מדריך ירי מעשי
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מדריך ירי מעשי
אני מתענין בקורס מדריכי ירי מעשי. יש לי תעודת מדריך של משרד הפנים כי הייתי מדריך לוט"ר אז האם זה מקנה לי הנחות לירי מעשי. עוד לא עשיתי קורס ירי מעשי והאם זה חובה, רק ראתי כמה תחרויות וזה ממש מתאים לי . למי שיענה-תודה. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי אקדח שטייר ברישיון
אמיר - מדריך ירי
אין הנחה לירי מעשי, ואין קשר.
בשביל לעבור קורס מדריכי ירי מעשי, יש צורך ב"ותק" בענף(ירי מעשי) - 5 שנים אם אינני טועה.
ובשביל זה צריך להיות חבר במועדון -> בשביל להיות חבר במועדון ולהתחרות צריך לעבור קורס ירי מעשי, ולהיות חבר התאחדות הקליעה(בד"כ נעשה לאחר קורס במקביל לחברות במועדון).
לא לשכוח עלויות - כל קורס וחברות עולים כסף.
*קורס ירי מעשי - 1500-2000 ש"ח(בחלק מהקורסים כולל תחמושת) - קורס של 40 שעות המתפרס לתקופת זמן של כמה חודשים(תלוי בחניכים).
*חברות בתאחדות הקליעה - 220 ש"ח לשנה
*חברות במועדון - 500-3000 ש"ח לשנה(תלוי במועדון, שירותיו ומתקניו)
*קורס מדריך ירי מעשי - בסביבות 5000 ש"ח - קורס של שנה פחות או יותר.
יש גם עלויות ציוד(אינדיבדואלי)ותחמושת.
חברים - מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.
בשביל לעבור קורס מדריכי ירי מעשי, יש צורך ב"ותק" בענף(ירי מעשי) - 5 שנים אם אינני טועה.
ובשביל זה צריך להיות חבר במועדון -> בשביל להיות חבר במועדון ולהתחרות צריך לעבור קורס ירי מעשי, ולהיות חבר התאחדות הקליעה(בד"כ נעשה לאחר קורס במקביל לחברות במועדון).
לא לשכוח עלויות - כל קורס וחברות עולים כסף.
*קורס ירי מעשי - 1500-2000 ש"ח(בחלק מהקורסים כולל תחמושת) - קורס של 40 שעות המתפרס לתקופת זמן של כמה חודשים(תלוי בחניכים).
*חברות בתאחדות הקליעה - 220 ש"ח לשנה
*חברות במועדון - 500-3000 ש"ח לשנה(תלוי במועדון, שירותיו ומתקניו)
*קורס מדריך ירי מעשי - בסביבות 5000 ש"ח - קורס של שנה פחות או יותר.
יש גם עלויות ציוד(אינדיבדואלי)ותחמושת.
חברים - מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.
SPS - מתקרב לשלמות...
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד