תוצאות סופיות - תחרות דירוג 3
תוצאות סופיות - תחרות דירוג 3
סוף סוף... הגיעו התוצאות.
ניתן לראות אותן בקישור זה.
לכל המעוניינים לראות את הניירת המלאה (חלוקה לתרגילים ומיקום היורים בכל תרגיל ותרגיל), ניתן להוריד קובץ זיפ של מספר קבצי WORD בקישור זה.
ניתן לראות אותן בקישור זה.
לכל המעוניינים לראות את הניירת המלאה (חלוקה לתרגילים ומיקום היורים בכל תרגיל ותרגיל), ניתן להוריד קובץ זיפ של מספר קבצי WORD בקישור זה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אתה צודק שלכל שם יש מספר, אבל המספרים לא עוקבים.
יש יורים שיודעים את המספר שלהם מתחרויות קודמות ויש יורים שלא לכן מי שלא יודע מקבל מספר חדש, גבוה כדי שלא "יעלה" על מספרים קיימים. כלומר יש יורה מספר 216 אבל אין מאתיים ושישה עשר יורים.
בתוצאות הסופיות פשוט מדרגים את המתחרים מהגבוה אל הנמוך בכל קטגוריה ולכן אין רווחים.
נסה למצוא שמות שמופיעים בווריפיי ולא מופיעים בתוצאות הסופיות - לא אמורים להיות כאלו, גם מי שנפסל מהתחרות מופיע ברשימת ה DQ בתוצאות הסופיות.
יש יורים שיודעים את המספר שלהם מתחרויות קודמות ויש יורים שלא לכן מי שלא יודע מקבל מספר חדש, גבוה כדי שלא "יעלה" על מספרים קיימים. כלומר יש יורה מספר 216 אבל אין מאתיים ושישה עשר יורים.
בתוצאות הסופיות פשוט מדרגים את המתחרים מהגבוה אל הנמוך בכל קטגוריה ולכן אין רווחים.
נסה למצוא שמות שמופיעים בווריפיי ולא מופיעים בתוצאות הסופיות - לא אמורים להיות כאלו, גם מי שנפסל מהתחרות מופיע ברשימת ה DQ בתוצאות הסופיות.
היי צ. היקר!
אז איך לכל אחד נמדדו הזמנים???????
אם תזכור גם אז בתחרות קודמת לא היו 200 משתתפים,,,,,
להזכירך תוצאות ווריפיי הם תוצאות של כל היורים שהשתתפו לא מדורגים לפי זמנים אם הבבנתי נכון,
ו50 יורים זה הבדל בין יום ללילה ,,,או בין 5תרגילים ל6 תרגילים,,,
ואז הבעיה היא לא שלא מדביקים מטרות,,,,,או שהשמש שקעה מוקדם מידי,,,,
בוא נעצום עניים רק כשנרצה לישון
,,,,,

אז איך לכל אחד נמדדו הזמנים???????
אם תזכור גם אז בתחרות קודמת לא היו 200 משתתפים,,,,,
להזכירך תוצאות ווריפיי הם תוצאות של כל היורים שהשתתפו לא מדורגים לפי זמנים אם הבבנתי נכון,
ו50 יורים זה הבדל בין יום ללילה ,,,או בין 5תרגילים ל6 תרגילים,,,
ואז הבעיה היא לא שלא מדביקים מטרות,,,,,או שהשמש שקעה מוקדם מידי,,,,
בוא נעצום עניים רק כשנרצה לישון

פחות -לרוב זה יותר,,
הי GUSS
אז ככה:
בתחרות הראשונה נרשמו יורים שמספרם 1 , 2 ו-3.
הוריפי של התחרות כלל את המתחרים 1 , 2 , ו-3.
לתחרות השניה הגיעו מיורי התחרות הראשונה רק 1 ו-3 (יורה 2 לא התעורר בבוקר, בלי שמות!), והגיעו עוד שני יורים שלא השתתפו בתחרות הראשונה וקיבלו את המספרים 4 ו-5.
הוריפיי של התחרות כלל את 1 , 3 , 4 ו-5.
לתחרות השלישית הגיע מהתחרות הראשונה יורים מס' 1 ו-2 ומהתחרות השניה יורה שמספרו 4 ונוספו עוד שני יורים שקיבלו את המספרים 6 ו-7.
הוריפיי של התחרות כלל את 1 , 2 , 6 ו-7. סה"כ 4 יורים, לו הרשימה היתה ארוכה יותר היית רואה את המספר האחרון וטוען שהיו 7 יורים.
בין מספרי היורים תוכל לראות דילוגים של מספר או שניים מדי פעם, אלו אמורים להסביר את החוסרים.

בתחרות הראשונה נרשמו יורים שמספרם 1 , 2 ו-3.
הוריפי של התחרות כלל את המתחרים 1 , 2 , ו-3.
לתחרות השניה הגיעו מיורי התחרות הראשונה רק 1 ו-3 (יורה 2 לא התעורר בבוקר, בלי שמות!), והגיעו עוד שני יורים שלא השתתפו בתחרות הראשונה וקיבלו את המספרים 4 ו-5.
הוריפיי של התחרות כלל את 1 , 3 , 4 ו-5.
לתחרות השלישית הגיע מהתחרות הראשונה יורים מס' 1 ו-2 ומהתחרות השניה יורה שמספרו 4 ונוספו עוד שני יורים שקיבלו את המספרים 6 ו-7.
הוריפיי של התחרות כלל את 1 , 2 , 6 ו-7. סה"כ 4 יורים, לו הרשימה היתה ארוכה יותר היית רואה את המספר האחרון וטוען שהיו 7 יורים.
בין מספרי היורים תוכל לראות דילוגים של מספר או שניים מדי פעם, אלו אמורים להסביר את החוסרים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ברי,אתה כשאתה מסביר אז אני מבין,,,,אחרי הפעם השלישית
לכן כפיצוי בדיחה על רופאים כמוכם,,,,
מטרונית כבודה וכבדה,,[הינו שמנה ,,] מגיעה לרופא ומבלי לדפוק על הדלת
פורצת כרוח סערה פנימה ואומרת;
דוקטור מה יש לי?? מה הבעיה לדעתך???!!!!
לאחר התבוננות מעמיקה באה התשובה,,,,
את מתנשפת כמו קטר ישן
את שמנה כמו לויתן
הכיעור שלךמחריד
ויותר חשוב,, הרופא גר קומה מעלי!!! אני רק צלם של מגזין עירום,,,,,,,

לכן כפיצוי בדיחה על רופאים כמוכם,,,,