משוב על תחרות דרוג 7?
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
משוב על תחרות דרוג 7?
לכל היורים שבת שלום!
ברצוני לומר מספר דברים על התחרות, דבר ראשון -כאחד שיודע לתכנן ולבנות תרגילים יודע מתי להוריד את הכובע ולשבח את אפי ועוזריו על התרגילים והמתקנים החדשים שהכניס בתחרות .דבר שני - הסדר בין הקבוצות היה מצוין וזרם בקצב , דבר שהביא לסיום דיי מוקדם גם עם כמות גדולה של יורים.הדבר מראה על מקצועיות וידע ! ולמחשבה שאפשר לקיים תחרויות בין לאומיות אשר יביאו יורים מהשורה הראשונה .דבר שלישי - תודה לישי פולק שישב כל היום על המחשב ישר כח וארבה בריאות .תודה לכל השופטים שעבדו בשמש בחום ועזרו ליצור אוירה טובה חברית וסדר.
תודה לכולם שוב אלדר ויורם שטיינר

ברצוני לומר מספר דברים על התחרות, דבר ראשון -כאחד שיודע לתכנן ולבנות תרגילים יודע מתי להוריד את הכובע ולשבח את אפי ועוזריו על התרגילים והמתקנים החדשים שהכניס בתחרות .דבר שני - הסדר בין הקבוצות היה מצוין וזרם בקצב , דבר שהביא לסיום דיי מוקדם גם עם כמות גדולה של יורים.הדבר מראה על מקצועיות וידע ! ולמחשבה שאפשר לקיים תחרויות בין לאומיות אשר יביאו יורים מהשורה הראשונה .דבר שלישי - תודה לישי פולק שישב כל היום על המחשב ישר כח וארבה בריאות .תודה לכל השופטים שעבדו בשמש בחום ועזרו ליצור אוירה טובה חברית וסדר.
תודה לכולם שוב אלדר ויורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
- סליקאי ארד
אכן תרגילים וארגון למופת .
תודה למארגנים,לשופטים וליורים .
תודה למארגנים,לשופטים וליורים .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
משוב
אכן תחרות מאורגנת ומהנה. רק הערה אחת לגבי השיפוט; כשיורה מסיים תרגיל וברור לשופט כי הזמן שנרשם אינו הזמן האמיתי של היורה, מסיבה של תקלה במכשיר המדידה (איך שלא קוראים לו), לדעתי יש להורות על תרגיל חוזר. תקנו אותי אם אני טועה. 

- סליקאי כסף
Re: משוב
STI כתב:אכן תחרות מאורגנת ומהנה. רק הערה אחת לגבי השיפוט; כשיורה מסיים תרגיל וברור לשופט כי הזמן שנרשם אינו הזמן האמיתי של היורה, מסיבה של תקלה במכשיר המדידה (איך שלא קוראים לו), לדעתי יש להורות על תרגיל חוזר. תקנו אותי אם אני טועה.
היי
ציטוט
9.10 זמן רשמי
9.10.1 רק מתקן מדידת-זמן המופעל על ידי השופט משמש בכדי לרשום את זמן המתחרים. אם מתקן מדידת הזמן מוכח כלקוי, המתחרה שבלתי אפשרי לקבוע לו את הזמן המדויק, יידרש לירות מחדש את התרגיל.
9.10.2 אם לדעת ועדת הערר הזמן שנזקף לחובתו של המתחרה בתרגיל אינו סביר, יידרש המתחרה לירות שוב את התרגיל.
פרשנות:
ראשית, יש להוכיח שמתקן מדידת הזמן אינו תקין.
אח"כ, היורה יכול להגיש ערעור על פי הכללים. ואז סעיף 9.10.2 יכול לבוא לידי ביטוי.
מקווה שעזרתי.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
תשובה!
ההלן דון
תרשה לי לומר את חוות דעתי בנושא
מה שקרה השופט שלא בכוונה שינה את זוית הפקט ואו חסם עם היד את המקרופון או לא רץ מספיק מהר אחריו ,ולכן לא קלט את מספר היריות האחרון .ועם השופט לא שם לב היורה מקבל את מה שהפקט מראה...! אין ספק שבבדיקת הפקט ימצה תקין.להתראות ממני יורם שטיינר

תרשה לי לומר את חוות דעתי בנושא

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
סוף סוף נגמר מוקדם
זה מראה שצריך פשוט להתחיל לירות מוקדם וצריך לתת לכולם לירות כמה שיותר מוקדם ולהריץ את השופטים תוך כדי התחרות כי ממילא זה מה שקורה.
היתה אחלה תחרות ותודה לכולם.
היתה אחלה תחרות ותודה לכולם.
ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד