משוב : מתיחה של 1 באפריל ...

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

משוב : מתיחה של 1 באפריל ...

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 25 נובמבר 2006, 08:43

ליורים שלום ! :P
דובר בעבר שבכדי להרים תחרות צריך להרויח כסף כדי שיהיה אתגר לקום ולעשות. אבל מה שהיה אתמול זו מתיחה של 1 באפריל !...
אני מקווה שבעתיד יפנו לאנשים שבאמת יודעים לבנות תרגילים, ואפשר למנות אותם על כף יד אחת. בתחרות יש לתכנן תרגילים ברמה של דרוג ארצי, ולתכנן את זמני הירי של כל תרגיל ותרגיל לשים לב לזויות ירי,מטרות חופפות,ומרחקים בטוחים למטרות ברזל. והדבר החשוב ביותר לכולם שיהיו מהנים ומעניינים. אשמח לתכנן ולבנות תרגילים לתחרויותהדרוג עם יפנו אלי.
תודה ולהתראות ממני יורם שטיינר :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 25 נובמבר 2006, 08:51

יורם ידיד,
האם אתה לא חבר במועדון שארגן ,תכנן ובנה את תחרות הדירוג המדוברת?

לצערי לא השתתתפתי כי לא הייתי בארץ 8)
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

תשובה!

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 25 נובמבר 2006, 09:10

DONI ידידי !
תרשה לי להביר בקורת מכמה סיבות 1. אני השתתפתי,2.גם שילמתי.3.גם אני בניתי ועלי ההבירו ביקורת.4.בזבוז של יום עבודה של מוסך. אז למה אתה חולק עלי? גם לא נוכחת וגם לא ראיתה את הברדק, וחבל שלא השתתפתה .שכחתי אני לא חבר במועדון של מיכה.
תחרות של בזבוז זמן וכסף! דבר שמאוד מעצבן.
עם זו רק שאלה ספונתנית אז אני מתנצל.
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: משוב : מתיחה של 1 באפריל ...

על ידי Webart » 25 נובמבר 2006, 10:36

יורם-אלדר שטיינר כתב:אנשים שבאמת יודעים לבנות תרגילים, ואפשר למנות אותם על כף יד אחת

באמת??? זלזול כזה בבכירי הירי המעשי בארץ מזמן לא ראיתי.

יורם-אלדר שטיינר כתב:אשמח לתכנן ולבנות תרגילים לתחרויותהדרוג עם יפנו אלי

א. מעניין אותי מיהם הארבעה הנותרים (למה ארבעה? חמש אצבעות יד אחת פחות יורם שטיינר, נשארו ארבעה "אנשים שבאמת יודעים לבנות תרגילים".
ב. אין הנחתום מעיד על עיסתו.
ג. מתוך כשמונה תחרויות בשנה כפול כ-22 שנות ירי מעשי בארץ, כמה תחרויות אתה בנית וכמה נאלצו ארבעת האחרים לבנות, או שבכל זאת היו עוד כמה שבנו תחרויות בארץ? :roll:

כדאי לחשוב לפני שמטיחים עלבונות באחרים שעושים ומצליחים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

בניית תחרויות

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 26 נובמבר 2006, 08:13

שלום ליורים!
WEB ידידי אני יודע שאתה לא יודע אני בניתי מתחילת תחרויות הדרוג 2 מתוך 5 דבר שלא פורסם,ודבר שני את החברה שבונים אתה יודע מי הם אז אל תרד עלי מהעץ בו אתה יושב.דבר נוסף אני לא מעליב אף אחד,כל מה שנאמר נכון כולל הפסדים של יורים שבאים לחינם לתחרויות כאלה.יורם שטיינר
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 26 נובמבר 2006, 09:01

א. על איזה עץ אני יושב בדיוק???
ב. אני לא מדבר על תחרויות הדרוג של 2006 בלבד, אני מדבר על מאות(!) תחרויות שנערכו בארץ על-ידי מי שאתה מגדיר כאלה שלא יודעים לבנות תחרויות, ואותם אתה מעליב ועוד איך.
ג. למרות שאתה רואה את זה ככה, ממש לא נראה לי שהכל נכון.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

Re: בניית תחרויות

על ידי efifirst » 26 נובמבר 2006, 09:34

יורם-אלדר שטיינר כתב:שלום ליורים!
WEB ידידי אני יודע שאתה לא יודע אני בניתי מתחילת תחרויות הדרוג 2 מתוך 5 דבר שלא פורסם,ודבר שני את החברה שבונים אתה יודע מי הם אז אל תרד עלי מהעץ בו אתה יושב.דבר נוסף אני לא מעליב אף אחד,כל מה שנאמר נכון כולל הפסדים של יורים שבאים לחינם לתחרויות כאלה.יורם שטיינר

אני לא רוצה להכנס לוויכוח מי בונה יותר טוב ולמי יש יותר גדול. יש לי רק בעיה מתמטית קלה: היו 5 תחרויות. אני וחמי בנינו 2. מועדון קלעי חיפה בנה אחת. איתן בנה את זאת של יום שישי בשביל מיכה. סה"כ 4 תחרויות ליגה. אז איך יורם החליט שהוא בנה 2 מתוך ה 5?

ומי הרוצח?סתם......
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 26 נובמבר 2006, 09:45

אפי ידידי היקר,
מעניין אותי אם אתה וחמי נכללים ברשימת חמש האצבעות המסמלות את היחידים שיודעים לבנות תחרויות :roll:
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

תשובה !

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 26 נובמבר 2006, 15:37

ידידי היקרים!
אני בניתי פעמיים תחת מועדון לנדסמן,לצערי לא פירסמו את שמי בתום התחרויות.ודרך הגב ציינתי לא פעם אחת שאותם אנשים בונים כל הזמן את התחרויות ושבלי אותם האנשים לא היה ירי מעשי בכלל. וכמו שבכל סיום של תחרות תמיד נשארים אותם יורים שמכבדים את החברה והספורט. עם כבר WEB מעונין בשמות הינה: חמי ,אפי,,איתן,מיכה,יורם.תגידו לי עם יש אחרים,איתן בנה גם לאיילת השחר,לידיעה כללית לא בוחש בקדרה ריקה.ובכנות לא יודע למה אני מגיב, ומצידי שישאר כך .תודה יורם שטיינר
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: תשובה !

על ידי efifirst » 26 נובמבר 2006, 17:51

יורם-אלדר שטיינר כתב:ידידי היקרים!
אני בניתי פעמיים תחת מועדון לנדסמן,לצערי לא פירסמו את שמי בתום התחרויות.ודרך הגב ציינתי לא פעם אחת שאותם אנשים בונים כל הזמן את התחרויות ושבלי אותם האנשים לא היה ירי מעשי בכלל. וכמו שבכל סיום של תחרות תמיד נשארים אותם יורים שמכבדים את החברה והספורט. עם כבר WEB מעונין בשמות הינה: חמי ,אפי,,איתן,מיכה,יורם.תגידו לי עם יש אחרים,איתן בנה גם לאיילת השחר,לידיעה כללית לא בוחש בקדרה ריקה.ובכנות לא יודע למה אני מגיב, ומצידי שישאר כך .תודה יורם שטיינר

יורם יקירי

כולם יודעים שאתה בנית את התחרות הקודמת ואף היה שרשור בנושא:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=9988

אתה כתבת שבנית 2 מתוך ה 5 שהיו השנה (אני מניח) ולכך התיחסתי וציינתי שבנית רק אחת ולא 2. התחרות הקודמת שבנית הייתה בשנה שעברה ואני לא חושב שמישהו מסתיר זאת.
מועדונים לא נוהגים לפרסם את העובדה שהם משלמים כסף למישהו אחר על מנת שיבנה להם את התחרות ולכן שמך או שמו של כל אחד אחר שמקבל כסף מפורסמים בהזמנות של התחרויות.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מזרחי » 26 נובמבר 2006, 18:38

ערב טוב ושבוע טוב לכל הקוראים
מספר יורים וקוראים נאמנים של הסליק הפנו את תשוומת לבי למה שכתוב כאן.
אני לא רוצה להכניס את עצמי לסירחון שהולך כאן אבל אני רוצה לציין:
1.אייתן אלהרר לא בנה לאיילת השחר או לקלעי חיפה שום תחרות אלה עזר אם זה בתרומת ציוד ואים זה לתת יד בבניה עצמה,כמו טובים אחרים כמו אלי אלקובי וחיים גל שיודעים שכל תחרות שאני מארגן אני תורם את הכסף ולא לוקח לכיסי.
התחרויות שאני מארגן בונים ועוזרים בתרומה מספר אנשים ולא בנאדם אחד ואני הנצל את הבמה להודות להם.
2.כל מי שבונה ומארגן מצפה לתגובות אבל מחכה שהתגובה תהיה ענינית ולא חיסול חשבונות.
התגובות נועדו לילמוד לפעם הבאה,אבל כל מי שלא יכול לתת תגובה כזו אני לא חושב שהפורם באתר הנ"ל הוא המקום המתאים.
3.במקום לשפר את התתחרויות ואת הירי המעשי אנו מצעידים אותו אחורה וכולנו שותפים בזה בלי יוצא מהכלל.
שיהיה בהצלחה לכולנו וניתראה בתחרות הבאה
מי שרוצה להנות מהדמוקרטיה צריך להלחם בדיקטטורה.
כאדי להנות מהצלחה יש לקחת חלק בפעולה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי efifirst » 26 נובמבר 2006, 19:36

שמוליק

לא ידעתי שהפכת להיות מנהל הפורום או מי ממדריכי המוסר שלו. גם אם אתה לא מסכים עם חלק מהדברים שנכתבים, בוודאי שאין מקום לשימוש בביטוי "סירחון".
ואם אנו כבר מדברים על תגובות עיניניות אז אתה האחרון שיכול לבוא בטענות כאלו אחרי השרשור שפתחת בעקבות התחרות הקודמת. אני הבאתי אותו בתור דוגמא ליורם כדי שלא יחשוב שמישהו שכח שהוא ביצע את התחרות, אבל זה גם דוגמא טובה לביקורת לא עינינית שגובלת במה שאתה קורא "חיסול חשבונות".
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10183
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מזרחי » 26 נובמבר 2006, 21:14

אפי
אתה יכול לחפש מתחלת הקמת הסליק ועד היום וליראות שהערה שנתתי בתחרות הקודמת היתה הראשונה שלי כי נמנעתי מלהכנס להתנגחויות של חלק קטן מהכותבים.
אני עומד מאחורי מה שכתבתי וכל מה שכתבתי לא היה חיסול חשבונות אלה הערות שרבים כמותי אמרו ודיברו על זה .
המילה "סירחון" אמורה היתה להגיד לכם שתפסיקו להתנגח ולהוציא את הרפש החוצא,זה לא עושה טוב לאף אחד ולירי מעשי בפרט.
כל הערותי אינם אישיות ואין לי כל רצון בכך וכל מי שמכיר אותי יודע זאת.
מי שרוצה להנות מהדמוקרטיה צריך להלחם בדיקטטורה.
כאדי להנות מהצלחה יש לקחת חלק בפעולה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי efifirst » 26 נובמבר 2006, 22:34

מזרחי כתב:אפי
אתה יכול לחפש מתחלת הקמת הסליק ועד היום וליראות שהערה שנתתי בתחרות הקודמת היתה הראשונה שלי כי נמנעתי מלהכנס להתנגחויות של חלק קטן מהכותבים.
אני עומד מאחורי מה שכתבתי וכל מה שכתבתי לא היה חיסול חשבונות אלה הערות שרבים כמותי אמרו ודיברו על זה .
המילה "סירחון" אמורה היתה להגיד לכם שתפסיקו להתנגח ולהוציא את הרפש החוצא,זה לא עושה טוב לאף אחד ולירי מעשי בפרט.
כל הערותי אינם אישיות ואין לי כל רצון בכך וכל מי שמכיר אותי יודע זאת.

שמוליק יקירי

היחיד כאן שלא עושה טוב לירי מעשי זה אתה. אתה היחיד שמשתמש בביטויים של "סירחון" ומגדיר את מה שיש בירי מעשי כ"רפש" שלפי דבריך אנו הם אלה שמוציאים אותו החוצה.
יורם פתח אשכול בעקבות תחרות שנכשלה וזו זכותו המלאה. זה שמה שהוא כתב זה לא כל כך לעניין זה כבר נושא אחר אבל זה גם זכותו המלאה אבל מכאן ועד ל "סרחון" ו"רפש" הדרך עוד ארוכה.
נראה לי שאתה גם קצת מתבלבל באשכול כי יש את האשכול הזה שכל כולו מדבר על התחרות. אולי בא לך להטיף מוסר גם לחברה פה.
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10031
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי doron-30 » 26 נובמבר 2006, 23:36

דביר- נראה לי שהגיע עת הנעילה האשכול גולש לפסים לא יפים.

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד