תהליך קורס ירי מעשי - זמנים והעברת תוכן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תהליך קורס ירי מעשי - זמנים והעברת תוכן
שלום.
לפני כמה שנים טובות עבר חבר שלי קורס ירי מעשי.
הקורס היה בנוי בערך כך:
1. שעה של אימון מרוכז.
2. הפסקה חצי שעה.
3. שעה של אימון מרוכז.
4. ירי חופשי חצי שעה.
כיום, אני עובר קורס.
המדריך מדהים. הוא מעביר הרגשה טובה, הוא מקצועי ואיכפת לו, אם זאת "בגלל שאנחנו קצת אנשים" - שישה ו-"יש כמות חומר מוגדרת להעביר בכל מפגש", השיעורים הם בין 50 דקות לשעה וחצי כאשר היד על השעון.
האם זה הגיוני, לא משנה מהי כמות האנשים בקורס?
אם כן, אוריד בפני המטווח את הכובע (לא נראה לי שזה קשור למדריך), אם לא.. אני משלם הרבה כסף וזה לא בסדר.
יש הבדל בין חוקים יבשים של 3 שעות, לפעילות אמיתית בשטח, אבל עדיין.
דיברנו עם המדריך וכמו שאמרתי - הוא גבר, אבל עדיין אני רוצה לדעת אם זה אמור להיות כך או שהכסף שלי מתבזבז.
תודה רבה ושבת שלום,
גדי.
לפני כמה שנים טובות עבר חבר שלי קורס ירי מעשי.
הקורס היה בנוי בערך כך:
1. שעה של אימון מרוכז.
2. הפסקה חצי שעה.
3. שעה של אימון מרוכז.
4. ירי חופשי חצי שעה.
כיום, אני עובר קורס.
המדריך מדהים. הוא מעביר הרגשה טובה, הוא מקצועי ואיכפת לו, אם זאת "בגלל שאנחנו קצת אנשים" - שישה ו-"יש כמות חומר מוגדרת להעביר בכל מפגש", השיעורים הם בין 50 דקות לשעה וחצי כאשר היד על השעון.
האם זה הגיוני, לא משנה מהי כמות האנשים בקורס?
אם כן, אוריד בפני המטווח את הכובע (לא נראה לי שזה קשור למדריך), אם לא.. אני משלם הרבה כסף וזה לא בסדר.
יש הבדל בין חוקים יבשים של 3 שעות, לפעילות אמיתית בשטח, אבל עדיין.
דיברנו עם המדריך וכמו שאמרתי - הוא גבר, אבל עדיין אני רוצה לדעת אם זה אמור להיות כך או שהכסף שלי מתבזבז.
תודה רבה ושבת שלום,
גדי.
גדי,
אם זכרוני והידע שלי אינם מטעים אותי, הקורס שלך צריך לעבור 40 שעות הדרכה על מנת שתהיו זכאים לקבל תעודות יורי ירי מעשי. לרוב המדריכים ישנם הסכמים עם המטווחים הקיימים והמועדונים לגבי תעריפים(כניסה/מנוי, תעודות, תחמושת וכו').
למדריך שלך יש תוכנית משלו, בין אם מדובר בירי חופשי, תרגילים, או הרצאות. הוא מעביר את ה-40 השעות על פי תכנית שהוא בנה, והוא מחליט מה מי ומו.
*אם אתה לא מרוצה, תדבר עם המדריך שלך. זכותך המלאה לבקש יותר לדוגמה, יותר תרגילים ופחות מנוחה או הרצאות.
אל תשכח שאתה גם חלק מקבוצה ושישנם דברים שחייבים ללמוד.
אם זכרוני והידע שלי אינם מטעים אותי, הקורס שלך צריך לעבור 40 שעות הדרכה על מנת שתהיו זכאים לקבל תעודות יורי ירי מעשי. לרוב המדריכים ישנם הסכמים עם המטווחים הקיימים והמועדונים לגבי תעריפים(כניסה/מנוי, תעודות, תחמושת וכו').
למדריך שלך יש תוכנית משלו, בין אם מדובר בירי חופשי, תרגילים, או הרצאות. הוא מעביר את ה-40 השעות על פי תכנית שהוא בנה, והוא מחליט מה מי ומו.
*אם אתה לא מרוצה, תדבר עם המדריך שלך. זכותך המלאה לבקש יותר לדוגמה, יותר תרגילים ופחות מנוחה או הרצאות.
אל תשכח שאתה גם חלק מקבוצה ושישנם דברים שחייבים ללמוד.
SPS - מתקרב לשלמות...
היי גדי
ראשית אני שמח שאתה עושה קורס ירי מעשי מראה שאתה בחור רציני
ועכשיו לעניין ולכמה דילמות של מדריך אני יכול להעביר קורס ירי מעשי ל20 איש 40 שעות
ממוצא שעתיים לאדם נטו או להעביר 40 שעות לארבע אנשים ממוצא ארבע שעות לאדם נטו
לקורס כך שברור לך שמספר קטן של אנשים משנה את התמונה יתרה מזאת גם אם היית מקבל רק שלושים שעות עדיין קיבלת באופן יחסי יותר אימון לכן לדעתי לא זאת השאלה.
השאלות שצריכות להנחות אותך הן:
1. האם הצלחת להבין ולבצע את השעור הנדרש וללמוד אותו
2. האם השעור היה יעיל לא בוזבז זמן על "שטויות" היה הספק ירית מספיק ולא דיברתם על ההסטוריה של האקדח ועוד כול מיני מרעין בישין במשך כול מהלך השעור
3. האם נהנת מהשעור ואתה מצפה בכיליון עיניים לשעור הבא
ישנם עוד הרבה מאוד סעיפי משנה דידקטיים שקצרה היריעה מלפרט כאן
אך ניסיתי להסביר על רגל אחת את התורה כולה
לכול מדריך יש את החופש האקדמי לתכנן את צורת הלימוד שלו והוא מתכנן זאת לפי המטען שהוא נושא עימו התוצאות הסופיות הן המדברות בעד עצמן ולא משנה הדרך
אם המדריך יצליח להדביק אותך בחיידק של הירי המעשי 40 אחוז מהדרך כבר עשית אם יצליח
להחדיר בך את כללי הבטיחות באקדח בתת מודע שלך עשית עוד 40 אחוז העשרים אחוז הנותרים
אני עצמי עדיין לומד ואני כבר מעל עשרים שנה בעסק
יאללה שיהיה בהצלחה
OLD FOX
ראשית אני שמח שאתה עושה קורס ירי מעשי מראה שאתה בחור רציני
ועכשיו לעניין ולכמה דילמות של מדריך אני יכול להעביר קורס ירי מעשי ל20 איש 40 שעות
ממוצא שעתיים לאדם נטו או להעביר 40 שעות לארבע אנשים ממוצא ארבע שעות לאדם נטו
לקורס כך שברור לך שמספר קטן של אנשים משנה את התמונה יתרה מזאת גם אם היית מקבל רק שלושים שעות עדיין קיבלת באופן יחסי יותר אימון לכן לדעתי לא זאת השאלה.
השאלות שצריכות להנחות אותך הן:
1. האם הצלחת להבין ולבצע את השעור הנדרש וללמוד אותו
2. האם השעור היה יעיל לא בוזבז זמן על "שטויות" היה הספק ירית מספיק ולא דיברתם על ההסטוריה של האקדח ועוד כול מיני מרעין בישין במשך כול מהלך השעור
3. האם נהנת מהשעור ואתה מצפה בכיליון עיניים לשעור הבא
ישנם עוד הרבה מאוד סעיפי משנה דידקטיים שקצרה היריעה מלפרט כאן
אך ניסיתי להסביר על רגל אחת את התורה כולה
לכול מדריך יש את החופש האקדמי לתכנן את צורת הלימוד שלו והוא מתכנן זאת לפי המטען שהוא נושא עימו התוצאות הסופיות הן המדברות בעד עצמן ולא משנה הדרך
אם המדריך יצליח להדביק אותך בחיידק של הירי המעשי 40 אחוז מהדרך כבר עשית אם יצליח
להחדיר בך את כללי הבטיחות באקדח בתת מודע שלך עשית עוד 40 אחוז העשרים אחוז הנותרים
אני עצמי עדיין לומד ואני כבר מעל עשרים שנה בעסק
יאללה שיהיה בהצלחה
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
לחנן ידידי שלום וחג שמח
1.אין קורס ירי מעשי ליותר מ10 חניכים.
2. הקורס חייב להיות בן 40 שעות אקדמיות
3. לא כל מדריך יכול להעביר מה שהוא רוצה , יש מערכי שעור.
4. חשוב מאד להדביק את החניך בחיידק החיובי"ירי מעשי" אך זה לא העיקר.
5. ולא דברנו עדין על הבטיחות
אז שיהיה בהצלחה לכולם
1.אין קורס ירי מעשי ליותר מ10 חניכים.
2. הקורס חייב להיות בן 40 שעות אקדמיות
3. לא כל מדריך יכול להעביר מה שהוא רוצה , יש מערכי שעור.
4. חשוב מאד להדביק את החניך בחיידק החיובי"ירי מעשי" אך זה לא העיקר.
5. ולא דברנו עדין על הבטיחות
אז שיהיה בהצלחה לכולם
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
יאיר ידידי היקר
מי כמוך יודע לפי פתיחת הקורסים שאני מגיש. שכמות האנשים אצלי בקורס היא בערך ארבע וחצי אנשים
שמקבלים בערך בין 50 ל70 שעות הכוללות בסיום הקורס חודשיים נוספים התמחות עם המתקדמים על חשבון הברון
בעיניין מערכי השעור קובץ מערכי השעור הראשונים בירי מעשי אני ערכתי למרות ששמי לא מופיע שם
כל אשר כתבתי לגדי היה פשוט שיחה אקדמית להראות שלא הכול שעות אלא גם תכנים אפשר הרי
למרוח שעות ו"להעביר שעור"(ההפך מללמד) בכול שעור לירות שני כדורים וחצי
הסיבה שהיום אני בבית עם הרעלת עופרת זה בגלל שאני לא חושב כך
יאללה ידידי העיקר שתהיה לנו שנה טובה ומאושרת ושתמשיך להנהיג אותנו גם בעתיד
ידידך
חנן
מי כמוך יודע לפי פתיחת הקורסים שאני מגיש. שכמות האנשים אצלי בקורס היא בערך ארבע וחצי אנשים
שמקבלים בערך בין 50 ל70 שעות הכוללות בסיום הקורס חודשיים נוספים התמחות עם המתקדמים על חשבון הברון
בעיניין מערכי השעור קובץ מערכי השעור הראשונים בירי מעשי אני ערכתי למרות ששמי לא מופיע שם
כל אשר כתבתי לגדי היה פשוט שיחה אקדמית להראות שלא הכול שעות אלא גם תכנים אפשר הרי
למרוח שעות ו"להעביר שעור"(ההפך מללמד) בכול שעור לירות שני כדורים וחצי
הסיבה שהיום אני בבית עם הרעלת עופרת זה בגלל שאני לא חושב כך
יאללה ידידי העיקר שתהיה לנו שנה טובה ומאושרת ושתמשיך להנהיג אותנו גם בעתיד
ידידך
חנן
- מדריך ירי מעשי
שלום ידידי
מה כסף איזה כסף אמרו לי שכול יורי הירי מעשי צרכים ללכת לפסיכולוג אז הלכתי פיתאום גיליתי
שהפסיכולוג עולה יותר מכדורים אז העדפתי להשאר פסיכי.
ליאיר ידידי חג שמח והמשך עבודה פוריה לרגע לא פיקפקתי בכוונתך ואני שמח שהעברת מסר ברור למי שלא הבין
חג שמח לכול יורי ירי מעשי
חג שמח מיוחד להנהלת הסליק ווובי בראש שדאגו לנו לבמה נאותה להביע את דעתנו
OLD FOX
מה כסף איזה כסף אמרו לי שכול יורי הירי מעשי צרכים ללכת לפסיכולוג אז הלכתי פיתאום גיליתי
שהפסיכולוג עולה יותר מכדורים אז העדפתי להשאר פסיכי.
ליאיר ידידי חג שמח והמשך עבודה פוריה לרגע לא פיקפקתי בכוונתך ואני שמח שהעברת מסר ברור למי שלא הבין
חג שמח לכול יורי ירי מעשי
חג שמח מיוחד להנהלת הסליק ווובי בראש שדאגו לנו לבמה נאותה להביע את דעתנו
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד