אליפות ישראל 2007 - רשמים ותודות

גרסה להורדה
גרסת סטרימינג:
http://www.youtube.com/watch?v=80i_kS4FrNk
תהנו

שלום חברים
מצטער על דממת האלחוט ששמרתי האמת שרק עכשיו התאוששתי מהחוויה הנהדרת ששמה אליפות ישראל.
ברצוני להודות למארגנים שנחום עומד בראשם לאפי פירסט על תכנון התרגילים המבריקים
והצילומים היפים לצוות השופטים שעבד ללא הפסקה בתנאים ממש קשים ועשה את עבודתו נאמנה
כמוכן אני רוצה להודות לחניכי הוותיקים והחדשים שרוויתי מהם רק נחת בתחרות האחרונה
לותיקים לאלירן מלכי ג'נג' בלתי נלאה ליעל דגן ספינת הדגל ליורם שטיינר שועל קרבות ותיק
לשלום הלפרין לנס קרני המצטרפת החדשה למקום שלישי נשים באליפות ישראל לירון חורי
על ההישג היפה למאיר חג'ג לאינה דוחובני לחניכי החדשים אורן פילדוס שאם לא הייתי מכיר אותו הייתי צריך להמציא אותו וולחגי ששמר על רוח ספורטיבית גם במצבים קשים
תודה לכם ותודה מיוחדת לסליק ולוובישבלעדיו לא הייתי מכיר את החברה הנהדרים
כול טוב ונתראה רק בארועים משמחים
OLD FOX
מצטער על דממת האלחוט ששמרתי האמת שרק עכשיו התאוששתי מהחוויה הנהדרת ששמה אליפות ישראל.
ברצוני להודות למארגנים שנחום עומד בראשם לאפי פירסט על תכנון התרגילים המבריקים
והצילומים היפים לצוות השופטים שעבד ללא הפסקה בתנאים ממש קשים ועשה את עבודתו נאמנה
כמוכן אני רוצה להודות לחניכי הוותיקים והחדשים שרוויתי מהם רק נחת בתחרות האחרונה
לותיקים לאלירן מלכי ג'נג' בלתי נלאה ליעל דגן ספינת הדגל ליורם שטיינר שועל קרבות ותיק
לשלום הלפרין לנס קרני המצטרפת החדשה למקום שלישי נשים באליפות ישראל לירון חורי
על ההישג היפה למאיר חג'ג לאינה דוחובני לחניכי החדשים אורן פילדוס שאם לא הייתי מכיר אותו הייתי צריך להמציא אותו וולחגי ששמר על רוח ספורטיבית גם במצבים קשים
תודה לכם ותודה מיוחדת לסליק ולוובישבלעדיו לא הייתי מכיר את החברה הנהדרים
כול טוב ונתראה רק בארועים משמחים
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
אם המשתתפים והמארגנים יכולים בבקשה לציין קצת פרטי מידע על התרגילים עצמם, כמות משתתפים, שופטים (גם להם מגיע, לא?), קצת על המטווח. אני אשמח אם אפשר גם לשחרר תמונה או שתיים לפי הרשיונות שויקימדיה משתמשת בהם (משהו כמו רשות לשימוש לא מוגבל, שימוש חופשי תוך אזכור שם הצלם, או חופשי באופן חלקי). אפשר לציין הערות פה וגם בדף השיחה של הכתבה האנמית שמתבשלת
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד