סיוע מול התאחדות הקליעה
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סיוע מול התאחדות הקליעה
שלום חברים,
בערך באמצע חודש נובמבר של שנת 2004 שילמתי דרך מועדון הקליעה (קלעי באר שבע) עבור חברות בהתאחדות הקליעה + תעודת יורה (היות ואני חדש בענף).
עד היום לא קיבלתי את התעודות !!!!
מראש המועדון (אריה גרשון) נמסר לי שהתעודות לא הגיעו אליו (אריה, אם אני טועה, תקן אותי בבקשה).
למי צריך לפנות בהתאחדות על מנת לפתור את הבעיה אחת ולתמיד?
נכון שזה רק תעודות, ובסה"כ גם ללא התעודות התאפשר לי להשתתף בתחרויות אבל עדיין אני חושב שזה ממש לא בסדר ומישהו שם צריך לחטוף צעקות על הראש.....
בכל מקרה, אנא סייעו לי לדעת אל מי לפנות (שם+טלפון). יש לי השבוע חופש וחשבתי לגשת אליהם אישית לפתור את העניין....
תודה.
עדי

בערך באמצע חודש נובמבר של שנת 2004 שילמתי דרך מועדון הקליעה (קלעי באר שבע) עבור חברות בהתאחדות הקליעה + תעודת יורה (היות ואני חדש בענף).
עד היום לא קיבלתי את התעודות !!!!
מראש המועדון (אריה גרשון) נמסר לי שהתעודות לא הגיעו אליו (אריה, אם אני טועה, תקן אותי בבקשה).
למי צריך לפנות בהתאחדות על מנת לפתור את הבעיה אחת ולתמיד?
נכון שזה רק תעודות, ובסה"כ גם ללא התעודות התאפשר לי להשתתף בתחרויות אבל עדיין אני חושב שזה ממש לא בסדר ומישהו שם צריך לחטוף צעקות על הראש.....
בכל מקרה, אנא סייעו לי לדעת אל מי לפנות (שם+טלפון). יש לי השבוע חופש וחשבתי לגשת אליהם אישית לפתור את העניין....
תודה.
עדי

if you wanna shoot, shoot, don't talk
רבותי היקרים
1. יכול להיות
2. אני מבקש שתפנו לרכז המועדון שיעביר אלי רשימ השל כל מי שלא קיבל תעודה כל שהיא וכמה זמן הוא ממתין
3. בתחילת השנה קיבלנו כרטיסים שגויים אבל למיטב ידיעתי כבר מזמן כולם קיבלו תעודות
4. מי שלא יענה ע"י רכז המועדון מוזמן לשלוח מייל אלי ואני אבדוק
5.תמיד לשרותכם
1. יכול להיות
2. אני מבקש שתפנו לרכז המועדון שיעביר אלי רשימ השל כל מי שלא קיבל תעודה כל שהיא וכמה זמן הוא ממתין
3. בתחילת השנה קיבלנו כרטיסים שגויים אבל למיטב ידיעתי כבר מזמן כולם קיבלו תעודות
4. מי שלא יענה ע"י רכז המועדון מוזמן לשלוח מייל אלי ואני אבדוק
5.תמיד לשרותכם
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד