תזכורת לתחרות הדרוג מחר
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תזכורת לתחרות הדרוג מחר
תחילת ירי ב-7:00, תדרוך שופטים ב-6:30.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אני מעוניין להמשיך את המסורת הטרייה שהתחלתי בתחרות הקודמת, ולהפיק מצילומי הוידאו והתמונות סרטון מייצג וערוך להנאת כולם. אני בא חמוש במצלמות כמו בתחרות הקודמת אך מכיוון שהפעם לשמחתי אני משתתף גם כיורה פעיל, אהיה מן הסתם צמוד לסקווד שלי ולכן לא אוכל לצלם מגוון מספק של משתתפים מהסקוודים השונים.
אי לכך, רציתי לבקש ממי שיצלם וידאו במקביל (וידאו דיגיטלי בפורמט מיני DV) בסקוודים אחרים ליצור איתי קשר על מנת שאוכל לקבל את החומר המצולם הנוסף ולהשתמש בו.
ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית או באימייל pildus@gmail.com
קטונתי מלתת הוראות והכוונות למי שיצלם, אך טיפים קטנים אפשר לתת:
1. כאשר מצלמים יורה בתרגיל, אל תסתפקו בצילום סטטי מעמדה מרוחקת אלא נועו עם זרימת התרגיל במידת האפשר.
2. הישארו ממוקדים על היורה וסביבתו הקרובה - מכיוון שבצילום ירי מעשי כמעט בלתי אפשרי להעביר את המידע שמתרחש במטרות המרוחקות, יהיה מעניין יותר להתמקד ביורה עצמו. השתמשו בפונקציית הזום והקפידו שהיורה יתפוס לפחות 70% מהפריים.
3. בין התרגילים ובמעבר בין המטווחים השונים, צלמו גם את המתרחש מסביב (כמו שקוראים לזה בעיתונות "צבע"). העדיפות שלי תמיד לצלם ממרחק כאשר האובייקט לא מודע לכך שמצלמים אותו, כך מקבלים תגובות טבעיות יותר.
אלו שני הסנט שלי
אם מישהו מעוניין להוסיף או לגרוע אשמח לשמוע.
בהצלחה לכולם (לי כבר יש פרפרים בבטן
)
אורן פילדוס
אי לכך, רציתי לבקש ממי שיצלם וידאו במקביל (וידאו דיגיטלי בפורמט מיני DV) בסקוודים אחרים ליצור איתי קשר על מנת שאוכל לקבל את החומר המצולם הנוסף ולהשתמש בו.
ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית או באימייל pildus@gmail.com
קטונתי מלתת הוראות והכוונות למי שיצלם, אך טיפים קטנים אפשר לתת:
1. כאשר מצלמים יורה בתרגיל, אל תסתפקו בצילום סטטי מעמדה מרוחקת אלא נועו עם זרימת התרגיל במידת האפשר.
2. הישארו ממוקדים על היורה וסביבתו הקרובה - מכיוון שבצילום ירי מעשי כמעט בלתי אפשרי להעביר את המידע שמתרחש במטרות המרוחקות, יהיה מעניין יותר להתמקד ביורה עצמו. השתמשו בפונקציית הזום והקפידו שהיורה יתפוס לפחות 70% מהפריים.
3. בין התרגילים ובמעבר בין המטווחים השונים, צלמו גם את המתרחש מסביב (כמו שקוראים לזה בעיתונות "צבע"). העדיפות שלי תמיד לצלם ממרחק כאשר האובייקט לא מודע לכך שמצלמים אותו, כך מקבלים תגובות טבעיות יותר.
אלו שני הסנט שלי

בהצלחה לכולם (לי כבר יש פרפרים בבטן

אורן פילדוס
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד