כוונות סיב אופטי
כוונות סיב אופטי
חברים יקרים אני צריך קצת עזרה
אני רוצה כוונת סיב אופטי לבול שלי
1. האם שווה בכלל?
2. איפה אני משיג?
3.כמה התענוג הזה עולה?
אני רוצה כוונת סיב אופטי לבול שלי
1. האם שווה בכלל?
2. איפה אני משיג?
3.כמה התענוג הזה עולה?
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אם יש לך את הכלים והסבלנות אתה יכול לחסוך די הרבה כסף ולהתקין סיב אופטי בלהב של כוונת ברזל רגילה, אם היא לא דקה או קצרה מדי.
תצטרך מקדח פלדה קשה וחדש בקוטר 1.5 מ"מ אפילו כדאי להתחיל עם 1 מ"מ ודרמל עם כלי לשיוף פלדה או שופין דק וחד.
כל מה שצריך לעשות זה לקבע את הצינה במלחציים מבלי להסיר את הלהב, לקדוח בו חור בקוטר 1.5 מ"מ ולשייף מגרעת מלמעלה שתחשוף את חלקו האמצעי של הקדח עד לאמצע העומק אך תשאיר את ההתחלה והסוף שלו שלמים.
את הסיב האופטי אתה יכול לקנות בבול בכ- 20 ש"ח לס"מ בכמה צבעים או להזמין מחו"ל דרך האינטרנט בהרבה פחות כסף (תדאג להזמין את הקוטר הנכון, בבול מוכרים 1.5 מ"מ עד כמה שאני יכול למדוד).
על מנת להתקין את הסיב חותכים חתיכה ארוכה בכ- 3 מ"מ מהכוונת, משחילים אותה בחור ומשטחים את הסיב מקדימה ומאחורה עם מלחם עדין או משהו דומה.
אם אתה בוחר לעשות את זה כדאי שתברר קודם כמה עולה כוונת כזו מוכנה וכמה יעלה להחליף את הלהב הרגיל במקרה שסתם תהרוס אותו.
בהצלחה.
תצטרך מקדח פלדה קשה וחדש בקוטר 1.5 מ"מ אפילו כדאי להתחיל עם 1 מ"מ ודרמל עם כלי לשיוף פלדה או שופין דק וחד.
כל מה שצריך לעשות זה לקבע את הצינה במלחציים מבלי להסיר את הלהב, לקדוח בו חור בקוטר 1.5 מ"מ ולשייף מגרעת מלמעלה שתחשוף את חלקו האמצעי של הקדח עד לאמצע העומק אך תשאיר את ההתחלה והסוף שלו שלמים.
את הסיב האופטי אתה יכול לקנות בבול בכ- 20 ש"ח לס"מ בכמה צבעים או להזמין מחו"ל דרך האינטרנט בהרבה פחות כסף (תדאג להזמין את הקוטר הנכון, בבול מוכרים 1.5 מ"מ עד כמה שאני יכול למדוד).
על מנת להתקין את הסיב חותכים חתיכה ארוכה בכ- 3 מ"מ מהכוונת, משחילים אותה בחור ומשטחים את הסיב מקדימה ומאחורה עם מלחם עדין או משהו דומה.
אם אתה בוחר לעשות את זה כדאי שתברר קודם כמה עולה כוונת כזו מוכנה וכמה יעלה להחליף את הלהב הרגיל במקרה שסתם תהרוס אותו.

בהצלחה.
כוונת סיב אופטי היא הדבר "החם" בירי בסטנדרט. כל היורים הטובים משתמשים בה...
יתכן שבארץ, ובעיקר בגלל המחיר, יש פחות שימוש בה.
יש שתי דרכים להשיג:
D.I.Y = או במילים אחרות, אם יש לך ידיים טובות, או מישהו מוכשר בתחום...
$$$ = או במילים אחרות, לעשות סקר קטן באינטרנט ולרכוש.
יש המון אתרים של ירי, והרבה שמציעים את הכוונות.
אתה יכול גם לפנות לכמה חברים בחו"ל.
שאול תמיד מציע עזרה לכל מי שמחפש משהו שקשה להשיג בארץ. אולי עדיף לשאול אותו. אני יודעת שהוא משתמש בכאלו כוונות על אקדחי הסטנדרט שהוא בנה. אולי הוא יוכל להמליץ לך, ובטוח שיוכל לתת לך תמונה על המחירים בשוק.
בהצלחה.
יעל דגן.
יתכן שבארץ, ובעיקר בגלל המחיר, יש פחות שימוש בה.
יש שתי דרכים להשיג:
D.I.Y = או במילים אחרות, אם יש לך ידיים טובות, או מישהו מוכשר בתחום...
$$$ = או במילים אחרות, לעשות סקר קטן באינטרנט ולרכוש.
יש המון אתרים של ירי, והרבה שמציעים את הכוונות.
אתה יכול גם לפנות לכמה חברים בחו"ל.
שאול תמיד מציע עזרה לכל מי שמחפש משהו שקשה להשיג בארץ. אולי עדיף לשאול אותו. אני יודעת שהוא משתמש בכאלו כוונות על אקדחי הסטנדרט שהוא בנה. אולי הוא יוכל להמליץ לך, ובטוח שיוכל לתת לך תמונה על המחירים בשוק.
בהצלחה.
יעל דגן.
סיב אופטי
לחברה שלום !
אני רוצה להמליץ לכם על הסיב האופטי הטיבעי שיש לי על הבול 5 שהוא מצויין ליום וגם בלילה, עם תרצו השלח לכם פרטים טכניים טובים ויותר מדוייקים לאקדח סטנדרט המצויין שיש לי.
להתראות ממני יורם שטיינר

אני רוצה להמליץ לכם על הסיב האופטי הטיבעי שיש לי על הבול 5 שהוא מצויין ליום וגם בלילה, עם תרצו השלח לכם פרטים טכניים טובים ויותר מדוייקים לאקדח סטנדרט המצויין שיש לי.
להתראות ממני יורם שטיינר

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
http://www.brazoscustom.com/Home.htm
מהתכתבות איתם מתברר שהם שולחים לישראל.
בהצלחה
אבי
Shipping to Israel will be $10.00. When ordering online, you must pay by credit card: Visa, Mastercard, American Express, or Discover.
מהתכתבות איתם מתברר שהם שולחים לישראל.
בהצלחה
אבי

נערך לאחרונה על ידי אביG19 בתאריך 21 יוני 2004, 18:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
ן
מה ההבדל בין כוונת סיב אופטי לכוונת מרפולייט בירי בתנאים שונים 

- תרמתי למען הסליק
חבלני
כוונת סיב אופטי מאירה רק כאשר מאירים עליה עם מקור אור חיצוני (שמש, תאורת מטווח וכו') בניגוד למפרו שניתן לראות את ההארה שלה רק בתנאי חשכה.
יורם
פרט, נמק והסבר
ממתינים לפרטים
להת'
אבי
כוונת סיב אופטי מאירה רק כאשר מאירים עליה עם מקור אור חיצוני (שמש, תאורת מטווח וכו') בניגוד למפרו שניתן לראות את ההארה שלה רק בתנאי חשכה.
יורם
פרט, נמק והסבר

ממתינים לפרטים
להת'
אבי

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
כ
אבי ,תודה הבנתי 

- תרמתי למען הסליק
תשובה
חברה שלום !
החלטתי להתבטה בהומור הכוונה היתה לסיב אופטי שזה העין שלי והאקדח ללא כוונות .אני חושב שזה ה סיב הטוב ביותר. לידיעתכם קראתי מזמן באחד הכתבות "באמריקן אנד גנר" ששוטרים שהיו מעורבים בירי לא חיפסו כוונות אלה ירו בצורה של הצבעה הינסטקטיבית וזה לא משנה עם היה ביום או בלילה מה שהיה חשוב להם זה לא להוריד את העיניים מהפושעים כל זמן ההצבעה. אפשר ללכת עם אקדח ללא כוונות ולהשתתף בתחרויות. בתחרות אחרונה שפטתי והתחרתי בסטנדרט בליגה למקומות עבודה ואני חושב שאני מדורג במקומות הראשונים. בשורה התחתונה מה שאני רוצה לומר זה שלא משנה איזה כוונת תרכיב הכי חשוב זה להתעמן ולהתרגל לכוונות ולאקדח. אז להתראות ממני יורם

החלטתי להתבטה בהומור הכוונה היתה לסיב אופטי שזה העין שלי והאקדח ללא כוונות .אני חושב שזה ה סיב הטוב ביותר. לידיעתכם קראתי מזמן באחד הכתבות "באמריקן אנד גנר" ששוטרים שהיו מעורבים בירי לא חיפסו כוונות אלה ירו בצורה של הצבעה הינסטקטיבית וזה לא משנה עם היה ביום או בלילה מה שהיה חשוב להם זה לא להוריד את העיניים מהפושעים כל זמן ההצבעה. אפשר ללכת עם אקדח ללא כוונות ולהשתתף בתחרויות. בתחרות אחרונה שפטתי והתחרתי בסטנדרט בליגה למקומות עבודה ואני חושב שאני מדורג במקומות הראשונים. בשורה התחתונה מה שאני רוצה לומר זה שלא משנה איזה כוונת תרכיב הכי חשוב זה להתעמן ולהתרגל לכוונות ולאקדח. אז להתראות ממני יורם

עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב
שלום לכל הסוחרים החכמים..........................
בבול מוכרים וגם אפשר להתקין אותו כמובן תמורת תשלום..... שמגיע לבעל המקצוע עבור עבודת התקנה........
ועכשיו בחו''ל מוכרים מינימום מטר תוסיף לזה דמי משלוח ותראה לאן הגעתם
באם רוצים מידות שונות כפי שאני עושה כוונת הקידמית בעובי 2 מ''מ ומאחור
שתי סיבים בעובי 1.5 מ''מ כדי שהעין יתמקד יותר בקידמי מאשר באחורי
ואז צריכים להזמין מכל עובי מטר מינימום תראו לאן היגעתם בעלות וזה כל זמן שהשותפים רוצים אותו צבע אבל כאשר כל אחד רוצה צבע אחר אז..............................צרות
זה יכול להיות כלכלי כאשר כמה ביחד ישתמשו בסיב אבל ליחיד עדיף לקנות
בבול
ואם יש לו ידיים טובות או חבר בעל מקצוע שיתקין את הסיב ואם אין עדיין כדאי
לעשות את העבודה בבול מאשר להזמין כוונות מחו''ל שמחירו שנע בסביבות ה80 $ +משלוח תעשו את החשבון ותחליטו מה כדאי יותר
שלום
בבול מוכרים וגם אפשר להתקין אותו כמובן תמורת תשלום..... שמגיע לבעל המקצוע עבור עבודת התקנה........
ועכשיו בחו''ל מוכרים מינימום מטר תוסיף לזה דמי משלוח ותראה לאן הגעתם
באם רוצים מידות שונות כפי שאני עושה כוונת הקידמית בעובי 2 מ''מ ומאחור
שתי סיבים בעובי 1.5 מ''מ כדי שהעין יתמקד יותר בקידמי מאשר באחורי
ואז צריכים להזמין מכל עובי מטר מינימום תראו לאן היגעתם בעלות וזה כל זמן שהשותפים רוצים אותו צבע אבל כאשר כל אחד רוצה צבע אחר אז..............................צרות
זה יכול להיות כלכלי כאשר כמה ביחד ישתמשו בסיב אבל ליחיד עדיף לקנות
בבול
ואם יש לו ידיים טובות או חבר בעל מקצוע שיתקין את הסיב ואם אין עדיין כדאי
לעשות את העבודה בבול מאשר להזמין כוונות מחו''ל שמחירו שנע בסביבות ה80 $ +משלוח תעשו את החשבון ותחליטו מה כדאי יותר
שלום
תרשה לי לתקן אותך שאני לא טועה ..............
אני יודע שבבול קנו אותם לפי מטר מהצבעים בנוסף שבול מיבא רשמי ולא מתחת לשולחן ההוצאות שלו גדולות יותר משל אדם פרטי חברה צריכה להשתמש
בעמיל מכס וגם משלם מכס על המוצר וגם חייב צריך לשלם משכורות
הנוחיות לראות ולקחת שוה גם משהו
תפרסם את האתרים שמוכרים ותעזור ליורים
ביי שלום
אני יודע שבבול קנו אותם לפי מטר מהצבעים בנוסף שבול מיבא רשמי ולא מתחת לשולחן ההוצאות שלו גדולות יותר משל אדם פרטי חברה צריכה להשתמש
בעמיל מכס וגם משלם מכס על המוצר וגם חייב צריך לשלם משכורות
הנוחיות לראות ולקחת שוה גם משהו
תפרסם את האתרים שמוכרים ותעזור ליורים
ביי שלום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד