קריטריונים לאליפות ישראל

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

קריטריונים לאליפות ישראל

על ידי yogev » 12 מרץ 2011, 21:32

שלום
ראשית אני מתנצל מראש שכמעט כל הודעה שלי פה נסובה סביב עניין התחרויות.

קיבלנו הודעה שבאליפות ישראל יוכל להשתתף רק מי שהשתתף העונה בשלוש תחרויות וזאת משום שרוצים לשמור על רמה גבוהה.
יש לי שני דברים לשאול על כך (מופנה לנוגעים בדבר ובכלל):
1) למה מספר תחרויות בעונה נותן אינדיקציה על איכות המתחרה? האם אין בכך שבתחרות שכן השתתפתי עקפתי מספר יורים שמאחורהם מספר לא מבוטל של תחרויות להעיד ההיפך?
2) לאור ההקצאה המצומצמת שניתנת להשתתפות בתחרויות ליגה, האם הקריטריון הזה נראה הגיוני?

תודה
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: קריטריונים לאליפות ישראל

על ידי donduck » 12 מרץ 2011, 22:07

המדד הזה נקבע לאחר נסיון של שנים רבות, ומאוגד בתקנון.
שמירה על רמה גבוהה היא רק פן אחד של העניין. הפן הנוסף הוא "להרויח ביושר" את ההזדמנות לירות בתחרות LIII. אין שום סיבה לתת ליורה לא פעיל (לפי מדדי ההתאחדות) ליטול חלק באירוע כזה.
למרות האמור מעלה, ישנם מקרים שבהם מנכ"ל ההתאחדות מאשר פרטנית ליורים שלא עומדים בקרוטריון הזה להשתתף, כמו שקרה בשנים עברו, על בסיס של מקומות פנויים.
הפניה מתבצעת דרך ראש המועדון.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: קריטריונים לאליפות ישראל

על ידי yogev » 13 מרץ 2011, 00:31

donduck כתב: הפן הנוסף הוא "להרויח ביושר" את ההזדמנות לירות בתחרות LIII. אין שום סיבה לתת ליורה לא פעיל (לפי מדדי ההתאחדות) ליטול חלק באירוע כזה.

אני ישמח ל"הרוויח ביושר" הבעיה שכבר 2 תחרויות יש הקצאות ממש מצומצמות לכל מועדון.
יש פה נחש שנושך את הזנב של עצמו, מצד אחד לא נותנים להשתתף בתחרויות ליגה ומצד שני דורשים השתתפות בהם כתנאי להשתתפות באליפות ישראל.
מצב התחרויות מאז שסיימתי את הקורס: תחרות באשדוד - שלחו אותנו לבית אחרי 3 תרגילים בגלל כניסת השבת, תחרות ליגה 6 ו7 - הקצאה ל3 יורים במועדון , אליפות ישראל - אי אפשר להשתתף בגלל הקריטריון הנ"ל. בקיצור , יוק

בכל מקרה אני יקח את מה שאמרת בנוגע לבקשה חריגה ונקווה שזה יסתדר
תודה
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד