אדם כנגד אדם
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אדם כנגד אדם
שלום לכולם.
הבנתי שבאליפות ישראל הקרובה, היום השלישי מוקדש לתחרויות אדם מול אדם.
חיפשתי בכל מקום, אבל מלבד הפירוט הטכני של הסולמות בחוקה (שנסיון לפענח אותם הסתיימו בכאב ראש חד באיזור הרקה) לא מצאתי שום התייחסות לנושא. אני יודע שמדובר בתחרות בו זמנית בין שני יורים על סט זהה של מטרות, אך אני מעוניין לדעת מי ואיך מגיעים לשלב הזה.
ההגיון שלי אומר שזה דומה לכדורסל - 8 או 16 הראשונים עולים למשחקי הצלבה בשיטת נוקאאוט (המפסיד יוצא) עד שנשאר יורה אחרון (וקרב על מקום שלישי) שזוכה באליפות.
אם אני צודק?
הבנתי שבאליפות ישראל הקרובה, היום השלישי מוקדש לתחרויות אדם מול אדם.
חיפשתי בכל מקום, אבל מלבד הפירוט הטכני של הסולמות בחוקה (שנסיון לפענח אותם הסתיימו בכאב ראש חד באיזור הרקה) לא מצאתי שום התייחסות לנושא. אני יודע שמדובר בתחרות בו זמנית בין שני יורים על סט זהה של מטרות, אך אני מעוניין לדעת מי ואיך מגיעים לשלב הזה.
ההגיון שלי אומר שזה דומה לכדורסל - 8 או 16 הראשונים עולים למשחקי הצלבה בשיטת נוקאאוט (המפסיד יוצא) עד שנשאר יורה אחרון (וקרב על מקום שלישי) שזוכה באליפות.
אם אני צודק?
מדובר בתחרות FUN שהיא מחוץ לתחרות הראשית.
לאדם נגד אדם עולים 8 היורים הטובים בכל קטגוריה. באופן עולים 16 הטובים.
התחרות היא על 2 סטים זהים של מטרות מתכת, חובה החלפת מחסנית, וישנה מטרה מסיימת. אם יורים עליה לפני שהופלו השאר - המתחרה לא יכול לחזור ולירות למטרות שלא היפיל.
יורים 3 מקצים כאשר מתחלפים בצדדים בכל פעם.
המנצח הוא זה שהפיל ראשון את כל המטרות, פעמיים מתוך השלוש
המפסיד יוצא.
לאדם נגד אדם עולים 8 היורים הטובים בכל קטגוריה. באופן עולים 16 הטובים.
התחרות היא על 2 סטים זהים של מטרות מתכת, חובה החלפת מחסנית, וישנה מטרה מסיימת. אם יורים עליה לפני שהופלו השאר - המתחרה לא יכול לחזור ולירות למטרות שלא היפיל.
יורים 3 מקצים כאשר מתחלפים בצדדים בכל פעם.
המנצח הוא זה שהפיל ראשון את כל המטרות, פעמיים מתוך השלוש
המפסיד יוצא.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
קטגורית הגיל
כשאמרת ש8 מכל קטגוריה משתתפים בתחרות אדם נגד אדם האם גם קטגוריות הגיל מהוות סוג של סיווג (סניור,סופר סניור וכו,)או שרק סוג הנשק?
- סליקאי כסף
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד