ברכת תודה !!!
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ברכת תודה !!!
שלום חברים
ברצוני לציין ולשבח את מועדון כפר סבא על תחרות יפה חברית ומהנה.וזה במיוחד לתחרות ראשונה בליגה ,אני מקווה ששאר המועדונים ימשיכו האותה הדרך שוב תודה גם לכל אלו שנתנו יד לדבר יפה. יורם שטיינר 

לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
Re: ברכת תודה !!!
מצטרף לברכות.
על אף שלא השתתפתי בהקמה ובפירוק עם חבריי למועדון (ואני מבקש מהם סליחה על כך), מאוד נהניתי מהתחרות הראשונה שלי ואני מתכוון להמשיך להתפתח בענף ככל הניתן.
תודה גדולה למארגנים ולשופטים - ההנאה הייתה מרובה. ותודה לך יורם שלקחת אותי תחת הכנף באותו היום.
על אף שלא השתתפתי בהקמה ובפירוק עם חבריי למועדון (ואני מבקש מהם סליחה על כך), מאוד נהניתי מהתחרות הראשונה שלי ואני מתכוון להמשיך להתפתח בענף ככל הניתן.
תודה גדולה למארגנים ולשופטים - ההנאה הייתה מרובה. ותודה לך יורם שלקחת אותי תחת הכנף באותו היום.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: ברכת תודה !!!
חברים
לא לשכוח גם את הצוות שתכנן את התרגילים - מעולה!! נתן בעיקר ביטוי ליכולת הירי ויכולת הניתוח של המתחרים ללא צורך באקרובטיקה מיותרת (והרי אנחנו לא באים לתחרות על מנת לבדוק מי יותר גמיש!)
כל הכבוד

לא לשכוח גם את הצוות שתכנן את התרגילים - מעולה!! נתן בעיקר ביטוי ליכולת הירי ויכולת הניתוח של המתחרים ללא צורך באקרובטיקה מיותרת (והרי אנחנו לא באים לתחרות על מנת לבדוק מי יותר גמיש!)
כל הכבוד

- סליקאי כסף
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד