התנהלות ארגונית באליפות ישראל 2007
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התנהלות ארגונית באליפות ישראל 2007
שלום רב,
אשמח אם תתנו את דעתכם למקרה שקרה לי באליפות האחרונה:
ביום השני לאליפות (יום ה') יריתי את תרגיל 4 (האמבטיה).
לאחר שסיימתי לירות באותו יום, נשארתי במטווח עד לשעה 18:00, ואז נסעתי הביתה.
ביום ו' למחרת, בשעה 09:30 בדרכי למטווח לצפות בתחרות האדם נגד אדם, מקבל אני טלפון מאחד השופטים, ובו נמסר לי, כי אבד טופס הניקןד שלי מתרגיל 4, ושעליי להביא את ההעתק שברשותי (טופס צהוב).
טענתי, כי ההעתק אינו ברשותי באותו הרגע, ושאשמח לפקסס/למסור אותו לנחום (מנהל התחרות) או לכל אחד מהאחראים במועד מאוחר יותר.
לבסוף ניתן לי ניקוד '0' על התרגיל, ובשיחה קצרה שקיימתי עם נחום, נאמר לי, שלא ניתן היה לתת לי תרגיל חוזר, ושאין אפשרות לחכות למועד מאוחר יותר לקבלת ההעתק (קרי, לא קיימת האפשרות לערער).
משקלו של תרגיל 4 אינו כה רב (45 נק'), ובכל מקרה לא התחריתי על מקום בעשירייה בתחרות זו. אבל האם זו התנהלות ראויה של תחרות Level III?.
1. מדוע היה צריך להמתין עד ליום שישי בבוקר ע"מ "לגלות" שאבד הטופס?.
2. מדוע לא ניתן היה לתת לי תרגיל חוזר? (נכון לשישי בשעה 12:00 התרגיל עדיין לא פורק).
3. מדוע ניתן שבוע לערער על תוצאות של תחרויות ליגה, ועל אליפות ישראל בקושי יום אחד?.
וסתם חומר למחשבה:
אם היה מדובר ביורה מהסופר סקווד (או יורה אורח שבא מחו"ל), האם היחס היה דומה?.
בתודה מראש,
ארי הרשלום, מועדון קלעי ב"ש.
אשמח אם תתנו את דעתכם למקרה שקרה לי באליפות האחרונה:
ביום השני לאליפות (יום ה') יריתי את תרגיל 4 (האמבטיה).
לאחר שסיימתי לירות באותו יום, נשארתי במטווח עד לשעה 18:00, ואז נסעתי הביתה.
ביום ו' למחרת, בשעה 09:30 בדרכי למטווח לצפות בתחרות האדם נגד אדם, מקבל אני טלפון מאחד השופטים, ובו נמסר לי, כי אבד טופס הניקןד שלי מתרגיל 4, ושעליי להביא את ההעתק שברשותי (טופס צהוב).
טענתי, כי ההעתק אינו ברשותי באותו הרגע, ושאשמח לפקסס/למסור אותו לנחום (מנהל התחרות) או לכל אחד מהאחראים במועד מאוחר יותר.
לבסוף ניתן לי ניקוד '0' על התרגיל, ובשיחה קצרה שקיימתי עם נחום, נאמר לי, שלא ניתן היה לתת לי תרגיל חוזר, ושאין אפשרות לחכות למועד מאוחר יותר לקבלת ההעתק (קרי, לא קיימת האפשרות לערער).
משקלו של תרגיל 4 אינו כה רב (45 נק'), ובכל מקרה לא התחריתי על מקום בעשירייה בתחרות זו. אבל האם זו התנהלות ראויה של תחרות Level III?.
1. מדוע היה צריך להמתין עד ליום שישי בבוקר ע"מ "לגלות" שאבד הטופס?.
2. מדוע לא ניתן היה לתת לי תרגיל חוזר? (נכון לשישי בשעה 12:00 התרגיל עדיין לא פורק).
3. מדוע ניתן שבוע לערער על תוצאות של תחרויות ליגה, ועל אליפות ישראל בקושי יום אחד?.
וסתם חומר למחשבה:
אם היה מדובר ביורה מהסופר סקווד (או יורה אורח שבא מחו"ל), האם היחס היה דומה?.
בתודה מראש,
ארי הרשלום, מועדון קלעי ב"ש.
אני מפנה אותך ל 9.7.7:
אם התוצאות חסרות אפשר לקבל את ההעתק שבידי היורה.
אם ההעתק לא נמצא - ירה תרגיל חוזר
אם אין אפשרות לתרגיל חוזר - יקבל 0 בתרגיל.
במקרה הזה - הכל חד וחלק. אין פה שום עילה לערעור.
אם התרגיל עמד בשלמותו - זכותך המלאה היתה לירות אותו שוב. לו היית מתעקש על כך ויודע לצטט את הסעיף בספר הכללים שמעניק לך זכות זו - סביר להניח שהיית נענה בחיוב.
לצורך העניין, לא ניתן היה לחכות שתפקסס את התוצאות כי צריך היה לסיים את הרישום סופית לפני חלוקת הגביעים.
אם התרגיל עמד בשלמותו - זכותך המלאה היתה לירות אותו שוב. לו היית מתעקש על כך ויודע לצטט את הסעיף בספר הכללים שמעניק לך זכות זו - סביר להניח שהיית נענה בחיוב.
לצורך העניין, לא ניתן היה לחכות שתפקסס את התוצאות כי צריך היה לסיים את הרישום סופית לפני חלוקת הגביעים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מעבר לעובדה שיש כללים ברורים למקרה המתואר ומה שקורה בתחרויות הליגה זה חריגה מהכללים לטובת היורים על מנת להגיע לתוצאות מדויקות לדרוג הכללי בגלל הלחץ של כולם בסיום כל תחרות ליגה. אולי מספיק כבר עם השטות הבכינית הזאת של "אם היה מדובר ביורה מהסופר סקווד...." זה לא הפעם הראשונה שזה עולה. אם יש למשהו דוגמא/טענה ספציפית על אפליה ברורה, אז בבקשה שיעלה אותה, אבל אי אפשר שכל מקופח יתחיל לילל למה לי כן ולסופרסקווד לא? מספיק שרוב היורים בכלל לא מבינים למה יש סופר סקווד וחושבים שזה בגלל שיש כאלה ש"שווים יותר" כפי שאדון גליק טרח לכתוב עם כל העצות יעול החכמות שלו .
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
efifirst כתב
אפינקה, בתור בכיין צמרת מזה שנים אתה די חצוף.
וחוץ מזה אין לך מה לעדכן אותנו בנושא הוועדה?
אם השריטה הייתה מחלה כואבת......
מעבר לעובדה שיש כללים ברורים למקרה המתואר ומה שקורה בתחרויות הליגה זה חריגה מהכללים לטובת היורים על מנת להגיע לתוצאות מדויקות לדרוג הכללי בגלל הלחץ של כולם בסיום כל תחרות ליגה. אולי מספיק כבר עם השטות הבכינית הזאת של "אם היה מדובר ביורה מהסופר סקווד...." זה לא הפעם הראשונה שזה עולה. אם יש למשהו דוגמא/טענה ספציפית על אפליה ברורה, אז בבקשה שיעלה אותה, אבל אי אפשר שכל מקופח יתחיל לילל למה לי כן ולסופרסקווד לא? מספיק שרוב היורים בכלל לא מבינים למה יש סופר סקווד וחושבים שזה בגלל שיש כאלה ש"שווים יותר" כפי שאדון גליק טרח לכתוב עם כל העצות יעול החכמות שלו .
אפינקה, בתור בכיין צמרת מזה שנים אתה די חצוף.
וחוץ מזה אין לך מה לעדכן אותנו בנושא הוועדה?
אם השריטה הייתה מחלה כואבת......
אמיר - מדריך ירי
רבותיי וגבירותיי.
נשאלה כאן שאלה. אם למישהו יש תשובה, אנא ענו, למי שאין תשובה, אל תענו.
אם האשכול ימשיך לרדת לפסים אישיים, כל הודעה בעלת נופך אישי מעליב או פוגע, ימחק מיידית על ידי מנהלי הפורום, והאשכול ייסגר.
נשאלה כאן שאלה. אם למישהו יש תשובה, אנא ענו, למי שאין תשובה, אל תענו.
אם האשכול ימשיך לרדת לפסים אישיים, כל הודעה בעלת נופך אישי מעליב או פוגע, ימחק מיידית על ידי מנהלי הפורום, והאשכול ייסגר.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
donduck
1. אני לא מתחרה כיורה בירי מעשי - אחת הסיבות היא שאני לא אוהב את הרעש הסטטי הנ"ל.
2. תשובה נתת ובאמת כל הכבוד ,אבל יש לי כמה השגות לגביה:
התשובה הייתה:
ההשגות שלי הן:
aronh:
1. לדעתי הכל עניין של רצון , אפשר לסיים את הרישום "על תנאי" ,תמיד אפשר לתקן אחר כך
אם מארגן התחרות איבד את הטופס העונש הוא של היורה?
2. והשאלה הכי מעניינת...
*הטלפון הראשון היה משופט בתחרות
*שיחה נוספת עם נחום
*היורה בדרך למטווח
למה ההצעה לבצע תרגיל חוזר לא הוצעה ע"י השופט
למה התשובה (לדעתי כצת מתלהמת)
אני חושב שאם היורה לא יודע על השופט לדעת ולהציע ואם השופט לא יודע הבעיה בעייתית.
בלי לפגוע באף אחד...!
נראה לי שהשואל ויוצר האשכול קיבל ממני תשובה מלאה ומפורטת.
כל השאר - סתם רעש סטטי
1. אני לא מתחרה כיורה בירי מעשי - אחת הסיבות היא שאני לא אוהב את הרעש הסטטי הנ"ל.
2. תשובה נתת ובאמת כל הכבוד ,אבל יש לי כמה השגות לגביה:
התשובה הייתה:
אני מפנה אותך ל 9.7.7:
לצורך העניין, לא ניתן היה לחכות שתפקסס את התוצאות כי צריך היה לסיים את הרישום סופית לפני חלוקת הגביעים
ההשגות שלי הן:
aronh:
1. לדעתי הכל עניין של רצון , אפשר לסיים את הרישום "על תנאי" ,תמיד אפשר לתקן אחר כך
2. והשאלה הכי מעניינת...
*שיחה נוספת עם נחום
*היורה בדרך למטווח
אני חושב שאם היורה לא יודע על השופט לדעת ולהציע ואם השופט לא יודע הבעיה בעייתית.

בלי לפגוע באף אחד...!
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
אשמח לענות גם לך, argra11.
1
לשמחתי, הכל כתוב בספר הכללים של ירי מעשי. אי אפשר להמציא שום דבר. אף אחד לא מחפש אשמים. המהלך לפי סעיף 9.9.7 ברור ומחייב. כמו כן לא ניתן "לסיים רישום על תנאי" ובטח ובטח שלא בתחרות LIII.
ספורטאי חייב להכיר את הכללים של הספורט שלו, וזה נכון בכל ספורט.
גם בבית משפט השופט אינו אמון על שמירת האנטרסים של מי מהצדדים, וכך גם בספורט שלנו, ואל לו למתחרה לחשוב אחרת. שופט או מנהל תחרות עלולים לטעות תחת הלחץ הרב שהם נמצאים בו ולעיתים לא יקרה כלום אם מתחרה יעמוד על זכויותיו ויזכיר לשופט להציץ בספר. לכן, בכל הקורסים שאני מעביר אני מקפיד על לימוד וידיעה של כללי המשחק, לפחות ברמה שמתחרה ידע לשמור על הזכויות שלו. מקווה שלא תמצא גם תשובה זו כמתלהמת.
בנוגע לרעש הסטטי, במציאות הוא אחוז מבוטל ולא ממש מפריע, אלא אם אחד מתעקש להתביית דוקא עליו ולהפוך אותו לאירוע המרכזי.
1
. לדעתי הכל עניין של רצון , אפשר לסיים את הרישום "על תנאי" ,תמיד אפשר לתקן אחר כך
לשמחתי, הכל כתוב בספר הכללים של ירי מעשי. אי אפשר להמציא שום דבר. אף אחד לא מחפש אשמים. המהלך לפי סעיף 9.9.7 ברור ומחייב. כמו כן לא ניתן "לסיים רישום על תנאי" ובטח ובטח שלא בתחרות LIII.
2. והשאלה הכי מעניינת...
*שיחה נוספת עם נחום
*היורה בדרך למטווח
ספורטאי חייב להכיר את הכללים של הספורט שלו, וזה נכון בכל ספורט.
גם בבית משפט השופט אינו אמון על שמירת האנטרסים של מי מהצדדים, וכך גם בספורט שלנו, ואל לו למתחרה לחשוב אחרת. שופט או מנהל תחרות עלולים לטעות תחת הלחץ הרב שהם נמצאים בו ולעיתים לא יקרה כלום אם מתחרה יעמוד על זכויותיו ויזכיר לשופט להציץ בספר. לכן, בכל הקורסים שאני מעביר אני מקפיד על לימוד וידיעה של כללי המשחק, לפחות ברמה שמתחרה ידע לשמור על הזכויות שלו. מקווה שלא תמצא גם תשובה זו כמתלהמת.
בנוגע לרעש הסטטי, במציאות הוא אחוז מבוטל ולא ממש מפריע, אלא אם אחד מתעקש להתביית דוקא עליו ולהפוך אותו לאירוע המרכזי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
תודה
תודה
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד