרך משדה התעופה ואליו והן בשעות הפנאי.
3. כמה זמן מראש אפשר/צריך לדאוג לכל נושא הרישיונות הן בצד הישראלי והן בצד הצ'כי?
4. כמה תחמושת ניתן להוציא מהארץ? אם נשאר, האם ניתן להחזיר? אם קונים במקום ונשאר עודף, האם ניתן להביאו לארץ?
5. האם צריך לעדכן את חברת התעופה מראש שאני נוסע עם נשק?

תודה!

אתה יכול לקחת איתך למטוס 5 ק.ג. תחמושת לא משנה איזה קליבר המשקל קובע וזה לאחר שאושר ע''י מהנדס חומרים מסוכנים של חברת אל-על בסך הכל בכל טיסה מאשרים 25 ק.ג. ז''א שבאותו טיסה רק 5 יורים נוסעים יכולים לקחת תחמושת באם יש עוד יורה על הטיסה הוא לא יוכל לקחת איתו תחמושת רק אקדח. סיכוי שלא ישאר לך להחזיר לארץ אלא באם נפסלת בתחילת התחרות וכל התחמושת ישאר לך כפי שקרה לי ואז חזרתי עם כל התחמושת
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד