ועדת ירי מעשי
אני יכול להבין שמישהו מעלה צילומים לפני האליפות כי אין לו מושג על מה מדובר אבל להעלות עוד צילומים כאשר כולם כבר ראו את התרגילים ורואים שזה סתם קישקוש זה כבר מוגזם.
גם אני קבלתי טלפונים על כך שמועדון לנדסמן מתאמן על תרגילי אליפות ישראל הבנויים בקיסריה. התגובה הראשונה שלי הייתה, למען ההגינות, מאד נסערת, אולם לאחר כמה טלפונים וברורים ממקור ראשון הבנתי שזה סתם השמצה זדונית שהופצה באופן מגמתי ובסך הכל נערכה תחרות פנימית של מועדון לנדסמן בקיסריה. הצילומים האחרונים רק מראים שזה נכון כי לתרגיל שבצילום אין כל קשר עם אף תרגיל שהיה באליפות.
אז לפני שכל המתלהמים יתחילו עם כל תאוריות הקונספירציה כדאי מאד שיבדקו טוב מאד מהיכן באות כל השמועות והתמונות.
גם אני קבלתי טלפונים על כך שמועדון לנדסמן מתאמן על תרגילי אליפות ישראל הבנויים בקיסריה. התגובה הראשונה שלי הייתה, למען ההגינות, מאד נסערת, אולם לאחר כמה טלפונים וברורים ממקור ראשון הבנתי שזה סתם השמצה זדונית שהופצה באופן מגמתי ובסך הכל נערכה תחרות פנימית של מועדון לנדסמן בקיסריה. הצילומים האחרונים רק מראים שזה נכון כי לתרגיל שבצילום אין כל קשר עם אף תרגיל שהיה באליפות.
אז לפני שכל המתלהמים יתחילו עם כל תאוריות הקונספירציה כדאי מאד שיבדקו טוב מאד מהיכן באות כל השמועות והתמונות.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
מועדון קליעה ר"ג
- סליקאי ארד
חברים
למה לא בודקים לפני שמקלידים השמצות ..
תזכרו שמאוד קל לזרוק רפש אבל קשה מאוד לנקות אותו.
שחר
למה לא בודקים לפני שמקלידים השמצות ..
תזכרו שמאוד קל לזרוק רפש אבל קשה מאוד לנקות אותו.
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
שלום חברים
כחבר מועדון לנדסמן אני מצהיר שלא התאמנו בתרגילי התחרות לא אני כמאמן ולא נחום זרזיף כחבר מועדון וה RD הינו נותנים יד לדבר אין לי שום כוונה לא לי ולא לנחום לתת דוגמא שלילית
לחברים כך שאם יש שמועות מרושעות ופירסומים מגמתיים לצערנו אנו לא יכולים למנוע אותם
אבל אנחנו מצפים מחברינו בסליק לבדוק ולברר ולא לזרוק רפש גם אם זה לא במזיד זה פוגע
אז בברכת חברים ולהתראות על ה"בוקס"
OLD FOX
כחבר מועדון לנדסמן אני מצהיר שלא התאמנו בתרגילי התחרות לא אני כמאמן ולא נחום זרזיף כחבר מועדון וה RD הינו נותנים יד לדבר אין לי שום כוונה לא לי ולא לנחום לתת דוגמא שלילית
לחברים כך שאם יש שמועות מרושעות ופירסומים מגמתיים לצערנו אנו לא יכולים למנוע אותם
אבל אנחנו מצפים מחברינו בסליק לבדוק ולברר ולא לזרוק רפש גם אם זה לא במזיד זה פוגע
אז בברכת חברים ולהתראות על ה"בוקס"
OLD FOX
- מדריך ירי מעשי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד