מזלזלים בסופר סניורים

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי shalom_1 » 19 אוקטובר 2004, 12:30

STI היקר...........

אף אחד לא טען מה שאתה מנסה להכניס "כי הדבר נעשה בזדון "

קח את הצעתך ותישם אותו על עצמך...[/quote]

אז להבא אני מציע שאם אתה לא נוכח ואין בידיך את כל העובדות פשוט תשמור על דממת אלחוט (או אונליין) עד שתתבהר לך התמונה השלמה

שאלתי מספר יורים שנשארו עד סוף טקס החלוקה והם לא שמעו ממיכה הבטחה
שהוא ידאג שהסניורים יקבלו את הגביעים שלהם.....אחד שמוכן שיצוטת הוא
יורם שטיינר והבן שלו אלדר ויש עוד כמה .אבל לא מוכנים ששמם יוזכר...

הבנתי מהיורים שלטקס נשארו כ-25 משתתפים.לכן לא מספיק שמיכה אמר מה אמר בפני 25 יורים אלא כל ה-110 היורים שהיו וכל אילו שלא היו שידעו שקייים
קטגורית סופר סניורים וצריך לכבדם....

דרך אגב אני לא "שומר שבת לכאורה " אלא שומר שבת כדאי לאפס את הבנתך
הגעתי למטווח בשעה 0745 ועזבתי את המוטח מעט אחרי השעה 1500 לאחר
שחיכיתי מעל 4 שעות לכדור ראשון

דבר נוסף אולי תחרוג ממנהגך ותציג את עצמך ואל תתחבא מאחורי אננומיות

שלום הלפרין
ירושלים[/quote]
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי STI » 19 אוקטובר 2004, 13:00

כשאני אומר "לכאורה" אני מתכוון לכך, מפני שכשנוח שומרים וכשלא נוח אז לא שומרים. לדוגמא, כשזוכים במקום אז נשארים לקחת אותו גם אם כבר אחרי כניסת שבת וכשיורים בחו"ל אז יורים גם ביום שישי ולפי מה שהבנתי גם יוצאים לאכול במסעדה בערב).
אז אל תבלבל את המוח!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי shalom_1 » 19 אוקטובר 2004, 13:31

קודם כל אני צריך להגיד מזל טוב לך לא ידעתי שיש לך מוח ולא משנה מי אתה מאוחרי השם המפוצץ - S T I -

ואח''כ תלמד את הדת......אולי משהו יחדור לך.........

אני שומר שבת ודת לפי מה שנראה לי באם יש לך בעיה עם זה אתה יכול לקפוץ
לי

שלום הלפרין
ירושלים
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 19 אוקטובר 2004, 14:39

שפתו העשירה של מר שלום הלפרין וצורת הכתיבה בה הוא נוקט בקביעות הובילה להשעייתו מהפורום לתקופה של שבועיים, עקב חריגות חוזרות ונשנות מכללי הכתיבה באתר ופגיעה אישית בחלק נכבד מחבריו, תוך שימת פס (וזה עוד בשפה צנועה) על כל כללי האתר.
המשך התבטאויותיו לאחר תום ההשעיה בצורה דומה, יגרור לפרידתו מאיתנו בצורה קבועה.

לאחר התלבטויות רבות ושיחות עם חלק ממנהלי הפורום, משתתפים בפורום, ועוד, החלטתי שלא לחדש את חברותו של שלום הלפרין באתר.
אני מניח שעוד יגיעו אימיילים בתפוצת נאט"ו בעניין לחלק גדול מהאנשים, כפי שהגיעו גם קודם לכן.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 13 נובמבר 2004, 13:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי Colonel » 19 אוקטובר 2004, 15:01

פששש...
האשכול הזה ממש עושה חשק להצטרף למועדון ולהיות יורה מעשי פעיל...
אין השמצות, אין תככנות, אין אינטריגות, אחרי הכל המדינה כל כך עוזרת, תומכת ומממנת כך שאין שום טעם בחזית אחידה ושלום בית...

בארה"ב ישנו לצד הירי המעשי את הירי ההגנתי, אני מקווה מאד שבקרוב בארצנו ואני מקווה מאד שלא תחת ארגון הירי המעשי, הרי ידוע ששירות טוב מגיע עם התחרות.

:evil:
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 19 אוקטובר 2004, 16:00

רבותי וסליחה שאני לא מתיחס לכל אחד בנפרד
מותר וראוי לדבר על הכל בפורום(בהגבלה בטחונית אך לא זה העינין)
רצוי ואף חובה לשמור על לשון ראויה(גם לציניות יש מידה)
האתר אינו של התאחדות הקליעה ואנו מודים לדביר על כל מידע שהוא מוסר בשמנו
איני מבין מה אתם רוצים מאילן
כמו שאמרתי בעבר לא אתיחס לקנטרנות
נשאלתי במהלך ביקורי בתחרות הדירוג בקרית מלאכי ועניתי בחיוב שיש קטגוריה של סופר סניור כמובן אם יהיה מספר יורים ע"פ התקנון(7)
כך שכל האשכול הזה מיותר (פרט להוצאת קיטור)
אני לא רואה פסול בפניה להתאחדות הקליעה או לנחום זרזיף בנושא ירי מעשי
אבל אין פגם בהעלת הנושא בפורום
אך כמובן אל תבקשו שאני או אילן או נחום נתיחס לכל פניה
ואגב לא הכל שחור בירי מעשי (זה פשוט חתך של עם ישראל) ולטעמי החלק היותר יפה שבו
לסיום כמו שאני חותם
באו ונחשוב כולנו חיוביÑ(ולאף אחד מאיתנו אין בעלות על החוכמה)
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי בול מטווחים » 19 אוקטובר 2004, 16:58

וואו.... יום חם היום....

אמרו שהשרב ישבר מחר, לא?
בברכה,
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הסגנון חברים, הסגנון

על ידי אבי מור » 19 אוקטובר 2004, 20:20

שלום לכולם,

כתבתי כבר פה בעבר וגם במקומות אחרים.
איזו סיבה יש למי מהמשתתפים לכתוב בעילום שם או יותר נכן תחת שם בדוי, שלעיתים קרובות יותר מאשר לעיתים רחוקות, בא להקנות לכותב, המסתתר תחת השם, הילה של משהו הגדול עליו בכמה וכמה מספרים ממה שהוא באמת.

אם דבריך אמת, ואינם באים להשמיץ מישהו באופן אישי, או אינם באים לתת מידע לא נכון, (שמתם לב לעדינות), או חס וחלילה דיסאינפורמציה מכוונת, איזו סיבה יש לך להסתתר ולהתחבא מאחורי כינוי כלשהו?

בהרבה מקרים בהם ניתנת אינפורמציה, טכנית או אחרת, אשר אינה מבוססת על שום דבר קונקרטי מלבד השערות הבטן של הכותב, אני נוטה להבין את ההסתתרות מאחורי כינויים, כי כך לפחות תחסך מן הכותב הבושה הכרוכה בגילוי האמת ומידת הריקנות של הכותב.

במקרים בהם מתקיים דיון פתוח, שגם הוא יכול להתחיל מחצי אמת או מאי ידיעת האמת כולה, מה הסיבה להתחבא, חוץ מפחדנות ציבורית, שנובעת שוב לדעתי, בגלל שהכותב לא ממש יודע על מה הוא מדבר, אבל זה בהחלט לא מפריע לו להביע דעה, הרי ממילא רק קומץ ממקורביו יודע מי הוא באמת, אם בכלל.

הכינויים מאפשרים למסתתרים לנקוט באותה שפה חסרת נימוס מינימלי, או שמירה על כללי אתיקה שמן הסתם היה ראוי שישמרו כאן ובפורומים אחרים.
ההסתתרות הפחדנית מאפשרת "ירידות" הדדיות שלא קידמו עד עתה שום נושא שבעולם, כאן ובמקום אחר.

קל מאד לקלקל כל פורום, הרבה יותר קשה לשמור על כללי נימוס מינימליים, אבל המאמץ הזה ותוצאותיו שווים כל רגע של מאמץ.

כאן ובמקום אחר, כל כך להרוס, כמה קשה לבנות, ועוד יותר קשה להקים מחדש.

אבי מור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 19 אוקטובר 2004, 21:47

אבי שלום, בלי לנקוט עמדה לגבי הדיון "סופר סניורים - כן או לא", אינני חושב שהסיבה אשר בעטיה אנשים בוחרים כינויים שאינם שמם היא רצון להשמיץ או לכתוב דברי שטות או בלע (במרביתם של המקרים). את הכינוי שלי אני סוחב אתי עוד מימי ה- BBS טרם פרוץ האינטרנט ומעבר לכך, יש לאנשים שונים הזדמנות להביע משהו ייחודי אודות עצמם על ידי שימוש ב- NICK.

אתה בהחלט צודק כאשר אתה כותב:
"...הכינויים מאפשרים למסתתרים לנקוט באותה שפה חסרת נימוס מינימלי, או שמירה על כללי אתיקה שמן הסתם היה ראוי שישמרו כאן ובפורומים אחרים..."

אך יחד עם זאת, אני סבור שמעטים משתמשים בכינויים ככסות לערוותם ואלה אשר עושים באנונימיות שימוש כזה אכן חוטאים למטרת הפורומים.

בתוך עמינו אנו חיים ואין הפורומים הללו אלא מראה דמות החברה בה אנו חיים, לחיוב ולשלילה.
חבל שקומץ של קנטרנים מצליחים לעשות כ"כ הרבה רעש ובכך ליצור מצג שוא של אוירה עכורה בו בעת שמרבית הכותבים מפגינים כתיבה הגונה ופועלים מתוך כוונות טובות.

דרך אגב, רבים מהמשתמשים בכינויים נחשפים במקביל גם בשמם האמיתי ללא כחל וסרק.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי Cybrosh » 20 אוקטובר 2004, 04:30

ברי, תודה על ההבהרות. צריך לקוות שההסבר שלך יוכל לתת מענה לחלק מהאנשים בכל הנושא שקשור ל-Nick names.

אבי, תרשה לי בבקשה לא להסכים עם חלק מדבריך.

האם כל אדם שבוחר לעצמו NICK באינטרנט, הוא פחדן מכיוון שאינו מוכן להיקרא בשמו האמיתי? יש פה פספוס מאוד גדול של הווי/תרבות האינטרנט וכל הקודם לה. גם אני, סוחב את הניק שלי מימי ה-BBS, בתור ילד. למה אני חייב לתת את שמי האמיתי? כי אתה רוצה לדעת מול מי אתה עומד? אז הנה, אתה עומד מול NICK, כמו שאני עומד מולו ומתייחס אליו בתור NICK ולא בשום שם 'אמיתי' אחר. בעולם הוירטואלי של האינטרנט לכל אחד יש שם, וזהו לא דווקא שמו האמיתי. ישנם כאלה המוכנים לקבל כזאת וכאלה שלא.

האם חברינו Webart או Spinacia פחדנים מכיוון שאינם משתמשים בשמם האמיתי?
האם הצעדן ו-doron30 אינם עומדים מאחורי הכינויים שלהם, ומסתתרים באישון לילה?

אז נכון שקיימים קנטרנים שמסתתרים מאחורי שמות, אך הבעיה היא לא בשמם, אלא במעשיהם. מה שמותיהם האמיתיים היו עוזרים לך? אם קוראים להם משה או אופיר? מה זה היה נותן לך? לדעתי, יש להתייחס ל-NICK כמו שמתייחסים לשם 'אמיתי'.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גלוקי » 20 אוקטובר 2004, 07:40

יורי ירי מעשי , מנהלי איגוד הקליעה , וכל מי שעוסק בתחום הכמעט ספורטיבי .

מכמה הודעות הבנתי שהענף דומה לשוק... מתוך 110 יורים נשארו לקבלת הפרסים 25

למה? איפה הכבוד גם לצעירים וגם לוותיקים .

סיכום :
אם חשבתי להשקיע את כספי בקורס ירי מעשי ולהרשם האיגוד ולהתחיל להתחרות .
אז החלטתי להשקיע את כספי במשהו מכובד יותר .

לצומת ליבכם ידידי .
אנחנו צריכים להחיות את הענף לא לקבור אותו יותר עמוק.

עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

שם כינוי או שם גלוי

על ידי אבי מור » 20 אוקטובר 2004, 17:27

שלום לברי, לברוש ולאחרים.

מצידי כל אחד יכול לקרוא לעצמו איך שהוא רוצה, אני לא שותף לדעתכם שזה חלק מתרבות, בעיני זו חלק מחוסר תרבות.
מצד שני אני משוכנע שמי שמשתמש בשמו האמיתי, ירסן את עצמו במידה רבה יותר ממי שמסתתר מאחורי כינוי.
אם מה שאתה אומר הוא אינו השמצה ו/או שקר ו/או הוצאת דיבה או לשון הרע, וכל דבריך הם אמת פנימית או אבסולוטית וכל מטרתך היא לתרום ולקדם ולא לכסח ולרדת על אנשים, אז מה כל כך חשוב להסתתר מאחורי כינוי? לעומת זאת אם אתה מתכוון לזרוק רפש, מה יותר קל מאשר להתחבא מאחורי כינוי.

"אזרחים למען.........." וכולי לא ממש עובד כמו קבוצת אנשים שפועלת למען מטרה גם אם לא כולם מסכימים איתה אבל תמיד יכבדו את אומץ ליבם הציבורי ואת יושרתם, לעמוד בגלוי ולהביע את דעתם.

אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי pollack » 20 אוקטובר 2004, 21:28

bul pac - אלון
כבודו של אביך שמור עם המכובדים ביותר ואין בכך ששמו נעדר מרשימת הסופר סניורים משום מעמד של אסקופה נדרסת.
בכל מקרה עדיין אין לנו רשימה מעודכנת של תאריכי הלידה ולכן אין המערכת יודעת לעדכן את קטגורית היורה באופן אוטומטי.
אני הזנתי את הנתונים לפי דפי הרישום ולמען הסר הספק בדקתי פעם נוספת ואביך סימן עצמו כסניור.
היו יורים בודדים שסיווגו עצמם כסופר סניורים ומספר נוסף של יורים שהגיעו אלי לתיקון הרישום לאחר שבדקו את רשימת היורים.
חשוב לציין כי רשימת היורים מוצגת בדיוק לשם הגהה של היורה שאכן הנהלת התחרות מתייחסת אליו בדיוק כפי שהוא רוצה - זאת מבחינת הקטגוריה, הקליבר, מקדם העוצמה וכו.
כפי שנחום זרזיף פרסם - מתחרות הליגה הבאה, חובה להציג כרטיס הספורטאי לפני הרישום וזאת בין השאר בכדי לתקן את מאגר המידע בכל הנוגע לגיל / תאריך הלידה של היורה.

לסיכום - שמח וגאה כי הנך מוצא לנכון לדאוג לאינטרסים של אביך, בעל ואשא, אבא וילד או ילדה, אין הרבה דברים יפים בענף המודגשים מעצם החברותה הכללית בכלל והקשר המשפחתי בפרט.
למרות העובדה שאביך רשם עצמו כסניור ולמרות שלא בקשת לתקן הטעות תוך כדי התחרות, (להזכירך בבדיקה שלך את רישום היורים, מצאת לנכון להאיר את עיני לטעות שברישום שמך ושם משפחתך), ניתן עד מחר, שבוע לאחר התחרות, להציג השאילתה לנחום זרזיף ולבקש כי אביך יירשם כסופר סניור ואם אכן הגיע ראשון בקטגוריה, אני מניח שנחום יכיר בכך תוך שמירה על תקנון הגשת הערעורים.
בכל מקרה - אנא מסור לאביך כי אין ולא היתה כל כוונה לפגוע בו ובאם כך קרה, אני מוצא עצמי חייב להתנצל.

שיהיה לכם המשך יום נפלא - ישי פולק

מקווה לראותכם שוב בתחרות הבאה..
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי gadie » 13 נובמבר 2004, 12:41

ללא כל קשר למה שנכתב קודם:
אתמול בתחרות ראיתי סופר-סניור שירה עם ידיים רועדות בצורה חזקה, ועדיין ירה טוב יותר מרוב היורים שראיתי כל היום.

כל הכבוד לו - למרות שאני לא יודע את שמו. אני מקווה יום אחד לדעת "חצי ממה שהוא שכח".

גדי.
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יונה » 13 נובמבר 2004, 17:03

"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד