התחרות בקיסריה

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

התחרות בקיסריה

על ידי סימל יעקב » 03 ינואר 2004, 19:24

לכל היורים ירי מעשי.
היום היתקיימה תחרות בקיסריה שנערכה ע"י המועדונים "לנסמן -מגדל העמק"
התחרות היתה יפה למרות הרוח החזקה , התרגילים שנבנו ע"י יורם שטיינר היו יפים.
המועדונים הנ"ל הזמינו את כל אנשי הירי מעשי שרוצים להישתתף בתחרות להגיע
ולהיתחרות כיורים מין המניין.
אבל לא ידעתי שהיורים שלא שייכים למועדונים האלה הם "טרמפיסטים" אשר לא מגיע להם יחס שווה בתור לירי אלא כ"טרמפיסטים" שנאספו בדרך למרות ששלמו מחיר מלא על התחרות ללא כל הנחות.
לדברי השופט הראשי בתחרות התחרות היא של המועדונים והם יורים בעדיפות על פני כל היורים האחרים דבר אשר מקומם ולא מין הראוי שיתקיים בארוע ספורטיבי
כל שהוא.
במידה והתחרות היא סגורה לאנשי המועדונים "לנסמן" את "מגדל העמק" לא היו צריכים להזמין את כלל ציבור היורים בירי מעשי לתחרות.
אני מקווה שהתחרויות הבאות יהיו בצורה שונה .

בתודה

ס י מ ל י ע ק ב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 03 ינואר 2004, 21:28

למי שקרא את ההזמנה הדברים היו כתובים מראש.
יעקב אני מציע לראות את 1/2 הכוס המלאה.
איזה יופי ששני מועדונים עורכים תחרות ופותחים אפשרות לאורחים להצטרף על מנת להתכונן לתחרות הדרוג בשבוע הבא.

לחייך והרבה!
זה המוטו!
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי gery-fn9 » 04 ינואר 2004, 00:26

אילן ב הנכבד
מה שפורסם מראש הוא כי שני המועדונים הנ"ל מארגנים תחרות ירי מעשי. בסוף ההודעה הנ"ל היה כתוב (נ.ב.) כי במסגרת תחרות זו תתקיים תחרות דרוג פנימית של המועדונים הנ"ל.
באף מקום לא הוזכר ולו ברמז כי שאר המשתתפים הם "טרמפיסטים" (כפי שהתבטא אחד המארגנים\שופטים) בתחרות זו, וכדי שלא להלבין פניו ברבים אמנע מאיזכור שמו.
לפי נוהל זה, שני המועדונים הנ"ל קיבלו עדיפות על פני שאר "עמך", ירו ראשונים, נכנסו\הוכנסו באמצע גם אם היה תור ויורים אחרים היו רשומים לפניהם.
יש לציין כי "הטרמפיסטים" שילמו מחיר מלא כמו כולם, וכך צריך להיות.
ברם אולם, לא ראיתי ברוב זמן התחרות כי היורים ממועדונים אלו (לנדסמן במיוחד) קיבלו\לקחו עדיפות בהדבקת מטרות או הרמת פופרים...להיפך, רובם ככולם ניסו והצליחו להתחמק ממטלה זו, "רצו" בין התרגילים כדי לסיים מהר ושיישרף העולם (תשאלו את אלדד בן הר ותבינו) פרימדונות כבר אמרנו??
לפי הפרסום, הוגבל מספר היורים ל75 איש....נחשו כמה ירו לבסוף ולא משנה מתי הגיעו.
כדור ראשון היה אמור לצאת בשעה 8 בבוקר...למרות שהרישום של המועדון שלנו היה כבר ב 7:30 , הצלחנו לירות לראשונה קרוב לשעה 9:00 .
נושא נוסף הוא השופטים. יש לחשוב מספר פעמים לפני שנותנים לשופט חסר אחריות לשפוט.
הכוונה היא לנושא הבטיחות והמבין יבין..(אלדד ואיתן בודאי יודעים במה מדובר).
לכן, בקשה צנועה לי אל מארגני תחרויות מסוג זה (fun ): אם זו תחרות בין מועדונים או אחרת ויש בכוונתכם להעניק עדיפות כזו או אחרת למי מהם, נא ידעו אותנו מראש ואז נוכל להחליט אם מתאים לנו להשתתף או לא. זאת רק כדי למנוע עוגמת נפש הרי אנו באים לשם ההנאה ומתוך אהבת ספורט הירי מעשי.
בנימה חיובית יותר- מזלנו כי בין המשתתפים\שופטים\נוכחים הין מספר אנשים משכמם ומעלה לא רק כיורים אלא כבני אדם אשר השרו אוירה נעימה, הוגנת ואף תרמו מהידע והנסיון הרב שלהם. הכוונה היא לחנן אוחיון, אלדד בן הר. יורם שטיינר ואלירן מלקי (מקווה שהאיות נכון...).
אנו (ואני מדבר בשם קבוצה גדולה) אוהבים את ענף הירי מעשי , אוהבים להשתתף ולהתחרות אולם אם האוירה הכללית תהיה חיובית יותר כולנו נהנה הרבה יותר....

רק בשמחות

מקווה כי תהיינה
נערך לאחרונה על ידי gery-fn9 בתאריך 04 ינואר 2004, 07:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
If you want to shoot, shoot - don't talk
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אביG19 » 04 ינואר 2004, 01:33

כמו שנאמר לפני, התחרות היתה נחמדה ועם תרגילים מעניינים מאוד (כל הכבוד ליורם על הבנייה של התרגילים :!: ), אולם שני דברים העיבו על התחרות ובעצם גורמים לי לחשוב שנית אם להשתתף בתחרות FUN כזאת בעתיד.
כוונתי היא דבר ראשון לנושא הדבקת המטרות לאחר תרגיל, לצערי, מועדון אחד חשב שהוא פטור מהדבקות ומה שנוצר הוא שאותם אנשים פשוט דילגו מתרגיל לתרגיל על מנת לסיים מוקדם יותר והשאירו את מלאכת ההדבקה "לפראיירים" , שהדביקו וזאת בשביל שיוכלו לירות מהר יותר ולא להתעכב בגלל נושא זה.
זה פשוט היה מגעיל לראות איך אדם מסיים תרגיל, סופר פגיעות עם השופט , חותם ולוקח את התיק שלו ונעלם מאזור התרגיל לכיוון התרגיל הבא.
לפי דעתי, צריך להוציא חוק שקבוצה שלא נשארת להדביק מטרות , עד שאחרון היורים שלה סיים, פשוט תקבל 0 בתרגיל :!: :!: :!: נראה את אותם "חכמים" נעלמים אז,,, :twisted:

הדבר השני שהפריע לי בתחרות הוא שהייתה קבוצה (בעצם שתי קבוצות 8) ) שקיבלו עדיפות בתור לתרגיל.
הדבר הגיע למצב כזה, שקבוצה אחת מחכה לתורה לירות, מתחילה את הסבב שלה ותוך כדי כך נכנסים אנשים משתי הקבוצות שהזכרתי , נרשמים (מי שלא נרשם קודם בכל התרגילים ) ויורים את התרגיל לפני הקבוצה שנמצאת באותו רגע בתהליך של ירי .
נוצר מצב שקבוצה חיכתה מעל שעה לתרגיל תוך כדי כך היא גם מדביקה את המטרות במקום מי שהיה צריך להדביק אותן ותוך כדי כך נכנסים לירות אנשים שלא חיכו בתור כמו כולם.
כאשר נושא זה הועבר לידיעת אחד מהנהלת התחרות (בלי שמות אבל כווווווווולם יודעים על מי מדובר ), התשובה שקיבלנו הייתה "חברים, התחרות היא תחרות פנימית של מועדון XXX ומועדון YYY , וכל מי שלא שייך למועדונים הנ"ל הוא טרמפיסט שמאפשרים לו לירות אולם העדיפות בתור לתרגילים היא של שני המועדונים הנ"ל".
הצורה שאני פירשתי את הדברים הנ"ל היא " חבר'ה , אתם סוג ב' ואתם כאן רק בשביל שנוכל לכסות את עלות התחרות אז תהיו בשקט ותתנו למועדונים שלנו לירות ואחרי שנסיים תירו גם אתם".לפי דעתי, זה לא רק שלא הוגן אלא גם מגעיל שככה היחס כלפי אנשים שלא מהמועדון שלך.
אף יורה לא צריך לקבל יחס כזה ולא משנה אם הוא יורה אורח או יורה מטעם המועדון שאירגן את התחרות.
מלבד תכנון התרגילים ואותם אנשים טובים שהיו נקודות האור היחידות התחרות היום (אותם אנשים שGERY FN 9 הזכיר, ואני מוריד את הכובע בפני כל אחד ואחד מהם, הן על ההתנהגות שלהם כאנשים, כשופטים וכיורים) , שאר הדברים בתחרות גרמו להרגשה
"מה אני עושה כאן היום, חבל שקמתי מוקדם, חבל על הזמן שאני מבזבז כאן וחבל על הכסף המיותר שאני מוציא כאן".
לסיכום , הצעה קטנה לתחרויות העתידיות, במידה ולא מדובר על תחרות דרוג או אליפות ישראל, וכן מדובר על תחרות FUN, אשמח אם יודיעו מראש האם זו תחרות בין שני מועדונים, ככה אדע שאין טעם להגיע וחבל לי על הזמן , כסף והעצבים .
אילן
בשבילך אני מצטט את הזמנה לתחרות:

כ"ד כסלו תשס"ד
19 דצמבר 2003

לכלל ציבור היורים שלום רב וחג חנוכה שמח

מועדון ירי מעשי מגדל העמק בשיתוף עם מועדון לנדסמן מזמינים את כולכם לתחרות חימום והכנה לקראת החזרה לליגה.
התחרות תתקיים בקיסריה ביום שבת 3.1.2004 כדור ראשון יצא לדרך בשעה 8 בבוקר.
התחרות תכלול חמשה תרגילים מעניינים, מגוונים ואטרקטיבים. התרגילים יופצו דרך הדאר האלקטרוני.

מחיר התחרות 100 שח, התחרות כוללת כיבוד ושתייה וכמובן גביעים יפים בכל הקטגוריות.

מנהל התחרות אלדד בן הר , שופט ראשי נחום יונתן זרזיף.

שופטים שמעונינים לשפוט מתבקשים ליצור קשר עם מארגני התחרות:
אלדד בן הר דרך ה E-MAIL או בנייד 659115 - 057
נחום זרזיף דרך ה E-MAIL או נייד 414880 - 064
איתן אלהרר דרך ה E-MAIL או נייד- 260210 - 055

על מנת לא להיקלע למצב של לחץ בזמן ובשל העובדה שמחשיך מוקדם אנו מגבילים את מספר
היורים לעד 75 יורים, לכן הבטיחו את השתתפותכם מראש ובואו להנות .

שימו לב רישום מוקדם שלכם ימנע עיכובים בתחילת התחרות. יורים שיודעים מראש
שיאחרו מתבקשים לתאם זאת מראש.
על מנת להבטיח את מקומכם יש להקדים והירשם אצל אלדד או איתן

בואו ותהנו.

בכבוד רב
איתן אלהרר ואלדד בן-הר

נ.ב במסגרת התחרות תיערך גם תחרות דירוג פנימית שלמועדון לנדסמן בה יחולקו גביעים.

http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=3624

אילן, כפי שאתה רואה, ההזמנה הייתה לכלל היורים ורק כהערת ביניים הוזכר הנושא של התחרות הפנימית בין שני המועדונים.
לא מעניינים אותי הפרסים והגביעים ( טוב, אולי קצת אבל ממש קצת :wink: ).
מה שמעניין אותי זה להנות בתחרות ומבחינתי זה לבוא, לירות ולתת את כל מה שאני יכול בכל תרגיל ותרגיל. אולם כאשר אומרים לי בעקיפין "אתה סוג ב'" זה פוגם בהנאה מהתחרות :!:

בתקווה לתחרויות טובות יותר

אבי :)
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

תחרות בקיסריה 3-1-2004

על ידי humiizra » 04 ינואר 2004, 13:25

שלום ליורים ולעושים במלאכה.
ראשית, רציתי להודות בשמי, ואני מקווה שגם בשם משתתפים רבים אחרים, על אירגון התחרות
ועל מתן האפשרות להתאמן בתחרות לקראת הבאות.
קראתי את כל התגובות שנכתבו עד עתה, ואני באמת לא רוצה להתייחס לדברים כאלה או אחרים שכבר נאמרו כמה פעמים. אני רוצה לציין קודם כל את מספר היורים הגדול והמפתיע שהגיעו לתחרות, אני אומר בזהירות שזו אולי התקווה היחידה להמשך קיום הענף הזה, כשרואים פנים חדשות וצעירות, והלוואי שגם הייצוג של המין הנשי יגדל,צריך לעודד את זה כי זה זה חשוב!!!
דבר שני, לדעתי, ואמרתי זאת בטקס הסיום, צריך לעשות מאמץ גדול, כל אחד לפי יכולתו כמובן, להישאר בטקס חלוקת הגביעים!! אני חושב שזהו חלק בלתי נפרד מהתחרות עצמה, זוהי אמירת תודה למארגנים, לשופטים ולכל אלו שטרחו והשקיעו מאמץ כדי שאנחנו נוכל לכייף, וכמובן הזדמנות להצדיע ולמחות כפיים עם פירגון ליורים הזוכים, כי זה פשוט מגיע להם!!!!!!
כדי שכל זה יתממש, צריך לעשות מאמץ רב שלא יהיה פער גדול מדי בין זמני הסיום של היורים ובין קבלת התוצאות, והאחריות הזו מוטלת על כמובן על המארגנים.

נהניתי מאד מהתחרות ומבטיח לעשות כל מאמץ להגיע לכל תחרות שתהיה באשר היא!!

כל טוב ולהתראות בבית נבאללה

חומי יזרעאלי - איילת השחר
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יעקב כנר » 04 ינואר 2004, 17:35

לחברים שלום
חומי רעי וחברי לקח לי את המילים מהמקלדת אבל
תודה ושוב תודה על התחרות שהיזכירה לי את אליפות ישראל בשנים עברו
איתן ויורם מגיעה לכם כל התישבוחות
להיתראות בבית נבלה ביום ששי

יעקב כנר
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נחום יונתן זרזיף » 04 ינואר 2004, 21:47

יעקב סימל , אבי וכל היורים שנפגעו

ראשית אם מדברי השתמע כי הנכם סוג ב' , ואם דברי פגעו במי מכם , אני מתנצל
ומבקש סליחתכם כי אין ולא היתה אף פעם בכונתי לפגוע או להעליב מישהו , לא
בתחרות זו ולא בתחרות אחרת.

דבר אחד מקומם אותי מאד, בזמן שאתה יעקב ישבת וכתבתה עד כמה נפגעת , אני עוד לא הגעתי הביתה.ובזמן שאחרים היו ספונים בהשקט בביתם אני ישבתי וערכתי
את הנתונים כדי שיגיעו לידיעת כולם מהר ככל האפשר. אז לפני שאתה מתלהם כי
עליך לחכות קצת יותר מאחרים חשוב מה תרומתך למה שקרה.

אני מצטער אם אנשים לא הבינו כי זו תחרות של מועדוני לנדסמן ומגדל העמק שאלדד ואיתן החליטו לפתוח גם ליורים נוספים. להבא ינוסחו הדברים בצורה שונה.

תחרות כזו כמוה ככל ארוע אחר ( סרט, הצגה, הופעה וכו') הנך משלם את דמי הכניסה ומה לעשות שלא כל אחד יושב במקום שרצה, לא כל אחד נהנה באותה מידה, לא כל אחד רואה/שומע אותו דבר וכו'.
מה לעשות שלא כל אחד אותו דבר??
כן !! לא כל היורים מקבלים אותו יחס. אחדים מקבלים עדיפות בירי, לאחרים מאפשרים לירות מוקדם / מאוחר מאחרים, ויש כאלו שגומרים לירות בשעה 10.00 והולכים הביתה ויש כאלו שגומרים רק בשעה 14.00 או 16.00 .
רבותי זוהי הפריבילגיה של עורכי התחרות מסוג זה. אם אינכם רוצים להשתתף בתחרות אתם רשאים לא להשתתף. כמה מכם יצאו מסרט לפני סיומו? כמה מכם יצאו באמצע ההצגה/הופעה?

מועדוני לנדסמן ומגדל העמק טרחו והכינו התחרות קודם כל לחבריהם ולהנאתם
אל אף זאת כל אחד מחברי המועדונים שילם מחיר מלא
היורים נתבקשו לרישום מוקדם , מדוע רק חברי המועדונים הנ"ל נרשמו מראש?
היכן היו כל השאר?
איתן בטוב ליבו לא שלח הביתה יורים לאחר שנתמלאה מכסת 75 היורים שביקשנו,
אז בשל כך להתרעם על האיחור , על זמני המתנה ועל כך שיורים מסוימים קיבלו עדיפות ? האם תעדיף יעקב כי יאמר לך או לאחר, תודה רבה נורא נחמד כי השקמת קום וטרחת להגיע לפני 8.00 אך לך הביתה כי אין לנו יותר מקום בשבילך???
או שמא תעדיף כי למרות הכל ועל אף אי נוחיות , העדפה של אחרים והמתנה רבה יותר יסכימו לרשמך לתחרות בגלל שטרחת לקום מוקדם ולהגיע ובגלל אהבת הירי
והתחרות יאפשרו לך לירות.

רבותי

בכל תחרות יהיו פגמים , תקלות , מקרים של העדפה וחוסר הגינות , כי הכל זה בעיני המתבונן. אחד רואה רק טוב השני רק רע. מה שנראה בסדר לאחד נראה לא בסדר לאחר. אך אם ברצונכם שתהינה תחרויות אל תבואו בטענות למארגנים אלא ישירות, בארבע עיניים , במכתב ישיר וכו'.
הדרך בה הנכם נוהגים להעמיד פומבית למשפט אנשים, להטיל דופי , להאשים, ולא כדי לתקן או לבקר אינה במקומה. אם הנכם אוהבים את הענף פרסמו פומבית אך ורק ביקורת בונה (ולא אישית) והשאירו את האשמות והטענות לפניה ישירה לנוגעים בדבר.

אינני מקבל, יתר על כך אני דוחה מכל וכל את הדרך להטיל האשמות על שופטים ועל דרך התנהגותם והתנהלותם בצורה פומבית זו באתר זה.
אף לא אחד מכל היורים פנה אלי כשופט ראשי במהלך התחרות לגבי שופט זה או אחר. אז או שלא הייתם שם או שזה לא קרה , או שאתם שפנים. שאם לא כך הדבר
מוטב שתחרישו או למצער תפנו אלי אישית בנושא או לחמי מנחם האחראי מטעם IPSC על נושא השופטים והשיפוט בארץ.
נחום יונתן זרזיף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אילן ב » 04 ינואר 2004, 22:01

ברשותכם
*נחום ידידי אני חושב כמוך שהמועדונים פתחו שער ולא מגיע להם נזיפה, כנראה שהטעות היתה בתקשורת ואת זה צריך היה להבהיר טוב יותר מראש. יש מה לשפר בתקשורת בינינו תמיד. (הטעות של השחקן המוסר)
*קלעים שופט שעובר עבירות בטחון נא להודיע מיד! לזרזיף או חמי (גם אם זה אני אישית) כדי שהנושא יטופל ומיד!!! כל מי שלא פונה מוחה מגיש ערעור - שותף לדבר עברה.
*על התופעה של אי הדבקת מטרות דיברנו רבות החל מיום לידת הענף, נחום שווה דיון נפרד עיניני מבלי להתייחס לשמות או מועדונים.

** בסוף כולנו ניפגש בגיהנום - כי הדרך לשם רצופה "כוונות טובות"
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אביG19 » 04 ינואר 2004, 22:11

נחום שלום.
דבר ראשון , תודה על תגובתך המהירה.

ברשותך, כמה הבהרות:

1. לגבי אותם אנשים שמסיימים את התחרות מוקדם. אני כבר רגיל לכך אולם לא על כך אני מתלונן. אם הם הצליחו לסיים את התחרות מוקדם, שיהיה להם לבריאות וכל הכבוד להם.

2. לגבי תחרויות עתידיות, טוב אם יודיעו את כל הפרטים מראש, ככה נוכל להתארגן על הצד הטוב ביותר.

3. אין אני מתלונן על זמני ההמתנה הארוכים אלא על צורת ההידחפות של האנשים מקבוצות שונות כאשר קבוצה אחרת כבר מבצעת את התרגיל המדובר.

4.באמת מגיעה מלה טובה לאיתן על שאיפשר לאנשים נוספים לירות מעבר למכסה שנקבעה ושלא שלח את אותם אנשים חזרה.

5. לגבי אותו אירוע עם שופט מסויים, נוצרה פנייה אישית עם שניים ממארגני התחרות והובהר להם את הארוע שקרה והם הבטיחו לטפל בנושא.

תודה

אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי סימל יעקב » 05 ינואר 2004, 22:07

לנחום זרזיף ולכל היורים בירי מעשי.
כל מה שניסתי להעביר הוא שכדי להנעים ולהיתחרות בצורה הגונה וצודקת בתחרויות של ירי מעשי כדי שכוווולם יהנו ולא רק הנדחפים ופרוטקציונרים
רצוי שהנהלת התחרות\תחרויות ידאגו גם לאלה שלא נדחפים. אלא מחכים כמו ילדים טובים ודואגים להדביק מטרות ולהרים פופרים .
אני מכיר לא מעט יורים שלא באים לתחרויות בגלל הבעיות הללו ואני מאוד מעוניין
שישתתפו כמה שיותר אנשים בענף ספורט זה ויקדמו אותו.
אני מקווה שכל היורים יתייחסו למסר אותו אני מנסה להעביר ולנסות להיות יותר
הגונים בתחרויות. הרי בסך הכול מדובר בספורט.
אני מקווה שבתחרויות הבאות תשתנה הגישה של היורים, של ההנהלה והשופטים .
כולי תקווה שלהבא כוווולם יהיו שווים בתחרויות.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי התאחדות הקליעה בישראל » 08 ינואר 2004, 12:57

יעקב סימל שלום
אני חושב שאיני מכירך אולי אני טועה כי בגילי הזכרון לא...
לענין אם הייתה פותח במכתב שבו סיימתה ולא מבחינת התוכן הכל היה נראה אחרת.
אנו חייבים לקרא ואולי יותר מפעם אחת אולי אחרי מחשבה/שאלה/הבהרה/תהיה נכתוב אחרת.
זו דעתי האישית
יאיר
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי סימל יעקב » 08 ינואר 2004, 19:36

שלום ליאיר דוידוביץ .
אני יורה בענף הירי מעשי כ5 שנים ויותר , ומשתתף כמעט בכל התחרויות שיש
ומה לעשות שאני לא אחד מהפרוטקציונרים ורואה תמיד את מה שקורה בתחרויות
ומתרגז כל פעם מחדש ושותק.
אני אוהב את הספורט הזה ונהנה ממנו אבל מה שקרה בתחרות האחרונה הרגיז אותי כל כך שלא יכולתי לשתוק יותר ולכן כתבתי מה שכתבתי.
אני מקווה שמשהו בענף ישתנה לטובה לאחר מה שנכתב בנושא זה מצד היורים וכן מצד ההנהלה והשופטים, ושלא כל יורה שנדחף לירות בטענה שהוא רוצה לעזור בשיפוט באמת מתכוון לכך.
לאחר שהוא כביכול שופט מתנהג בצורה של "עבד כי ימלוך" ואני לא מתכוון לכל השופטים יש שופטים שאפשר רק להלל ולשבח אותם.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 08 ינואר 2004, 22:53

יעקב אם תספיק עוד לקרוא
זרוק הכל בוא מחר 11 לוינגייט.
קח אחריות תתחיל להוביל.

"אל תשאלו מה אמריקה עשתה בשבילכם, שאלו מה עשיתם אתם למען אמריקה." (ג'ון)
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי סימל יעקב » 08 ינואר 2004, 23:22

לאילן
אני בוינגייט על מנת לנסות לשנות.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 08 ינואר 2004, 23:38

יעקב אני מצדיע לך!!!
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הבא