מעברים בין מטרות
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעברים בין מטרות
בהרבה תרגילי ירי מעשי יש מספר מטרות או פופרים העומדים בשורה במקביל לקו הירי
(לדוגמא, תרגילי אדם נגד אדם, או תרגיל 5 בתחרות הדירוג האחרונה).
מה היא, לדרככם, השיטה המהירה ביותר למעבר בין המטרות האלו?
נקודות להתייחסות:
עמידה מול המטרה הראשונה? האחרונה? או אולי האמצעית?
האם לעצור על כל מטרה או "לשטוף"?
במידה ומחטיאים פופר, האם להמשיך בירי אליו עד לפגיעה או לעבור הלאה ולחזור אליו בסוף?
כל נקודה רלוונטית אחרת.
(לדוגמא, תרגילי אדם נגד אדם, או תרגיל 5 בתחרות הדירוג האחרונה).
מה היא, לדרככם, השיטה המהירה ביותר למעבר בין המטרות האלו?
נקודות להתייחסות:
עמידה מול המטרה הראשונה? האחרונה? או אולי האמצעית?
האם לעצור על כל מטרה או "לשטוף"?
במידה ומחטיאים פופר, האם להמשיך בירי אליו עד לפגיעה או לעבור הלאה ולחזור אליו בסוף?
כל נקודה רלוונטית אחרת.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני ימני ולכן השיטה שמצאתי שהיא הכי טובה עבורי, היא לשטוף את המטרות ולסיים תמיד עם תנועה מימין לשמאל.
אם יש 2 גבהים, אזי הייתי מתחיל כשאני ממוקם במרכז, מתחיל עם המטרה השמאלית ביותר ושוטף ימינה, ובמעבר האחרון על הגובה השני, מימין לשמאל ובדרך נותן על פופרים שהיתפקששו.
אם יש 2 גבהים, אזי הייתי מתחיל כשאני ממוקם במרכז, מתחיל עם המטרה השמאלית ביותר ושוטף ימינה, ובמעבר האחרון על הגובה השני, מימין לשמאל ובדרך נותן על פופרים שהיתפקששו.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
העדפה שלי היא להתחיל עם המטרה השמאלית ביותר ולנוע ימינה בירי (ככה יותר נוח לי).
העמידה היא בערך באמצע וזאת על מנת שהמרחק בין המטרות ישאר זהה ככל שניתן.
על מנת שהתרגיל יזרום ולא יעצור , אני מעדיף לשטוף את כל המטרות ובמידה וישנה החטאה (ח"ח
) לתקן בסוף.

העמידה היא בערך באמצע וזאת על מנת שהמרחק בין המטרות ישאר זהה ככל שניתן.
על מנת שהתרגיל יזרום ולא יעצור , אני מעדיף לשטוף את כל המטרות ובמידה וישנה החטאה (ח"ח

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
הסבר
DON בוקר טוב
אחד המרכיבים החשובים בירי המעשי הוא הזמן, ולכן כשאתה מגיע לתרגיל אתה צריך לחשב את כוון הזרימה של אותו תרגיל. לגבי מטרות שעומדות בשורה או תור יש לירות ולהתחיל מהצד שאתה רגיל בו. מניסיוני לגבי עם להמשיך לירות עם פספסתה מטרה? זה עובד רק באדם נגד אדם. כי עם פספסתה מטרה אתה חייב לירות בה עם תמשיך לא יהיה שווה לחזור כי הזמן יגדל והפקור ירד.חוזרים רק עם פספסתה מטרה.
להתראות ביום שישי אשמח לעזור בשאלות וטיפים בתחרות,אני שמח שעזרתי לחברה בתחרות בקיסריה ממני יורם שטיינר 

אחד המרכיבים החשובים בירי המעשי הוא הזמן, ולכן כשאתה מגיע לתרגיל אתה צריך לחשב את כוון הזרימה של אותו תרגיל. לגבי מטרות שעומדות בשורה או תור יש לירות ולהתחיל מהצד שאתה רגיל בו. מניסיוני לגבי עם להמשיך לירות עם פספסתה מטרה? זה עובד רק באדם נגד אדם. כי עם פספסתה מטרה אתה חייב לירות בה עם תמשיך לא יהיה שווה לחזור כי הזמן יגדל והפקור ירד.חוזרים רק עם פספסתה מטרה.

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד