שלום לכם
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שלום לכם
אני בן 25 מעוניין לעבור קורס ירי מעשי ואחרי זה רשיון לנשק.
איך זה עובד ואם אפשר לקבל קצת פרטים.
איך זה עובד ואם אפשר לקבל קצת פרטים.
- סליקאי ארד
קורס ירי מעשי מועבר במספר מטווחים בארץ והודעות על פתיחת קורס מופיעות מדי פעם.
היקף הקורס כ-40 שעות (בסביבות 3 חודשים) כשבמהלכו לומדים את הבסיס לתפעול אקדח לפי כללי הבטיחות הנוקשים ביותר, ועם התקדמות הקורס לומדים עוד ועוד אלמנטים מהספורט.
בסיום הקורס עוברים בחינה מסכמת ובהנחה שעברת את הבחינה בהצלחה אתה מוכר כבוגר קורס ירי מעשי ומורשה להשתתף בתחרויות הדירוג הארציות.
שים לב שההשתתפות בתחרות מותנית בהצטרפות למועדון ירי מעשי (למיטב ידיעתי בארץ פועלים 17 מועדונים נכון להיום) בלבד.
אם אין ברשותך רשיון לאקדח (כמוני
) חובה עליך להוכיח שנתיים של פעילות רציפה (מינימום של שלוש תחרויות בשנה) על מנת שהתאחדות הקליעה תוכל להעביר בשבילך המלצה למשרד הפנים לקבלת רשיון נשק בתבחין מתאמן ירי פעיל. כך שאם חשבת לעבור את הקורס כדרך פשוטה וזריזה לקבלת רשיון, זה לא הכיוון הנכון. בתקופה הזו של השנתיים תוכל או לשכור אקדח במטווח לצורך הקורס או להנות מטוב ליבם של אנשים בענף (ויש המון אנשים עם לב רחב ביותר!) שיעזרו לך בעניין.
לגבי עלויות אני לא אפרט מכיוון שאני לא בקיא מספיק בעלויות בהתאם למיקום הקורס, אך בהחלט לא מדובר בתחביב זול. לא יקר בטירוף אבל מצריך השקעה. ההנאה וההתמכרות מצדיקים כל שקל שמושקע
היקף הקורס כ-40 שעות (בסביבות 3 חודשים) כשבמהלכו לומדים את הבסיס לתפעול אקדח לפי כללי הבטיחות הנוקשים ביותר, ועם התקדמות הקורס לומדים עוד ועוד אלמנטים מהספורט.
בסיום הקורס עוברים בחינה מסכמת ובהנחה שעברת את הבחינה בהצלחה אתה מוכר כבוגר קורס ירי מעשי ומורשה להשתתף בתחרויות הדירוג הארציות.
שים לב שההשתתפות בתחרות מותנית בהצטרפות למועדון ירי מעשי (למיטב ידיעתי בארץ פועלים 17 מועדונים נכון להיום) בלבד.
אם אין ברשותך רשיון לאקדח (כמוני

לגבי עלויות אני לא אפרט מכיוון שאני לא בקיא מספיק בעלויות בהתאם למיקום הקורס, אך בהחלט לא מדובר בתחביב זול. לא יקר בטירוף אבל מצריך השקעה. ההנאה וההתמכרות מצדיקים כל שקל שמושקע

אורן,
אתה בדרך הנכונה להיות הדובר של הירי מעשי בארץ !
אתה בדרך הנכונה להיות הדובר של הירי מעשי בארץ !

נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
תודה. ושאלה
בלי לעשות קורס ירי מעשי.
איך אני מןציא רשיון לאקדח אבא שלי סא"ל לשעבר רוצה להעביר לי את האקדח על שמי.
יש לי רשיון לאקדח דרך העבודה שלי כמאבטח טיולים (יריחו) אבל אני רוצה אקדח פרטי. איך אני מוציא את זה לפועל?
איך אני מןציא רשיון לאקדח אבא שלי סא"ל לשעבר רוצה להעביר לי את האקדח על שמי.
יש לי רשיון לאקדח דרך העבודה שלי כמאבטח טיולים (יריחו) אבל אני רוצה אקדח פרטי. איך אני מוציא את זה לפועל?
- סליקאי ארד
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד