שחקן חדש בשכונה
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שחקן חדש בשכונה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Re: שחקן חדש בשכונה
זה TS עם קומפנסטור.
על ה-TS אני יכול לספר שכל רגע איתו היה חוויה מדהימה, ההדק הטוב ביותר שפגשתי אי פעם (ישר מהמפעל), אחיזה מעולה (זאת לא אחיזה רגילה של משפחת ה-75, אבל היא מעולה ונוחה), דיוק ברמות הגבוהות ביותר.
הדבר היחידי שהפריע לי והוחלף היתה הכוונת האחורית, אבל במקרה זה היא פשוט לא רלוונטית לשיחה.
בלי קומפנסציה זה אקדח שלא זז בזמן הירי, בזכות ה-Dust Cover הארוך והכבד שלו, עם קומפנסציה זה הולך להיות כמו ירי יבש.
אין לי ספק שהייתי בוחר בו כאקדח אופן מועדף ללא כל התלבטות.
על ה-TS אני יכול לספר שכל רגע איתו היה חוויה מדהימה, ההדק הטוב ביותר שפגשתי אי פעם (ישר מהמפעל), אחיזה מעולה (זאת לא אחיזה רגילה של משפחת ה-75, אבל היא מעולה ונוחה), דיוק ברמות הגבוהות ביותר.
הדבר היחידי שהפריע לי והוחלף היתה הכוונת האחורית, אבל במקרה זה היא פשוט לא רלוונטית לשיחה.
בלי קומפנסציה זה אקדח שלא זז בזמן הירי, בזכות ה-Dust Cover הארוך והכבד שלו, עם קומפנסציה זה הולך להיות כמו ירי יבש.
אין לי ספק שהייתי בוחר בו כאקדח אופן מועדף ללא כל התלבטות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ניתן לומר ש-CZ למדה עיצוב מברטה ואף התעלתה עליה. ללא קשר לדיווח האובייקטיבי שנותן דביר, זה בהחלט אקדח נאה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הבעיה היחידה שאני רואה במפרט הטכני שלו היא שהוא מיועד ל- 9X19 בלבד, קרי מיינור.
לא ממש מדוייק
אצלנו 9X19 נחשב מיינור מכוון שכאן מותר לרכוש רק תחמושת תקנית
בחו"ל עושים RELOADING ומגיעים ב9X19 למייג'ור
אצלנו 9X19 נחשב מיינור מכוון שכאן מותר לרכוש רק תחמושת תקנית
בחו"ל עושים RELOADING ומגיעים ב9X19 למייג'ור
"Si Vis Pacem Para bellum"
מכיוון שהמקור מגיע גם ב-40, אני מניח שגם זה יופיע די בקרוב (אם לא כבר היום) בשני קליברים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
Martin יורה MINOR ?
הסוס הענק הזה?
הסוס הענק הזה?

- סליקאי זהב
שלום חברים !:
סבלנות תמתינו ותראו את המחיר !!! שנראה כמו האקדח . עם משהו מעוניין באקדח OPEN אפשר להפוך SHADOW המצויין ובמחיר 4\1 מהאקדח שבתמונה.אני עשיתי משהו יוצה מן הכלל השלח תמונה בקרוב ,האקדח עם סימור, הדק סינגל ישר, עם קומפנסטור חור על הקנה, ומשפך.ויש מחסניות של 24 כדורים.יורם
סבלנות תמתינו ותראו את המחיר !!! שנראה כמו האקדח . עם משהו מעוניין באקדח OPEN אפשר להפוך SHADOW המצויין ובמחיר 4\1 מהאקדח שבתמונה.אני עשיתי משהו יוצה מן הכלל השלח תמונה בקרוב ,האקדח עם סימור, הדק סינגל ישר, עם קומפנסטור חור על הקנה, ומשפך.ויש מחסניות של 24 כדורים.יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד