סיכום תחרות STI

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

סיכום תחרות STI

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 30 מאי 2007, 07:09

שלום חברים :!: :P
מסתבר שלכולם לא כל כך הלך :!: אריק גראופל100% , שאול נמצא 11.34%, אלי 23.55%, איתן 26.36%, ירון 33.28%, יעל 35.42%. היחידי שהשג הניסיון הקצר ותחרות חוץ ראשונה של ירון זה מכובד.והשאלה שנשאלת מה צריך לעשות כדי להתברג לפחות ב-20 הראשונים :?:כי עד אכשיו מסתבר סוג האימונים של החברה לא נכון, ותחשבו עלזה? יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אמיר890 » 30 מאי 2007, 13:13

אל דאגה יורם, האימונים שלהם בסדר והכל בסדר. הם פשוט פחות טובים.
אמיר - מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 30 מאי 2007, 13:31

אמיר ידידי :!:
המורה שלי אמר לי פעם משפט מאד נכון "אין תלמיד שלא לומד -יש מורה שלא מלמד"לידיעה כללית אני יודע במקרה מה שאני אומר ויש מה לעשות:!: :P רק אנשים לא רוצים לשמוע ,תמיד הם יודעים יותר טוב עם כל מיני תירוצים. אף אחד לא פנה אלי עד היום כדי להדריך,ומקומי ידוע לכולם בדרוג של הירי המעשי לאורך השנים וזה כולל את אלדר. :P יורם שטיינר
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yoav30 » 30 מאי 2007, 14:55

יורם.

יש הרבה מדריכים טובים. לא כל החניכים מעוניינים להוציא סכומי כסף ענקיים או לתרגל מהבוקר עד הערב.
לא תמיד המשפטים המפוצצים מתאימים למציאות.

הספורט שלנו הוא יחסית יקר, ולצערנו, רוב הספורטאים שלנו הם ממוצאים ומטה, מכיוון שלהשקיע בספורט כמו שלנו זה לא רק השקעה של זמן וכסף, אלא כרוך בהרבה הגבלות אחרות (משרד הפנים, מטווחים וכו').

אני סמוך ובטוח שיש עוד מדריכים שמאוד מעוניינים להוציא מהחניכים שלהם את כל הטוב שבהם, ומשקיעים את נשמתם רק בכדי לתת לחניכים את כל הידע שלהם, ובלבד שרק יקחו אותו, אבל.....
לא תמיד יש מספיק כסף לכדורים, לא תמיד יש זמן לאימונים, לא תמיד המטווח פנוי.

חוץ מזה, מי שרוצה ללמוד, ימצא את המדריך המתאים.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Yael Dagan » 30 מאי 2007, 16:01

הדיון מיותר. דירוג סופי הוא תוצאה של משהו. צריך לבדוק את הרכב התחרות, התרגילים, מי המשתתפים שלקחו חלק בתחרות...
שימו לב שזו תחרות שמשכה אליה את היורים הטובים ביותר באירופה: אריק גרופל, טים אגרט, גבריאלה קראוסהופר... שימו לב גם לפער שאריק פתח על השני אחריו, ושימו לב שממקום 2 והלאה התוצאות מאוד צמודות ומשחקות על % קרובים ביותר.
אמר לי פעם מדריך חכם שתמיד חשוב לנתח מה הוביל לתוצאה הסופית, ואם עושים את הניתוח הזה רואים שלמעשה לכולם כן הלך... איתן במרחק 12% משאול עם תחרות יציבה וטובה, ירון בתחרות הגדולה הראשונה שלו עם התמודדות לא קלה מול יורים בדרגות הגבוהות ביותר...
הכל בפרופורציה.

יעל דגן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

תשובה !

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 31 מאי 2007, 06:55

יואב ידידי שלום :!:
אני רואה ומבין ממה שכתבתה שלא תפסתה את הנקודה שלשמה כתבתי.ואני מצטער שאני חוזר שוב ,צריך לתמצת את כמות האימונים וככה פחות תבזבז כדורים. צריך לדעת איזה סוג של אימונים יש לבצע.כמו שאמרתה ישר חושבים על כמות שעות ,כדורים ,וכסף וכן השגיעה. אני לא רוצה להתפלסף אבל אלדר ואני לא מוציאים כדור בין התחרויות,אני קונה 300 כדורים לשנינו וזהו. והתוצאות מדברות מזה שנים.אז יש מה לעשות ולשפר ארבה יורים שרוצים להתקדם ולשפר את יכולתם האישית, צריך לחשוב שאפשר גם אחרת.אגב אימון טוב אפשר עם 100 עד 200 פעם בחודש,או לפני תחרות . :!: אז מה עושים :?: תחשבו על זה :?: :P יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד