שאלה לגבי חוקה- אקדח בקופסא
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגבי חוקה- אקדח בקופסא
שלום רב
שאלה לגבי קפסא ( לא המידות) - למה האקדח צריך להיות עם מחסנית בהכנס הבנתי, - אבל האם צריך להיות דרוך ( פתיש לאחור וניצרה מורמת)? מה אומר סעיף חוקה לגבי זה ? יונה- אני בטוח שתהיה ראשון לצותת
תודה מראש
בכבוד
שאלה לגבי קפסא ( לא המידות) - למה האקדח צריך להיות עם מחסנית בהכנס הבנתי, - אבל האם צריך להיות דרוך ( פתיש לאחור וניצרה מורמת)? מה אומר סעיף חוקה לגבי זה ? יונה- אני בטוח שתהיה ראשון לצותת
תודה מראש
בכבוד
- סליקאי זהב
Re: שאלה לגבי חוקה- אקדח בקופסא
האקדח צריך להיכנס לקופסא "In it's ready condition" - עם מחסנית (ריקה) בהכנס ופטיש במידה וישנו - דרוך. אין עניין עם הנצרה.
נספח D2 וD3 סעיף 16
נספח D2 וD3 סעיף 16
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
זהו שבמצב רגילהיתי אומר תודה, אבל יש ענין שאני צריך את זה מול חוקה של ירי מעשי- אתה זוכר אולי את הסעיף הספציפי?
תודה מראש...
האם אני צודק כאן:
D2 נספח
האקדח נמצא במצב "היכון" שלו (ראה פרק 8.1 ), אך בלתי טעון ועם מחסנית ריקה מוחדרת, או תוף סגור,
45 מ"מ (עם אפיצות X 150 מ"מ X הוא חייב להתאים במלואו לתוך קופסא שממדיה הפנימיים 225 מ"מ
של 1+ מ"מ , 0- מ"מ).
פרק 8.1
אקדחים חצי-אוטומטיים:
8.1.2.1 "פעולה יחידה" – בית בליעה טעון ,פטיש דרוך ,ונצור בנצרה חיצונית
אז למה לא נצור?
תודה מראש...
האם אני צודק כאן:
D2 נספח
האקדח נמצא במצב "היכון" שלו (ראה פרק 8.1 ), אך בלתי טעון ועם מחסנית ריקה מוחדרת, או תוף סגור,
45 מ"מ (עם אפיצות X 150 מ"מ X הוא חייב להתאים במלואו לתוך קופסא שממדיה הפנימיים 225 מ"מ
של 1+ מ"מ , 0- מ"מ).
פרק 8.1
אקדחים חצי-אוטומטיים:
8.1.2.1 "פעולה יחידה" – בית בליעה טעון ,פטיש דרוך ,ונצור בנצרה חיצונית
אז למה לא נצור?
נערך לאחרונה על ידי simon בתאריך 07 נובמבר 2010, 19:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי זהב
רשמתי לך למעלה את הסעיף הרלונטי.
אגב, כל זה לא רשום ב"חוקה" (Constitution) אלא ב"ספר הכללים"(Rule book). משום מה כולם מתבלבלים בין 2 המסמכים האלו שאין ביניהם קשר ממשי.
אגב, כל זה לא רשום ב"חוקה" (Constitution) אלא ב"ספר הכללים"(Rule book). משום מה כולם מתבלבלים בין 2 המסמכים האלו שאין ביניהם קשר ממשי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד