ועדת ירי מעשי

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

על ידי efifirst » 07 אפריל 2007, 17:10

אני יכול להבין שמישהו מעלה צילומים לפני האליפות כי אין לו מושג על מה מדובר אבל להעלות עוד צילומים כאשר כולם כבר ראו את התרגילים ורואים שזה סתם קישקוש זה כבר מוגזם.
גם אני קבלתי טלפונים על כך שמועדון לנדסמן מתאמן על תרגילי אליפות ישראל הבנויים בקיסריה. התגובה הראשונה שלי הייתה, למען ההגינות, מאד נסערת, אולם לאחר כמה טלפונים וברורים ממקור ראשון הבנתי שזה סתם השמצה זדונית שהופצה באופן מגמתי ובסך הכל נערכה תחרות פנימית של מועדון לנדסמן בקיסריה. הצילומים האחרונים רק מראים שזה נכון כי לתרגיל שבצילום אין כל קשר עם אף תרגיל שהיה באליפות.
אז לפני שכל המתלהמים יתחילו עם כל תאוריות הקונספירציה כדאי מאד שיבדקו טוב מאד מהיכן באות כל השמועות והתמונות.
אפי פירסט
מועדון קליעה ר"ג
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי roadrunner » 11 אפריל 2007, 00:19

מכל האינפורמציה שזרמה פה אני לא בטוח שהבנתי אם הועדה לירי מעשי התפטרה מתפקידה, ואם כן, אז למה?

תודה
נ.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי riko » 11 אפריל 2007, 10:19

חברים

למה לא בודקים לפני שמקלידים השמצות ..
תזכרו שמאוד קל לזרוק רפש אבל קשה מאוד לנקות אותו.

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 11 אפריל 2007, 13:23

פשששש... כמה מילים וכלום לא ברור.

מישהו מוכן להסביר על מה מדברים בלי חצאי רמיזות, ניחושים והעלאה באוב ?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי חנן אוחיון » 12 אפריל 2007, 19:55

שלום חברים
כחבר מועדון לנדסמן אני מצהיר שלא התאמנו בתרגילי התחרות לא אני כמאמן ולא נחום זרזיף כחבר מועדון וה RD הינו נותנים יד לדבר אין לי שום כוונה לא לי ולא לנחום לתת דוגמא שלילית
לחברים כך שאם יש שמועות מרושעות ופירסומים מגמתיים לצערנו אנו לא יכולים למנוע אותם
אבל אנחנו מצפים מחברינו בסליק לבדוק ולברר ולא לזרוק רפש גם אם זה לא במזיד זה פוגע
אז בברכת חברים ולהתראות על ה"בוקס"
OLD FOX
מדריך ירי מעשי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד