קורסי ירי מעשי / מבצעי
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קורסי ירי מעשי / מבצעי
שלום לכל
סוף סוף רכשתי אקדח 9 ממ' וברצוני לעבור הכשרה כלשהי (ירי מעשי או ירי מבצעי).
מקום מגורי באיזור פרדס חנה, האם מתקימים קורסים מסוג זה באיזור?
אשמח לקבל פרטים או הפניות
סוף סוף רכשתי אקדח 9 ממ' וברצוני לעבור הכשרה כלשהי (ירי מעשי או ירי מבצעי).
מקום מגורי באיזור פרדס חנה, האם מתקימים קורסים מסוג זה באיזור?
אשמח לקבל פרטים או הפניות
- סליקאי ארד
רינו ברוך הבא לבית הסליק
אתה מוזמן לבוא לתחרות הסליק ב 15 לאוגוסט באשדוד, אשר פתוחה לכווווולם ולכל עם ישראל ואישתו.
תוכל לפגוש שם רבים וטיבים מכל חלקי הארץ אשר ישמחו להעשיר אותך בידע רב ולעזור ככל שנדרש.
אם נבצר ממך להגיע, תוכל לבוא לכל אחד ממפגשי הסליק במטווחים שונים בארץ, ולקבל מידע ממקור ראשון ובלתי אמצעי, וכמובן לפגוש חברי הסליק רבים אשר חלקם גם מדריכי ירי מעשי.
זה גם המקום להביא לידיעתך את נושא תעודת חבר הסליק, אשר מקנה הנחות רבות הן במטווחים והן מחוצה להם בתחומים מגווונים, לנושאי התעודה שעלותה 50 ש"ח בלבד, ההנחות המצתברות חוסכות כסף רב [אמנם חסכון של 10% על עלות האקדח כבר מאורח... אבל לעתיד... תחמושת, אביזרים, וכד'...]
עוד פעם ברוך הבא ובירכת הנאה והצלחה באימונים

אתה מוזמן לבוא לתחרות הסליק ב 15 לאוגוסט באשדוד, אשר פתוחה לכווווולם ולכל עם ישראל ואישתו.
תוכל לפגוש שם רבים וטיבים מכל חלקי הארץ אשר ישמחו להעשיר אותך בידע רב ולעזור ככל שנדרש.
אם נבצר ממך להגיע, תוכל לבוא לכל אחד ממפגשי הסליק במטווחים שונים בארץ, ולקבל מידע ממקור ראשון ובלתי אמצעי, וכמובן לפגוש חברי הסליק רבים אשר חלקם גם מדריכי ירי מעשי.
זה גם המקום להביא לידיעתך את נושא תעודת חבר הסליק, אשר מקנה הנחות רבות הן במטווחים והן מחוצה להם בתחומים מגווונים, לנושאי התעודה שעלותה 50 ש"ח בלבד, ההנחות המצתברות חוסכות כסף רב [אמנם חסכון של 10% על עלות האקדח כבר מאורח... אבל לעתיד... תחמושת, אביזרים, וכד'...]
עוד פעם ברוך הבא ובירכת הנאה והצלחה באימונים
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
Colonel כתב:למה שלא תשתף את כולנו נועם ידידי ?
מון קולונל

הצעתי לרינו את שהצעתי לחברי הסליק בעבר - קורס ירי מבצעי, מסודר ומתוכנן. מעבר לכך, קיבל רינו סקירה קצרה על ההבדל בין "מעשי" ל - "מבצעי" והיכן ניתן לעבור קורסים כאלו, באיזור מגוריו, מי רשאי להעביר אותם וכו'.
ולשאר החברים - הצעתי לקורס ירי מבצעי מסודר, בעל תכנים מדורגים - בעינה.
נועם.
רינו שלום,
לגבי הפעילות במטווח קיסריה - אינני יודע. בנוגע לתחרות - נא פנה לאיתן אלהרר, מארגן התחרות. (החבר שהעלה את ההודעה על התחרות.)
לגבי הדרכת ירי מעשי - אני עדיין לא מדריך ירי מעשי, בקרוב (עם פתיחת קורס מדריכי ירי מעשי) אהיה מוסמך להדרכת ירי זו, הכפופה לאיגוד הירי / ענף הירי המעשי. (ואינה שייכת להסמכות רשמיות של המדינה.)
נועם.
לגבי הפעילות במטווח קיסריה - אינני יודע. בנוגע לתחרות - נא פנה לאיתן אלהרר, מארגן התחרות. (החבר שהעלה את ההודעה על התחרות.)
לגבי הדרכת ירי מעשי - אני עדיין לא מדריך ירי מעשי, בקרוב (עם פתיחת קורס מדריכי ירי מעשי) אהיה מוסמך להדרכת ירי זו, הכפופה לאיגוד הירי / ענף הירי המעשי. (ואינה שייכת להסמכות רשמיות של המדינה.)
נועם.
רינו שלום,
מטווח קיסריה מציע גם קורסים בירי מעשי, הטלפון שם הוא 04-6360017, תוכל לדבר עם איציק, מנהל המטווח, ולציין כי הגעת דרך הסליק, אני מאמין כי תהנה מיחס נהדר.
בנוסף, אני מאמין כי בעתיד הקרוב מאוד אפתח קורס ירי מעשי במטווח אשדוד אך מבקשתך לפרטים לגבי מטווח קיסריה אני מניח שנסיעה דרומה תהיה בעייתית במקצת עבורך.
מטווח קיסריה מציע גם קורסים בירי מעשי, הטלפון שם הוא 04-6360017, תוכל לדבר עם איציק, מנהל המטווח, ולציין כי הגעת דרך הסליק, אני מאמין כי תהנה מיחס נהדר.
בנוסף, אני מאמין כי בעתיד הקרוב מאוד אפתח קורס ירי מעשי במטווח אשדוד אך מבקשתך לפרטים לגבי מטווח קיסריה אני מניח שנסיעה דרומה תהיה בעייתית במקצת עבורך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד