בעיות הזנה ב סי זי שאדו
בעיות הזנה ב סי זי שאדו
שלום לכולם
אני רוצה לרכוש אקדח חדש לירי מעשי בקטגוריית סטנדרט,אני מתעניין באקדח בול SAS או סי זי שאדו, בקשר לבול אני מכיר פחות או יותר עם הפלוסים והמינוסים למראת שלא אתנגד לחוות דעת נוספת,מה שמעניין אותי כרגע הוא שאנשים שעוסקים בענף ויש להם סי זי שאדו אומרים שהוא עושה בעיות הזנה עם כדוריBLAZER ואי אפשר להשתמש בכדורים הנ"ל עם האקדח הזה,הבעיה שאלה הם הכדורים היחידיים שמחלקים לנו במעדון מזה שנה ,האם זה נכון ואם כן האם אפשר לסדר את זה?
תודה לכולם
אני רוצה לרכוש אקדח חדש לירי מעשי בקטגוריית סטנדרט,אני מתעניין באקדח בול SAS או סי זי שאדו, בקשר לבול אני מכיר פחות או יותר עם הפלוסים והמינוסים למראת שלא אתנגד לחוות דעת נוספת,מה שמעניין אותי כרגע הוא שאנשים שעוסקים בענף ויש להם סי זי שאדו אומרים שהוא עושה בעיות הזנה עם כדוריBLAZER ואי אפשר להשתמש בכדורים הנ"ל עם האקדח הזה,הבעיה שאלה הם הכדורים היחידיים שמחלקים לנו במעדון מזה שנה ,האם זה נכון ואם כן האם אפשר לסדר את זה?
תודה לכולם
.stay armed,whishful thinking wont keep you safe
Re: בעיות הזנה ב סי זי שאדו
חברה שלי יורה באקדח הזה - אקדח סטאנדארט פאנטאסטי.
ירתה כאלף וחצי מהכדורים הנ"ל- ללא בעיה
כמו כן יש לנו במועדון עוד יורה פרודאקשן שיורה רק תחמושת זאת
בעית הזנה של תחמושת תקינה סטאנדארתית נפתרת ע"י:
הסבר ליורה שיתכן והוא משחרר אחיזה בזמן הירי ( אין מספיק "קונטרא" בזמן ריצת צינה )
התאמת מחסנית (זווית הגשת כדורים למגש של בית הבליע)
חוזק של קפיץ מחזיר\משקל צינה
קפיץ מחזיר ( מדוד ) של סי-זד שאדוא הוא 14.6 פאונד
אם ישנה בעיה כלשהיא - ניתן להזמין כפיצים של 15 או 17 פאונד
ירתה כאלף וחצי מהכדורים הנ"ל- ללא בעיה
כמו כן יש לנו במועדון עוד יורה פרודאקשן שיורה רק תחמושת זאת
בעית הזנה של תחמושת תקינה סטאנדארתית נפתרת ע"י:
הסבר ליורה שיתכן והוא משחרר אחיזה בזמן הירי ( אין מספיק "קונטרא" בזמן ריצת צינה )
התאמת מחסנית (זווית הגשת כדורים למגש של בית הבליע)
חוזק של קפיץ מחזיר\משקל צינה
קפיץ מחזיר ( מדוד ) של סי-זד שאדוא הוא 14.6 פאונד
אם ישנה בעיה כלשהיא - ניתן להזמין כפיצים של 15 או 17 פאונד
- סליקאי זהב
לצערי הרב, זה נכון.
הכדורים האלו פשוט לא עובדים עם השאדו.
הם לא ירו אצלי בקונפיגורציית הקפיצים הסטנדרטית מהמפעל, וגם לא עם הסט שאני משתמש בו כיום - 13LB.
הבול(ים) מסדרת M5, לעומת זאת עבדו איתם ללא רבב.
לא ניסיתי בSAS
הכדורים האלו פשוט לא עובדים עם השאדו.
הם לא ירו אצלי בקונפיגורציית הקפיצים הסטנדרטית מהמפעל, וגם לא עם הסט שאני משתמש בו כיום - 13LB.
הבול(ים) מסדרת M5, לעומת זאת עבדו איתם ללא רבב.
לא ניסיתי בSAS
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
השאדו אצלי עדיין חדש (ירה פחות מ-200 חדשים - ממש בושה) אך טרם נתקלתי בבעיות עם כדורים אלה - הדיאטה הבלעדית שלו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני נתקלתי בM5 שלא נקר כדורי S&B
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
כתחמושת אימונים בFNלא היו לי בעיות כלל עם תחמושת זו ,(ולא עם אף סוג אחר).
בDUTY לא יצא לי לירות תחמושת זו.
בDUTY לא יצא לי לירות תחמושת זו.
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
הבעיה היא השילוב הזה של כדורי BLAZER ואקדח השאדו,אני אישית טחנתי כמויות של תחמושת זו עם הגלוק ,אף פעם לא הייתה לי בעיה,גם לא שמתי לב שיש לבולים ואקדחים אחרים בעיה בתחמושת זו.רק מה, מי שיש לו שאדו תמיד דאג שיסדרו לו סוג אחר של תחמושת וזה לא תמיד מסתדר.
למה תחמושת זו לא עובדת עם האקדח הנ"ל,אף אחד לא סיפק לי תשובה מלומדת,הצד האחד אומר תחמושת גרועה הצד השני אומר אקדח לא מיודע מה.לך תבין
אם מישהו ממחזיקי השאדו הצליח להתגבר על הבעיה(חוץ מלעבור לתחמושת אחרת) אשמח לשמוע.
תודה.
למה תחמושת זו לא עובדת עם האקדח הנ"ל,אף אחד לא סיפק לי תשובה מלומדת,הצד האחד אומר תחמושת גרועה הצד השני אומר אקדח לא מיודע מה.לך תבין
אם מישהו ממחזיקי השאדו הצליח להתגבר על הבעיה(חוץ מלעבור לתחמושת אחרת) אשמח לשמוע.
תודה.
.stay armed,whishful thinking wont keep you safe
אני יורה בשנה האחרונה עם SHADOW ורק עם BLASER.
יריתי כמה אלפי כדורים בארץ ובתחרויות בחו"ל ולא היה לי אפילו מעצור אחד (טפו טפו).
דותן.
יריתי כמה אלפי כדורים בארץ ובתחרויות בחו"ל ולא היה לי אפילו מעצור אחד (טפו טפו).
דותן.
- סליקאי ארד
ויקטור ד" מהמועדון שלי יורה אותה תחמושת באוטה קטגוריה של דותן - בלי בעיה אחת
- סליקאי זהב
הי,
גם אני חוויתי בעיות פליטה (ארובות) עם תחמושת זו - אם כי לעיתים רחוקות (אחת לכמה מאות כדורים).
לעניות דעתי, מדובר בתחמושת ולא באקדח, שכן מלבד תחמושת זו, השאדו יורה כל תחמושת אחרת המצויה בארצנו (סלייר בלו, ווינצ'סטר, מגטק, פיוקי וכד') ללא כל בעיות - לפחות מנסיוני.
רוב התחמושות שמיובאות לארץ אינן סוג א' (בלשון המעטה...), אך הבלייזר (הן הנחושת והן האלומיניום) הינה הירודה ביותר מבין כל הסוגים.
בנוסף, השאדו מגיע מהמפעל עם קפיצים (הן מחזיר והן פטיש) חזקים מאוד. מומלץ להחליף את הקפיץ המחזיר המקורי (16 או 17 ליברות) לקפיץ של 13 או 14 ליברות.
גם אני חוויתי בעיות פליטה (ארובות) עם תחמושת זו - אם כי לעיתים רחוקות (אחת לכמה מאות כדורים).
לעניות דעתי, מדובר בתחמושת ולא באקדח, שכן מלבד תחמושת זו, השאדו יורה כל תחמושת אחרת המצויה בארצנו (סלייר בלו, ווינצ'סטר, מגטק, פיוקי וכד') ללא כל בעיות - לפחות מנסיוני.
רוב התחמושות שמיובאות לארץ אינן סוג א' (בלשון המעטה...), אך הבלייזר (הן הנחושת והן האלומיניום) הינה הירודה ביותר מבין כל הסוגים.
בנוסף, השאדו מגיע מהמפעל עם קפיצים (הן מחזיר והן פטיש) חזקים מאוד. מומלץ להחליף את הקפיץ המחזיר המקורי (16 או 17 ליברות) לקפיץ של 13 או 14 ליברות.
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
אני מניח שכולם מתכוונים לאותה תחמושת - CCI BLAZER עם התרמילים מאלומיניום בצבע אפור.
כידוע יש בארץ תחמושת נוספת, CCI BRASS, עם תרמילים מנחושת.
איתה אין שום בעיה בשאדו.
איתה אין שום בעיה בשאדו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck כתב:אני מניח שכולם מתכוונים לאותה תחמושת - CCI BLAZER עם התרמילים מאלומיניום בצבע אפור.
איתה אין שום בעיה בשאדו.
בהחלט
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
על מנת ללמוד אשמח באם יודעי דבר יתארו את תהליך מנגנון הכשל
הגורם למעצורי הפליטה "ארובה" כמתואר

הגורם למעצורי הפליטה "ארובה" כמתואר

- סליקאי כסף
אני אנסה:
סי זד בדיוק כמו קולט משתמש במנגנון בראונינג לנעילת קנה כנגד צינה
http://www.youtube.com/watch?v=fg0-vfb6 ... C6A02B3385
תעצור את הסרטון הבאה ב 09 שניות
עבודה תקינה:צינה תנוע אחורנית, תרמיל נגרר מהבית הבליעה (ע"י שן חולצת) ומקבל מכה ( שן פולטת) ויוצא כאשר צינה עדיין ממשיכה לזוז אחורנית ואז קפיץ מחזיר (שהוא מכווץ בזמן שהצינה סיימה את המהלך של תנוע אחורנית) יחזיר את צינה קדימה+יגרוף כדור טורן
עכשיו נניח לשם ניסוי שבמקום קפיץ 14 פאונד אנו נשתמש בקפיץ 20 פאונד- מה זה יגרום?
מהלך של צינה (תנוע אחורנית תוך כדיגרירת תרמיל החוצה) יכול להתקצר במרחק שהיא תעבור ובזמן של תנוע עצמה. כתוצאה הצינה יכולה לא לסיים את מתקף של תרמיל מול שן פולטת ( אין מספיק מתקף- התרמיל לא יקבל את הזווית הנכונה לפליטה ואף אלול לא להיפרד משן חולצת).
זמן
סי זד בדיוק כמו קולט משתמש במנגנון בראונינג לנעילת קנה כנגד צינה
http://www.youtube.com/watch?v=fg0-vfb6 ... C6A02B3385
תעצור את הסרטון הבאה ב 09 שניות
עבודה תקינה:צינה תנוע אחורנית, תרמיל נגרר מהבית הבליעה (ע"י שן חולצת) ומקבל מכה ( שן פולטת) ויוצא כאשר צינה עדיין ממשיכה לזוז אחורנית ואז קפיץ מחזיר (שהוא מכווץ בזמן שהצינה סיימה את המהלך של תנוע אחורנית) יחזיר את צינה קדימה+יגרוף כדור טורן
עכשיו נניח לשם ניסוי שבמקום קפיץ 14 פאונד אנו נשתמש בקפיץ 20 פאונד- מה זה יגרום?
מהלך של צינה (תנוע אחורנית תוך כדיגרירת תרמיל החוצה) יכול להתקצר במרחק שהיא תעבור ובזמן של תנוע עצמה. כתוצאה הצינה יכולה לא לסיים את מתקף של תרמיל מול שן פולטת ( אין מספיק מתקף- התרמיל לא יקבל את הזווית הנכונה לפליטה ואף אלול לא להיפרד משן חולצת).
זמן
- סליקאי זהב
חברים,
קחו בחשבון כי התחמושת של CCI מסדרת BLAZER וגם BRASS אינן מיועדות להגנה עצמית, הטעינה שלהם נחותה יותר ואם תבדקו עם מד מהירות קליעים תגלו שלעיתים המהירות המתקבלת נמוכה מתחמושת טובה יותר - לדוגמה S&B הצ'כית.
מהירות נמוכה גורמת לעיתים באקדחים שמעט רגישים לכך לתקלות הזנה וחליצה.
הבעייה המתוארת נצפתה גם באקדחים אחרים - עם התחמושת המדוברת. (נתקלתי בתקלות האלו ב FN, יריחו, בול צ'ירוקי, גלוק ואחרים)
זו לא תחמושת באיכות גבוהה במיוחד, טובה לאימונים (גם אימונים של תפעול תקלות..) אבל בוודאי שלא לנשיאה יומיומית לכוננות.
קחו בחשבון כי התחמושת של CCI מסדרת BLAZER וגם BRASS אינן מיועדות להגנה עצמית, הטעינה שלהם נחותה יותר ואם תבדקו עם מד מהירות קליעים תגלו שלעיתים המהירות המתקבלת נמוכה מתחמושת טובה יותר - לדוגמה S&B הצ'כית.
מהירות נמוכה גורמת לעיתים באקדחים שמעט רגישים לכך לתקלות הזנה וחליצה.
הבעייה המתוארת נצפתה גם באקדחים אחרים - עם התחמושת המדוברת. (נתקלתי בתקלות האלו ב FN, יריחו, בול צ'ירוקי, גלוק ואחרים)
זו לא תחמושת באיכות גבוהה במיוחד, טובה לאימונים (גם אימונים של תפעול תקלות..) אבל בוודאי שלא לנשיאה יומיומית לכוננות.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד