ציוד לירי מעשי
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ציוד לירי מעשי
שלום...הייתי מעוניין לקבל המלצות לגביי ציוד לירי מעשי(נרתיק פונדות וכדומה..)...טיפים ונסיון וכן מידע היכן ניתן לרכוש..בתודה..
- סליקאי כסף
Re: ציוד לירי מעשי
לדעתי צריך קצת נסיון בתחום על מנת לדעת איזה ציוד לרכוש
אני רכשתי ממש בהתחלה ציוד יקר ואני מצטער על חלק ממנו
שהתברר לי כמיותר או יקר מידי ולא איכותי
החברות המובילות שאני מכיר:
http://www.doublealpha.biz/
http://www.crspeed.co.za/
http://www.ghostholster.com/
אני רכשתי ממש בהתחלה ציוד יקר ואני מצטער על חלק ממנו
שהתברר לי כמיותר או יקר מידי ולא איכותי
החברות המובילות שאני מכיר:
http://www.doublealpha.biz/
http://www.crspeed.co.za/
http://www.ghostholster.com/
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
שלום וחג שמח yosi1650 !
אני ממליץ לך להגיע לתחרות ולראות מה יש ליורים בזמן אמת לשאול שאלות להתרשם מתחרות במקביל וכך לקבל נסיון ,לפני שאתה שומע או כותבים לך ודבר נוסף באיזה קטגוריה אתה מעוניין להשתתף במידה ואתה חדש בתחום זו תשובתי,ושיהיה לך בהצלחה .יורם שטיינר
אני ממליץ לך להגיע לתחרות ולראות מה יש ליורים בזמן אמת לשאול שאלות להתרשם מתחרות במקביל וכך לקבל נסיון ,לפני שאתה שומע או כותבים לך ודבר נוסף באיזה קטגוריה אתה מעוניין להשתתף במידה ואתה חדש בתחום זו תשובתי,ושיהיה לך בהצלחה .יורם שטיינר
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
את החברות שרועי ציין אני מכיר...חשוב לי לשמוע מנסיונם של אחרים..לגבי קטגוריה אז מדובר בסטנדרט.
- סליקאי כסף
אני מסיים שנה שנייה בתחום, היום במחלקת פרודקשן וכיום תיק המטווח שלי מכיל את הפריטים דלהלן:
חגורה של CR-Speed, הכוללת 4 פונדות.
ערכת טיפול בחגורה הנ"ל, כולל מפתחות משושים.
אקדח, מחסניות, תחמושת.
אוזניות מתוצרת Bilsom, אטמי אוזניים (הגנת שמיעה כפולה).
משקפי ירי, לא זוכר את שם היצרן.
טיימר של CED.
מטען מחסניות מסוג Uplula.
אקדח איירסופט.
הרבה ספרות. ארחיב על כך לפי בקשה.
בינתיים התוצאות שלי מוגבלות יותר על ידי האינדיאני מאשר על ידי החיצים.
חגורה של CR-Speed, הכוללת 4 פונדות.
ערכת טיפול בחגורה הנ"ל, כולל מפתחות משושים.
אקדח, מחסניות, תחמושת.
אוזניות מתוצרת Bilsom, אטמי אוזניים (הגנת שמיעה כפולה).
משקפי ירי, לא זוכר את שם היצרן.
טיימר של CED.
מטען מחסניות מסוג Uplula.
אקדח איירסופט.
הרבה ספרות. ארחיב על כך לפי בקשה.
בינתיים התוצאות שלי מוגבלות יותר על ידי האינדיאני מאשר על ידי החיצים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יוסי,
מצאתי את האתר הנ"ל, לא יודע להשוות את מחיר המוצר (אבל הוא נראה לי סביר בהחלט) וגם מחירי המשלוח לארץ לא מטורפים כמו בד"כ (20/40$)-
http://www.ipsc.org/store/storeeq.htm
מצאתי את האתר הנ"ל, לא יודע להשוות את מחיר המוצר (אבל הוא נראה לי סביר בהחלט) וגם מחירי המשלוח לארץ לא מטורפים כמו בד"כ (20/40$)-
http://www.ipsc.org/store/storeeq.htm
- סליקאי כסף
ערב טוב יוסי !
שאלתי איזה אקדח יש ברשותך? לגבי נרתיק אני ממליץ למתחילים לדוגמה Civilian Ghost יש כמה יצרנים מאותו סוג זה בטוח שלא יפול בריצה או שליפה , מכה וזול .חגורה יכולה להיות של AA או CR לגבי פונדות תרכוש משהו טוב מהחב' שאמרתי אם הזמן והנסיון תדע מה לרכוש ולשפר. בתחרות הבאה במידה ותירצה אשמח ליעץ לך. תודה יורם
שאלתי איזה אקדח יש ברשותך? לגבי נרתיק אני ממליץ למתחילים לדוגמה Civilian Ghost יש כמה יצרנים מאותו סוג זה בטוח שלא יפול בריצה או שליפה , מכה וזול .חגורה יכולה להיות של AA או CR לגבי פונדות תרכוש משהו טוב מהחב' שאמרתי אם הזמן והנסיון תדע מה לרכוש ולשפר. בתחרות הבאה במידה ותירצה אשמח ליעץ לך. תודה יורם
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
יוסי שלום
אני חושב שאפשר לדבר על שני סוגים של יורים מתחילים כאלו ש"קופצים ראש" לתוך הענין ומשקעים
המון כסף בציוד מהיום הראשון ,וכאלו שהם יותר מתונים .
לכל גישה יש יתרונות וחסרונות והדרך שבה כל יורה בוחר ללכת נגזרת מהאישות שלו רמת השיכנוע שזה התחביב שלו לשנים הקרובות וכמובן כמות המזומן הפנוי בכיס .
אם אתה נמנע על הסוג הראשון אז כנראה שהפיתרון עבורך הוא אחד מהלטרנטיבות שהיציעה רועי .
אלו היצרנים הנפוצים בתחום בארץ .
בארצות הברית קימים עוד יצרני נרתיקים תחרותים ורוב חברות הציוד האיכותית כמו
סאפרי-לאנד מציעות ציוד כזה .
אבל תצטרך ליבא בעצמך לארץ .
אם כי הפיתרון הזה יהיה משמעותית יותר זול מאשר לקנות בארץ בכל מיקרא .
אופציה נוספת היא לרכוש חגורת ציוד שמיועדת לאייר-סופט ראיתי כמה יורים שעשו זאת ,ומה אני יגיד לך נראה שהבדל היחיד בין המקור לחיקוי הוא בכיתוב על הנרתיק בלבד .
תוכל לקנות כאלו דרך EBAY .
אם החלטתה ללכת לכיוון הזה היתי ממליץ לך יותר על הנרתיקים דוגמת CR ופחות על הגואוסט .
אצלי הם לא עוררו אמון כבר מהרגע הראשון בגלל שהאקדח נאחז רק סביב בית ההדקים ,ואכן כבר ראיתי כמה אקדחים עפים להם לרצפה מהנרתיק .
אפשר להתווכח אם האשמה היא בנרתיק אוו ביורה אבל עם עובדות קשה להתווכח,ועובדה שבדגמים
אחרים זה קורה פחות אם בכלל .
אם החלטתה ללכת לכיוון של נרתיק רגיל בעיקרון כל נרתיק חיצוני פתוח וללא אבטחות יכול לבוא בחשבון ,אבל חשוב שיהיה מספיק חזק כדי להשאר פתוח ולאפשר להחזיר את הנשק בקלות וביד אחת לנרתיק בסוף הירי .
אני חושב שהכי מומלץ אלו הנרתיקים הפלסטים למנהם אבל גם נרתיק עור עם חיזור שפתים יתאים .
לגבי פונדות מחסנית שוב כל דבר שיאפשר מיקום נוח של המחסניות על הגוף ושליפה נוחה מבחינתך.
(סביר להנייח שכבר יש לך כמה כאלו בבית מימלא).
בכל מיקרא אני לא מצאתי שום סיבה מספיק טובה להצדיק קניה דווקא של נרתיקי Civilian Ghost אוו BLADE TECHודומים שיקרים פי 2 אוו יותר מנרתיקים מתוצרת הארץ שתמצא בכל חנות נשק
שמכבדת את עצמה .
עוד פריט שאף אחד לא הזכיר הוא המגנט שהופך בשנים האחרונות לכמעט חובה לכל מתחרה .
הוא שימושי מאד במצבים שבהם התרגיל מתחיל כאשר הנשק והתחמושת מופרדות מהמתחרה בצורה כל שהיא .
יש כאלו שמשתמשים במגנט רק בתרגילים כאלו ,אני מתשתמש בו כעוד פונדה לכל דבר .
את הנ"ל ניתן לקנות כמובן באתרים שהוזכרו אבל רוב הגדול של היורים מאלתרים ממגנטים של דיסק קשיח ישן .
אם הזכרנו ציוד נלווה נוסף .....
לגבי משקפי מגן כל משקף שקוף מפוליקרבונט שתקנה בחנות כלי עבודה יתאים אם אתה רוצה להיות יותר אופנתי יש משקפים שמיועדים ספציפית לירי המחרים נעים מכמה עשרות שקלים ועד מעל אלף שקל ,שוב כל אחד ע"פ טעמו אמונתו וכיסו .
אני משתמש כיום בזהומאד מרוצה אבל חבל שאין סט עדשות שקוף לחלוטין .
חיפוש מהיר בEBAY יתן לך חומר קריאה לכמה שעות.טובות
כל משקף שהעדשות עשויות מפוליקרבונט ומכסות את כל שטח העין ומוצאות הן בעינך זה טוב מספיק .
אוזניות כנ"ל יש כל מיני ויכוחים וניאונסים בגדול חברה מוכרת עם ניחות של לפחות 25 דציבל זה טוב .
פקקים כנ"ל .
עוד חשוב שיהיה לך תיק נוח שיכיל את כל הציוד ויאפשר לך לנייד אותו בקלות וכובע שמש טוב אוו רחב שולים אוו "ליגיונרים" וכמובן הרבה מיים נשנושים ומצב רוח טוב .
קימים כמובן כל מיני פרטי ציוד נוסף כיד הדמיון הטובה ,חלקו מועיל, חלקו נוח ,חלקו פשוט מיותר .
איש איש וטעמו .......
מקווה שעזרתי .
אני חושב שאפשר לדבר על שני סוגים של יורים מתחילים כאלו ש"קופצים ראש" לתוך הענין ומשקעים
המון כסף בציוד מהיום הראשון ,וכאלו שהם יותר מתונים .
לכל גישה יש יתרונות וחסרונות והדרך שבה כל יורה בוחר ללכת נגזרת מהאישות שלו רמת השיכנוע שזה התחביב שלו לשנים הקרובות וכמובן כמות המזומן הפנוי בכיס .
אם אתה נמנע על הסוג הראשון אז כנראה שהפיתרון עבורך הוא אחד מהלטרנטיבות שהיציעה רועי .
אלו היצרנים הנפוצים בתחום בארץ .
בארצות הברית קימים עוד יצרני נרתיקים תחרותים ורוב חברות הציוד האיכותית כמו
סאפרי-לאנד מציעות ציוד כזה .
אבל תצטרך ליבא בעצמך לארץ .
אם כי הפיתרון הזה יהיה משמעותית יותר זול מאשר לקנות בארץ בכל מיקרא .
אופציה נוספת היא לרכוש חגורת ציוד שמיועדת לאייר-סופט ראיתי כמה יורים שעשו זאת ,ומה אני יגיד לך נראה שהבדל היחיד בין המקור לחיקוי הוא בכיתוב על הנרתיק בלבד .
תוכל לקנות כאלו דרך EBAY .
אם החלטתה ללכת לכיוון הזה היתי ממליץ לך יותר על הנרתיקים דוגמת CR ופחות על הגואוסט .
אצלי הם לא עוררו אמון כבר מהרגע הראשון בגלל שהאקדח נאחז רק סביב בית ההדקים ,ואכן כבר ראיתי כמה אקדחים עפים להם לרצפה מהנרתיק .
אפשר להתווכח אם האשמה היא בנרתיק אוו ביורה אבל עם עובדות קשה להתווכח,ועובדה שבדגמים
אחרים זה קורה פחות אם בכלל .
אם החלטתה ללכת לכיוון של נרתיק רגיל בעיקרון כל נרתיק חיצוני פתוח וללא אבטחות יכול לבוא בחשבון ,אבל חשוב שיהיה מספיק חזק כדי להשאר פתוח ולאפשר להחזיר את הנשק בקלות וביד אחת לנרתיק בסוף הירי .
אני חושב שהכי מומלץ אלו הנרתיקים הפלסטים למנהם אבל גם נרתיק עור עם חיזור שפתים יתאים .
לגבי פונדות מחסנית שוב כל דבר שיאפשר מיקום נוח של המחסניות על הגוף ושליפה נוחה מבחינתך.
(סביר להנייח שכבר יש לך כמה כאלו בבית מימלא).
בכל מיקרא אני לא מצאתי שום סיבה מספיק טובה להצדיק קניה דווקא של נרתיקי Civilian Ghost אוו BLADE TECHודומים שיקרים פי 2 אוו יותר מנרתיקים מתוצרת הארץ שתמצא בכל חנות נשק
שמכבדת את עצמה .
עוד פריט שאף אחד לא הזכיר הוא המגנט שהופך בשנים האחרונות לכמעט חובה לכל מתחרה .
הוא שימושי מאד במצבים שבהם התרגיל מתחיל כאשר הנשק והתחמושת מופרדות מהמתחרה בצורה כל שהיא .
יש כאלו שמשתמשים במגנט רק בתרגילים כאלו ,אני מתשתמש בו כעוד פונדה לכל דבר .
את הנ"ל ניתן לקנות כמובן באתרים שהוזכרו אבל רוב הגדול של היורים מאלתרים ממגנטים של דיסק קשיח ישן .
אם הזכרנו ציוד נלווה נוסף .....
לגבי משקפי מגן כל משקף שקוף מפוליקרבונט שתקנה בחנות כלי עבודה יתאים אם אתה רוצה להיות יותר אופנתי יש משקפים שמיועדים ספציפית לירי המחרים נעים מכמה עשרות שקלים ועד מעל אלף שקל ,שוב כל אחד ע"פ טעמו אמונתו וכיסו .
אני משתמש כיום בזהומאד מרוצה אבל חבל שאין סט עדשות שקוף לחלוטין .
חיפוש מהיר בEBAY יתן לך חומר קריאה לכמה שעות.טובות
כל משקף שהעדשות עשויות מפוליקרבונט ומכסות את כל שטח העין ומוצאות הן בעינך זה טוב מספיק .
אוזניות כנ"ל יש כל מיני ויכוחים וניאונסים בגדול חברה מוכרת עם ניחות של לפחות 25 דציבל זה טוב .
פקקים כנ"ל .
עוד חשוב שיהיה לך תיק נוח שיכיל את כל הציוד ויאפשר לך לנייד אותו בקלות וכובע שמש טוב אוו רחב שולים אוו "ליגיונרים" וכמובן הרבה מיים נשנושים ומצב רוח טוב .
קימים כמובן כל מיני פרטי ציוד נוסף כיד הדמיון הטובה ,חלקו מועיל, חלקו נוח ,חלקו פשוט מיותר .
איש איש וטעמו .......
מקווה שעזרתי .
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד